Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206354 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2620 -: Февруари 16, 2012, 11:48:38 am »
Цитат
Ау, това е ужасно и много грешно. Какво ви става бе?
Фрея защо да е ужасно, всички сме манипулирани и манипулираме ежедневно! А за детето си, което още не е дорасло да взема самостоятелни решения, човек трябва да прибягва до хитри методи. Пробвай да заповядаш на тинейджър, да видиш с какъв инат ще се сблъскаш:) За това лично мое мнение е, че няма нищо лошо да минипулираш, самата дума звучи грубо, но само ако е използвана за лоши цели. В контекста за да предпазиш дете от глупост и бушуващи над разума хормони си е елегантен метод за предпазване от зло:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2621 -: Февруари 16, 2012, 01:31:43 pm »
Благодаря ви за съветите, но наистина нямам нужда от тях. За да искам да се разделят, значи имам сериозна причина, но не искам да я споделям тук. Искам отговор на хорара.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2622 -: Февруари 16, 2012, 02:44:55 pm »
Венерра, ти си спец по хорарите. Може би си права да вземеш нейния 5-ти дом за него. Ако вземем нейния 7-ми за него, не изглежда да вървят към разделяне - Слънце в сходящ тригон със Сатурн. В този случай дъщеря ти ми изглежда доста хлътнала по него. Евентуално, ако той се одръпне поради ретроградността на Сатурн.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2623 -: Февруари 16, 2012, 03:09:29 pm »
Благодаря:) още се уча.
Вземам 5-ти дом за нея, защото питам за дъщеря си. Ако взема 7-ми /от 5-ти/ дом за връзката /нейния сигн. е там/- сатурн, тригона м/у слънце и сатурн го приемам за Да, защото питам ще се разделят ли ,,,,положителния аспект говори за положителен отговор все пак...
Ако взема 5-ти от 5-ти упр. е юпитер. Секстила м/у слънцето и юпитер няма да се осъществи в рамките на знака на слънцето, но м/у тях има предаване на светлина от меркурий. ...и други неща има за Да, но може и да ми се привиждат..така да ги нагласям:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2624 -: Февруари 16, 2012, 04:26:33 pm »
Ще си намеря ли работа или стаж по желаната позиция?

« Отговор #2625 -: Февруари 16, 2012, 08:11:05 pm »
Фрея, според мен ДА.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2626 -: Февруари 16, 2012, 09:04:13 pm »
Цитат
Благодаря ви за съветите, но наистина нямам нужда от тях. За да искам да се разделят, значи имам сериозна причина, но не искам да я споделям тук. Искам отговор на хорара.
Извинявай венера, ама аз винаги си плямпам :-[

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2627 -: Февруари 17, 2012, 12:09:05 am »
Цитат
Извинявай венера, ама аз винаги си плямпам :-[
Няма пробелем.  С някои неща, които каза за тийнейджърите съм съгласна ;)

« Отговор #2628 -: Февруари 17, 2012, 12:21:21 pm »
Здравеи Стела,преди време пусках хорар с въпроса-Дали съпруга ми ще доиде в чужбина.Тогава не можеше да се даде точен отговор.Сега пускам нов.Моля те да го погледнеш ако имаш възможност.Много е важно-мина много време откакто се мъчим да стане-ама нещата все не се получават.Много благодаря.
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 05:32:41 pm от verena »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2629 -: Февруари 17, 2012, 01:05:01 pm »
Ще получа ли скоро истинска целувка по устните...  :( :(

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2630 -: Февруари 17, 2012, 10:49:22 pm »
пуснах си хорар,който трудно тълкъвам ;D Въпроса е  - да продължавам ли да посещавам тази болница?АЗ и болницата - у12 дом нямаме аспект ,а луната е двулична :blink:прави аспекти и аз съвсем  се обърках.Това за болницата ми е много важно,не знам дали да я сменям.Тя е най-престижната в направлението си...........а резултат за мене няма...

