ДИЯНА и СТЕЛА, за пореден път ви благодаря за отделеното време и внимание!!! Безценни сте!
Партньори в проекта нямам, аз съм сама, с моя фондация която е в частна полза.
Единствените които могат да се считат за партньори са хората работили по проекта но те не са на равни начала с мен а са ми подчинени защото аз им плащам.
От там ми искаха писмени доказателства за нещо, което аз по закон не мога да им дам защото не съм регистрирана за да събирам данни. Пратих им писмо за това нещо, добре обосновано с извадки, в много любезен тон както винаги.
Освен това те вече са закъснели с 2 месеца за отчета и по договора автоматично всички документи по доклада се считат за приети.
Това е по техническата част на проекта. За финансовата част знам че за момента нямат никакви претенции, дано така е занапред.
Ако това писмо бъде прието и нямат претенции по него, това значи че техническата част е приета и след одобрение на финансовата следва писмо за незабавно изпълнение на финалното плащане.
Дано да сте прави. Въпреки това, в предния хорар който пуснах дали ще ми изплатят парите до края на Февруари, ми казахте НЕ, НО най-интересното е че тогава не ми бяха пратили писмо

Ще направя скоро нов хорар за плащането. От тарото се падна FORTUNE

Благодаря ви още веднъж!