Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208262 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2540 -: Февруари 05, 2012, 02:41:59 pm »
Lillie, nat. Luna e v syvpad s dir. Slynce i dir. Pluton. Dir. Luna ne aspektira natalna planeta.

Ами тогава наистина има вероятност за майчинство, пък сега и Юпитер транзитира в опозиция към нат. Луна, това също е благоприятстващ фактор.

Merci Lillie!  :blink:

Spored indiiskata, v koii period sym v momenta, ako se vzeme 09:01 za 4as na rajdane?

« Отговор #2541 -: Февруари 05, 2012, 02:51:50 pm »
Привет отново! Бих искал да задам въпрос. Той е "Интересува ли се все още А от мен?".

Тя се управлява от Юпитер в знака на екзалтация на Луната (втория ти управител и управител на въпроса). Ти се управляваш от Меркурий в знака на собствената си екзалтация, но изгорен от Слънцето. Между двете планети е имало крадратура, така че предполагам, че нещо не сте разбрали, напасвали един към друг или поне не ви е било лесно в началото на познанството ви. Мисля, че тя има симпатии към теб, но не виждам да се случва нещо помежду ви, защото управителите ви и тези на 3-тите ви домове нямат сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират в момента. По-скоро ми изглежда, че твоят интерес към нея не е, как да го кажа, много силен. Може би по-скоро се ласкаеш от нейното внимание и не си наясно какво точно изпитваш към нея... Не ми вярвай на интепретацията.

Благодаря за отговора! Иначе за интерпретацията - въпросната квадратура бих я отнесъл по-скоро до трудностите в началото и то от обстоятелства независещи от нас двамата. Иначе за моята страна на нещата - по-скоро се опитвам да не влагам много надежди, защото все пак тя изчезва и се появява през различни периоди от време, което и провокира въпроса ми дали все още има някакъв интерес към мен.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2542 -: Февруари 07, 2012, 10:47:09 am »
Благодаря за отговорите!  ;D Прочетох му дословно и го предупредих да учи здраво, има няколко дни да се подготви. След изпита ще споделя как е минало. :>

Оказа се, че заради ужасното време, 9-часовия път до Свищов, а и закъснението от 4 часа, което са преживели негови колеги на предния ден, брат ми реши да не ходи на изпита  ;D. Остана си вкъщи, ще иде на следващата дата. :) Аз мислех дори да ида до Бургас, но майка просто ми забрани. Не съм излизала днес, но чувам виелици ...  :-X
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2543 -: Февруари 07, 2012, 11:19:00 am »
Благодаря за отговорите!  ;D Прочетох му дословно и го предупредих да учи здраво, има няколко дни да се подготви. След изпита ще споделя как е минало. :>

Оказа се, че заради ужасното време, 9-часовия път до Свищов, а и закъснението от 4 часа, което са преживели негови колеги на предния ден, брат ми реши да не ходи на изпита  ;D. Остана си вкъщи, ще иде на следващата дата. :) Аз мислех дори да ида до Бургас, но майка просто ми забрани. Не съм излизала днес, но чувам виелици ...  :-X

Аз съм от Свищов  ;D Тука е много зле положението  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2544 -: Февруари 07, 2012, 12:59:48 pm »
Ох, да пътувам ли в петък?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2545 -: Февруари 07, 2012, 01:06:19 pm »
Ох, да пътувам ли в петък?

Меркурий е изгорен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2546 -: Февруари 07, 2012, 01:25:29 pm »
демек?

« Отговор #2547 -: Февруари 07, 2012, 02:55:50 pm »
Момичета,ако може малко помощ.
"Баща ми ще се съгласи ли да продадем нивите?"

« Отговор #2548 -: Февруари 07, 2012, 04:37:44 pm »
Вирго, твоят управител (Меркурий) и този на 3-тия ти дом (Слънцето) са в съвпад с орбис по-малък от 17 мин., т.е. Меркурий е казими (като добавка към екзалтацията му по знак). Това би трябвало да е достатъчно, за да кажам, че управителят ти е доста силно поставен, т.е. си в състояние да постигнеш каквото си си наумила. Но Луната има сходяща опозиция към съвпада Слънце/Меркурий и то по оста на пътуванията и комуникацията 3/9 дом. Или ти си силно раздвоена по въпроса с това пътуване и съмненията ти само ще продължат да нарастват, или може би обстоятелствата ще ти попречат да осъществиш плановете си (напълно). Може би обстоятелствата вече са го сторили - Луната идва от квадрат с У10 Юпитер. Може би става дума за друго пътуване, други ангажименти, които ще възникнат (Луна в 3-ти дом) или нещо, свързано с 2-ри дом (Луната е У2).

Като гледам метеоролотичната обстановка в страната, май снегът е главната спирачка. :blink:

« Отговор #2549 -: Февруари 07, 2012, 04:43:15 pm »
Валя, градусът на Асцендета е късен, което може да е показател, че той вече е взел своето решение.

Трудно ми е във въпроси с родители кой дом е по-подходящ за бащата - дали 4-ти или 10-ти. Ако смяташ ти да го убеждаваш, ще бъде трудно, защото Луната няма сходящ аспект нито с Венера (У4), нито с Марс (У10). Ако приемем Венера за управител на баща ти, то тогава има шанс да промени мнението си, защото Венера е в критичен градус и съвсем скоро сменя знака. В Овен тя вече няма да бъде екзалтирана, а това може да се тълкува, че баща ти няма да залага на гордостта си. Ако приемем Марс за управител на баща ти, по-скоро залагам на отрицателен отговор. Ретроградните планети не са готови да действат.

Изобщо със сходяща опозиция на светилата ми изглежда повече като "не", отколкото като "да". Дано греша!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #2550 -: Февруари 07, 2012, 04:55:20 pm »
EEE имам ВЪПРОС !!!  ;D :P

За Казимито - ако Мерк е в сърцето на Слънцето и е упр на ацс това, означава че не е изгорен от Егото си, а има контрол над ситуацията? Какво е символното тълкование ? Че е в единение с "божия дух" (висшата воля), така ли?

(Интересно ми е :)) И ако може Валя, да отговори така ли се чувства, винаги Казимито ми е била terra incognita.  :58:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #2551 -: Февруари 07, 2012, 05:04:12 pm »
Анабел, много ми допада въпросът ти. И аз се замислих върху него.

Някои астролози броят само разходящия съвпад с орбис до 17 мин. за казими. Някой има ли наблюдения върху това? С други думи, върху разликата между неосъществен съвпад и осъществен такъв? Дали само след като планетата е била изгорена от Слънцето може да бъде подсилена от неговата "жизнена енергия"? В контекста на това, което каза Анабел, дали чак след като си изпитал върху гърба си и обуздал егото си, можеш да бъдеш подкрепен от него?

А според други автори казими е най-лошият вариант на изгарянето. Включително и Лилли, доколкот помня.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 05:09:15 pm от Mirabella »

« Отговор #2552 -: Февруари 07, 2012, 05:55:15 pm »
16.12.2011 19:22 Русе
въпроса е зададен отдавна, писах в един чуждестранен форум, но не ми отговориха (може би заради това че луната е в края на знак)
та, въпроса бе "ще получа ли стипендия"
не разбирам от хорарна астрология, но забелязах, че има 8 градуса между марс и луна, което означава че след 8 седмици ще разбера отговора на въпроса...все пак ще съм много благодарен ако ме просветлите какво виждате

Здравей, Иван! Асцендентът е в късен градус, което може да значи, че са направени вече някакви стъпки по въпроса или че решението вече е ясно, макар не е известно на питащия. Стипендията е парична награда и аз я гледам по 5-ти дом. Ако Ракът изгрява, то луната управлява питащия и тя излиза от тригон с Юпитер, но Юпитер е ретрограден - ще има забавяне. Ако Слънцето управлява питащия - то е в 5-ти дом, което означава - да. Притеснява ме квадратът на слънцето с луната и съвпадът на луната с Марс, който е малефик. Не мога сда кажа категорично. Този въпрос ме затрудни, заради късния асцендент. По принцип такава карта е нерадикална.
Браво, познахте! Завърших с успех, който ми дава стипендия. Мерси за отговора преди време! Всичко най-хубаво Ви пожелавам!

« Отговор #2553 -: Февруари 07, 2012, 06:15:37 pm »
Момичета какъв контрол над ситуацията  ;D Аз се чувствам много безсилна и се ядосвам,че ситуацията не е в мой контрол.Баща ми още не съм го питала всъщност. Тези пари са много нужни,но ме съмнява доста да се съгласи,ама от друга страна сме притиснати и незнам дали ще се съгласи. А тъпото е,че нивите са дадени да се работят и не се ползват. Ама да не ви занимавам с глупости. Общо взето нямам контрол,а ще се надявам на добра воля от негова страна  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2554 -: Февруари 07, 2012, 08:10:24 pm »
Не, толкова времето, колкото курса ми по астрология в събота сутринта, който не искам да пропусна. Но ако остана за него трудно ще се придвижа.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2555 -: Февруари 09, 2012, 01:53:15 am »
EEE имам ВЪПРОС !!!  ;D :P

За Казимито - ако Мерк е в сърцето на Слънцето и е упр на ацс това, означава че не е изгорен от Егото си, а има контрол над ситуацията? Какво е символното тълкование ? Че е в единение с "божия дух" (висшата воля), така ли?

За хорар ли говорим? Вероятно означава, че кверентът има изключителна подкрепа от някого и достатъчно мощ да надмогне всякакви други негативни предсказания, доколкото това състояние се счита за едно от най-силните аксидентални достойнства. Последното казими освен това се състоя в триплицитет и деканат на Меркурий, и заточение на Слънце, така че, Меркурий си е шеф на ситуацията.

Мирабела, мисля, че за Меркурий е по-добре да е западен, тоест за низшите "разходящото казими" е най-благоприятната фаза.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #2556 -: Февруари 09, 2012, 10:13:50 am »
Благодаря ти, Диди! :wub:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2557 -: Февруари 09, 2012, 11:04:51 am »
Да питам и аз  ;D
Зададох един въпрос преди няколко дни и се опитвам да си го тълкувам сама :lol:
Моят упр. Меркурий е на 18гр 38' 40''   ,а Слънцето е на 18 гр.21'51'' Приема ли се за разходящо казими,ако изобщо е казими и до колко сек.се приема за казими

« Отговор #2558 -: Февруари 09, 2012, 11:26:11 am »
Кари, тъй като орбисът на аспекта се вмества в рамките на 17 мин. (с няколко секундички), технически би трябвало да се приема за разходящо казими.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2559 -: Февруари 09, 2012, 11:32:10 am »
Кари, тъй като орбисът на аспекта се вмества в рамките на 17 мин. (с няколко секундички), технически би трябвало да се приема за разходящо казими.
Благодаря ти за отговора Мирабела :blink:Аз отново не разбрах съвсем :-[
До 17 мин.  преди или след Слънцето приемаме за казими ?