Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205269 Прегледи
*

kk_kk

• 21
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2040 -: Декември 04, 2011, 08:46:30 pm »
здравейте, нова съм и предварително се извинявам ако не съм задала въпроса си на правилното място. с мъжа ми правим опити да имаме дете от близо две години, та въпроса ми е : ще забременея ли скоро? гр.Самоков 02.10.1981, 14.05 часа

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2041 -: Декември 05, 2011, 01:43:28 am »
здравейте, нова съм и предварително се извинявам ако не съм задала въпроса си на правилното място. с мъжа ми правим опити да имаме дете от близо две години, та въпроса ми е : ще забременея ли скоро? гр.Самоков 02.10.1981, 14.05 часа

Това чрез хорар не може да се каже....Нужно е да се разгледат всички други карти...Натални , дирекционни ,прогресивни...примарни.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2042 -: Декември 05, 2011, 06:28:18 am »
Стела, благодаря за отзивчивоста,задавам само още един въпрос и няма да ви досаждам
Да заминем ли в чужбина с мажът ми и детето ни?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2043 -: Декември 05, 2011, 05:34:20 pm »
А намерили ли сте си работа? То само със заминаване не става. Няма връзка между сигнификаторите на твоя 9-ти дом и сигнификаторите на твоята работа. Мъжът ти евентуално ще си намери, но няма да е скоро. Първо да потърси работа и тогава задай въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2044 -: Декември 06, 2011, 12:02:27 pm »
А намерили ли сте си работа? То само със заминаване не става. Няма връзка между сигнификаторите на твоя 9-ти дом и сигнификаторите на твоята работа. Мъжът ти евентуално ще си намери, но няма да е скоро. Първо да потърси работа и тогава задай въпроса.
благодаря много
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2045 -: Декември 06, 2011, 04:38:30 pm »
Здравейте Стела и Мирабелла,

имам нужда от помощ за един човек и реших да пусна хорар. Въпросът е "Може ли да стане нещо с В. (в смисъл някви отношения или връзка)" То ни е сме имали отношения..., но в събота с/у неделя се карахме доста и сега се чувствам ужасно.  :'(
Напоследак се държи доста странно (лошо) с мен?  :'(

Много ще съм благодарна ако ми пишете, много съм объркана

« Отговор #2046 -: Декември 06, 2011, 05:29:51 pm »
Не виждам карта или пък дата, час и място на задаване на въпроса.

« Отговор #2047 -: Декември 06, 2011, 05:38:27 pm »
 :blink: Забравила съм да я поставя... Мерси  :wub:

« Отговор #2048 -: Декември 06, 2011, 05:52:35 pm »
Управителите на AC и DC са ретроградни, а твоят управител Меркурий като добавка е изгорен от Слънцето и заточен (в знака на неговия управител). Твоите действия в тази насока засега не дават резултат, разчиташ не него да прояви инициатива. Луната е екзалтирана, а неговият управител Юпитер е в един знак с Луната и предстои съвпад между двете планети - пред него може да се появи възможност да направи нещо по въпроса. Освен това Луната е в съвсем ранен градус - нещата тепърва предстоят да се развиват. Поради положението на Юпитер по знак съдя, че за него този въпрос е също от значение, но заради ретроградността на неговия управител също му е трудно да направи крачка в посока на връзка. Докато управителите ви са ретроградни и без сходящ аспект помежду си ви е трудно да формирате стабилни взаимоотношения. Засега не виждам индикации за сериозна промяна. Луната все пак може да се разглежда като твой втори управител, така че съвпадът й с Юпитер може да подсказва за затопляне в отношенията ви. Освен това Луната ще пренесе светлина между управителите на 5-тите ви домове - мисля, че чувствата помежду ви продължават да съществуват.

Дано другите колеги дадат по-положителен отговор. :wub:

« Отговор #2049 -: Декември 06, 2011, 06:08:24 pm »
Благодаря ти  :wub: На форна на това как се скарахме отговора е направо положителен.  ;)Да,аз наистина мисля да из4акам той да прояви инициатива,надявам се да успея.:) Ами ако погледнем  5 дом,защото ние сме имали отношения,но не и връзка.Има и още нещо,което ме тормози..когато се скарахме той ми каза,4е с говорим на разлини езици,а с една моя приятелка не било така(с.която.бяхме.ве4ерта) Дали не иска нея,а не мен.  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2050 -: Декември 06, 2011, 06:11:56 pm »
:blink: Забравила съм да я поставя... Мерси  :wub:

Не си много добре поставена. Ти се намираш в знак, в който неговият сигнификатор има достойнства, с ледователно го издигаш на пиедестал, но си зависима от неговата воля. Освен това твоят сигнификатор е изгорен и на тови етап нищо не зависи от тебе. Луната е в съвпад с Юпитер в 11-ти дом - възможно е приятелство. Не мисля обаче, че на този етап може да има интимна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2051 -: Декември 06, 2011, 06:17:26 pm »
когато се скарахме той ми каза,4е с говорим на разлини езици,а с една моя приятелка не било така(с.която.бяхме.ве4ерта) Дали не иска нея,а не мен.  :wub:

той е в твоя 11-ти дом, така че има наблюдения над приятелите ти. В същото време присъствието на луната в твоя 11-ти дом говори, че ти го възприемаш като приятел, независимо, че сте имали отношения по 5-ти дом.

« Отговор #2052 -: Декември 06, 2011, 06:57:42 pm »
тоест.харесва.приятелката.ми??? :'(.Аз.определено.не.го.присемам.само.като.приятел.и.имам.4увстава... :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2053 -: Декември 06, 2011, 07:22:34 pm »
тоест.харесва.приятелката.ми??? :'(.Аз.определено.не.го.присемам.само.като.приятел.и.имам.4увстава... :'(

Не съм казала, че харесва приятелката ти. Много те моля, слушай той какво ти казва. момчето е казало, че се разбира с нея, т.е. говорят на един и същи език. ти си правиш изводи, че я харесва. може би на него му харесва да има разбиране. Когато чувствата са намесени, става сложно., трудно е да бъдеш безпристрастен. защо не пробваш да се дистанцираш емоционално и да се опиташ да проявиш разбиране към това, което той казва? Може другото да се получи от само себе си.

Но  с ретроградни сигнификатори е рано да се каже какво ще бъде развитието. като обърнат посоката и двамата ще промените нагласите си.

« Отговор #2054 -: Декември 06, 2011, 07:31:15 pm »
Тъкмо с ретроградни управители и още повече с У1 Меркурий, изгорен от Слънцето, правилното разбиране на думите на другия е доста затруднено. Изгорените планети имат склонността да не преценяват добре положението.

« Отговор #2055 -: Декември 06, 2011, 09:12:44 pm »
Да.именно.да.се.дистанцирам.емоционално.се.опитвам,но.е.доста.трудно:)Кога.ще.обърнат.сигнификаторите?
Именно.и.аз.така.се.усещам.не.си.разбираме.правилно.думите

Отново.Ви.благодаря  :wub: :wub:

« Отговор #2056 -: Декември 06, 2011, 09:22:30 pm »
Меркурий тръгва директен сутринта на 14.12., а Юпитер - на 26.12.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2057 -: Декември 07, 2011, 04:17:55 pm »
Здравейте отново!
Интересен ми е този мой хорар, чийто въпрос зададох преди 2-3 седмици.
Знам, че късен асцендент означава, че вече е късно, но...
Всъщност един мой сън ме подтикна да задам този въпрос и мисля, че откривам смисъла и значението му и че има някакво развитие по този въпрос в последните дни.
Интересно ми е вие какво виждате в хорара!  :blink:
...щях да забравя въпроса  ;D  "Х. има ли нужда от моята помощ?"

« Отговор #2058 -: Декември 07, 2011, 04:29:48 pm »
С тоя късен градус на АС-то (както и ти самата отбеляза) каквото и да кажа, може да сгреша. Управителите ви са ретроградни, сякаш и двамата сте се отдръпнали един от друг, не се търсите, съответно и не търсите помощ един от друг. Неговият управител като положение по знак изглежда по-добре поставен от твоя - Юпитер е в смесена рецепция с Луната, докато Меркурий е заточен. Би трябвало положението му в момента да е по-добро от твоето, а и с този заточен управител изглежда, че няма много с какво да му помогнеш. Той има Уран на Асцендента си - възможно е на реагира странно, нервно, прибързано, без да се съобразявя много-много с чувствата на околните. Луната идва от квадрат с Марс (твой У3) - офертата ти за помощ ли не беше приета радушно? Луната клони към съвпад с Меркурий - може и да ти се отдаде втори шанс да помогнеш, но пък между управителите ви не се очертава аспект в рамките на знаците, в които се намират, а и Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето съвсем скоро. Оставам на първоначалното си мнение - по тази карта ми изглежда, че няма с какво да му помогнеш, а и той не изглежда да търси помощ, по-скоро се опитва сам да обмисли ситуацията. Той си гледа интереса (Юпитер е във негов 2-ри дом), докато ти си в по-отворената позиция и готова за диалог (Меркурий в 3-ти дом).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2059 -: Декември 07, 2011, 04:51:27 pm »
Извинете ме за нахалството ама, имам един много важен и наболял въпрос, свързан с фирмата с която съм анагажирана. От няколко месеца се водя на работа в една фирма, която има много тежести и това изключително много пречи на дейността ѝ. Въпросът ми е ще има ли развързване на проблемите и излизане от положението, в се намира шефа  ? И кога ?
Че то само със стискане на палци не става  ;)

Трудно ще е положението още известно време - ретрограден Юпитер в 10-ти дом, когато стане директен може да се получи глътка въздух.

Обаче Марс , който управлява шефа ти дълго време ще транзитира в Дева и ще сменя посоката. В момента се управлява от ретрограден Меркурий и трябва да е оправи кашата в документацията. Няма да е лесно. Но Локус фортуна е в 10-ти, така че късметът е на страната на шефа ти.

Благодаря ти много Стела,
Аз чак сега видях отговора ти. Голяма каша е наистина при него ... Дано всичко да се развие добре ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!