Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207850 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1920 -: Ноември 13, 2011, 02:57:40 pm »
Здравейте, зададох въпрос ще започна ли връзка с Х до края на годината. Прикачвам карта на въпроса. Аз съм начинаеща, но ще се опитам да я изтълкувам. У1 е Луната, т.е. аз, а У7 Сатурн, който е в екзалтация и се намира в моя 5 дом. Управителите на 1 и 7 дом предстои да образуват аспект тригон в рамките на знаците, в които се намират. Затова си мисля, че отговора би трябвало да е положителен. Все още не съм наясно как да гледам развитието на въпроса. Интересно ми е също така този Плутон, който се намира точно на купсида на 1 дом на въпросния човек, има ли някакво значение. Поправете ме, ако греша в тълкуванията си, но съм много начинаеща.

Има значение Плутон на върха на 7 дом - той характеризира човека, за когото се пита. Луна - У1 прави сходящ тригон с У7 - Сатурн. Ти ще подходиш към него, а не той към теб, въпреки, че човекът се намира в твоя 5-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

april

• 14
« Отговор #1921 -: Ноември 13, 2011, 03:07:41 pm »
Благодаря за отговора Стела!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1922 -: Ноември 13, 2011, 03:08:04 pm »
По въпроса на Април- Дори да се реализира тази връзка не е много сигурно,
че ще ти допадне, на Луната и предстои опозиция с
Упр. на неговия 5-дом Венера и въпреки, че последния аспект на Луната
е тригон с Нептун, това може да показва, че ти повече си мечтаеш
за него, отколкото да го преценяваш реално
Венера Упр и твоя и неговия 5-дом
« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 03:17:00 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

april

• 14
« Отговор #1923 -: Ноември 13, 2011, 03:55:45 pm »
Moonlady, Венера не управлява ли неговия 6 дом. Марс е управител на 5-тия му дом. Как би тълкувала в този случай. Марс идва от квадрат с Луната, но му предстои да образува секстил с нея.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1924 -: Ноември 13, 2011, 04:52:55 pm »
Moonlady, Венера не управлява ли неговия 6 дом. Марс е управител на 5-тия му дом. Как би тълкувала в този случай. Марс идва от квадрат с Луната, но му предстои да образува секстил с нея.

Да, извинявай, рядко влизам да пиша и поглеждам набързо...сори
( тълкуванието не си променям - Венера е Упр. на твоя 5-дом и е в неговия 12-дом,
а и няма аспект с Марс)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1925 -: Ноември 13, 2011, 08:03:20 pm »
Здравейте! Тази вечер реших и аз да пусна един хорар във връзка с новата ми "тръпка". Както винаги отново съм влюбена.С тази Венера в Телец не е лесна работа... ;D Искам само да добавя, че не става дума за Близнака. Имаше предложение-реално, но не беше прието... :blink:

Въпросът е: " Ще се стигне ли до сериозна връзка с Х.?"  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1926 -: Ноември 14, 2011, 02:04:53 am »
Здравейте! Тази вечер реших и аз да пусна един хорар във връзка с новата ми "тръпка". Както винаги отново съм влюбена.С тази Венера в Телец не е лесна работа... ;D Искам само да добавя, че не става дума за Близнака. Имаше предложение-реално, но не беше прието... :blink:

Въпросът е: " Ще се стигне ли до сериозна връзка с Х.?"  :blink:

Да.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1927 -: Ноември 14, 2011, 10:27:34 am »
Здравейте,момичета!Понеже не знам как да кача карта,а искам да попитам дали мъжът ,с когото живея има друга връзка и ако не има ли намерение да започне такава.Въпроса е зададен на 14.11.11г в 11:25 часа,София.Благодаря ви предварително

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1928 -: Ноември 14, 2011, 05:25:17 pm »
Небесна,

а бре аз къде питах за синковеца дали ще замине да учи в Англия догодина? Рових, рових, не мога да намеря къде съм питала  :-\

