Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205350 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1860 -: Октомври 22, 2011, 11:03:25 am »
Цитат
Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали с тази карта относно здраве, понеже управителят и на 1-ви и 6-ти е марс и в 9-ти дом и си нямам на идея като е там какво значи.От два месеца ходя по мъките, изпих 5 вида антибиотици и какво ли още не. Въпросът ми е "Ще оздравея ли скоро?"

« Отговор #1861 -: Октомври 22, 2011, 11:08:34 am »
Аз си го тълкувам като да, и гледам само марс и луната, ако намеся да погледна плутон за себе си, понеже марс управлява здравето,и не може аз да съм и двете, то май-ще има да почакам. Всъщтност, когато сигнификатора е една и съща планета и за квезита и за кверента какво правим?

« Отговор #1862 -: Октомври 22, 2011, 11:17:03 am »
Цитат
Уфф, и аз ще пусна един хорар. Може да ви прозвучи тъпо, но реших да питам ;D

Днес за 10 мин. успях да изпусна кучето на двора, а е в период. След малко се връщам и виждам една мишка върху нея  :angry:
Цяла седмица го гонех този пинчер, но днеска.... :angry: Никога не е раждала, а е старичка вече, на 6г.

Моята сладуранка каракачанка е бременна, досега беше девствена, но преди месец откъде дойде едно пуделче не знам, но бях потресена от това което видях, беше върху нея. Веднага я заведох при нейния любим Гръм, на който на пролет не му се даде, а сега да. Сега не знам дали ще има пуделчета, но със сигурност малкия мъник успя да я прелъсти.Може като са по-малки природата да ги е дарила с повече любовни умения за да имат шанс:) Ако ти се рискува дай хапче за помятане.

« Отговор #1863 -: Октомври 22, 2011, 11:56:05 am »
Марс е добре разположен по знак, но в съвпад с АС се намира планета в заточение, която при това ще направи квадратура с Марс. Венера е управител на 7-мия и 12-тия ти дом - доктора и болничния престой. Възможно ли е лекуващият ти лекар да не съвсем наясно с диагнозата ти или с подходящото лечение? Аз първо бих се усъмнила в астрологията и много след това в медицинско лице. Това като коментар.
В 6-тия дом не се намира Нептун, за да хрърли подозрение за грешна диагноза. Наличието на ретроградна планета - Юпитер може да означава, че се е обадило нещо старо, хронично или че боледуването трае дълго време (както и ти писа). У9 - края на заболяването е Луната, така че правилно си се насочила към нея. Луната идва от съвпад с твоя управител и й предстои секстил със Слънце. Мисля, че ще се оправиш.

Предупреждавам, че не ме бива по медицински хорари.

« Отговор #1864 -: Октомври 22, 2011, 01:14:41 pm »
Много ти благодаря Мирабела. Наистина лекарката и сестрите не знаят какво ми е. Гадаят, мислеха че е от бактерии, излекувах ги и пак същото. Сега чакам два вида изследвания, и чак сряда ще са готови, и аз четейки от интернет за многото лоши варианти се побърквам и затова си пуснах хорарно въпросче. Смятам, че щом нещата които изброи са така, то и изходът на въпроса ще съвпадне, поне се надявам. И това че не те бива със здравословните въпроси явно не е така, виж как разнищи картата:)

« Отговор #1865 -: Октомври 23, 2011, 11:01:01 am »
Пускам отново един хорар свързан с изборите, силно ме вълнува....

Въпрос - В. ще има ли шанс да бъде избран за кмет?

Благодаря многоооо :blink:

ПП. Човекът е зодия дева, Луната е в дева, дано да има небесна подкрепа!

« Отговор #1866 -: Октомври 23, 2011, 01:07:09 pm »
Ако В. е по 7-ми дом, се управлява от Меркурий в Скорпион, т.е. без есенциални достойнства по знак. Луната в знак на Меркурий апликира със секстил към неговия управител, което означава, че би трябвало обстоятелствата да са в негова полза и да има шанс за успех. Обаче Меркурий има сходяща квадратура с неговия У10 Марс, което не ми изглежда като знак за победа.

Ако В. е фаворит на кверента, можем да го поставим по 1-вия дом, т.е. се управлява от Юпитер в знака на екзалтация на Луната - за него е много важно да бъде избран (още един показател за това е, че Юпитер е в знак на Венера - управител на успеха му). Обаче Луната не отговоря положително - намира се в знак на заточение на Юпитер - обстоятелствата не са в полза на кандидата. Луната идва от тригон с Юпитер - каквото е могъл да направи, за да спечели, го е направил и то добре. Победата му е по 10-ти дом, т.е. се управлява от Венера в заточение. Луната апликира със секстил към Венера, но няма аспект между Венера и Юпитер (в разходяща опозиция са - може да се е разминал с победата). Трудно ми е да преценя кой фактор е по-силен. Според мен само секстил на Луна с Венера не е достатъчено, но знам ли аз, не съм експерт.

И в двата случай управителят на кандидата се намира в 5-тия му дом - може би разчита повече на късмета си.

