Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208190 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1820 -: Октомври 15, 2011, 07:48:25 pm »
Дам, Аброуд изглежда е права. Зет дава същия градус за Луната като astro.com. Разминаването може да се получава от координатите и закръглянето на секундите в тях.

Аз вярвам за Зет-а, така че приемам, че луната е без курс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

dobro

• 35
« Отговор #1821 -: Октомври 18, 2011, 10:36:07 am »
Здравейте , Стела  и  компания  :rolleyes:  отново  имам  нужда  от  помоща  ви ...
Преди  няколко  дни  приятеля  ми  леко  намекна,  че  се  чудел  дали  да  не  ме  покани  да  живеем заедно ! Аз  обаче  се  стаписах  и  се  направих , че  не  чувам  и  в  разговора  набързо  смених  темата :-[   Та-след  това  в  главата  ми  хиляди  въпроси :  Дали  ще  се  съберем  да  живеем  заедно ?  Дали  го  е  мислил  сериозно / защото  двамата  не  сме  го  обсъждали до сега/ винаги  така между  другото  се  е  прокрадвала  такава  стъпка ? Ако  пък  ме  покани  в  неговото  жилище  дали  да  приема да  се  преместя ? 

Помогнете  моля  ви   :-\  Дано  да  покаже  нещо  хорара  :unsure:
« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 01:13:47 pm от dobro »

« Отговор #1822 -: Октомври 18, 2011, 02:02:07 pm »
Здравей стела имам въпрос който е много важен за мен от около 2 месеца съм прекъснала връзка с родителите ми или по точно те я прекснаха.Аз си имам мое си семейство и живея при мъжът ми и неговите родители в момента по принуда като се надявам това да е временно.Живеем в момента заедно много хора на едно място и с тенденция и надежда скоро време и ние да се прибереме в жилището което бяхме преди време.Питането ми клони ще си оправим ли отношенията с родителите ми както бяхме едно време неразделни имахме много хубави отношения и безпроблемни виждахме се и се чувахме докато не дойде един момент и те казаха край.Другият ми въпрос клони за жилището за което писах по горе.Допреди 5 месеца живеехме в жилище 3 години  което беше дадено да живееме от страна на бащата на мъжът ми и така допреди няколко месеца сега в момента е дадено под наем и след 4 месеца изтича договора на наемателя.Ще се върнем ли обратно където си бяхме на мястото "в къщи"или наемателя остава и ние нямаме никакви шансове за надежда за каквото и да е прибиране обратно?Стела много ще съм ти благодарна ако ми дадеш отговор на въпросите защото са доста мъчителни и изтезаващи относно неяснотата която водят със себе си.Благодаря ти предварително оставям ти координати.04.04.1975 04.55 софия    за питането софия 18.10.2011 14.35
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1823 -: Октомври 19, 2011, 10:42:56 pm »
Здравейте , Стела  и  компания  :rolleyes:  отново  имам  нужда  от  помоща  ви ...
Преди  няколко  дни  приятеля  ми  леко  намекна,  че  се  чудел  дали  да  не  ме  покани  да  живеем заедно ! Аз  обаче  се  стаписах  и  се  направих , че  не  чувам  и  в  разговора  набързо  смених  темата :-[   Та-след  това  в  главата  ми  хиляди  въпроси :  Дали  ще  се  съберем  да  живеем  заедно ?  Дали  го  е  мислил  сериозно / защото  двамата  не  сме  го  обсъждали до сега/ винаги  така между  другото  се  е  прокрадвала  такава  стъпка ? Ако  пък  ме  покани  в  неговото  жилище  дали  да  приема да  се  преместя ? 

Помогнете  моля  ви   :-\  Дано  да  покаже  нещо  хорара  :unsure:

Добро, той (Меркурий) излиза от опозиция с тебе (Юпитер). Неговият сигнификатор е в твоя 6-ти дом - какво дири там, не знам, но се надявах да го намеря поне в твоя 4-ти, за да кажа че сериозно се е прицелил към съвместно съжителство. Не виждам връзка между теб и сигнификатора на неговия 4-ти дом. Мисля, че скоро няма да се перместиш. Освен това ти се управлявашот ретроградна планета, така че нее време за вземане на сериозни решения. може да се обърнеш на 180 градуса, когато Юпитер тръгне директен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1824 -: Октомври 19, 2011, 10:56:19 pm »
Здравей стела имам въпрос който е много важен за мен от около 2 месеца съм прекъснала връзка с родителите ми или по точно те я прекснаха.Аз си имам мое си семейство и живея при мъжът ми и неговите родители в момента по принуда като се надявам това да е временно.Живеем в момента заедно много хора на едно място и с тенденция и надежда скоро време и ние да се прибереме в жилището което бяхме преди време.Питането ми клони ще си оправим ли отношенията с родителите ми както бяхме едно време неразделни имахме много хубави отношения и безпроблемни виждахме се и се чувахме докато не дойде един момент и те казаха край.Другият ми въпрос клони за жилището за което писах по горе.Допреди 5 месеца живеехме в жилище 3 години  което беше дадено да живееме от страна на бащата на мъжът ми и така допреди няколко месеца сега в момента е дадено под наем и след 4 месеца изтича договора на наемателя.Ще се върнем ли обратно където си бяхме на мястото "в къщи"или наемателя остава и ние нямаме никакви шансове за надежда за каквото и да е прибиране обратно?Стела много ще съм ти благодарна ако ми дадеш отговор на въпросите защото са доста мъчителни и изтезаващи относно неяснотата която водят със себе си.Благодаря ти предварително оставям ти координати.04.04.1975 04.55 софия    за питането софия 18.10.2011 14.35

Мъжът ти е в слаба позиция -  Слънце във Везни. Ще се оправиш с родителите си-ситуацията не е чак толкова сериозна. Донякъде зависи и от тебе, но те двамата май са в конфликт. Повече не мога да кажа засега.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1825 -: Октомври 19, 2011, 10:58:22 pm »
Извинявам се на всички, които очакват своите отговори, че известно време няма да мога да отговарям на вашите хорарни въпроси, защото мозъкът ми е зает с подготовката на една доброволческа кампания, с издателската дейност покрай нея и се налага да обърна повече внимание на нашите доброволци. Другата седмица ще съм в Холандия и чак след 1 ноември, ще мога да отговарям на хорарни въпроси. Живот и здраве, разбира се!  :blink:

*

dobro

• 35
« Отговор #1826 -: Октомври 19, 2011, 11:09:02 pm »
Жива и здрава дс си Стела!!! Невероятна си!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1827 -: Октомври 20, 2011, 05:31:10 am »
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1828 -: Октомври 20, 2011, 10:24:16 am »
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО. :blink:

;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1829 -: Октомври 20, 2011, 10:24:26 am »
Жива и здрава дс си Стела!!! Невероятна си!

;D

« Отговор #1830 -: Октомври 20, 2011, 12:27:11 pm »
Стела привет,
днес загубих кучето си към 12 часа и съм много притеснена...
Въпроса ми е: Ще намерим ли Роки?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1831 -: Октомври 20, 2011, 12:44:42 pm »
Интересно, Луната в хорара е съвсем в началото на знака, няма никакви разходящи аспекти.
Ще направи квадрат с Меркурий, сигнификатора на домашния любимец, но ще има и благоприятни аспекти след него.

Пробвай да разлепиш обяви за изгубено куче (по възможност със снимка) наоколо или там, където си го разхождала.
Дано се намери животинчето - може някой да ти го доведе, ако само не се намери.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1832 -: Октомври 20, 2011, 06:13:23 pm »
Намерих го в 16 часа...идиота седи в някакъв двор и ме гледа тъпо. Важното е че го открих. Сега трябва да поправим оградата за да не бяга отново. Лили, благодаря ти. Аз иначе пуснах 2 обяви в нета и разлепих 10 из съседните улици. И точно когато се разплаках и бях обезкуражена, го видях... странна работа. Странно че днес минавах покрай квартала на една бивша любов и си казах: "Ей сега ще го видя". И го видях с жена му и бебето..направо СТРАННО...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1833 -: Октомври 20, 2011, 06:31:19 pm »
Честито!  ;D

Може би това е означавала липсата на разходящи аспекти на Луната в картата - че нищо не му се е случило.

Преди известно време имаше подобен казус в друг форум, за изгубено коте.
Там специфичното беше, че Луната имаше само напрегнати сходящи аспекти, но рецепция с Марс (сигнификатора на домашния любимец), а АС в хорара беше късен, в последните градуси на знака. И котето се намери много бързо след задаване на въпроса, още същата вечер.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1834 -: Октомври 20, 2011, 06:45:05 pm »
Уфф, и аз ще пусна един хорар. Може да ви прозвучи тъпо, но реших да питам ;D

Днес за 10 мин. успях да изпусна кучето на двора, а е в период. След малко се връщам и виждам една мишка върху нея  :angry:
Цяла седмица го гонех този пинчер, но днеска.... :angry: Никога не е раждала, а е старичка вече, на 6г.

Въпрос: Б. бременна ли е?

« Отговор #1835 -: Октомври 20, 2011, 06:45:19 pm »
Стела,привет!
И аз да попитам нещичко.. ще се стабилизирам ли скоро финансово?

« Отговор #1836 -: Октомври 20, 2011, 06:52:12 pm »
Романтика, не мисля, че е бременна. Кучето ти се управлява от Слънце в падение, а евентуалната й бременност - от Юпитер. Между двете планети няма разходящ аспект в рамките на знака. Луната идва от тригон с Уран в 8-мия й дом - ОК, секс може и да е имало, но ми се струва, че няма да има последствия, тъй като следващият аспект на Луната е квадрат с Юпитер.

Поправих се за Слънцето. Благодаря, Лили! :wub:
« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 07:13:11 pm от Mirabella »

« Отговор #1837 -: Октомври 20, 2011, 07:01:10 pm »
Мирабелла, много ти благодаря за бързия отговор! Дано да не е, че родителите ми не искат малки кученца :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1838 -: Октомври 20, 2011, 07:06:24 pm »
И аз съм склонна да се съглася с Мирабела.
Кучето се управлява от Слънце в падение, това може да говори за състоянието му към момента на задаване на въпроса.
Юпитер управлява 5 дом на кучето и няма никакви достойнства - ретрограден, перигрин, а Луната (сигнификатор на въпроса) ще направи квадрат с него.

Но има и друг начин да се потвърдят или разсеят съмненията ти.  :-[
Видя ли ги заклещени? (извинявай, ако звучи грубо)
Секс може и да е имало, но за да стане "работата", трябва да се случи и това. И пак няма гаранция, че женската е заченала, понякога не се получава от първия път.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1839 -: Октомври 20, 2011, 07:18:08 pm »
Стела,привет!
И аз да попитам нещичко.. ще се стабилизирам ли скоро финансово?

Слагам картата на въпроса ти. Отговорът не ми изглежда положителен. Ти се управляваш от Венера в заточение, финансите ти - от Меркурий, който апликира към Венера, но аспектът няма да бъде завършен преди напускането на знака. Двете планети идват от опозиция с Юпитер (У8) в 12-тия ти дом. Може би си очаквал някакъв кредит, заем или някаква финасова помощ от приятел, но не си я получил. Луната ще квадратира Венера и Меркурий - обстоятелствата не ти помагат особено... Последните два аспекта на Луната (ако не броим Нептун), ще са хармонични - секстили със Сатурн и Слънцето. Може би не цялостно и не както си го представяш, но някакво подобрение би трябвало да настъпи на по-късен етап. Сатурн управлява 10-тия ти дом и заедно със Слънцето са на върха на 6-тия ти дом - може би ще се намери някаква работа.

Имай предвид, че аз не съм експерт. Стела е по-компетентна. Като се върне, съм сигурна, че ще ти даде отговор.

« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 07:22:21 pm от Mirabella »