Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206737 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2440 -: Януари 31, 2012, 09:04:40 pm »
Да, ще успеете да си кажете каквото си мислите. А и, противно на очакванията ти, той е напълно наясно с чувствата ти и с нещата помежду ви и с това, накъде се опитваш да поведеш разговора. Може по-скоро да те изненада приятно. Но, като цяло, по-безопасно изглежда е да оставиш той да води нещата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2441 -: Януари 31, 2012, 09:05:12 pm »
Ще бъде ли приет отговора ми към Министерството положително, без да има лоши последици?

« Отговор #2442 -: Януари 31, 2012, 09:06:33 pm »
По хорара на Фрея.
И аз бих избрала Венера за него. В такъв случай с предстоящата опозиция между управителите ви рискуваш да не достигнете до единомислие по въпроса. Може да сте на противоположни позиции по въпроса. Неговия управител е екзалтиран - възможно е да държи на своете мнение и да не иска да чуе друго. Твоят управител пък е ретрограден - трудно се престрашаваш да направиш първата крачка. Освен това Марс е в знака на падение на Венера - може да не проявяваш голям интерес към неговата позиция, по-важно за теб е да си кажеш каквото ти е на душата без да се съобразяваш с него. Де да знам, така го тълкувам, това не значи че е вярно. :blink:

Между управителите на 3-тите ви домове има сходящ квинкокс, а между управителите на 5-тите - липсва аспект. Май няма да е много лесно да говорите за чувства в този момент. Но Луната (негов У3) ще пренесе светлина между управителите ви. Може би той ще излезе с инициатива да поговорите?

След като публикувах, прочетох какво е написала Дияна. Напълно съм съгласна относно водещата му роля в евентуален разговор.
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 09:10:40 pm от Mirabella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2443 -: Януари 31, 2012, 09:09:12 pm »
Спокойно, Оушън, ще се разберете с министерството. На една вълна сте.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2444 -: Януари 31, 2012, 09:12:23 pm »
Между другото, Оушън, ако имаш партньори в проекта, от тях трябва да се притесняваш.  С тях ще се наложи да се разбирате, ма министерството ще ви вразуми ;D. Ти си силната карта в тая карта. В твоя полза ще играят. Успех.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2445 -: Януари 31, 2012, 09:26:12 pm »
Ко стана, бе? Да не излезне за малко човек.. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2446 -: Януари 31, 2012, 09:28:38 pm »
Ще бъде ли приет отговора ми към Министерството положително, без да има лоши последици?

Аз мисля, че отговорът е ДА. Обаче партньорите ти някакви тайни, скрити от тебе работи са се опитвали да правят, май.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2447 -: Януари 31, 2012, 09:40:47 pm »
Да, ще успеете да си кажете каквото си мислите. А и, противно на очакванията ти, той е напълно наясно с чувствата ти и с нещата помежду ви и с това, накъде се опитваш да поведеш разговора. Може по-скоро да те изненада приятно. Но, като цяло, по-безопасно изглежда е да оставиш той да води нещата.

Да, аз знам че той знае...хехе нооо задавайки въпроса имах в предвид...всичко! Може би имам нужда от доизясняване, може би нещо ми тежи още. Не съм приключила за себе си все още  :-[ А няма как да знае всичко и да му е ясно... та нали е мъж!  :P Като на една снимка която гледах.. Мъж държи дебела книга в ръце със заглавие "наръчник за жената" ... отваря я... и вътре страниците празни!  ;D
Смятам, че си права и няма нужда аз да го търся, нямам такива намерения  :blink: Дано си права и ме изненада..  :wub: Благодаря ти!

По хорара на Фрея.
И аз бих избрала Венера за него. В такъв случай с предстоящата опозиция между управителите ви рискуваш да не достигнете до единомислие по въпроса. Може да сте на противоположни позиции по въпроса. Неговия управител е екзалтиран - възможно е да държи на своете мнение и да не иска да чуе друго. Твоят управител пък е ретрограден - трудно се престрашаваш да направиш първата крачка. Освен това Марс е в знака на падение на Венера - може да не проявяваш голям интерес към неговата позиция, по-важно за теб е да си кажеш каквото ти е на душата без да се съобразяваш с него. Де да знам, така го тълкувам, това не значи че е вярно. :blink:

Между управителите на 3-тите ви домове има сходящ квинкокс, а между управителите на 5-тите - липсва аспект. Май няма да е много лесно да говорите за чувства в този момент. Но Луната (негов У3) ще пренесе светлина между управителите ви. Може би той ще излезе с инициатива да поговорите?

След като публикувах, прочетох какво е написала Дияна. Напълно съм съгласна относно водещата му роля в евентуален разговор.

Не разбрах... в крайна сметка по 7ми ли го гледаме? Аз го търсех по 5ти, понеже не съм го назовала по име.  :unsure:
А и някакси това тълкуване не ми се струва правилно. Да, аз имам нужда да си кажа какво ми е на душичката, но това не значи че не бих се съобразила с него, за мен това има значение. Не ми е трудно да се престраша да направя първата крачка, защото отдавна съм го сторила и нямам нужда да го правя. Не смятам да предприемам други действия в тази насока. Топката е в неговите ръце. Ако не.. значи нещата ще останат така.  :wub:

« Отговор #2448 -: Януари 31, 2012, 10:32:22 pm »

ДИЯНА и СТЕЛА, за пореден път ви благодаря за отделеното време и внимание!!! Безценни сте!

Партньори в проекта нямам, аз съм  сама, с моя фондация която е в частна полза.
Единствените които могат да се считат за партньори са хората работили по проекта но те не са на равни начала с мен а са ми подчинени защото аз им плащам.

От там ми искаха писмени доказателства за нещо, което аз по закон не мога да им дам защото не съм регистрирана за да събирам данни. Пратих им писмо за това нещо, добре обосновано с извадки, в много любезен тон както винаги.

Освен това те вече са закъснели с 2 месеца за отчета и по договора автоматично всички документи по доклада се считат за приети.

Това е по техническата част на проекта. За финансовата част знам че за момента нямат никакви претенции, дано така е занапред.

Ако това писмо бъде прието и нямат претенции по него, това значи че техническата част е приета и след одобрение на финансовата следва писмо за незабавно изпълнение на финалното плащане.

Дано да сте прави. Въпреки това, в предния хорар който пуснах дали ще ми изплатят парите до края на Февруари, ми казахте НЕ, НО най-интересното е че тогава не ми бяха пратили писмо :)

Ще направя скоро нов хорар за плащането. От тарото се падна FORTUNE :)

Благодаря ви още веднъж!

« Отговор #2449 -: Януари 31, 2012, 10:35:48 pm »
По хорара искам да попитам - направих някакво супер тъпо тълкувание, не знам дали е вярно.
Аз съм Слънцето, имам добър аспект с Меркурий ( като става дума за работа), а Сатурна има опозиция с Марс ( това трябва да са партньорите). На прав път ли съм или тотално съм объркала?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2450 -: Февруари 01, 2012, 12:13:40 am »

ДИЯНА и СТЕЛА, за пореден път ви благодаря за отделеното време и внимание!!! Безценни сте!

Партньори в проекта нямам, аз съм  сама, с моя фондация която е в частна полза.
Единствените които могат да се считат за партньори са хората работили по проекта но те не са на равни начала с мен а са ми подчинени защото аз им плащам.

От там ми искаха писмени доказателства за нещо, което аз по закон не мога да им дам защото не съм регистрирана за да събирам данни. Пратих им писмо за това нещо, добре обосновано с извадки, в много любезен тон както винаги.

Освен това те вече са закъснели с 2 месеца за отчета и по договора автоматично всички документи по доклада се считат за приети.

Това е по техническата част на проекта. За финансовата част знам че за момента нямат никакви претенции, дано така е занапред.

Ако това писмо бъде прието и нямат претенции по него, това значи че техническата част е приета и след одобрение на финансовата следва писмо за незабавно изпълнение на финалното плащане.

Дано да сте прави. Въпреки това, в предния хорар който пуснах дали ще ми изплатят парите до края на Февруари, ми казахте НЕ, НО най-интересното е че тогава не ми бяха пратили писмо :)

Ще направя скоро нов хорар за плащането. От тарото се падна FORTUNE :)

Благодаря ви още веднъж!

