Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207264 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2420 -: Януари 30, 2012, 01:16:42 pm »
Да, в зависимост от естеството на въпроса позицията "без курс" може да бъде и в полза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2421 -: Януари 30, 2012, 09:05:31 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=30&smon=1&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Моля те Стела ако имаш възможност погледни този хорар /Ше може ли съпруга ми да си намери работа в чужбина и наи после да се сме заедно Моля

*

Stella

• 7765
« Отговор #2422 -: Януари 30, 2012, 09:17:01 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=30&smon=1&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Моля те Стела ако имаш възможност погледни този хорар /Ше може ли съпруга ми да си намери работа в чужбина и наи после да се сме заедно Моля

Ох, може и да може, ама ще има забавяне - той се управлява от сатурн в неговия 9-ти дом.
Сатурн е добре поставен тука. Обаче няма връзка все още с управителя на 9-тия дом.
Аз мисля, че той иска да замине и работи по въпроса. Но скоро Сатурн тръгва ретро и
ще има забавяне вероятно. Стискам палци за вас!  :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2423 -: Януари 30, 2012, 09:27:25 pm »
Цитат
Цитат на: verena в Днес в 10:05:31 pm

Ох, може и да може, ама ще има забавяне - той се управлява от сатурн в неговия 9-ти дом.
Сатурн е добре поставен тука. Обаче няма връзка все още с управителя на 9-тия дом.
Аз мисля, че той иска да замине и работи по въпроса. Но скоро Сатурн тръгва ретро и
ще има забавяне вероятно. Стискам палци за вас!  :blink:
Благодаря Стела за отзивчивостта и надеждата.

« Отговор #2424 -: Януари 31, 2012, 08:02:46 pm »
Той ли е мъжът за мен?
гр. Пловдив 21:02ч.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2425 -: Януари 31, 2012, 08:05:19 pm »
Той ли е мъжът за мен?
гр. Пловдив 21:02ч.

Не.  :(

Марс опозиция Венера по оста 1-7.
Луна в квадрат със Слънце
У1 в квадрат с У7
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2426 -: Януари 31, 2012, 08:08:03 pm »
Имаме детенце, но нещата между нас изобщо не вървят, това означава, че ще се разделим рано или късно

« Отговор #2427 -: Януари 31, 2012, 08:10:00 pm »
Ще бъда ли щастлива с друг
гр. Пловдив 21:09ч.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2428 -: Януари 31, 2012, 08:13:03 pm »
Другия по кой дом да го търсим? Не е назован по име.

По-коректният въпрос в случая би трябвало да бъде "Да се разделим ли с г-н Х?".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2429 -: Януари 31, 2012, 08:15:25 pm »
Ами след като не е за мен по-добре е да се разделим, но исках да знам дали ще срещна някой, с който да съм щастлива. Затова зададох така въпроса си :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2430 -: Януари 31, 2012, 08:20:28 pm »
Тази дилема е показана в хорара от опозицията между Марс и Венера около оста АС-ДС.
Тогава можеш да преформулираш въпроса "Ще имам ли скоро любовна връзка, която да ме удовлетворява?".
(и ще я гледаме по 5 дом  :blink:)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2431 -: Януари 31, 2012, 08:22:11 pm »
Ще имам ли скоро любовна връзка, която да ме удовлетворява?
гр. Пловдив 21:21 ч.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2432 -: Януари 31, 2012, 08:25:11 pm »
Имаме детенце, но нещата между нас изобщо не вървят, това означава, че ще се разделим рано или късно

Съжалявам, но хорарът показва това в момента.
А и ти си раздвоена и несигурна дали точно него искаш. :(
Луната, която те съ-управлява теб е в квадратура с твоя управител- Меркурий.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2433 -: Януари 31, 2012, 08:26:34 pm »

Ще погледна пак картата, но нали знаеш, че няма да се е променила твърде много астрологичната обстановка от задаването на първия въпрос.  ;) Но поне ще гледаме само сходящите аспекти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2434 -: Януари 31, 2012, 08:32:11 pm »

Да, така мисля. Опозицията между марс и венера е преминала по оста 6-12 и вече няма отношение към въпроса. Ти се управляваш от екзалтирал меркурий във водолей в 5-ти дом. Куспидата на 5-ти дом се управлява от екзалтирал сатурн, който е добре поставен в твоя знак, т.е. искам да кажа, че си готова да отвориш сърцето си за друг човек. Предстои сходящ тригон между Меркурий и сатурн. Отговарям с твърдо "да", но не мога да ти кажа след колко време. Можеш да преброиш градусите до точния аспект между Меркурий и Сатурн, но вземи в предвид и това, че Меркурий, който е по-бързата планета, е във фиксиран знак. Отговорът за мене е "да".

« Отговор #2435 -: Януари 31, 2012, 08:37:08 pm »
Много ти благодаря, имам нужда да чуя това, защото не знам какво да правя в положението, което съм в момента

*

Stella

• 7765
« Отговор #2436 -: Януари 31, 2012, 08:41:40 pm »
Много ти благодаря, имам нужда да чуя това, защото не знам какво да правя в положението, което съм в момента

Ами просто не затваряй сърцето си.  ;)
това, че си с детенце, не означава, че животът ти
оттук нататък е обречен на самота. Ще си намериш своя спътник.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2437 -: Януари 31, 2012, 08:48:17 pm »
Моля помогнете с този хорар   :rolleyes:
Ще имам ли възможност да му кажа всичко... за чувствата си и т.н.т...

Аз съм Марс в Дева, той е Юпитер в Телец. Нямаме достойнства по знак, той е в заточение в знака на моя управител, аз също в знака на неговия - и двамата сме скептично настроени един към друг предполагам.
И на двамата третите ни домове са екзалтирани, не предстои аспект. Ако не се лъжа - негов управител на 3ти е Венера (3ти от 5ти) Венера е на трон в знака на мой 3ти - Аз имам по-голяма нужда от тази комуникация. Негов 3ти в терма ли ми е?  Не мога да схвана още.. и ако да какво значи това?

Между управителите ни предстои тригон, понеже Марс е ретро..  Луната е добре поставена в екзалтация и ще направи тригон с моя упр. и секстил с негов 3ти. Тоест везните клонят към положителен отговор... Но пък негов 3ти ще направи опозиция с мен.  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2438 -: Януари 31, 2012, 08:58:15 pm »
А не щеш ли той да е Венера в Риби? ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2439 -: Януари 31, 2012, 09:00:53 pm »
Фрея, не съм запозната много ,но според мен управителите ви са били в опозиция по оста 4-10 дом и отново предстои такава, защото Марс се е обърнал вече.
Сега забелязах ,че не си го назовала по име  :blink:
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 09:05:26 pm от karita »