Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206658 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2600 -: Февруари 15, 2012, 09:37:28 am »
Здравейте, нужна ми е малко помощ относно коя държава под кой знак е, понеже искам да запиша език но се чудя гръцки, италянски или руски.Въпросът ми е кой език е най-добре да запиша да уча. Това е по програмите от агенция по заетоста. Та аз намерих че Гърция е телец, Италия е лъв а Русия водолей. Сама като си гледам картата моят управител е в овен- което ми подсказва японски, който ми се е искало някога да уча, но пък венера е в съвпад с уран, което ми казва руски, обаче управителят на 9-ти дом(езици) е в телец, значи гръцки. И като погледна луната, че и предстои куинконкс с юпитер, май няма да е гръцки:) Как смятате, кой език е по подходящ според картата?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2601 -: Февруари 15, 2012, 09:59:16 am »
Асц ти е телец. Венера е в 12-ти чужбина. Значи гръцки по моята логика.
Учила съм и трите езика. Италианския е най-лесен  и се учи бързо и приятно.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #2602 -: Февруари 15, 2012, 10:58:03 am »
А ти защо не си погледнеш знакът на върха на 9-ти дом в натала и къде ти попада неговия господар.
Хорарна карта не може да ти даде отговор на такъв въпрос. Аз също така бих си погледнала синастрията с мунданната карта на държавата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2603 -: Февруари 15, 2012, 11:04:15 am »
Здравей, Стела дали би ми помогнала с този хорарен въпрос - Има ли смисъл да се продължават тези отношения? (става въпрос за човека, в който съм влюбена) - София, 12.04 ч., 14.02.2012 г.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2604 -: Февруари 15, 2012, 11:18:12 am »
Здравей, Стела дали би ми помогнала с този хорарен въпрос - Има ли смисъл да се продължават тези отношения? (става въпрос за човека, в който съм влюбена) - София, 12.04 ч., 14.02.2012 г.

Ти си в знак, в който неговият управител има достойнства- идеализираш го. Твоят сигнификатор клони към секстил с неговия сигнификатор. Ти и върха на петия ти дом се управлявате от една и съща планета- Меркурий - ще намериш смисъл. Ти си тази, която клони към него, но и има благоприятни условия за това.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2605 -: Февруари 15, 2012, 11:28:39 am »

Ти си в знак, в който неговият управител има достойнства- идеализираш го. Твоят сигнификатор клони към секстил с неговия сигнификатор. Ти и върха на петия ти дом се управлявате от една и съща планета- Меркурий - ще намериш смисъл. Ти си тази, която клони към него, но и има благоприятни условия за това.

Благодаря много Стела за бързия отговор. Да, това е напълно вярно за мен, просто на моменти се чудя как да постъпя, тъй като аз влагам нещо.. а за отсрещната страна не съм сигурна...

« Отговор #2606 -: Февруари 15, 2012, 02:18:26 pm »
Цитат
А ти защо не си погледнеш знакът на върха на 9-ти дом в натала и къде ти попада неговия господар.
Хорарна карта не може да ти даде отговор на такъв въпрос. Аз също така бих си погледнала синастрията с мунданната карта на държавата.
Мерси Стела, погледнах управителите на моя 9-ти дом меркурий и го наложих с картите на Италия и Гърция и Русия, и се оказа, че те са съвсем различни знаци Италия е близнаци, Гърция е козирог, Русия също е козирог. И само с Италия са в добър аспект управителите на езиците, но аз се обърках с тези държави, много ми е чужда мунданната астрология, никой не е сигурен за часовете, и кои дати да се приемат за създаване на съответната държава. И като не съм сигурна, ще пиша плюсове и минуси и ще си играя на везни:)

« Отговор #2607 -: Февруари 15, 2012, 07:45:46 pm »
Ще се разделим ли със съпругът ми?  ;) Напоследък нещо не се разбираме ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2608 -: Февруари 15, 2012, 07:48:14 pm »

Не.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2609 -: Февруари 15, 2012, 07:51:05 pm »

Не.
Благодаря ти :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2610 -: Февруари 15, 2012, 09:06:44 pm »
Цитат
Мерси Стела, погледнах управителите на моя 9-ти дом меркурий и го наложих с картите на Италия и Гърция и Русия, и се оказа, че те са съвсем различни знаци Италия е близнаци, Гърция е козирог, Русия също е козирог. И само с Италия са в добър аспект управителите на езиците, но аз се обърках с тези държави, много ми е чужда мунданната астрология, никой не е сигурен за часовете, и кои дати да се приемат за създаване на съответната държава. И като не съм сигурна, ще пиша плюсове и минуси и ще си играя на везни:)

При синастрията се гледа цялата карта и всички аспекти, не само знаците на върха на 9-ти дом и Меркурий. Ако ще практискуваш езика, трябва да харесваш държавата, нейният бит и култура. А за знакът на върха на 9-ти дом попитах кой е, за да го сравниш със знака, под който е създадена държавата - с нейния асцендент. Не се притеснявай - всички мунданни карти на държавите работят. Някои са по-стари - от основаването на държавите, други са по-съвременни от по-нови държавни успройства. Вземи последната карта, ако искаш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2611 -: Февруари 15, 2012, 09:10:01 pm »

Не ми харесва тази карта. Не знам дали си му набрала, но твоят сигнификатор клони към положителен аспект с неговият сигнификатор, а всеки позитивен аспект дава отговор "да". От друга страна луната клони към позитивен аспект със Слънце също.  ;) Обаче ти се намираш в знак, в който неговият сигнификатор има достойнства и мисля, че го обичаш. Смятам, че в крайна сметка зависи от тебе.

« Отговор #2612 -: Февруари 15, 2012, 09:28:01 pm »
Благодаря ти,Стела. Ситуацията е  такава наистина  ;)

« Отговор #2613 -: Февруари 15, 2012, 09:36:51 pm »
Здравейте,давам обратна връзка по "Има ли любимия,друга жена "-02.02.2012
Познахте,днес разбрах на 100% че отговора е НЕ
имало е краткотрайна връзка,разпаднала се само два дни преди да задам въпроса...
Благодаря,пак ще се възползвам,само да се позатоплят отношенията ;D
хубава вечер на всички

*

Stella

• 7765
« Отговор #2614 -: Февруари 15, 2012, 09:45:06 pm »
Здравейте,давам обратна връзка по "Има ли любимия,друга жена "-02.02.2012
Познахте,днес разбрах на 100% че отговора е НЕ
имало е краткотрайна връзка,разпаднала се само два дни преди да задам въпроса...
Благодаря,пак ще се възползвам,само да се позатоплят отношенията ;D
хубава вечер на всички

Успех! дано се затоплят отношенията.  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2615 -: Февруари 16, 2012, 09:17:21 am »
Дъщеря ми си има приятел. Това й е първият сериозен. Тя е на 15 г., той на 16. Въпроса ми е "Дъщеря ми ще се раздели ли скоро с приятеля си?" Научих някои неща за семейството му, които не ми харесват и се надявам да се разделят.
Чудя се по 5-ти дом ли да гледам отношенията им или по 7-ми. За нея връзката е сериозна, за мен ученическо увлечение..

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2616 -: Февруари 16, 2012, 10:43:07 am »
Искрен ли е Александър с мен? Мога ли да му вярвам?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2617 -: Февруари 16, 2012, 11:01:22 am »
Цитат
Дъщеря ми си има приятел. Това й е първият сериозен. Тя е на 15 г., той на 16. Въпроса ми е "Дъщеря ми ще се раздели ли скоро с приятеля си?" Научих някои неща за семейството му, които не ми харесват и се надявам да се разделят.
Чудя се по 5-ти дом ли да гледам отношенията им или по 7-ми. За нея връзката е сериозна, за мен ученическо увлечение..
Венера, естествено, че е ученическа любов, а и при тинейджърите едва ли е уместно да вземаме предвид семейството освен ако не са безхаберни родители, които не се интересуват от това какво се случва с детето им. Радвай се, че има приятел, а не е тръгнала да пробва с различни момчета, защото времената така са се променили, че на по 12 години забрременяват и не знаят от кого. Сестра ми е учителка на осмокласници и седмокласници и ако знаеш какви ми ги е разправяла.....тинейджърите си играят на "часовник", момчетата наредени в кръг и момичето като цветарка....и бременно и не знае от кое от 10-те момчета, и друго момиче с 48 годишен приятел.....наистина радвай се, че си я възпитала добре и си е намерила приятел и ти е споделила за него:) Така можеш да контролираш нещата полека и манипулативно и ще знаеш какво прави и с кого е като излиза:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2618 -: Февруари 16, 2012, 11:24:32 am »
xaxa мале, това с часовника ме разби...  ;D
Споко, venerra, сигурно занапред ще има още поне няколко гаджета, които ти няма да одобряваш  ;)
И не мислиш ли, че не е правилно от твоя страна да се надяваш на тяхната раздяла..
Цитат
Така можеш да контролираш нещата полека и манипулативно и ще знаеш какво прави и с кого е като излиза:)
Ау, това е ужасно и много грешно. Какво ви става бе?
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 11:33:34 am от Freya »

« Отговор #2619 -: Февруари 16, 2012, 11:38:33 am »
Цитат
При синастрията се гледа цялата карта и всички аспекти, не само знаците на върха на 9-ти дом и Меркурий. Ако ще практискуваш езика, трябва да харесваш държавата, нейният бит и култура. А за знакът на върха на 9-ти дом попитах кой е, за да го сравниш със знака, под който е създадена държавата - с нейния асцендент. Не се притеснявай - всички мунданни карти на държавите работят. Някои са по-стари - от основаването на държавите, други са по-съвременни от по-нови държавни успройства. Вземи последната карта, ако искаш.
Мерси Стела, в картите синастрия се чувствам добре със всички държави по данните които намерих. А инъче за наталния 9-ти дом съм с три знака, като единият интерсептирана венерка в овен, което смятам е английският, който записах да уча на 22(водеше се в училище че го уча, а нищо не знаех,доста по късно се записах на курс....та ето го забавянето от интерсептирания знак, първият ми език меркурий в телец е френски, взех в предвид Франция през 17-ти век когато е била с най много земи и колонии по света. Обаче за скорпиона като трети знак и управителят му плутон в скорпион нищо обшо не откривам нито с руски нито с италиански. Ще продължа да ровя за революции и управление в периода октомври ноември. Имам едно друго въпросче обаче, понеже в натала плутон(управител на третият знак в 9-ти дом, и на първият 10-ти, тоест важен господар и на образование и кариера) е в секстил с нептун в козирог, може ли да означава козирог - русия, защото русия много я срещам в нета като козирог?