Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206762 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2060 -: Декември 07, 2011, 05:08:23 pm »
Извинявам се за въпроса, но изобщо не съм наясно какви данни трябва да дам, за да ми отговорите на един въпрос. Извинявам се още веднъж :)

« Отговор #2061 -: Декември 07, 2011, 05:27:16 pm »
1. Въпрос. Най-добре такъв, на който се отговаря с ДА или НЕ.
2. Дата, час и място на задаването на въпроса.

Ако не ти се дават данни (като мястото напр.), влизаш в astro.com -> Free Horoscopes (от менюто горе) -> Extended Chart Selection (най-долу, в дясната колонка), въвеждаш данните и натискаш Click here to show the chart. Сваляш картата като картинка на компютъра си, затриваш данните (с Paint става лесно), запомняш изображението с направените промени и го прикачваш към поста си тук. Като правиш картата, можеш да избереш Koch от падащото меню за домова система (House system).

« Отговор #2062 -: Декември 07, 2011, 06:28:27 pm »
Ще останем ли заедно с приятелят ми с който имаме дете?
07.12.2011 год. 19:28 гр. Пловдив

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2063 -: Декември 07, 2011, 06:41:37 pm »

Мисля, че да.

Сигнификаторът на партньора са намира в твоя 4 дом, има рецепция с Венера (Сатурн управлява 7 дом, а Венера 4ти).

Луната "прихваща" от тази рецепция, защото има почти точен, но още сходящ тригон с Венера, който според мен би трябвало да даде положителен отговор на въпроса. Освен това Луната е в благоприятна позиция - в знак на екзалтация и растяща (управлява Асцендента, т.е. питащия).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2064 -: Декември 07, 2011, 06:46:10 pm »
И аз  така мисля и тъкмо щях да те питам у вас ли живее бащата на детето ти. Даже и да остане, няма да е лесно да се разминавате като квартиранти, без да има контакт между вас. Но взаимната рецепция между Венера и Сатурн ви спасява в случая. Сигнификаторите и на двамата са под господството на Венера - мисля, че още има чувства между вас.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2065 -: Декември 07, 2011, 06:49:34 pm »
Днес бях на номеролог и тя ми каза, че вижда, че до 2 години ще се разделя с него. По-добре ли е да кача карта, за да проверя дали това е истина?

« Отговор #2066 -: Декември 07, 2011, 06:51:18 pm »
Да живеем заедно, но нещата не вървят изобщо между нас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2067 -: Декември 07, 2011, 06:53:50 pm »
Да живеем заедно, но нещата не вървят изобщо между нас.

Може би просто сега такъв е периодът между вас, по-напрегнат и с тенденция към разногласия.
Предполагам, че все някъде трябва да има указания за това в наталните ви карти към настоящия момент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2068 -: Декември 07, 2011, 06:55:48 pm »
Днес бях на номеролог и тя ми каза, че вижда, че до 2 години ще се разделя с него. По-добре ли е да кача карта, за да проверя дали това е истина?

Оооо, я си живей живота с този човек и не позволявай да ти се помрачава личното щастие. Понякога има трудни периоди. След 2 години не се знае кой жив кой умрял. А може пък да е по-добре за теб да се разделите, ако срещнеш принца на белия кон. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2069 -: Декември 07, 2011, 07:01:44 pm »
Не омаловажавам нумерологията, но не ми се вярва да може да се направи достоверна нумерологична прогноза, която да се сбъдне, без да са налице съответните астрологични указания за това. Пък и зависи от способностите на самия нумеролог, в тази наука също се използват астрологични съответствия, всяко число се свързва с определена планетна вибрация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2070 -: Декември 07, 2011, 07:02:20 pm »
:) Мерси много, ами то този период е вече 5 месеца и ми казаха, че ще срещна друг поне така излизало

« Отговор #2071 -: Декември 07, 2011, 07:03:37 pm »
Ами да то беше номерология + астрология

« Отговор #2072 -: Декември 07, 2011, 07:06:05 pm »
Мисля, че беше нещо подобно на тези астрологични карти където качват другите със дата и час на раждане и т.н

« Отговор #2073 -: Декември 07, 2011, 07:08:09 pm »
07.12.2011 год. 19:28 гр. Пловдив

С тези екзалтирани управители с общ диспозитор Венера си мисля, че и двамата искате едно и също нещо (любов, хармония, разбирателство), но сте твърде горди, за да го признаете на глас. А и управителите на 3-тите ви домове са ретроградни - с разговорите не ви върви напоследък, думите на единия лесно могат да бъдет погрешно възприети от другия. Заради положителния сходящ аспект на Луната (тригон с Венера) и аз клоня към положителен отговор. Но ми се искаше да видя и някаква рецепция по знак или сходящ хармоничен аспект между управителите ви за по-сигурен отговор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2074 -: Декември 07, 2011, 07:14:25 pm »
Здравейте отново!
Интересен ми е този мой хорар, чийто въпрос зададох преди 2-3 седмици.
Знам, че късен асцендент означава, че вече е късно, но...
Всъщност един мой сън ме подтикна да задам този въпрос и мисля, че откривам смисъла и значението му и че има някакво развитие по този въпрос в последните дни.
Интересно ми е вие какво виждате в хорара!  :blink:
...щях да забравя въпроса  ;D  "Х. има ли нужда от моята помощ?"

