Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205940 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2000 -: Ноември 30, 2011, 08:12:27 pm »
 ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2001 -: Ноември 30, 2011, 08:40:50 pm »
Любопитно ми е дали мъжът ми ще си ме отглежда  ;D
Преди малко слушах една песничка: Боже дай ми мъж да може, ако не може, нека да е със пари  ;D
30.11.2011, 21:35 часа, София  ;D

Благодаря много предварително  :blink: Оглупявам с тия две деца, а ми се иска да се развивам  :-[
The only distance is that which we create!

« Отговор #2002 -: Декември 01, 2011, 09:12:09 am »
Da. :blink:
Благодаря за отговора  :blink:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2003 -: Декември 01, 2011, 05:03:39 pm »
Момичета моля за малко помощ, моя приятелка има сериозни гинекологични проблеми.
Ще има ли операция с отстраняване на всичко или ще спасят детеродните органи ?
Въпроса е зададен от нея. Благодаря предварително !
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2004 -: Декември 01, 2011, 05:25:37 pm »
Състоянието на твоята приятелка не изглежда да е добро, но мисля, че на този етап операцията може да се отложи/избегне - Луната е в сходяща опозиция с У6 (Марс) и няма аспект с У8 (Сатурн), не виждам достатъчно потвърждения.

И, както знаеш, по време на ретрограден Меркурий трябва да подхождаме с повишено внимание към диагнозите, които ни поставят, и към лечението, което се предписва.

Освен това лекуващият лекар е представен от ретро Юпитер (в перигрин), което също не внушава доверие.
Нека твоята приятелка не изпада в паника и потърси мнение от друг специалист.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2005 -: Декември 01, 2011, 09:31:58 pm »
Здравейте,отново ви моля за малко помощ, защото съвсем се обърках.
Въпросът е на моя приятелка, тя лично си го е задавала, предстои и наистина важно решение.
Въпросът и е:
"Да ипотекирам ли имот с цел бизнес с Б?"
Благодаря ви предварително :blink:
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 09:38:44 pm от tamara »

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2006 -: Декември 01, 2011, 09:43:02 pm »
Състоянието на твоята приятелка не изглежда да е добро, но мисля, че на този етап операцията може да се отложи/избегне - Луната е в сходяща опозиция с У6 (Марс) и няма аспект с У8 (Сатурн), не виждам достатъчно потвърждения.

И, както знаеш, по време на ретрограден Меркурий трябва да подхождаме с повишено внимание към диагнозите, които ни поставят, и към лечението, което се предписва.

Освен това лекуващият лекар е представен от ретро Юпитер (в перигрин), което също не внушава доверие.
Нека твоята приятелка не изпада в паника и потърси мнение от друг специалист.
До тук може да се каже, че почти всички светила в Пловдив са я преглеждали, утре има час при още един и ще излязат резултатите от едната биопсия, видях и снимките, не съм мед лице но има проблем. Операция ще е нужна, ще я помоля да не бърза, въпреки, че нещата не са много за отлагане. Като ми каже резултатите ще пусна нов хорар. Lillie, благодаря ти много  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2007 -: Декември 01, 2011, 09:54:38 pm »
Операция ще е нужна, ще я помоля да не бърза, въпреки, че нещата не са много за отлагане. Като ми каже резултатите ще пусна нов хорар.

Разрастване на доброкачествено образувание ли има?
По-вероятно ми се вижда да са засегнати яйчниците, не матката.

ПП. То така, без натална карта, е трудно да гадаем какъв конкретно е медицинският проблем.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2008 -: Декември 01, 2011, 09:56:06 pm »
Ще може ли да отговорите на моя въпрос, защото го пропуснахте   :blink:

"Връзката ни с Х. ще стане ли по-сериозна?"

*

Asol

• 4140
« Отговор #2009 -: Декември 02, 2011, 11:14:54 am »
Като се има предвид, че Х е представен от Марс в период на ретроградие, може да изпитва известни колебания и да не му е много изяснена позицията на въпросния към момента и относно естеството на въпроса ти. А приятеля ти има ли скорпионско или марсово Слънце или пък в аспект с Нептун, Марс, Плутон ?
Хорарът според мен по-скоро показва твоето желание за по-сериозна връзка - Луна във Везни, на която й предстои в знака съвпад със Сатурн - У10 и Венера в Стрелец, която представя теб в секстил със Сатурн.
« Последна редакция: Декември 02, 2011, 11:34:42 am от Asol »

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #2010 -: Декември 02, 2011, 02:33:07 pm »
Операция ще е нужна, ще я помоля да не бърза, въпреки, че нещата не са много за отлагане. Като ми каже резултатите ще пусна нов хорар.

Разрастване на доброкачествено образувание ли има?
По-вероятно ми се вижда да са засегнати яйчниците, не матката.

ПП. То така, без натална карта, е трудно да гадаем какъв конкретно е медицинският проблем.
Lillie, беше права, за сега ще изчакат, биопсията от шийката на матката не е много добра, а за другата трябва чакане. Яйчниците са добре, има едно голямо образувание в матката и за сега гадаят какво е, според доктора в момента не е подходящо да взимат биопсия от там.
Като има новости ще пиша и солар ще пусна. Поне малко се е успокоила след днешния преглед  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2011 -: Декември 02, 2011, 03:20:03 pm »
Ако искаш, да й разгледаме и наталната карта за повече детайли, може и на лични.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2012 -: Декември 02, 2011, 05:02:26 pm »
Любопитно ми е дали мъжът ми ще си ме отглежда ;D
Преди малко слушах една песничка: Боже дай ми мъж да може, ако не може, нека да е със пари  ;D
30.11.2011, 21:35 часа, София  ;D

Благодаря много предварително  :blink: Оглупявам с тия две деца, а ми се иска да се развивам  :-[

Много странен въпрос! Парите на мъжа ти ли ти трябват, че не разбрах?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2013 -: Декември 02, 2011, 05:25:11 pm »
Сигурно е искала да пита дали остава безработна.  ;D

Макар че нейният случай не е такъв, тя си печели чрез дейност у дома.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2014 -: Декември 02, 2011, 05:31:42 pm »

Е, аз не мога да зная, какво е искала да каже. Тя не е задала конкретен въпрос.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2015 -: Декември 02, 2011, 06:37:56 pm »

Браво, разбра ме  ;D Проблемът ми е, че нямам постоянни доходи и въпросът е ще ме търпят ли да си продължавам да си работя от вкъщи, въпреки че няма сигурност :blink:
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2016 -: Декември 02, 2011, 06:46:41 pm »

Браво, разбра ме  ;D Проблемът ми е, че нямам постоянни доходи и въпросът е ще ме търпят ли да си продължавам да си работя от вкъщи, въпреки че няма сигурност :blink:

Очевидно не те е разбрала, защото това, което казваш не звучи като да те е разбрала. Питащият сам трябва да си формулира въпроса. А и няма да постъпиш зле, ако поставиш и карта.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2017 -: Декември 02, 2011, 06:54:39 pm »
Ще може ли да отговорите на моя въпрос, защото го пропуснахте   :blink:

"Връзката ни с Х. ще стане ли по-сериозна?"

Засега "не", защото неговият управител- Марс, макар да е разположен в твоя 5 дом, се намира в знак, в който твоят управител - Венера няма достойнства.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2018 -: Декември 02, 2011, 06:55:13 pm »
Проблемът ми е, че нямам постоянни доходи и въпросът е ще ме търпят ли да си продължавам да си работя от вкъщи, въпреки че няма сигурност :blink:

Можеш да пуснеш и нов хорар, след като преформулираш въпроса.

Имаш два варианта:
- да питаш дали ще си намериш нова работа (която да ти носи постоянен доход);
- или дали да продължиш да упражняваш сегашната си професия от дома (има ли перспективност?).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2019 -: Декември 02, 2011, 06:59:07 pm »
Извинете ме за нахалството ама, имам един много важен и наболял въпрос, свързан с фирмата с която съм анагажирана. От няколко месеца се водя на работа в една фирма, която има много тежести и това изключително много пречи на дейността ѝ. Въпросът ми е ще има ли развързване на проблемите и излизане от положението, в се намира шефа  ? И кога ?
Че то само със стискане на палци не става  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!