Минавам само да кажа: диването е одобрено за Астън - Бирмингам. Сега чакаме да видим от колко още университета ще се обадят и какви ще им са изискванията. Засега за Астън покрива всички изисквания... Ама все още имам усещането, че нещо няма да я бъде тая работа...  :thinking:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1929 -: Ноември 15, 2011, 12:09:17 pm »
Здравейте!
Имам един хорарен въпрос "Има ли интерес към мен А.?" - нямам напредвид само приятелски интерес, и как като цяло изглежда ситуацията?
Благодаря!  :wub:

Картата изглежда интересна, но аз ако се пробвам да я тълкувам по плацидус - У1 Сатурн и У7 Нептун има тригон, което е хубаво,но Луната, която е в 7мия дом, прави квадратура със Сатурн /може би очакванията ми са "наранени",високи?/

« Отговор #1930 -: Ноември 15, 2011, 12:24:23 pm »
Моят въпрос е :Изневерява ли ми К.?
Колкото и да гледам хорара нищо не може да ми измъдри главата.Кой дом се гледа за сигнификатор? Упр.на 7 дом е слънцето,което се намира в мой девети и в негов трети дом в скорпион,прави аспект квадратура с АС т.е с мен.На луната и предстои да направи тригон със слънцето, не знам какво значи това.

« Отговор #1931 -: Ноември 15, 2011, 04:17:41 pm »
Моля за малко помощ. зададох си въпроса Е бременна ли е като я назовах по име. Според мен картата на 100 процента казва "да". Момичето си направи тест и е отрицателен. По принцип аз си зададох въпроса от любопитство и и казах че подозирам, защото и разглеждах наталната кара и се усъмних. но понеже там не съм много добра за да съм сигурна се допитах до хорара....та според вас как е картата и ако казва ДА, защо се оказва че не е вярна?:(

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1932 -: Ноември 15, 2011, 04:43:05 pm »
Дали може да попитам:,,Ще започна ли скоро работа?" :25:
   Благодаря  предварително....
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 04:51:11 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1933 -: Ноември 15, 2011, 05:30:15 pm »
Моля за малко помощ. зададох си въпроса Е бременна ли е като я назовах по име. Според мен картата на 100 процента казва "да". Момичето си направи тест и е отрицателен. По принцип аз си зададох въпроса от любопитство и и казах че подозирам, защото и разглеждах наталната кара и се усъмних. но понеже там не съм много добра за да съм сигурна се допитах до хорара....та според вас как е картата и ако казва ДА, защо се оказва че не е вярна?:(

Да, Юпитер в 5-ти дом, смесената рецепция Луна/Юпитер, както и разходящия секстил на Луна с Юпитер са знаци за положителен отговор. Но наред с това има и показатели за отрицателен отговор - негативната рецепция по знаци (терми и фасове не съм гледала) между Юпитер (У7) и Марс (У5), както и липсата на разходящ хармоничен аспект между двата сигнификатора. Марс има апликиращ тригон към Юпитер, но въпросът не е дали квезитът ще забременее, а дали вече е бременна. Мисля, че квезитът силно желае да бъде бременна и то възможно най-скоро. Съдя за това по положението на Юпитер (У7) в знака на екзалтация на Луната (въпросът е особено важен за кверента) и от ъгловия Марс (У5 Марс е на върха на 10-тия дом на квезита - възможно е бременността да й е приоритет в момента). Плутон в 1-вия й дом също може да говори за силно желание.

« Отговор #1934 -: Ноември 15, 2011, 05:35:25 pm »
Здравейте!
Имам един хорарен въпрос "Има ли интерес към мен А.?" - нямам напредвид само приятелски интерес, и как като цяло изглежда ситуацията?

Картата изглежда интересна, но аз ако се пробвам да я тълкувам по плацидус - У1 Сатурн и У7 Нептун има тригон, което е хубаво,но Луната, която е в 7мия дом, прави квадратура със Сатурн /може би очакванията ми са "наранени",високи?/

Той е по 7-ми дом, следователно се управлява от Луна на трон в собствен знак (а също и в собствения му 1-ви дом). Ти си Сатурн (У1) в знака на екзалтация. Луната е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн е в знак, в който Луната няма есенциални достойнства. Между двете планети предстои квадрат. Дано греша, но ми се струва, че той се интересува предимно от себе си (неговия управител е в собствен знак и дом) и на този етап няма да лесно да формирате приятни взаимоотношения. Сатурн е в неговия 3-ти дом - предполагам, че на този етап ти търсиш контакт с него. Заради предстоящия квадрат между сигнификаторите ви смятам, че по-скоро имате различни интереси и нагласи в момента. Но предстоящия тригон между светилата може да смекчи поне до известна степен различията ви, като ги направи по-малко очевидни.

« Отговор #1935 -: Ноември 15, 2011, 05:48:56 pm »
Здравейте,момичета!Понеже не знам как да кача карта,а искам да попитам дали мъжът ,с когото живея има друга връзка и ако не има ли намерение да започне такава.Въпроса е зададен на 14.11.11г в 11:25 часа,София.Благодаря ви предварително

Ето картата на въпроса ти.

По първия въпрос смятам, че няма паралелна връзка в момента, тъй като неговият управител Луната току-що е сменила знака и поради тази причина все още не е имала разходящи аспекти, ако не броим квадратурата с Уран, който няма отношение към 5-тия и 8-мия му дом. Дори и да отчитаме този аспект, той е негативен, така че би трябвало да се тълкува като негативен отговор. Колкото до втория ти въпрос. Луната е на трон по знак, което би могло да се счита за знак за вярност, почтеност от негова страна. На Луната й предстоят секстили с Марс (негов У5) и Юпитер (втори У5). Управителят на 3-тия му дом (намеренията му) е Меркурий в 5-тия му дом. Може би има някакъв флирт около него, но не мисля, че има намерение да го трансформира в нещо повече. Между вас биха могли да възникнат дразги, тъй като между управителите ви - неговия Луна и твоя Сатурн предстои квадратура.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1936 -: Ноември 15, 2011, 05:59:56 pm »
Мирабелла, моля те да кажеш нещо и по моя хорар. Ще ти бъда много благодарна... :-[

« Отговор #1937 -: Ноември 15, 2011, 06:08:06 pm »
Здравейте!

Той е по 7-ми дом, следователно се управлява от Луна на трон в собствен знак (а също и в собствения му 1-ви дом). Ти си Сатурн (У1) в знака на екзалтация. Луната е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн е в знак, в който Луната няма есенциални достойнства. Между двете планети предстои квадрат. Дано греша, но ми се струва, че той се интересува предимно от себе си (неговия управител е в собствен знак и дом) и на този етап няма да лесно да формирате приятни взаимоотношения. Сатурн е в неговия 3-ти дом - предполагам, че на този етап ти търсиш контакт с него. Заради предстоящия квадрат между сигнификаторите ви смятам, че по-скоро имате различни интереси и нагласи в момента. Но предстоящия тригон между светилата може да смекчи поне до известна степен различията ви, като ги направи по-малко очевидни.

Благодаря ти, Мирабелла!  :wub: :wub: :wub:
Да, аз в момента търся някакъв контакт с него, възможност да си поговорим малко по-нашироко, но не ми се отдава. В такъв случей, по-добре да оставя нещата и да не търся контакт на този етап, за да няма сблъсък между нас като интереси и нагласи или по-принцип няма смисъл?

« Отговор #1938 -: Ноември 15, 2011, 06:08:20 pm »
Мирабелла, моля те да кажеш нещо и по моя хорар. Ще ти бъда много благодарна... :-[

Извинявай, Мия. Пропуснах те защото съм съгласна с Да-то на Марая. Между У1 Луна (ти) и У7 Сатурн (той) има сходящ тригон. Това ако не е положителен отговор, не знам кое е. Дано стане. ;)

« Отговор #1939 -: Ноември 15, 2011, 06:12:09 pm »
Не мога да отговоря на този въпрос, Ласт Кис. Това е една карта, действителността може да е съвсем друга и зависи само от вас двамата. Предстоящият квадрат между управителите ви го тълкувам като предстоящи търкания, разногласия или просто трудно достигане до единомислие, различие в позициите, мненията, вкусовете ви. Може би ще ви е трудно да прекарате приятно времето заедно... Но, виж колко пъти казвам "да", а то излиза "не" и обратно. Затова писах, че се надявам, че отново греша. Успех! :wub: