Ти нали вече му допадаш - щом те кани на среща. 
Между управителите на 3-тите ви домове - Слънце и Сатурн предстои тригон. Би трябвало да се осъществи контакт помежду ви. Но управителите ви не проявяват силен интерес един към друг. Той е екзалтиран и регрограден Сатурн в знак, в който Луната няма есенциални достойнства. Ти си Луна в падение в знак, в който Сатурн не е специално добре поставен. Освен това Луната ще направи квадрат със Слънцето. Засега не изглежда, че от тази среща ще се развие нещо по-значително. Може би ти се пристрастяваш твърде бързо към него (скорпионска Луна в апликиращ секстил с Плутон в неговия 1-ви дом, както ти спомена), а той е способен да се отдръпне във всеки един момент (ретрограден У1 Сатурн и У5 Марс). Но не изглежда да има лъжливи намерения към теб, напротив - Сатурн е екзалтиран. Недей да се подценяваш. Засега си в синхрон със страстната му нагласа (Луна в Скорпион, Плутон в негов 1-ви дом). Успех и приятно изкарване на Св. Валентин! :wub:
Мерси много за тълкуването!

Истината е, че не ме кани той, ами сама се самопоканих :rolleyes:. От близки градове сме, работи на жп гарата и му предложих, така и така ще ходя в неговия град на разходка малко, да мина да го видя. :> Пишем си отскоро, но ми каза, че ме харесва, аз май също му го казах...

, но заедно с това, че не искам нищо реално ..и той нещо се нацупи. В крайна сметка след няколко дни му предложих да се видим на 15-ти ;>, той ще е на работа и няма как да ми избяга

, но в същото време не искам да бъда нахална или да го изплаша с моята прекалено страстна натура

. Той е Везничко, имаме съвпад на Луните :rolleyes: и наистина ми допада, но Асцендентът му е някъде между Козирог и Водолей ...и ми е прекалено хладен и сдържан понякога. Както ти казваш - способен е да се отдръпне във всеки момент. Но има сини очички и трапчинки, а откачам по трапчинки! :wub: Няма да очаквам нищо. :> Mirabella, благодаря ти пак, и хубав Св. Валентин! :58: