Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205061 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2100 -: Декември 21, 2011, 08:42:33 pm »
Привет,
Едно бързо въпросче...
С А. ще се оженим ли догодина?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2101 -: Декември 21, 2011, 08:56:52 pm »
Стига сте задавали важни въпроси, свързани с бъдещо развитие, по Луна без курс!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2102 -: Декември 22, 2011, 07:25:19 pm »
Здравейте!Можете ли да ми отговорите на един въпрос Ще имам ли възможност да емигрирам в чужбина ида създам семейство там, ако да горе долу след какъв период?Kачвам карта дано да е правилната!Благодаря Ви предварително!

Това е натална карта.Направи същата,но смени датата и часът с днешните :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2103 -: Декември 22, 2011, 10:08:06 pm »
Здравейте!Можете ли да ми отговорите на един въпрос Ще имам ли възможност да емигрирам в чужбина ида създам семейство там, ако да горе долу след какъв период?Kачвам карта дано да е правилната!Благодаря Ви предварително!

По тази натална карта има шансове за брак с чужденец - Сатурн, който е управител на 9-ти дом се намира в 7-ми. Обаче Сатурн е в квадрат с управителя на 7-ми дом - Юпитер. Това от своя страна означава, че партньорството няма да бъде гладко и ще има доста юридически пречки. Още повече, че Сатурн прави квадратура и с другия сигнификатор на мъжа - Слънцето. Натален Уран в 7-ми дом от своя страна предполага стремеж към брак без обвързване или някакъв вид нестандартна връзка (например съжителство без брак).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2104 -: Декември 22, 2011, 10:39:39 pm »
cvetencebs24
Тази Хорарна карта е за 22 Февруари 2011  :-\

Сега погледнах, че са ти отговорили по Натала,
даммм....с три малефика в 7-дом, по-добре помисли за собствена кариера
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 10:45:07 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

april

• 14
« Отговор #2105 -: Декември 28, 2011, 03:51:57 pm »
Здравейте, момичета. Питах ще сключа ли брак през 2012 г.

« Отговор #2106 -: Декември 28, 2011, 03:57:24 pm »
На пръв поглед ми изглежда като ДА - Луна (У1) в сходящ тригон със Сатурн (У7). Единственото ми съмнение е, че градусът на Асцендента спада към ранните, така че нещата биха могли да претърпят развитие, за което не предполагаме в момента. Но ранният Асцендент в този случай би могъл и да означава, че не са направени реални постъпки все още - напр. няма предложение или уговорка, не е мислено по въпроса за дата и подготовления за сватбата. Но като цяло ми се струва, че отговорът е положителен. Смятам, че момъкът ще удържи на думата си (управителят му и управител на 3-тия му дом е екзалтиран Сатурн).

« Отговор #2107 -: Декември 28, 2011, 04:11:27 pm »
Привет,аз пак се появявам да питам нещо  :( Питах в другия форум, ще питам и вас "Ще се стигне ли до операция на синусите?" Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2108 -: Декември 28, 2011, 05:47:59 pm »
cvetencebs24
Тази Хорарна карта е за 22 Февруари 2011  :-\

Сега погледнах, че са ти отговорили по Натала,
даммм....с три малефика в 7-дом, по-добре помисли за собствена кариера

А с 2 малефика в 8-ми какво? на самозадоволяване ли да я кара нативът? ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2109 -: Декември 28, 2011, 05:55:37 pm »
С два и повече малефика в 7 дом не е желателно нативът да е зависим от партньора и да си създава такива ситуации.
Самостоятелната кариера е един от начините да се пренасочи енергията към нещо градивно, т.е. чрез смяна на фокуса.
Наблюдавала съм такова влияние в картите на обвързани неработещи жени... всеки ден се изживява, сякаш е дошъл апокалипсисът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2110 -: Декември 28, 2011, 05:55:39 pm »
Здравейте, момичета. Питах ще сключа ли брак през 2012 г.

Струва ми се, че отговорът е ДА, въпреки, че няма връзка между класическите сигнификатори - Слънцето и Луната, но У1 клони към положителен аспект с У7.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2111 -: Декември 28, 2011, 05:57:47 pm »
С два и повече малефика в 7 дом не е желателно нативът да е зависим от партньора и да си създава такива ситуации.
Самостоятелната кариера е един от начините да се пренасочи енергията към нещо градивно, т.е. чрез смяна на фокуса.
Наблюдавала съм такова влияние в картите на обвързани неработещи жени... всеки ден се изживява, сякаш е дошъл апокалипсисът.

По принцип малефиците в 7-ми не вещаят гладко партньорство, не само по брак, но и по бизнес. Все пак зависи и от аспектите.

« Отговор #2112 -: Декември 28, 2011, 06:08:48 pm »

На лице е връзка между У9, У12 и 7-ми дом, така че теоритично темите за емиграцията и брак в чужбина са застъпени в картата. Но... "но"-то е, че аспектите, които свързват изброените елементи, са дисхармонични - създават силно желание и препятствия, но с повече усилия могат да бъдат преодоляни. Струва ми се, че соларът за следващата година дава възможност за емиграция в чужбина (но по-скоро индикациите не ми се виждат много силни), а може би създаване на партньорство (сол. Слънце на сол. Десцендент, сол. У1 в 7-ми соларен дом).

« Отговор #2113 -: Декември 28, 2011, 07:25:34 pm »
Предстои ли ми раздяла с бащата на детето ми ?
Спряха ни тока, вчера...авария някаква...
Stella, aко имаш възможност да погледнеш хорара, ще съм ти благодарна :)
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 03:13:35 pm от vanianeli »
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2114 -: Декември 28, 2011, 08:20:06 pm »
Стелче,моля те погледни хорара ако имаш възможност  :58: :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2115 -: Декември 28, 2011, 09:43:24 pm »
Привет,аз пак се появявам да питам нещо  :( Питах в другия форум, ще питам и вас "Ще се стигне ли до операция на синусите?" Благодаря

За кого питаш? какъв ти се пада? Дефинирайте отношения, моля ви?
Нали трябва да знам в кой дом да го отнеса?

« Отговор #2116 -: Декември 28, 2011, 09:54:12 pm »

За кого питаш? какъв ти се пада? Дефинирайте отношения, моля ви?
Нали трябва да знам в кой дом да го отнеса?

За мен става въпрос. Имам усложнения със зъб, и има вероятност да се стигне до операция   ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2117 -: Декември 28, 2011, 10:14:31 pm »

Сатурн е в 7 дом - астрологът не е в изгодна позиция за тълкуване (може да се изложи). В такива случаи се казва, че картата е нерадикална.  Но с този Марс на десцендента в квадрат с господаря си - Меркурий, лекарят може и да откаже операция. Луната клони към съвпад с нептун - ще се оправиш с фармокологични средства. Нали разбираш, че много рискувам да се изложа в момента?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2118 -: Декември 28, 2011, 10:52:13 pm »
Нали разбираш, че много рискувам да се изложа в момента?

ти пък ;D

Валя, също смятам като по-вероятно да не се стигне до операция. На твое място с тази карта и въобще бих потърсила поне още едно мнение от специалист. Не ми се струва съвсем точна преценката на настоящия ти лекар, към момента.
След седмица до десет дни може и да имаш по-голяма яснота около здравословното си състояние, и дано новините са добри.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2119 -: Декември 29, 2011, 06:32:11 am »
Момичета,благодаря ви много :blink: Надявам се да сте прави  :blink: