Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206722 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2460 -: Февруари 01, 2012, 01:27:25 pm »
Романтика, и аз мисля, че имаш шанс. Управителят ти е екзалтиран по знак и има хармонични сходящи аспекти. Разходящият съвпад с Юпитер (У9 и У10) може да означава, че вече си предприела действия в желаната посока. Предполагам трябва да се подготвят някакви документи като молба за кандидатстване, биография и др. Обърни внимание, когато ги попълваш, защото управителят на 3-тия ти дом е силно поставен (екзалтиран Меркурий), което плюс екзалтиран У1 говори, че би трябвало да отговаряш на изискванията, но е изгорен от Слънцето, т.е. теоритично има опасност нещо да не се свърши както трябва тук. Успех и попътен вятър! :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2461 -: Февруари 01, 2012, 01:29:42 pm »
Романтика...,
Според мен НЕ....

Виж си натала за потвърждение...към същия период.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2462 -: Февруари 01, 2012, 01:46:28 pm »
Мирабелла, все още има доста неясни неща, за документи още никой не е казал и няма определени изисквания :blink:

Марая, то моя натал, ако го гледаме ми е време да влизам в манастир ;D

Благодаря ви момичета, ще дам обратна връзка!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2463 -: Февруари 01, 2012, 02:12:10 pm »
Романтика, струва ми се, че това няма да ти е тема. Пък и в момента някак не ти е. С други работи ще се занимаваш, дето викат Асол и Мира, марсово-венерини :blink:. Или свързани с дом и работа.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #2464 -: Февруари 01, 2012, 02:24:33 pm »
Здравейте, моля за включване по следния хорар:
Ще имам ли шанс да замина на стаж по специалността в Германия тази година?

Предварително благодаря!

Смятам, че по този въпрос отговорът е Да. Има шанс да стане, но ще има пречки. ;)
Опозицията по оста 3-9 дом говори за това и може да ти се наложи да направиш някакъв компромис или да имаш проблеми с документи. Иначе ти си силно поставена в екзалтация и пренасяш светлина между Венера в 9-ти дом и Марс в 3-ти, с което допринасяш за решаването но проблема успешно в твоя полза - луната излиза от съвпад с Юпитер - управителя на 9-тия ти дом. Пожелавам ти успех и да дадеш обратна връзка какво се е случило. ;D

ПП. Може да не стане от първия път, ако има събеседвания.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2465 -: Февруари 01, 2012, 05:55:06 pm »
Здравейте... пак съм аз.. 
Въпросчето, което си зададох преди 3 дни.. "Ще се разделим ли с Х.?

Оста 10-4 не е ли на края?  :-[  А 5тите ни домове тъкмо сформират квадрат.... И този последен аспект на Луната със Сатурн не звучи добре.
Правилно ли го тълкувам, това ли е което си мисля? Наистина ли е краят?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2466 -: Февруари 01, 2012, 06:03:12 pm »
Опозицията между Луната и Сатурн може да даде и отрицателен отговор на въпроса.
Но в случая (поне така е показано в хорара) ти си човекът, изпитващ по-силен дискомфорт от евентуалната ви раздяла, но може би някак ти се иска да я отложиш във времето, чувстваш се несигурна.
Докато той е представен от екзалтирала Венера в 4 дом - за него краят, ако се стигне до такъв, ще е естествен завършек на отношенията, към този момент е по-склонен да гледа собствения си емоционален комфорт и да не си разваля рахатлъка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2467 -: Февруари 01, 2012, 06:35:45 pm »
Наистина ли е краят?

Ако за същия човек питаш, по-друга ситуация няма как да покаже картата. Моето мнение е като преди, даже и без да се взирам в детайлите. Можеш сама да свериш моментите, в които си се питала, виж колко ще са показателни и интересни за наблюдение. Взирайки се в тях обаче си знай, че отговора е в теб, отдавна си стигнала до него, решението само е въпрос на време.       

Предвид опозицията тези дни Венера/Марс много връзки ще бъдат подложени на изпитания и равносметка, въпросите назряват съвсем. Сатурн се готви да застане стационарен точно на пълнолунието на 8 февруари, той също е в играта.

поправка: 7 февруари малко преди полунощ е пълнолунието
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 04:01:08 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2468 -: Февруари 01, 2012, 06:44:49 pm »
Здравейте... пак съм аз.. 
Въпросчето, което си зададох преди 3 дни.. "Ще се разделим ли с Х.?

Оста 10-4 не е ли на края?  :-[  А 5тите ни домове тъкмо сформират квадрат.... И този последен аспект на Луната със Сатурн не звучи добре.
Правилно ли го тълкувам, това ли е което си мисля? Наистина ли е краят?

Негативните аспекти казват "не"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2469 -: Февруари 01, 2012, 07:15:08 pm »
Благодаря ви!  :-[

Наистина ли е краят?

Ако за същия човек питаш, по-друга ситуация няма как да покаже картата. Моето мнение е като преди, даже и без да се взирам в детайлите. Можеш сама да свериш моментите, в които си се питала, виж колко ще са показателни и интересни за наблюдение. Взирайки се в тях обаче си знай, че отговора е в теб, отдавна си стигнала до него, решението само е въпрос на време.       

Предвид опозицията тези дни Венера/Марс много връзки ще бъдат подложени на изпитания и равносметка, въпросите назряват съвсем. Сатурн се готви да застане стационарен точно на пълнолунието на 8 февруари, той също е в играта. 

Това не е същия човек, от предните два хорара. Не мисля, че преди съм задавала този въпрос тук...  :unsure: Бях направила тема със синастрията ни...

Странното е че днес пак зададох върпоса дали да се разделим и излезе късен АСЦ и Луна без курс. И помислих да не би да съм взела подсъзнателно решение.. защото от известно време много често поставям под въпрос връзката ни.
Не знам, това което казваш... ме навежда на мисълта че щом си задавам такива въпроси... значи е въпрос на време да се разделим. Но аз рядко имам стабилна позиция за нещо и ми трябва много време за да взема решение на сериозни въпроси.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2470 -: Февруари 01, 2012, 07:23:20 pm »
Говоря за този хорар, където ти писа за връзката си.

А относно връзката ни, или ще си се обичаме цял живот и ще сме много щастливи заедно или няма да издържим още дълго и ще се разделим за винаги, без да се погледнем повече. Странно звучи, но така ги виждам нещата. Някакси точно като две противоположности виждам евентуалното развитие на ситуацията.

Предполагам със същия човек питаш дали сте пред раздяла. Разбира се, ти тогава попита дали в "любовта те очакват промени". След това мисля, че видях отново в една от темите за вас двамата и то точно по това дали да сте заедно.

Остави нещата да си изкристализират, поговорете си. Измъчваш се само с въпроси, отстрани коментираме, но трудното е в твои ръце.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 12:15:33 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2471 -: Февруари 01, 2012, 07:34:25 pm »
Аха... вече загубих представа кога какво съм писала... 
Мисля, че те разбирам в такъв случай... Благодаря за подкрепата  :-[ (hug)

« Отговор #2472 -: Февруари 01, 2012, 08:22:17 pm »
Благодаря ви, Дия е Стела. Ще дам обратна връзка. То стажа е само 4 дни, но пак е нещо, ако стане изобщо ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2473 -: Февруари 01, 2012, 08:31:07 pm »
Благодаря ви, Дия е Стела. Ще дам обратна връзка. То стажа е само 4 дни, но пак е нещо, ако стане изобщо ;D

Ехеее, за 4 дни такова напъване. те пък не можаха ли поне 14 дни да издействат.

« Отговор #2474 -: Февруари 01, 2012, 08:31:07 pm »
Дава ли се нов шанс на връзката ни?
 :'(
Предварително благодаря за проявеното разбирателство и отделеното ви ценно време! :wub: :blink:

P.S Не знам в случая дали съм съставила правилно хорарната карта, а и нямаше данните за моя град, които в интернет намерих - Name    Region    Latitude    Longitude    Elevation
Kozloduy     Montana     43.783    23.733    34 m    Neighbours
затова посочих областния ни град  - Враца

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2475 -: Февруари 01, 2012, 08:34:06 pm »
Дава ли се нов шанс на връзката ни?
 :'(

Съжалявам, но не смятам, че на този етап е възможно.
Луната е без курс, което обезсмисля въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2476 -: Февруари 01, 2012, 08:34:41 pm »
По тази карта отговорът засега е НЕ. Съжалявам, Мелани!   :(
Опозиция по оста 1-7 и квадратура между управителите на 1 и 7 дом.
Луната без курс сама по себе си може да означава, че остава в сила, това което сте се разбрали последно. Но негативните аспекти между сигнификаторите ви категорично говорят за край, а те са по-важни от луната /освен, ако последната не е сигнификатор на единия от двама ви/.

« Отговор #2477 -: Февруари 01, 2012, 08:42:42 pm »
Благодаря ви момичета . :'(
Понеже една жена (която се занимава от доста време )миналата година ми беше погледнала нещата също на хорар , когато във връзката ни нахлуваше криза в отношенията тя я предрече и каза , че до половин година ние трябва да сме отново заедно ии... както й да е, просто тежко ми е , че всичко приключи и че вече няма да сме час от живота си един на друг, но живота продължава.  :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2478 -: Февруари 01, 2012, 08:50:37 pm »
Благодаря ви момичета . :'(
Понеже една жена (която се занимава от доста време )миналата година ми беше погледнала нещата също на хорар , когато във връзката ни нахлуваше криза в отношенията тя я предрече и каза , че до половин година ние трябва да сме отново заедно ии... както й да е, просто тежко ми е , че всичко приключи и че вече няма да сме час от живота си един на друг, но живота продължава.  :'(

Много ми е мъчно за тебе  :(
Аз не вярвам, че хорарът може да има такова продължително действие,
макар някои да предричат срокове от порядъка на години, когато сигнификаторите
са във фиксирани знаци. Аз не се наемам с такива дългосрочни прогнози.
Трябва да държим сметка и за това , че тежки планети сменят астрологичния си статус, все пак.
Не знам, не знам...Всеки борави с различни методи. Аз за дългосрочни прогнози поглеждам наталните карти с транзитите и прогресиите. А ти по-добре се огледай, не чакай повече! Този хорар никак не е благонадежден, относно бъдещето ви.

« Отговор #2479 -: Февруари 01, 2012, 09:08:09 pm »
Благодаря ти, Stella . :88: :(
Може ли само последно едно въпросче...т.е какво означаваше това "   /освен, ако последната не е сигнификатор на единия от двама ви/ "