Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206922 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2580 -: Февруари 13, 2012, 04:53:46 pm »
Ти нали вече му допадаш - щом те кани на среща. :P

Между управителите на 3-тите ви домове - Слънце и Сатурн предстои тригон. Би трябвало да се осъществи контакт помежду ви. Но управителите ви не проявяват силен интерес един към друг. Той е екзалтиран и регрограден Сатурн в знак, в който Луната няма есенциални достойнства. Ти си Луна в падение в знак, в който Сатурн не е специално добре поставен. Освен това Луната ще направи квадрат със Слънцето. Засега не изглежда, че от тази среща ще се развие нещо по-значително. Може би ти се пристрастяваш твърде бързо към него (скорпионска Луна в апликиращ секстил с Плутон в неговия 1-ви дом, както ти спомена), а той е способен да се отдръпне във всеки един момент (ретрограден У1 Сатурн и У5 Марс). Но не изглежда да има лъжливи намерения към теб, напротив - Сатурн е екзалтиран. Недей да се подценяваш. Засега си в синхрон със страстната му нагласа (Луна в Скорпион, Плутон в негов 1-ви дом). Успех и приятно изкарване на Св. Валентин! :wub:

Мерси много за тълкуването! :) Истината е, че не ме кани той, ами сама се самопоканих  :rolleyes:. От близки градове сме, работи на жп гарата и му предложих, така и така ще ходя в неговия град на разходка малко, да мина да го видя. :> Пишем си отскоро, но ми каза, че ме харесва, аз май също му го казах...  :-\ , но заедно с това, че не искам нищо реално ..и той нещо се нацупи. В крайна сметка след няколко дни му предложих да се видим на 15-ти ;>, той ще е на работа и няма как да ми избяга  ;D, но в същото време не искам да бъда нахална или да го изплаша с моята прекалено страстна натура  :-[. Той е Везничко, имаме съвпад на Луните  :rolleyes: и наистина ми допада, но Асцендентът му е някъде между Козирог и Водолей ...и ми е прекалено хладен и сдържан понякога. Както ти казваш - способен е да се отдръпне във всеки момент. Но има сини очички и трапчинки, а откачам по трапчинки! :wub: Няма да очаквам нищо. :> Mirabella, благодаря ти пак, и хубав Св. Валентин!  :58:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2581 -: Февруари 13, 2012, 05:02:55 pm »
Мерси, Дейзи, точно напоследък умувам над една препоръка на Лилли, ако питащият не оказва влияние върху развитието на въпроса или не е пряко засегнат от него, да не му се дава управлението върху асцендента... Както и когато астролог поставя въпрос за друг човек - не му е нужно да се търси в картата, другият е по първи дом.

Нямай задръжки да пробваш. Стигнах до този извод преди време, не знаех,че Лилли го казва, значи перфектно си е бил роден за мен или аз за него. ;D
Интуитивно, когато го изполвах това ме прати до следната логика. Че питащият във въпроси, в които няма отношение, особено участие, а и не може да повлияе върху събитията, се явява само проводник на енергията или конкретно на търсения отговор.
Така излезе и този с „милионер търси съпруга”, като пример.

Всъщност не е толкова важно коя техника, а дали тя ни помага да стигнем до правилния резултат. И всеки намира своята, според мен. 

Разходящата опозиция Луна/Марс може да показва, че такава активност е започнала още тогава, а липсата на курс на Луната - че нищо вече не може да бъде сторено, за да се поправят щетите. :'(
Този хорар го гледах, но се отказах да пиша...Луната никак не изглеждаше да ражда, наистина не основно заради липсата на желание. Не е само това, че не й предстоят аспекти, но вие вече сте казали по-значимото. Дано се възстанови бързо момичето.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2582 -: Февруари 13, 2012, 07:23:11 pm »
До 17 мин. Общо-взето така съм го виждала навсякъде. Но има и то доста астролози, които не го броят това казими за положително хич. Колкото по-близо до Слънцето, толкова по-изгорена е планетата - е тяхната логика. Но в случай на розходящ аспект би трябвало да е различно, според мен. Затова ми допада интепретацията на Дияна.

Изгорената позиция е най-неблагоприятната, според класиците. По-неблагоприятна от падението и заточението. В хорара, разходящия аспект го броя за по-слаб. А го смятам до 15 градуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2583 -: Февруари 13, 2012, 08:21:41 pm »
Ще ми изневери ли?      13.02.2012,21:12ч,София

*

Stella

• 7765
« Отговор #2584 -: Февруари 13, 2012, 09:40:57 pm »

:o Какви въпроси в навечерието на Св. Валентин, само!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2585 -: Февруари 13, 2012, 09:48:30 pm »

Луната е на изгорения път на Слънцето. Приемам, че каратата е нерадикална и следователно не може да се даде точен отговор. По принцип ти го боготвориш повече, отколкото той тебе и вероятно оттам идват притесненията ти. Но в една връзка винаги единият е хлътнал повече от другия. С тази Луна в Скорпион в хорара, вероятно си доста ревнивичка.   ;)

« Отговор #2586 -: Февруари 14, 2012, 12:11:39 am »

Луната е на изгорения път на Слънцето. Приемам, че каратата е нерадикална и следователно не може да се даде точен отговор. По принцип ти го боготвориш повече, отколкото той тебе и вероятно оттам идват притесненията ти. Но в една връзка винаги единият е хлътнал повече от другия. С тази Луна в Скорпион в хорара, вероятно си доста ревнивичка.   ;)
Благодаря ти,Стела!Честит Свети Валентин на теб и всички съфорумници!Желая ви много любов и романтика! :blink:

« Отговор #2587 -: Февруари 14, 2012, 09:43:57 am »
За пореден път задавм въпрос, свързан с квартира, но няма как  :'(
Да се изнеса ли от настоящата ми квартира?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2588 -: Февруари 14, 2012, 10:04:00 am »
Здравей ,Стела, отново се надявам да си ми "главния" съветник ;)
Ще се случат ли нещата с избанника ми /в смисъл - обещава ли връзката, добра перспектива/, да проявя ли търпение ? Накратко : Има ли смисъл ?, че нещо - много съм объркана и ми е нужна малко странична помощ.
Благодарности

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2589 -: Февруари 14, 2012, 04:37:42 pm »
Изненадана съм, думи нямам...

Ще ми разреши ли това бг министерство да продължа да си работя с този език, без да се налага да пътувам до другата държава, за да държа изпит по езика им?

Голяма тъпотия, искат филология за език, за който в БГ няма и не се дава такава филология, а си е в рамките на  специалността, която съм завършила... Думи нямам...
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2590 -: Февруари 14, 2012, 05:40:38 pm »
За пореден път задавм въпрос, свързан с квартира, но няма как  :'(
Да се изнеса ли от настоящата ми квартира?
Ти си в заточение, Слънцето - У4 е в заточение, а луната ще направи последен аспект - квадрат със Слънце - Не.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2591 -: Февруари 14, 2012, 05:41:53 pm »

Ще ми разреши ли това бг министерство да продължа да си работя с този език, без да се налага да пътувам до другата държава, за да държа изпит по езика им?

Голяма тъпотия, искат филология за език, за който в БГ няма и не се дава такава филология, а си е в рамките на  специалността, която съм завършила... Думи нямам...

ти си в заточение, министерството е в заточение, а последният аспект на луната е квадратура - НЕ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2592 -: Февруари 14, 2012, 05:47:50 pm »
Здравей ,Стела, отново се надявам да си ми "главния" съветник ;)
Ще се случат ли нещата с избанника ми /в смисъл - обещава ли връзката, добра перспектива/, да проявя ли търпение ? Накратко : Има ли смисъл ?, че нещо - много съм объркана и ми е нужна малко странична помощ.
Благодарности

Твоите чувства са по-силни: неговият управител има достойнства, в знака на твоя сигнификатор - ти го възнасяш в небесата. докато твоя управител няма достойнства в знака, в който се намира неговият сигнификатор. Луната и Слънцето са в квадартура - неподходяща астрологична обстнавока за семейство и брак / в смисъл, ако се надяваш на това към момента, няма шанс/. Но неговият сигнификатор е в твоя 5-ти дом и е ретрограден. Той очаква от тебе романтична връзка и приключения или може би любовна авантюра, но на етапа не може ад те оцени достатъчно, а и ти не си добре поставена, дори и в собствения си знак. заключението ми е да изчакаш около 3-4 месеца. Марс ще обърне посоката, венера ще излезе от заточението си и тогава пак питай. Ако той не беше в твоя 5-ти дом, нямаше да ти дам такъв акъл.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2593 -: Февруари 14, 2012, 05:55:04 pm »

ти си в заточение, министерството е в заточение, а последният аспект на луната е квадратура - НЕ.

Ми то всички сме в заточение, проверих и се оказва, че дори и да отида в тая държава, от университета им там ще ми издадат сертификат С1, а бг министерството иска С2, който тая държава дава само на тия с майчин език техния си - т.е. няма как да угодя на бг министерството, колкото и да се напъвам  :blink: Трябва да се реши по някакъв начин проблемът, защото излиза, че в БГ няма да имаме преводачи с този език, освен ако не са родени в другата държава, но те пък колко ще знаят нашия... на кой ли му пука... Е, такова нещо не очаквах да ми се случи  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2594 -: Февруари 14, 2012, 05:57:14 pm »

Ми то всички сме в заточение, проверих и се оказва, че дори и да отида в тая държава, от университета им там ще ми издадат сертификат С1, а бг министерството иска С2, който тая държава дава само на тия с майчин език техния си

- т.е. няма как да угодя на бг министерството, колкото и да се напъвам  :blink: Трябва да се реши по някакъв начин проблемът, защото излиза, че в БГ няма да имаме преводачи с този език, освен ако не са родени в другата държава, но те пък колко ще знаят нашия... на кой ли му пука... Е, такова нещо не очаквах да ми се случи  :blink:

:72: :57: :rolf: :haha: :haha: :haha:  Невъзможна работа.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2595 -: Февруари 14, 2012, 06:04:28 pm »
Ха-ха, в потрес съм. Освен да "пусна" едно писмо до Омбудсмана, че и него да го заточа  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #2596 -: Февруари 14, 2012, 06:06:55 pm »
Ха-ха, в потрес съм. Освен да "пусна" едно писмо до Омбудсмана, че и него да го заточа  ;D

давай, като си почнала- някой трябва да повдигне въпроса.  :08:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2597 -: Февруари 14, 2012, 06:50:00 pm »
Имам едно належащо въпросче, което ме човърка: Да се видя ли с Тоти утре? Как ще мине?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2598 -: Февруари 14, 2012, 07:52:15 pm »
Имам едно належащо въпросче, което ме човърка: Да се видя ли с Тоти утре? Как ще мине?

Добре ще мине - сигнификаторите ви са в сходящ секстил, само внимавай с агресията - Марс на асцендента. Добре, че не прави негативни аспекти.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #2599 -: Февруари 14, 2012, 09:00:49 pm »
Мерси, Стела! Успокои ме.  :-[ С него се знаем от 6 години и още не сме се виждали, но е добър рибчо. Ама тая агресия...от мен ли  :o ? Сигурно защото не харесвам Рибите, в живота ми не остана нито един, последните просто ме блокираха с репликата "нямам полза от теб"...  :angry: Не бива да му говоря за това май.  :>