Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206783 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #1980 -: Ноември 25, 2011, 08:38:54 pm »
Един ? и от мен: Ще ми бъдат ли изплатени парите, които чакам за проекта, до края на 2011 година?

Благодаря Стелаааа :)

« Отговор #1981 -: Ноември 26, 2011, 10:39:11 am »
Не съм Стелла, но ще се пробвам. Има сходяща положителна връзка (секстил) между управителите ви и вашите У2 (Слънце - твоите пари) и У8 (Сатурн - техните пари, парите на другите). Луната има само хармонични сходящи аспекти в рамките на знака. Въпреки, че до точния аспект има доста градуси, бих предположила, че отговорът е ДА - ще получиш парите (дано да е в рамките на календарната година). Управителит 3-тите ви домове Меркурий и Юпитер са ретроградни, Меркурий (твоят У3) ще бъде изгорен от твоя управител Слънцето - възможно е забавяне в комуникацията, неточности, недоразумения, недоглеждания, пропуски и от твоя страна. Така че препоръчвам да следиш внимателно съобщенията, които получаваш и изпращаш. Успех пожелавам на теб и фондацията ти!
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 10:44:49 am от Mirabella »

« Отговор #1982 -: Ноември 26, 2011, 06:01:45 pm »
Мерси Мирабелке, златна си! И аз съм на същото мнение,че има големи шансове,дано да стане! В Понеделник ще пускам писмата, оказа се че 45-дневния срок вече тече от 12 дена, така че до края на годината следва да си получа парите. Ако не, трябва да се съдя с министерството,което ще е кошмар!!! ЦЕЛУВКИ МИРАБЕЛА!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1983 -: Ноември 26, 2011, 06:51:23 pm »
Хора, моля да ме извините, но в момента съм много заета и не мога да отговарям на всичките ви въпроси. Не съм си на моя компютър и ми е много трудно без любимата ми астрологична програма.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1984 -: Ноември 26, 2011, 06:57:55 pm »
Споко, тука сме и чакаме с нетърпение :))) Целувки!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1985 -: Ноември 26, 2011, 07:07:41 pm »
Един ? и от мен: Ще ми бъдат ли изплатени парите, които чакам за проекта, до края на 2011 година?

Благодаря Стелаааа :)

Мисля, че може по 2-ри от 10-ти дом да ги гледаме парите от проекта, понеже ти ги чакаш от Управляващия орган на програмата, нали така? Следователно, гледаме дали предстои аспект между управителите на твоя 2 дом и на 11-ти дом - това са Слънце и Меркурий, а между тях предстои аспект. Очевидно има забавяне, поради ретроградиния ход на Меркурий. Обаче Меркурий не е добре поставен - в падение е, което значи, че платецът не е много надежден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1986 -: Ноември 26, 2011, 07:37:19 pm »
Проблема е че платеца държи кинтите и той решава...иначе има изгледи да ми платят. Не е надежден от гледна точка на проверката на документи и забавянето. Мисля че сега ще има раздвижване а след ретро периода ще чакам изплащане на самите суми...пу пу пу!

« Отговор #1987 -: Ноември 26, 2011, 07:41:14 pm »
Стела какво може да се очаква от транзит на Плутон и Марс в 5 дом. Плутон и Марс са ми в 9 дом в натала, а 2013 и двамата ще са в 5 дом в Козирог, иначе са в Скорпион - Плутона, а Марса във Везни. Аз го свързвам с операция, раждане чрез секцио или трудности с бебето...дали съм на прав път?

И още нещо - Луната и Юпитера ще се срещнат в 10 дом през 2013 - това може ли да се счита като добро раздвижване и разширяване на бизнес делата?

« Отговор #1988 -: Ноември 29, 2011, 02:37:47 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми казали нещо по този хорар?
Въпросът ми е "Ще изградим ли стабилна любовна връзка с Б?"
Благодаря :58:
Ако няма изход, излез през входа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1989 -: Ноември 29, 2011, 05:28:05 pm »
Да, като първо ще изградите сексуална такава. :blink:

« Отговор #1990 -: Ноември 29, 2011, 06:42:24 pm »
BБлагодаря ти за отговора, Uran.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1991 -: Ноември 29, 2011, 07:20:40 pm »
Стела какво може да се очаква от транзит на Плутон и Марс в 5 дом. Плутон и Марс са ми в 9 дом в натала, а 2013 и двамата ще са в 5 дом в Козирог, иначе са в Скорпион - Плутона, а Марса във Везни. Аз го свързвам с операция, раждане чрез секцио или трудности с бебето...дали съм на прав път?

И още нещо - Луната и Юпитера ще се срещнат в 10 дом през 2013 - това може ли да се счита като добро раздвижване и разширяване на бизнес делата?

Оушънче, за операция не може да се говори, ако не са засегнати домове на здравето - 6-ти или 8-ми. Също така Марс трябва да засяга поне управителите на тези домове и то с негативни аспекти или да прави негативни аспекти с планети в 8-ми дом. Марс е бърза планета - може да даде заболяване с втрисане и висока температура. на мен като ми минава през асцендента или през У1 винаги се тръшкам с някакво заболяване и след 2 дни съм на крака.

Юпитер в 10-ти дом дава благоразположени началници, закрила от високопоставени хора и много служебни ангажименти, много-много работа и то добре платена.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1992 -: Ноември 29, 2011, 07:28:19 pm »
Здравейте,

И аз казвам "Да".

« Отговор #1993 -: Ноември 29, 2011, 07:34:32 pm »
Здравейте,

И аз казвам "Да".

Благодаря и на теб Stella.  :blink:

« Отговор #1994 -: Ноември 29, 2011, 10:20:08 pm »
Здравейте,бихте ли ми помогнали в интерпретацията на този хорар?Въпросът е "Ще имам ли стабилна любовна връзка с А?"
Благодаря ви предварително :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1995 -: Ноември 30, 2011, 08:22:55 am »
Da. :blink:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1996 -: Ноември 30, 2011, 08:55:37 am »
Бихте ли ми помогнали в тълкуването на този хорар, въпроса е " Ще започна ли работа във фирмата където съм на интервю?" Въпроса зададох вчера преди интервюто.Видях,че картата не е радикална,може би е рано да се каже.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1997 -: Ноември 30, 2011, 09:54:09 am »
Kaртата е нерадикална, но според мен ДА.
Постът висок ли е? :blink:

*

zuzi

• 38
« Отговор #1998 -: Ноември 30, 2011, 10:06:43 am »
Kaртата е нерадикална, но според мен ДА.
Постът висок ли е? :blink:
Мерси,Уран за включването. Не,постът не е висок.

« Отговор #1999 -: Ноември 30, 2011, 11:34:08 am »

Оушънче, за операция не може да се говори, ако не са засегнати домове на здравето - 6-ти или 8-ми. Също така Марс трябва да засяга поне управителите на тези домове и то с негативни аспекти или да прави негативни аспекти с планети в 8-ми дом. Марс е бърза планета - може да даде заболяване с втрисане и висока температура. на мен като ми минава през асцендента или през У1 винаги се тръшкам с някакво заболяване и след 2 дни съм на крака.

Юпитер в 10-ти дом дава благоразположени началници, закрила от високопоставени хора и много служебни ангажименти, много-много работа и то добре платена.

Здравей СТЕЛА и отново ти благодаря!
6 дом не е аспектиран, в 8 имаме Уран. Четох че Уран може да донесе контакт със смъртта и затова оттам ми дойдоха тези мисли. Сега доста се успокоих! Относо работата - солара за идната, както и ти ми каза, ми дава доста работа, дано през 2013 да е още по-добре :) ЦЕЛУВАМ ТЕ и благодаря!