Това не е конкретен въпрос. В какво дали иска да му помогнеш?
Освен това има едно основно правило:"Не прави непоискано добро!"
Мисля, че би било добре да преформулираш въпроса.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2075 -: Декември 08, 2011, 03:49:03 pm »
С тоя късен градус на АС-то (както и ти самата отбеляза) каквото и да кажа, може да сгреша. Управителите ви са ретроградни, сякаш и двамата сте се отдръпнали един от друг, не се търсите, съответно и не търсите помощ един от друг. Неговият управител като положение по знак изглежда по-добре поставен от твоя - Юпитер е в смесена рецепция с Луната, докато Меркурий е заточен. Би трябвало положението му в момента да е по-добро от твоето, а и с този заточен управител изглежда, че няма много с какво да му помогнеш. Той има Уран на Асцендента си - възможно е на реагира странно, нервно, прибързано, без да се съобразявя много-много с чувствата на околните. Луната идва от квадрат с Марс (твой У3) - офертата ти за помощ ли не беше приета радушно? Луната клони към съвпад с Меркурий - може и да ти се отдаде втори шанс да помогнеш, но пък между управителите ви не се очертава аспект в рамките на знаците, в които се намират, а и Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето съвсем скоро. Оставам на първоначалното си мнение - по тази карта ми изглежда, че няма с какво да му помогнеш, а и той не изглежда да търси помощ, по-скоро се опитва сам да обмисли ситуацията. Той си гледа интереса (Юпитер е във негов 2-ри дом), докато ти си в по-отворената позиция и готова за диалог (Меркурий в 3-ти дом).
По-скоро не предложението за помощ, а нещо др. не беше добре прието, така да се каже. трудно е за обяснение. Явно трябва да изчакам да мине месец, че какъвто и въпрос да задам все на ретроградните управители попадам.... сигурно ще се променят обстоятелствата след като обърнат посоката.. Благодаря!
Цитат
Това не е конкретен въпрос. В какво дали иска да му помогнеш?
Освен това има едно основно правило:"Не прави непоискано добро!"
Мисля, че би било добре да преформулираш въпроса.
Ще се опитам да бъда по-конкретна за напред. А правилото много добре го знам, не ставаше въпрос точно за непоискано добро а ситуацията беше по-деликатна и имаше общо с мен... по-скоро незавършена работа и нещо което трябваше да направя.

« Отговор #2076 -: Декември 12, 2011, 09:14:02 pm »
Моля за малко помощ една приятелка иска да тегли кредит за жилище, и смятам че отговорът е не, но нещо не съм сигурна, не разбирам  тази квадратура на марс и слънце(управители на банката и на питащата) и същевременно добре поставена луна секстил с марс :unsure: Въпросът е "Ще ми дадат ли изгоден кредит за жилище?"

*

Stella

• 7765
« Отговор #2077 -: Декември 12, 2011, 09:34:04 pm »
Моля за малко помощ една приятелка иска да тегли кредит за жилище, и смятам че отговорът е не, но нещо не съм сигурна, не разбирам  тази квадратура на марс и слънце(управители на банката и на питащата) и същевременно добре поставена луна секстил с марс :unsure: Въпросът е "Ще ми дадат ли изгоден кредит за жилище?"

ти защо реши, че банката е по Марс?
Не би ли трябвало да бъде по 8-ми дом с управител - Сатурн.
Приятелката ти задава въпроса - следователно тя е в първи дом и се управлява от Слънце, което е в нейния 5 дом и прави сходящ секстил със Сатурн.

« Отговор #2078 -: Декември 13, 2011, 06:20:28 am »
Ами аз глеадам 2-ри дом като банка и марс като планета от 2-ри..........а парите на кредит 8-ми......

*

Stella

• 7765
« Отговор #2079 -: Декември 13, 2011, 11:20:34 am »
Ами аз глеадам 2-ри дом като банка и марс като планета от 2-ри..........а парите на кредит 8-ми......

Банката не е по втори дом. това са ти джобните пари или спечелените от тебе лично, с които можеш да разполагаш (2-ри от 1-ви дом). Тука са и собствените ти спестявания.

Заемите от други лица са по 8-ми дом (2-ри от 7-ми). тука са и заемите от юридически лица, каквито са банките.