Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1900 -: Октомври 31, 2011, 09:03:01 pm »
MayFlower, майка ти приемала ли е други лекарства освен обезболяващите? Извинявай за въпроса.

« Отговор #1901 -: Ноември 01, 2011, 11:04:21 am »
Здравейте ,  моля  ви  ако  някой  има  време  да  погледне ...
Във фирамата ни  разпродават стари  служебни автомобили, и  аз  искам да купя  един,  но  измислиха  нова  тактика , и  се оказа, че ако  има  повече  кандидати , ще  се  тегли  жребий за колата.  Та  въпроса  ми  е - Ще  успее  ли  моя  жребий ?
 :-\Благодаря на  всички

« Отговор #1902 -: Ноември 01, 2011, 12:38:30 pm »
По хорара на Добромира. Напълно съм съгласна с колегите - картата е нерадикална, а и този Нептун и Хирон на АС може да показва, че квенертът е силно объркан и доста наранен. Добромира, задай въпроса си отново.

« Отговор #1903 -: Ноември 01, 2011, 12:41:39 pm »
По хорара на Добромира. Напълно съм съгласна с колегите - картата е нерадикална, а и този Нептун и Хирон на АС може да показва, че квенертът е силно объркан и доста наранен. Добромира, задай въпроса си отново.

Благодаря  Ви  за  вниманието - Има ли  значение  кога  отново  ще  задам  същия  въпрос ?

« Отговор #1904 -: Ноември 01, 2011, 12:50:48 pm »
Във фирамата ни  разпродават стари  служебни автомобили, и  аз  искам да купя  един,  но  измислиха  нова  тактика , и  се оказа, че ако  има  повече  кандидати , ще  се  тегли  жребий за колата.  Та  въпроса  ми  е - Ще  успее  ли  моя  жребий ?

Валски, управителят ти е екзалтиран Сатурн. Луната, макар и в заточение, се намира в знака на твоя управител. До тук добре. Но Луната идва от квадрат с твоя управител. Първото нещо, което ми хрумва - да не би жребият да е теглен вече и да не си го спечелила?

Не виждам къде е Парс Фортуна на картата, но вероятно Луната има сходящ секстил с нея (опитах се да постоя картата като налучквам координатите на мястото на задаване на въпроса), както и с Меркурий и Венера... По Плацидиус Юпитер е управител на 11-тия ти дом на късмета. Юпитер екзалтира Луната, но Луната е в знака на падение на Юпитер. По Кох вероятно У11 е Марс и Луната екзалтира Марс.

Чудя се какво да отговоря, защото има предпоставки "за", но не ми се струват категорични. Успех!

« Отговор #1905 -: Ноември 01, 2011, 01:43:02 pm »

Валски, управителят ти е екзалтиран Сатурн. Луната, макар и в заточение, се намира в знака на твоя управител. До тук добре. Но Луната идва от квадрат с твоя управител. Първото нещо, което ми хрумва - да не би жребият да е теглен вече и да не си го спечелила?

Не виждам къде е Парс Фортуна на картата, но вероятно Луната има сходящ секстил с нея (опитах се да постоя картата като налучквам координатите на мястото на задаване на въпроса), както и с Меркурий и Венера... По Плацидиус Юпитер е управител на 11-тия ти дом на късмета. Юпитер екзалтира Луната, но Луната е в знака на падение на Юпитер. По Кох вероятно У11 е Марс и Луната екзалтира Марс.

Чудя се какво да отговоря, защото има предпоставки "за", но не ми се струват категорични. Успех!

Мирабелла,  не  мисля , че  е  теглен жребий,  защото  и  аз съм  кандидат,  но  може  да  ме  " премятат нещо "
А  ето  и  другата  карта ...

« Отговор #1906 -: Ноември 02, 2011, 04:52:04 pm »

Мирабелла,  не  мисля , че  е  теглен жребий,  защото  и  аз съм  кандидат,  но  може  да  ме  " премятат нещо "
А  ето  и  другата  карта ...

Предплатих  колата  :blink: моя  е.
И  за  инфо -  мой  колега  без  да  е  съгласувал  с  мен  ми  е  помогнал - разубедил  е  другия  кандидат , че  колата  не  толкова  добра ,  за  да  остана  единствен  кандидат и да  не  се  стига  до  жребий.

Благодаря  Милабелла

« Отговор #1907 -: Ноември 02, 2011, 05:12:58 pm »
Няма за какво. Честито, Валски! Със здраве да си я караш! :wub:

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1908 -: Ноември 02, 2011, 08:11:56 pm »
За какъв период от време се отнася отговора на хорарен въпрос, т.е. до колко време могат да се случат събитията? Изключвам глупости от сорта: Ще ми се обади ли Х или ще видя ли Y. Говоря за събития, които се развиват във времето, като финансови въпроси, например.

« Отговор #1909 -: Ноември 03, 2011, 07:55:39 pm »
Някои дават срок на действие на хорара до 3 месеца. Други го разтягат дори до 6.
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 08:09:24 pm от Mirabella »

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #1910 -: Ноември 03, 2011, 08:03:38 pm »
Мерси.

« Отговор #1911 -: Ноември 04, 2011, 01:05:39 pm »
Здравейте,  преди няколко  дни  бях  попитала,  но  картата  се  оказа  нерадикална,  дано  сега  съм  улучила  момента  :-[
Ще  опитате  ли  да  ми  дадете  насоки,  а  и  след два дни  човека  се  прибира от чужбина, иска  ми  се  да имам идея , какво  да  правя?
Изчерпана  ли  е  връзката  ни  с  ВД? Надявам  се  хорара  да  ми  помогне,  за  да  взема  някакво  решение  -  има ли  смисъл  да  продължаваме  или  да  слагаме  край  на  връзката  ни.  За  инфо  с  този   момък  не  живеем  заедно.
  Ще  съм  ви  много  благодарна.

« Отговор #1912 -: Ноември 04, 2011, 01:22:46 pm »
Добромира, в момента може би гледате в различни посоки - ти си под управлението на Сатурн, екзалтиран във Везни, а той е представен от Слънце в Скорпион. Двете планети-управители са в съседни знаци и затова нямат сходящ мажорен аспект помежду си. Луната има сходящи квадратури с Меркурий и Венера - и комуникацията помежду ви е възможно да не върви добре още известно време. Но след това Луната ще направи тригон със Слънцето, който аспект се счита за един от най-благоприятните в хорарната астрология. В изключително кратката си практика съм виждала карти, в които само този аспект е бил достатъчен за положителен отговор. Затова казвам - да, имате бъдеще заедно, но засега трябва да преодолеете разногласията помежду си.

« Отговор #1913 -: Ноември 06, 2011, 12:43:58 pm »
Предстои ми изключително труден разговор с Х.по повод изясняване на взаимоотношения,питам какво ще е развитието на отношенията ни след него-в положителна или отрицателна посока,09.48h.Плевен,нямам възможност за качване на карта,който има желание ако може да ми помогне с отговора,благодаря ви.

Прикачвам картата. Луната е без курс, което по-скоро съответства на липса на (значително) резвитие засега. Все пак Луната е в знака на твоя управител Юпитер, а и между Юпитер и Луната има смесена рецепция по знаци, така че би трябвало онова, което следва да се случи или не се случи, да е в твоя полза, да е за твое добро. Неговият управител Меркурий е в знака на твоя управител, където е заточен. Възможно е той да е омекнал по въпроса, да е по-склонен на компромис в твоя полза, но засега не го показва, предполагам, тъй като управителите ви излизат от квинкокс (на различни позиции сте). Като цяло мисля, че нещата няма да претърпят сериозно развитие след този разговор, ако изобщо той се състои в този вид, в който очакваш (между управителите на 3-тите ви домове също няма сходящ аспект).

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1914 -: Ноември 06, 2011, 01:02:47 pm »
Mirabella,благодаря ти,че се отзова толкова бързо.Хубав ден! :blink:

« Отговор #1915 -: Ноември 06, 2011, 05:26:35 pm »
Шрея, в случай като твоя бих взела Луната за сигнификатор на квезита, а ако се наложи да се разглежда развитието на въпроса във времето, бих пробвала да я използвам и за второто (и за сигнификатор на въпроса). Положението й на АС (т.е. в знака на управителя на кверента) бих тълкувала като интерес от страна на квезита към кверента. Предполагам, че Луната е заточена в Козирог, т.е. квезитът би могъл да е в неблагоприятно положение - интересува се от кверента (зависим е от кверента, има чувства към кверента, зависи от естеството на въпроса), но да не е в състояние да действа свободно. Кверентът е представен от Сатурн във Везни, ако картата е построена наскоро, т.е. кверентът може да не отговаря (напълно) на интереса на квезита към него. Ако на Луната й предстои квадратура със Сатурн, е възможно между двамата да се стигне до разногласия, породени от различия в позициите (ако се пита за изясняване на отношенията, напр.).

« Отговор #1916 -: Ноември 08, 2011, 07:05:40 am »

очертава се на 01.12.2011 да се върна на старата работа след 2,5 годишно прекъсване.Питането ми е как ли са нещата като безпроблемни или проблемни т.е тази дата и периода подходящ ли е в случая за ново начяло?   
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1917 -: Ноември 11, 2011, 09:41:40 am »

очертава се на 01.12.2011 да се върна на старата работа след 2,5 годишно прекъсване.Питането ми е как ли са нещата като безпроблемни или проблемни т.е тази дата и периода подходящ ли е в случая за ново начяло?

А координатите?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1918 -: Ноември 11, 2011, 09:20:08 pm »
08.11.2011 софия 08.05
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

april

• 14
« Отговор #1919 -: Ноември 13, 2011, 01:43:56 pm »
Здравейте, зададох въпрос ще започна ли връзка с Х до края на годината. Прикачвам карта на въпроса. Аз съм начинаеща, но ще се опитам да я изтълкувам. У1 е Луната, т.е. аз, а У7 Сатурн, който е в екзалтация и се намира в моя 5 дом. Управителите на 1 и 7 дом предстои да образуват аспект тригон в рамките на знаците, в които се намират. Затова си мисля, че отговора би трябвало да е положителен. Все още не съм наясно как да гледам развитието на въпроса. Интересно ми е също така този Плутон, който се намира точно на купсида на 1 дом на въпросния човек, има ли някакво значение. Поправете ме, ако греша в тълкуванията си, но съм много начинаеща.