Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208689 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2500 -: Февруари 02, 2012, 12:05:21 pm »
Мисля, че ще го вземеш. не само, че си силна - управляваш се от екзалтирана Венера в Риби, но и в знакът, в който се намира Сатурн, управителят на 9-тия ти дом-Венера има достойнства - намира се на трон. Мисля, че добре ще се представиш. горе главата и успех!

Либра, и двата ти управителя (Венера и Луната) са много силно поставени - екзалтирани. Но със сходящи квинкокси към У9 Сатурн (по Кох) не бих разчитала само на късмет. Изпитът е утре, така ли? Значи имаш време да прегледаш отново въпросите, по които не се чувстваш уверена. Успех и от мен!

Благодаря за отговорите! :blink: Изпитът мина, но оценката ще разбера по-късно. Мирабела, беше права за късмета, бяха две теми -  1та я знаех идеално, но втората не толкова добре, все пак писах и по нея, та със сигурност съм го взела...и утре се прибирам вкъщи!  :bedtime2:

Много се радвам за тебе! :08:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2501 -: Февруари 02, 2012, 12:26:58 pm »
Поздравления, Либра! Лек път и приятна заслужена почивка!

« Отговор #2502 -: Февруари 02, 2012, 12:50:54 pm »
Благодаря ви, Дия е Стела. Ще дам обратна връзка. То стажа е само 4 дни, но пак е нещо, ако стане изобщо ;D
Дори не предполагах, че съществуват толкови кратки практики/стажове.

Има, но не знам защо го водят стаж, а не посещение с цел наблюдение или нещо такова. Дано да стане, поне това да ми е наградата за ужаса, който изживявам в квартирата.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2503 -: Февруари 02, 2012, 01:21:17 pm »
Ще ходя утре на едно място където може да срещна една приятелка, с която не сме в добри отношения и предпочитам да не я виждам. Затова си зададох въпроса ' "Ще се срещнем ли утре с Т.?"

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2504 -: Февруари 02, 2012, 01:34:37 pm »
Тя ти е приятелка, но не сте в добри отношения. Дали 11-ти дом й подхожда или по-скоро 3-ти (или 7-ми)?

Управителят на 3-тия ти дом изгаря твоя управител, така че е възможно да имаш нетолкова приятни срещи. Но пък Луната се намира в знак на твоя управител и има сходящ тригон с него - би трябвало ситуацията да се развие в твоя полза.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2505 -: Февруари 02, 2012, 01:40:07 pm »
Тя ти е приятелка, но не сте в добри отношения. Дали 11-ти дом й подхожда или по-скоро 3-ти (или 7-ми)?
Управителят на 3-тия ти дом изгаря твоя управител, така че е възможно да имаш нетолкова приятни срещи. Но пък Луната се намира в знак на твоя управител и има сходящ тригон с него - би трябвало ситуацията да се развие в твоя полза.
Благодаря, Mirabella.
Ами бивша приятелка е. Във въпроса я назовавам по име, така че би трябвало да я гледаме по 7-ми дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2506 -: Февруари 02, 2012, 04:23:47 pm »
Ще ходя утре на едно място където може да срещна една приятелка, с която не сме в добри отношения и предпочитам да не я виждам. Затова си зададох въпроса ' "Ще се срещнем ли утре с Т.?"

мисля, че няма да се срещнете.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2507 -: Февруари 02, 2012, 07:20:26 pm »
Ще успея ли да продам жилището си до края на 2012 година? А да видим :)

« Отговор #2508 -: Февруари 02, 2012, 08:00:48 pm »
Здравейте,
Любимият ми...(назовавам го по име)има ли друга жена ?
Изобщо не се чуствам сигурна с този мъж-склонен е към забежки ,ала любовта си е любов
Перник
20.58
Благодаря на отделилите внимание

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2509 -: Февруари 03, 2012, 11:49:24 am »

.
Познахте. Благодаря ви:)
Не се срещнахме за щастие. Аман от сърдити жени.
« Последна редакция: Февруари 03, 2012, 11:54:24 am от venerra »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2510 -: Февруари 03, 2012, 11:58:09 am »

.
Познахте. Благодаря ви:)
Не се срещнахме за щастие. Аман от сърдити жени.

Ха-ха и от сърдити мъже също.
то беше очевидно, че няма връзка между
вашите сигнификатори, ама никаква. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2511 -: Февруари 03, 2012, 12:01:42 pm »
Здравейте,
Любимият ми...(назовавам го по име)има ли друга жена ?
Изобщо не се чуствам сигурна с този мъж-склонен е към забежки ,ала любовта си е любов
Перник
20.58
Благодаря на отделилите внимание

не, няма.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2512 -: Февруари 03, 2012, 12:05:30 pm »

Засега не, но много дълъг период даваш.
Опозицията по оста 1-7 пречи на паричния поток. Разминала си се с един купувач
(разходяща квадратура между вашите сигнификатори и т.н.)
Принципно има шанс, защото жилището и купувачът се управляват
от една и съща планета, но в момента има спънки от финансов характер.
Ако ползваш посредник - нептун в шести сменя знак днес, а управителят на 6-ти дом
- сатурн обръща посоката след 4 дни - посредническата агенция може да те забави или
да я смениш. След време пак задай въпроса.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2513 -: Февруари 03, 2012, 12:08:42 pm »
Да,  наистина:) Значи правилно сме определили домовете - 1ви и 7ми.
Най-много грешки стават, когато се обърка дома на въпроса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2514 -: Февруари 03, 2012, 12:11:06 pm »
Да,  наистина:) Значи правилно сме определили домовете - 1ви и 7ми.
Най-много грешки стават, когато се обърка дома на въпроса.

В твоята карта принципно нямаше да има значение по кой дом гледаме твоята приятелка (11-ти дом), независимо, че си я назовала по име (7-ми дом), защото двата дома се управляват от една и съща планета - Юпитер.

« Отговор #2515 -: Февруари 03, 2012, 12:17:42 pm »

Засега не, но много дълъг период даваш.
Опозицията по оста 1-7 пречи на паричния поток. Разминала си се с един купувач
(разходяща квадратура между вашите сигнификатори и т.н.)
Принципно има шанс, защото жилището и купувачът се управляват
от една и съща планета, но в момента има спънки от финансов характер.
Ако ползваш посредник - нептун в шести сменя знак днес, а управителят на 6-ти дом
- сатурн обръща посоката след 4 дни - посредническата агенция може да те забави или
да я смениш. След време пак задай въпроса.

Ок, ще пробвам пак!!! Мерси Стела :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2516 -: Февруари 03, 2012, 05:27:32 pm »
Здравейте! Вече съм си вкъщи!  :49: Брат ми ще ходи на поправка и зададе въпрос: "Ще си взема ли изпита по Международни финанси?" Какво мислите?  :-\

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2517 -: Февруари 03, 2012, 05:37:33 pm »
Управителят на 9-тия дом е ретрограден и Луната идва от напрегнат аспект с него - вижда се, че не е имал успех на изпита предишния път. Основният му сигнификатор е слабо поставен - Слънце в заточение в 6-тия му дом. Но и двата му управителя, Слънцето и Луната, ще завършат тригон със Сатурн, който може да се разглежда като управител на изпитващия (У7). Сатурн е силно поставен и е в знака на падение на Слънцето - преподавателят може да е доста взискателен (към него). В 3-тия му дом - да внимава особено на устния изпит (ако има устен). Мисля, че би трябвало да вземе изпита. Пожелавам му успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2518 -: Февруари 03, 2012, 05:38:07 pm »
Здравейте! Вече съм си вкъщи!  :49: Брат ми ще ходи на поправка и зададе въпрос: "Ще си взема ли изпита по Международни финанси?" Какво мислите?  :-\

Май няма да го вземе този път. Той-Слънце не е добре поставен и няма връзка с У9.
Освен това намираме един Юпитер в 9-ти дом - Слънцето излиза от квадрат и с него. Може и да не му стигнат оценките от текущия контрол. От друга страна, той е добре поставен в 9-ти дом - Слънце е в екзалтация в Овен. Така, че преподавателят ще бъде добре настроен към него, но мисля, че ще изиграят роля минали обстоятелства - разходящата квадратура на слънце с юпитер. Дано да не съм права.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2519 -: Февруари 03, 2012, 06:01:59 pm »
Стела, отдавна не съм ти задавала въпросче и сега ми се иска да знам според хорарната и твоят опит ще забременея ли скоро?  :blink:

Построих карта, но нямам "ножици" на компа, на който пиша в момента.  :-[

11:49 АМ, Монреал, Канада