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2631 -: Февруари 18, 2012, 11:56:05 am »
пуснах си хорар,който трудно тълкъвам ;D Въпроса е  - да продължавам ли да посещавам тази болница?АЗ и болницата - у12 дом нямаме аспект ,а луната е двулична :blink:прави аспекти и аз съвсем  се обърках.Това за болницата ми е много важно,не знам дали да я сменям.Тя е най-престижната в направлението си...........а резултат за мене няма...
Личи си, че мислиш и премисляш и си притеснена. ретро управител и асц на виа комбуста. изглежда ми, че сама ще се откажеш да я сменяш за сега.
упр. на болницата  е в петия ти дом  ...лечение, св. с бременност ли е  :-\

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2632 -: Февруари 18, 2012, 12:12:32 pm »
Ще получа ли скоро истинска целувка по устните...  :( :(
Управляваш се от луната, която е в 6-тия ти дом, в съпад с плутон /заключен скорпион в 5-тия ти дом/ - ти направо си се вманиачила и поболяла от мислене за любов:)
Гледам целувката по 5-ти дом, а негов управител е венера, а тя е в квадрат с луната. Мисля, че до 3 месеца няма да ти сбъдне желанието, но за по нататък има шанс. Луната ще направи тригон с марс /упр. на 5-ти, но понеже е ретро, ще има забавяне. Така, че имай търпение и не се отчайвай ;)

« Отговор #2633 -: Февруари 18, 2012, 12:43:13 pm »
Майка ми ще замине ли скоро в Кипър?  Ще съм много благодарна ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2634 -: Февруари 18, 2012, 12:57:08 pm »
Майка ми ще замине ли скоро в Кипър?
Може ли да кажеш първо тя била ли е там и преди?

« Отговор #2635 -: Февруари 18, 2012, 01:00:12 pm »
Да,две години работи в един хотел, ноември като го затваряха мениджъра е казал,че иска март като вземат да отварят да се върне да работи пак при него. Имаше и вероятност по-рано да отиде,но май отпадна. Та се чудя сега до края на март дали ще тръгне,към края на месеца ще говори и с мениджъра.  ;)

« Отговор #2636 -: Февруари 18, 2012, 01:05:10 pm »
ЗДравей Стела,
мога ли да помоля да погледнеш хорара
"ще ми се обади ли  пак мъжът Х"-назовавам по име.Само да уточня ,че Х е старо гадже,с което затопляме отношенията
 ;D
Благодарности и хубав ден

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2637 -: Февруари 18, 2012, 01:19:05 pm »
Да,две години работи в един хотел, ноември като го затваряха мениджъра е казал,че иска март като вземат да отварят да се върне да работи пак при него. Имаше и вероятност по-рано да отиде,но май отпадна. Та се чудя сега до края на март дали ще тръгне,към края на месеца ще говори и с мениджъра. 
Мисля, че ще се върне пак там, но може да се позабавят нещата още.
кипър се упр. от телец, а парс фортуна е в телец. май късмета й е там:) венера е в овен, а нейния диспозитор ретро марс е в първия й дом. луната е в тригон с марс и т.н. ....

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2638 -: Февруари 18, 2012, 01:23:00 pm »
"ще ми се обади ли  пак мъжът Х"-назовавам по име.Само да уточня ,че Х е старо гадже,с което затопляме отношенията

даа, ще ти се обади, а може и направо да ти цъфне вкъщи  ;)

« Отговор #2639 -: Февруари 18, 2012, 01:34:27 pm »
Да,две години работи в един хотел, ноември като го затваряха мениджъра е казал,че иска март като вземат да отварят да се върне да работи пак при него. Имаше и вероятност по-рано да отиде,но май отпадна. Та се чудя сега до края на март дали ще тръгне,към края на месеца ще говори и с мениджъра. 
Мисля, че ще се върне пак там, но може да се позабавят нещата още.
кипър се упр. от телец, а парс фортуна е в телец. май късмета й е там:) венера е в овен, а нейния диспозитор ретро марс е в първия й дом. луната е в тригон с марс и т.н. ....

благодаря ти много  :blink: