Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206656 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2400 -: Януари 29, 2012, 10:46:29 pm »
Значи отговора е НЕ и затова не ми казваш за да не ме разочароваш :) Споко, аз и да не го взема няма да умра...дори съм го приела предварително :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2401 -: Януари 29, 2012, 10:56:48 pm »
Ти си представена от Слънце в заточение, а Меркурий (ест. сигнификатор на въпроса) е в лъчите му, леко прегорен.
Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн. Да се надяваме, че изпита ще го вземеш, но може да попаднеш на по-взискателен преподавател (екзалтирал Сатурн в 3 дом).

Сега се върнах на предната страница и прочетох, че става въпрос за държавен изпит. Там са цяла комисия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2402 -: Януари 29, 2012, 11:46:48 pm »
Няма комисия, сега е писмен, после е устния. Този път поне съм чела що-годе...да се надяваме, макар че аз не мисля че ще го взема.  ;D ;D ;D

« Отговор #2403 -: Януари 30, 2012, 11:04:36 am »
Докладвам веднага - падна се тема която никой не беше учил. Не ни проверяваха, беше доста лежерно този път.
Целия курс излязохме от залата. Сега почваме да учим усилено :) Благодаря ти Стела!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2404 -: Януари 30, 2012, 11:11:16 am »
ех, съжалявам, че не ти познах:(
след като сте си излезли всички означава ли това, че сте скъсани или все едно не сте се явили и ще го направите на следваща дата?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2405 -: Януари 30, 2012, 11:13:59 am »
Скъсани с 2-ки :) хахахахах

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2406 -: Януари 30, 2012, 11:17:58 am »
карай , затова има поправки  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #2407 -: Януари 30, 2012, 11:18:53 am »

Е, след като всички сте в кюпа, няма страшно, нали така? не, че иначе ще стане кой знае какво!
Твоят сигнфикатор не беше добре поставен нито по знак, нито по дом, което беше основание да смятам, че хич не си в кондиция, обаче не ми се искаше да те стресирам допълнително точно преди изпита. понякога човек като се мобилизира и стават "чудеса". Мой познат си вземаше изпитите само с увереност и каквото е прочел "чат-пат" от обща култура. Но най-много ме притесни ретроградния У9, което не знаех как да тълкувам - дали защото се явяваш за втори път или че ще има още едно явяване. По-скоро клонях към второто. Успех следващия път, че да си го махаш от главата. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2408 -: Януари 30, 2012, 11:31:43 am »
Х ще задържи ли плода ?

« Отговор #2409 -: Януари 30, 2012, 11:59:46 am »

Е, след като всички сте в кюпа, няма страшно, нали така? не, че иначе ще стане кой знае какво!
Твоят сигнфикатор не беше добре поставен нито по знак, нито по дом, което беше основание да смятам, че хич не си в кондиция, обаче не ми се искаше да те стресирам допълнително точно преди изпита. понякога човек като се мобилизира и стават "чудеса". Мой познат си вземаше изпитите само с увереност и каквото е прочел "чат-пат" от обща култура. Но най-много ме притесни ретроградния У9, което не знаех как да тълкувам - дали защото се явяваш за втори път или че ще има още едно явяване. По-скоро клонях към второто. Успех следващия път, че да си го махаш от главата. ;)

Мерси Стела! Знаех си ,аз си имах усещане и не съм си давала никакъв зор! Другия път....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2410 -: Януари 30, 2012, 12:12:28 pm »
Последният аспект на Луната не беше обнадеждаващ, твоят сигнификатор е слабо поставен, сигнификаторът на въпроса е изгорен.

Но не се ядосвай, следващия път вече ще го вземеш!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2411 -: Януари 30, 2012, 12:15:18 pm »
Х ще задържи ли плода ?

Да кажем, че Луната е без курс. А това е по-скоро добра новина :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #2412 -: Януари 30, 2012, 12:17:38 pm »
Х ще задържи ли плода ?

Луната е без курс, значи, каквото е положението към момента, такова би трябвало да остане без изменение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2413 -: Януари 30, 2012, 12:39:51 pm »
   Това означава ли, че аз знам за решението, но не вярвам. Знам че не иска, но впоследствие може да реши да го задържи...

*

Stella

• 7765
« Отговор #2414 -: Януари 30, 2012, 12:47:36 pm »
   Това означава ли, че аз знам за решението, но не вярвам. Знам че не иска, но впоследствие може да реши да го задържи...

Не мога да ти кажа ти какво знаеш (ти трябваше да ми кажеш).
Приех, че в момента е бременна, следователно ще остане така както е.
Ако обаче е решила да го маха, това е отделен въпрос.
Ти не спомена, че е имало такова решение от страна на Х.
Ако акова решение е взето вече от Х,  Луна без курс би трябвало да означава
именно това, че няма да има промяна във взетото решение. Аз повече не мога нищо да кажа по този въпрос.
Ще видим какво ще бъде развитието. Дано да е най-доброто за всички засегнати. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2415 -: Януари 30, 2012, 12:54:22 pm »
Дейзи, въпросната жена, щом е назована по име, я гледаме по 7 дом.
Плутон в съвпад с ДС вероятно описва емоционалното състояние, в което пребивава, но нейният сигнификатор е силен - екзалтирал Сатурн. Сатурн се намира в последния градус на знака, т.е. вероятно тя трябва да вземе окончателно решение, но може би следва да се вземе под внимание, че в същия градус Сатурн се обръща ретроградно.
Юпитер в нейния 5 дом по принцип би трябвало да е добър показател, има рецепция и с Венера. Управител на нейния 5 дом е ретро Марс, това също може да говори за задържане. А Луна без курс може да говори за това, че дори ако е обмисляла дали да махне плода, да се въздържи да предприеме това действие.

Всъщност защо Луната е без курс?
Няма ли секстил с Меркурий? Или Меркурий сменя знак преди Луната да навлезе в 29ия градус?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2416 -: Януари 30, 2012, 01:02:41 pm »
Меркурий бяга с по-малко от десет минутки. Тази седмица този Меркурий доста хорари пре...а.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2417 -: Януари 30, 2012, 01:07:34 pm »
Значи точен секстил в рамките на знака на Луната реално няма да има?
Луната влиза в 29ия градус, а Меркурий по това време вече ще е навлязъл във Водолей, нали?
В такъв случай позицията "без курс" се запазва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2418 -: Януари 30, 2012, 01:08:31 pm »
Меркурий бяга с по-малко от десет минутки. Тази седмица този Меркурий доста хорари пре...а.

Приемаме, че е в границите на допустимата грешка.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2419 -: Януари 30, 2012, 01:09:13 pm »
Не, Луната е дори в 29 и 40 и нещо градуса, и тогава Меркурий изфирясва. Но в хорара на Стела и някои други се видя, че по-скоро май не трябва да се брои за "сделка". Формално си е партилен секстил. Фактически, не се завършва.