Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205965 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2660 -: Февруари 18, 2012, 07:49:36 pm »
Защо Юпитер,в този хорар не се ли гледа 10 дом за работа :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2661 -: Февруари 18, 2012, 07:53:13 pm »
Или да кажем, че е нерадикална заради късния градус на АС? Я да проверим дали картата отразява реалността. Да си отклонила любезно наскоро предложение за работа заради незадоволителни условия на труд? Визирам разходящия секстил между У1 Меркурий и У6 Юпитер, Меркурий е заточен в знака на Юпитер - работата може да му е била необходима, но не изглежда да му е била приятна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2662 -: Февруари 18, 2012, 07:55:13 pm »
Ми не знам... 10ти не е ли за статус,нещо по-така...  :-\

НИщо не съм отклонявала. ИМах само едно интервю миналия месец и никакъв отговор досега. Луната в 4-ти добре ме отразява, стоя и гледам детето. А работата беше много престижна. Притесняваше ме само как ще се справям с работното време, но не съм отклонявала предложение.

Добре, а ако въпросът е "Ще се подобри ли материалното ми положение тази година", 2ри или 8ми да гледам, като не е ясно как точно може да се подобри... МОже да е работа, ама може просто отдругаде да дойдат пари, кой дом и управител да гледам?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2663 -: Февруари 18, 2012, 07:59:36 pm »
Защо Юпитер,в този хорар не се ли гледа 10 дом за работа :-\

Той управителят е един и същ, тогава какво правим? Меркурий за мен и Меркурий за 10ти.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2664 -: Февруари 18, 2012, 10:19:04 pm »
Аз само бях уж научила, че ако питащия (демек астролога) няма отношение, той не е сигнификатор. Но... Явно не е точно така.

Има някаква такава теория на някой си класик, но тя не се е наложила масово в практиката, явно не дава добри резултати. Аз се придържам към класическите правила, според които питащата задържително трябва да бъде отразена в асцендента, а спрямо нея се определя квезита - човекът за когото се пита и третият човек, с когото квезитът има връзка. За да определим правилно домификацията ни трябва отправна точка, а отправната точка е питащата. Не можем да я изхвърлим от играта, защото спрямо нея се поставят останалите играчи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2665 -: Февруари 19, 2012, 08:12:06 am »
Разбирам.  :blink:

« Отговор #2666 -: Февруари 19, 2012, 08:41:22 am »
Цитат
Здравейте, нужна ми е малко помощ относно коя държава под кой знак е, понеже искам да запиша език но се чудя гръцки, италянски или руски.Въпросът ми е кой език е най-добре да запиша да уча. Това е по програмите от агенция по заетоста. Та аз намерих че Гърция е телец, Италия е лъв а Русия водолей. Сама като си гледам картата моят управител е в овен- което ми подсказва японски, който ми се е искало някога да уча, но пък венера е в съвпад с уран, което ми казва руски, обаче управителят на 9-ти дом(езици) е в телец, значи гръцки. И като погледна луната, че и предстои куинконкс с юпитер, май няма да е гръцки:) Как смятате, кой език е по подходящ според картата?
Здравейте, по тази карта да споделя, че въпреки всичко познава, защото показва греда с езиците, дори не се бях загледала от въодушевление. Последният аспект(изхода на въпроса) който ще направи луната е предстояща квадратура със слънце в 11-ти дом(домът на благодетелите), както казах, ставаше въпрос за програма "аз мога повече" по която се кандидатства за безплатно обучение. Отидох и се оказа, че още няма прием на документи, и може и цяла година да няма прием, никой не знаел.Бяха ми дали грешна информация, която не се сетих да проверя....и така, ГРЕДА :'(

« Отговор #2667 -: Февруари 19, 2012, 11:03:40 am »
Ще си намеря ли работа или стаж по желаната позиция?

Здравей, Фрея. Пропуснала съм те. Управителят ти не е силно поставен - в знак на заточение и в 7-ми дом. Може би работата зависи от други хора, които засега не оценяват качествата ти, не проявяват особен интерес (У7 Сатурн в знака на падение на Слънцето). Управителят на 10-тия ти дом Венера е слабо поставен (в знак на заточение), но екзалтира твоя. Луната апликира със секстил към Слънцето, обаче липсва аспект между Слънце и Венера. Затова не виждам нещо като започване на работа на желаната позиция. Обаче за стаж би трябвало да имаш възможност, тъй като има сходящ тригон между Слънцето и управителя на 6-тия ти дом Сатурн. А и последният аспект на Луната е секстил с него.

« Отговор #2668 -: Февруари 19, 2012, 05:27:16 pm »
Здравейте,
хорарният ми въпрос е : Ще се омъжа ли за... (назовала съм името на мъжа на глас)

http://www.freeimagehosting.net/9jmlr

Благодаря предварително!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2669 -: Февруари 19, 2012, 05:44:18 pm »
Здравейте,
хорарният ми въпрос е : Ще се омъжа ли за... (назовала съм името на мъжа на глас)

Благодаря предварително!

В разходящ аспект са вашите сигнификатори, но положителен. Да не би вече да има предложение? Ти си в неговите ръце - от него зависи. Освен това си го издигнала на пиедестал - неговият сигнификатор е на трон в знака на твоя сигнификатор.

ПП. Опозицията по оста 1-7 е пречка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2670 -: Февруари 19, 2012, 05:49:17 pm »
Градусът на Асцендена спада към ранните - картата може да се приеме за нерадикална. Дали не задаваш въпроса прекалено рано (Марс в 1-ви дом може да означава прибързване)? Напр., без да сте обсъждали възможност за брак помежду ви. Луната е в първите градуси на знака, което също подкрепя тази теза - че по въпроса може да предстои развитие, което в момента ти е трудно да предвидиш.

Ако тълкуваме картата, ти се управляваш от Меркурий, заточен (или в падение, зависи от школата) в знака на неговия управител Юпитер. Юпитер екзалтира Луната и се намира във фас на Меркурий. По картата изглежда, че ти си по-влюбената, по-зависимата, по-привързаната от двама ви, но той определно изпитва симпатии към теб, просто не е толкова влюбен през глава, предполагам. Двете планети идват от секстил - вероятно имате приятни взаимоотношения. Но тъй като вече сте имали аспект в рамките на знаците, в които се намирате и никой от управителите ви няма да се върне обратно към точиня аспект (да стане ретрограден), липсва сходящ аспект помежду ви. Така изглежда, че взаимоотношенията ви остават такива, каквито са в момента. Ако вече сте направили някаква уговорка, тя би могла да бъде реализирана. Пиша "би могла", тъй като не съм сигурна, защото Луната (управителят на въпроса) има сходящ квадрат с неговия управител Юпитер. Така че, дори и да има предложение и уговорка, на която той да държи (Юпитер екзалтира Луната по знак), той може да се забави в нейното изпълнение или да не я изпълни изобщо.

Като тегля чертата, мисля, че е твърде рано, отношенията ви не изглеждат да са на етап брак.

« Отговор #2671 -: Февруари 19, 2012, 05:51:20 pm »
Здравейте,

Благодаря предварително!

В разходящ аспект са вашите сигнификатори, но положителен. Да не би вече да има предложение? Ти си в неговите ръце - от него зависи. Освен това си го издигнала на пиедестал - неговият сигнификатор е на трон в знака на твоя сигнификатор.

ПП. Опозицията по оста 1-7 е пречка.

Ситуацията е малко сложна... Той е чужденец и не живее тук.. В момента си има друга приятелка, но не иска да прекъсне връзката с мен. Ако има възможност, би дошъл да работи тук. За това питам как биха могли да се развият нещата, ако това стане

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2672 -: Февруари 19, 2012, 06:11:01 pm »
Ранният асцендент означава също, че много неща свързани с въпроса още не са ти ясни и тепърва ще ти се изясняват.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2673 -: Февруари 19, 2012, 07:16:03 pm »
Здравейте дами,
имам още един много важен въпрос, на който търся отговор: Трябва ли да приема работата в чужбина?

Много благодаря :)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2674 -: Февруари 19, 2012, 07:40:34 pm »
Някой, ако има желание да хвърли поглед на двете карти в темата Хорари за работа. :blink: Мислех тук да задам въпроса, но реших да е по тематиката.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2675 -: Февруари 19, 2012, 08:13:24 pm »
може ли помощ за един хорарен въпрос:

ще се видя ли с Х. на една определена дата?
благодаря  :blink:

« Отговор #2676 -: Февруари 19, 2012, 09:10:16 pm »
Хм... не виждам връзка между управителите ви. Той е ретрограден Марс в 12-тия ти дом - отдръпнал се е някъде далеч от очите ти, не го виждаш в момента. Ти си по-настоятелната в търсенето на контакт, но със заточен управител не изглежда да имаш подходящи възможности за това. Луната ще направи секстил с управителя ти (но квадрат с този на 3-тия ти дом) и няма да пренесе светлина нито между Венера и Марс, нито между управителите на 3-тите ви домове. Неговият У3 е Меркурий, заточен в знака на твоя У3. Бъркам ли, като мисля, че той изчаква ти да предприемеш нещо? Изглежда ми сякаш той се е поскрил малко - ретро Марс в 12-тия ти дом, заточен У3. Ако е имало неразбирателство помежду ви, може да е обиден малко и да обмисля.

« Отговор #2677 -: Февруари 19, 2012, 09:11:39 pm »
Здравейте дами,
имам още един много важен въпрос, на който търся отговор: Трябва ли да приема работата в чужбина?

Така с "трябва" не се наемам да отговарям. Ти и работата имате един и същи управител, но той е в слабо положение - заточен. Или ти не си изобщо решена да приемеш работата, или тя не изглежда добра или подходяща за теб.
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 09:50:01 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2678 -: Февруари 19, 2012, 09:27:38 pm »
Грейс, няма връзка между вашите сигнификатори, което ме навежда на мисълта, че няма да се видите. Освен това от картата, ясно личи, че ти си в неговите ръце - Венера в 7-ми дом. „негов 1-ви дом" и го издигаш на пиедестал - неговеият господар е на трон в твоя знак. Обратното обаче, не може да се каже - Венера е в падение в знака на неговия управител. Не знам за какво ще се виждате, но ти си изцяло под неговата власт.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2679 -: Февруари 19, 2012, 09:29:39 pm »
Здравейте дами,

Няма да си оценена и работата не е много добра.