« Отговор #1867 -: Октомври 23, 2011, 01:09:00 pm »
Много ти благодаря, Мирабелла :wub: Ще дам обратна връзка довечера :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1868 -: Октомври 23, 2011, 04:52:16 pm »
дали да се видя с в?

« Отговор #1869 -: Октомври 23, 2011, 05:58:43 pm »
Между управителите ви, твоя Марс и неговия Венера, има сходяща квадратура. Той изглежда зависим от теб (Венера е заточена в знак на Марс), но ми се струва, че не е склонен да направи първата крачка (неговият У3 е ретроградна планета). Мисля, че наскоро сте имали някакви различия, спор, защото управителите на 3-тите ви домове излизат от опозиция. Ако това е така, сходящата квадратура между управителите ви може да налее още масло в огъня. Бъди внимателна с него. Ти си Марс в Лъв - силна позиция, горда си и знаеш, че си права. Той е заточена Венера в знака на твоя управител - вътрешно разбира, че ти си права, но не е склонен да го покаже. В момента позициите ви са различни. Може би той смята, че ти не проявяваш достатъчно внимание към него (Марс е в знак, в който Венера няма есенциални достойнства). Не мога да ти кажа дали да се виждаш с него или не. Просто бъди внимателна, ако не искаш да се карате.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1870 -: Октомври 23, 2011, 07:16:25 pm »
Мерси, Мирабела, отново си много точна.

« Отговор #1871 -: Октомври 25, 2011, 06:37:10 am »
Цитат
Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали с тази карта относно здраве, понеже управителят и на 1-ви и 6-ти е марс и в 9-ти дом и си нямам на идея като е там какво значи.От два месеца ходя по мъките, изпих 5 вида антибиотици и какво ли още не. Въпросът ми е "Ще оздравея ли скоро?"
Вчера ми излезе резултатът на едно от изследванията, слава богу отрицателно, то беше по-плашещия вариант. Ако и другото в сряда е отрицателно диагнозата ще се затрудни наистина.
Ще си задам въпрос да не би да е от алергия, може ли съветче кой дом да гледам за алергии.

« Отговор #1872 -: Октомври 25, 2011, 12:45:31 pm »
Х ще предприеме ли някакви действия спрямо мен (в любовен аспект питам)? 13:38 часа Ямбол

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1873 -: Октомври 25, 2011, 01:52:57 pm »
Качвам карта на въпроса на Гери и чакам какво ще кажат експертире, защото съм много начинаещи и не смея да пиша.

« Отговор #1874 -: Октомври 25, 2011, 01:55:44 pm »
Ох и аз имам още един много сложен въпрос. Въпросът ми е сложен, и управителя на Н е меркурий, който трябва да върне парите П пак управител меркурий,на М втори управител пак меркурий. Как да го разбирам това като нещо положително или не?

« Отговор #1875 -: Октомври 25, 2011, 02:14:29 pm »
Х ще предприеме ли някакви действия спрямо мен (в любовен аспект питам)? 13:38 часа Ямбол

Би трябвало да предприеме. Неговият управител Луна клони към съвпад с твоя управител Сатурн. Луната е в знака на екзалтация на Сатурн - би трябвало да те вижда в добра светлина, да те цени. Може би не го показва, защото управителят на 3-тия му дом (действията му) е Венера в заточение. Сатурн е в 3-тия му дом, а твоят У3 Марс е в неговия 1-ви дом - може би ти си по-дейната засега, ти търсиш контакт с него. Мисля, че той ще те потърси, може би обаждане, емейл, съобщение или нещо в социалните мрежи, защото съвпадът между управителите ви ще се случи в 3-тия му дом.

« Отговор #1876 -: Октомври 25, 2011, 06:33:13 pm »
Ох и аз имам още един много сложен въпрос. Въпросът ми е сложен, и управителя на Н е меркурий, който трябва да върне парите П пак управител меркурий,на М втори управител пак меркурий. Как да го разбирам това като нещо положително или не?

Опитай да зададеш въпроса по-просто или накарай лицето, което има да получава пари, да зададе въпроса от свое име (в 1-во лице ед. ч.), напр. "Еди кой си ще ми върне ли парите?".

Срещала съм след тълкуванията на хорари такъв момент - ако кверентът и квезитът се управляват от една и съща планета и няма негативни фактори, отговорът клони към положителен. Лично аз не съм го изпробвала дали работи.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1877 -: Октомври 25, 2011, 11:37:54 pm »
Бих искала да попитам очертава ли ми се промяна в работата, и ако не- как ще се развие досегашната? Благодаря предварително :blink:

« Отговор #1878 -: Октомври 26, 2011, 09:24:12 am »
При теб картата сигурно се отваря от горния линк, защото си влезнала с твоя профил в астро.ком. От друг профил или без профил няма да се отвори чрез този линк. Най-добре съхрани картата на кмпютъра си и я прикачи от опцията "Прикачени файлове и допълнителни опции" под полето за поста.

« Отговор #1879 -: Октомври 26, 2011, 01:43:02 pm »
Скоро и евентуално кога а и дали  ще се  върнем в предишното ни жилище?Вобще очакват ли се промени отностно преместваня от едно място на друго?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!