Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206686 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2520 -: Февруари 03, 2012, 06:03:04 pm »
Благодаря за отговорите!  ;D Прочетох му дословно и го предупредих да учи здраво, има няколко дни да се подготви. След изпита ще споделя как е минало. :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #2521 -: Февруари 03, 2012, 06:41:45 pm »
Стела, отдавна не съм ти задавала въпросче и сега ми се иска да знам според хорарната и твоят опит ще забременея ли скоро?  :blink:

Построих карта, но нямам "ножици" на компа, на който пиша в момента.  :-[

11:49 АМ, Монреал, Канада

Някой има ли желание да построи картата (по Кох)? АЦ идва на 7*29 Близнаци. ПФ е на 16*19 Везни.

Предварително Благодаря!  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2522 -: Февруари 03, 2012, 06:53:41 pm »
ще забременея ли скоро?  :blink:
Някой има ли желание да построи картата (по Кох)? АЦ идва на 7*29 Близнаци. ПФ е на 16*19 Везни.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2523 -: Февруари 03, 2012, 07:05:18 pm »
Правилна ли е рождената дата,която знам за...?(назован по име)

*

Divna

• 2478
« Отговор #2524 -: Февруари 03, 2012, 07:08:19 pm »
ще забременея ли скоро?  :blink:

Благодаря, Венера!  :blink:

« Отговор #2525 -: Февруари 03, 2012, 07:16:04 pm »
Привет отново! Бих искал да задам въпрос. Той е "Интересува ли се все още А от мен?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2526 -: Февруари 03, 2012, 07:16:16 pm »
Моля, няма защо:) Забравила съм да сложа пф, съжалявам.
Струва ми се, че има шанс заради тригона на луната със сатурн в пети дом. Но пък твоя сигн., който е и сигн. на въпроса е изгорял и ретро марс е в пети дом. Нека Стела да каже все пак. :)

Обаче това е по Кох. Аз си ги гледам по плацидус и в този случай сатурн отива в 6-ти дом и тогава бих казала, че до 6 месеца няма да се случи ... но дано греша.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2527 -: Февруари 03, 2012, 07:25:36 pm »
Струва ми се, че има шанс заради тригона на луната със сатурн в пети дом. Но пък твоя сигн., който е и сигн. на въпроса е изгорял и ретро марс е в пети дом. Нека Стела да каже все пак. :)

Обаче това е по Кох. Аз си ги гледам по плацидус и в този случай сатурн отива в 6-ти дом и тогава бих казала, че до 6 месеца няма да се случи ... но дано греша.

Благодаря, Венера!  :58:

« Отговор #2528 -: Февруари 03, 2012, 10:12:59 pm »
 :blink: Привет и от мен!
Въпросът ми е - Бременна ли съм?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2529 -: Февруари 04, 2012, 09:46:06 am »
Мисля, че не си бременна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2530 -: Февруари 04, 2012, 10:35:03 am »

Дивна се намира в саде сати, струва ми се. Сатурн ще влезе в скорпион, където се намира нейната рождена луна. Често този период се проработва с раждане на дете.
В хорарната карта ми направи впечатление, че луната е в дом, който няма отношение към въпроса, следователно и аз не мога да взема отношение по хорара. Нека Дивна първо да си отговори на въпроса защо иска да забременее. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2531 -: Февруари 04, 2012, 11:39:48 am »

Сигнификаторът ти Меркурий е изгорен от Слънцето (У12 - неясното) - възможно е датата да не е вярна, да разполагаш с погрешна информация или грешно да я интепретираш. Луната в знака на твоя управител и сходящият й тригон със Сатрун може да внесат ясното по въпроса.

« Отговор #2532 -: Февруари 04, 2012, 12:02:24 pm »

Сигнификаторът ти Меркурий е изгорен от Слънцето (У12 - неясното) - възможно е датата да не е вярна, да разполагаш с погрешна информация или грешно да я интепретираш. Луната в знака на твоя управител и сходящият й тригон със Сатрун може да внесат ясното по въпроса.
Благодаря ти много,Мирабела. :58:.Съмненията ми се оказаха основателни;ще чакам проявлението на луната и сатурн. :blink:

« Отговор #2533 -: Февруари 04, 2012, 12:39:17 pm »
Привет отново! Бих искал да задам въпрос. Той е "Интересува ли се все още А от мен?".

Тя се управлява от Юпитер в знака на екзалтация на Луната (втория ти управител и управител на въпроса). Ти се управляваш от Меркурий в знака на собствената си екзалтация, но изгорен от Слънцето. Между двете планети е имало крадратура, така че предполагам, че нещо не сте разбрали, напасвали един към друг или поне не ви е било лесно в началото на познанството ви. Мисля, че тя има симпатии към теб, но не виждам да се случва нещо помежду ви, защото управителите ви и тези на 3-тите ви домове нямат сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират в момента. По-скоро ми изглежда, че твоят интерес към нея не е, как да го кажа, много силен. Може би по-скоро се ласкаеш от нейното внимание и не си наясно какво точно изпитваш към нея... Не ми вярвай на интепретацията.

« Отговор #2534 -: Февруари 04, 2012, 12:40:34 pm »
MoonLight, ако само на базата на интепретацията ми на хорара смяташ, че съмненията ти са основателни, недей. Аз мога да греша, хорарът може да греши... По-добре изясни с човека директно. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2535 -: Февруари 04, 2012, 03:26:42 pm »

И аз смятам, че не си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #2536 -: Февруари 05, 2012, 12:25:57 am »

Дивна се намира в саде сати, струва ми се. Сатурн ще влезе в скорпион, където се намира нейната рождена луна. Често този период се проработва с раждане на дете.
В хорарната карта ми направи впечатление, че луната е в дом, който няма отношение към въпроса, следователно и аз не мога да взема отношение по хорара. Нека Дивна първо да си отговори на въпроса защо иска да забременее. :blink:

Thanks Stella!  :58:

Tr. Pluton e v sekstil s natalna Luna. V jenski radiks, tozi aspekt izkarva na preden plan vyprosite svyrzani s maii4instvoto (zavisi razbira se na kakva vyzrast sme).  Tova e otgovora. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2537 -: Февруари 05, 2012, 11:58:15 am »
Дивна, а дирекции към натална Луна имаш ли сега или скоро да предстоят?
Какви аспекти сключва дирекционната Луна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2538 -: Февруари 05, 2012, 02:19:01 pm »
Дивна, а дирекции към натална Луна имаш ли сега или скоро да предстоят?
Какви аспекти сключва дирекционната Луна?

Lillie, nat. Luna e v syvpad s dir. Slynce i dir. Pluton. Dir. Luna ne aspektira natalna planeta.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2539 -: Февруари 05, 2012, 02:34:11 pm »
Lillie, nat. Luna e v syvpad s dir. Slynce i dir. Pluton. Dir. Luna ne aspektira natalna planeta.

Ами тогава наистина има вероятност за майчинство, пък сега и Юпитер транзитира в опозиция към нат. Луна, това също е благоприятстващ фактор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.