Оушън аз партньорите ги гледам по 7-ми дом, там е и конкуренцията. Сетих се за кой проект питаш - оня дето е изпълнен, а чака да ти одобрят отчетите, обаче не знаех дали имаш партньори и как да тълкувам опозицията по оста 1-7 между управителите на 1-ви и 7-ми дом. Стискам палци, дано не се заяждат с тебе, че в България да управляваш проект към оперативните програми си е цяло наказание.  Аз затова вече съм се насочила към финансиране директно от европейските фондове. Ти си герой!  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2451 -: Февруари 01, 2012, 12:19:44 am »
По хорара искам да попитам - направих някакво супер тъпо тълкувание, не знам дали е вярно.
Аз съм Слънцето, имам добър аспект с Меркурий ( като става дума за работа), а Сатурна има опозиция с Марс ( това трябва да са партньорите). На прав път ли съм или тотално съм объркала?
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хохохо, чакай, Слънце. почни първо от правилата на хорарната астрология. Не са много, прочети ти и тогава тълкувай. така ще се научиш грешно. Питащата е винаги на асцендента и се управлява от неговия господар. В случая изгряват Везни, а ти се управляваш от венера в Риби в 6-ти дом. Министерството се управлява от 10-ти дом - там е твоята "шапка" - управленческата структура на опартивната програма. Тя се управлява от Луната - има положителна връзка между Венера и луна, следователно би трябвало да ти одобрят отчетите и писмата.

А конкуренцията или партньорите са винаги в противоположния на теб дом - 7-ми дом. помощниците и посредниците са по 6-ти дом и т.н. Хайде, лека нощ! Да спиш в кош и да сънуваш грош! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2452 -: Февруари 01, 2012, 12:27:51 am »
Поздрав за лека нощ : http://www.youtube.com/watch?v=tlBbBGcV-kE&feature=related

А става и за Добро Утро!  ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2453 -: Февруари 01, 2012, 10:06:26 am »
Ще имам ли късмет утре на изпита и ще го взема ли? (Поправка е.)

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2454 -: Февруари 01, 2012, 10:58:42 am »
Ще имам ли късмет утре на изпита и ще го взема ли? (Поправка е.)

Мисля, че ще го вземеш. не само, че си силна - управляваш се от екзалтирана Венера в Риби, но и в знакът, в който се намира Сатурн, управителят на 9-тия ти дом-Венера има достойнства - намира се на трон. Мисля, че добре ще се представиш. горе главата и успех!

« Отговор #2455 -: Февруари 01, 2012, 11:42:17 am »
Либра, и двата ти управителя (Венера и Луната) са много силно поставени - екзалтирани. Но със сходящи квинкокси към У9 Сатурн (по Кох) не бих разчитала само на късмет. Изпитът е утре, така ли? Значи имаш време да прегледаш отново въпросите, по които не се чувстваш уверена. Успех и от мен!

« Отговор #2456 -: Февруари 01, 2012, 12:20:36 pm »
Здравейте, моля за включване по следния хорар:
Ще имам ли шанс да замина на стаж по специалността в Германия тази година?

Предварително благодаря!

« Отговор #2457 -: Февруари 01, 2012, 12:41:53 pm »
Аз съм Слънцето, имам добър аспект с Меркурий ( като става дума за работа), а Сатурна има опозиция с Марс ( това трябва да са партньорите). На прав път ли съм или тотално съм объркала?
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хохохо, чакай, Слънце. почни първо от правилата на хорарната астрология. Не са много, прочети ти и тогава тълкувай. така ще се научиш грешно. Питащата е винаги на асцендента и се управлява от неговия господар. В случая изгряват Везни, а ти се управляваш от венера в Риби в 6-ти дом. Министерството се управлява от 10-ти дом - там е твоята "шапка" - управленческата структура на опартивната програма. Тя се управлява от Луната - има положителна връзка между Венера и луна, следователно би трябвало да ти одобрят отчетите и писмата.

А конкуренцията или партньорите са винаги в противоположния на теб дом - 7-ми дом. помощниците и посредниците са по 6-ти дом и т.н. Хайде, лека нощ! Да спиш в кош и да сънуваш грош! ;D

Мерси Стела,
това моето са чисти интерпретации, свободни съчинения. Никога нищо не съм чела за хорарна астрология, мноого ми е далече...но затова съм тук,нали? :)
Благодаря :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2458 -: Февруари 01, 2012, 12:46:26 pm »
Здравейте, моля за включване по следния хорар:
Ще имам ли шанс да замина на стаж по специалността в Германия тази година?
Аз мисля, че има шанс. Твоя упр.луна в секстил с венера, която е в 9-ти дом /чужбина/.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Asol

• 4140
« Отговор #2459 -: Февруари 01, 2012, 01:03:10 pm »
По хорара на Романтика:

Луната е в разходящ съвпад с У9. Не знам кой дом трябва да гледаме за стаж, но то си е работа за придобиване и за развиване на опит в тази насока, а У6 също е Юпитер. Единствените сходящи аспекти на Луната са с опозицията Венера - Марс.