Lillie, точно заради това не се съгласих с тях - тарифите на сайта им са 3 пъти по-високи от хонорара, който ми предлагат. Нито те щяха да ме ценят, нито аз щях да се уважавам :blink:
Работя на 50 или 40%, не по-малко, защото аз предлагам продукт, агенциите не предлагат нищо, те са посредници.
Проектът им се казва Стрелец
и аз си казах: ОООО, ето как ще се прояви транзитния съвпад на Юпитер през Венерката ми
Явно от друго место ще се появят паричките... може би, защото е в 8 дом тоя съвдпад, ще ми дойдат от чужд труд, а не моят :blink:
Това, което си написала не е вярно. По 8-ми дом не е чуждият труд. Чуждият труд е по 10-ти от 7-ми или по 6-ти от 7-ми. В осми дом са наследствата, застраховките, банковите заеми. Докато във 2-ри дом са парите, спечелени с лично твои усилия (2-ри от 1-ви), то в 8-ми дом са парите, спечелени с помощта на партньора (общите ви ресурси). Тука са и фондовете.
Stella, благодаря за яснотата, нещо съм се заблудила - мислех, че по 8-ми са парите, които ми идват НАГОТОВО от партньора, а то било СПЕЧЕЛЕНИТЕ С ПОМОЩТА НА ПАРТНЬОРА... т.е. заедно ли? общ проект? И дали става въпрос за половинката ми като партньор или за всички партньори? Би трябвало за всички да е...
Как ще ти идват наготово, нали това е твоят личен хороскоп и всичко в него сама трябва да си "наработиш"? - нищо в хороскопа ни не ни идва наготово и ще ти ще ти кажа защо. Имам Юпитер, който ми управлява асцендента и се намира в 8 дом. Господарите на 8-ми дом са ми във втори дом. Значи на пръв поглед как изглеждат нещата: аз (Юпитер) отивам при паричките на патньора - на К8, вземам си колкото ми трябват на заем и с помощта на луната - управителка на Юпитер и на 8-дом си ги прибирам в собствения джоб - луна във втори дом. Е, не става така на практика.
Истината е следната: Аз- Юпитер, отивам на К8 - търся парички от фондове, донори, за да извършвам своята обществено-полезна дейност (Юпитер е у12). Това става като ползвам общите ресурси - работа в екип по К8 - съвместен проект. нашите проекти са основно по 8-ми дом, свързани със сексуалното възпитание на младите хора, с превенция на СПИН и т.н. Някои хора с тази позиция ще вземат други заеми, аз съм се ориентирала към безвъзмездни средства, защото дейността на фондацията е такава.
А откъде ще дойдат парите при тебе, ще ти обясня като ми пратиш личните си данни в съобщение.
ПП. За всички партньори става въпрос, 7-ми дом далеч не е само "дом на брака", а и на бизнес партньорствата.