Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205298 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2960 -: Март 14, 2012, 03:03:35 pm »
Зададох един въпрос„Ще си взема ли изпита в събота?”Пловдив 13.03 22:10 На пръв поглед отговора ми изглежда като НЕ,но все си мисля,че нещо ми убягва.За съжаление,не мога за кача карта,защото пиша от телефон.Ще съм благодарна на всякакъв коментар  :-[

Висше образование ли е или някакъв курс?
Ако е висше образование - управителят ан асц. - Марс е в квадрат с луната - У9 - НЕ.
Ако е някакъв курс - шофьорски или друг - хващаш големия земен тригон с Плутон на К3 в тригон с управителя на асцендента - Марс, което е Да.
Успех! дано не съм права.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #2961 -: Март 14, 2012, 04:13:22 pm »
Искам да се допитам по един доста интересуващ ме въпрос.Опитах се сама да си дам отговор,така че и едно упътване как да си отговоря също няма да е лошо :blink: Въпросът ми е:Ще си взема ли изпита в неделя? Благодаря предварително :) Ще ви върна и отговор, щом излязат резултатите. :rolleyes:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #2962 -: Март 14, 2012, 07:29:27 pm »
Зададох един въпрос„Ще си взема ли изпита в събота?”Пловдив 13.03 22:10 На пръв поглед отговора ми изглежда като НЕ,но все си мисля,че нещо ми убягва.За съжаление,не мога за кача карта,защото пиша от телефон.Ще съм благодарна на всякакъв коментар  :-[

Висше образование ли е или някакъв курс?
Ако е висше образование - управителят ан асц. - Марс е в квадрат с луната - У9 - НЕ.
Ако е някакъв курс - шофьорски или друг - хващаш големия земен тригон с Плутон на К3 в тригон с управителя на асцендента - Марс, което е Да.
Успех! дано не съм права.
Благодаря ти :)Висше образование е.И аз това видях,но все си мисля,че има още нещо.Марс е ретро,и аз съм несигурна в себе си.Питам се съвпада наЛуната с СЛВ какво може да означава?А и последния аспект е секстил със Сатурн.Все си мисля,че Не-то не е много категорично,или така ми се иска :D

« Отговор #2963 -: Март 14, 2012, 07:31:49 pm »
Здравейте, имам един въпрос който не знам точно как да конкретизирам. Запознах се с един човек, два пъти ме изпраща до нас, на втория път пихме кафе в едно заведение, постоянно ми прави намеци, аз не отговарям на тях, пък той си продължава. Почна да става нахален, та искам да попитам ако го игнорирам или ако го залъжа, че си имам някаква работа, ще ме остави ли на мира ? Плаши ме, че знае къде живея, а и е по-възрастен, дали е способен да ми направи нещо  :-\ ?

Това е картата, благодаря предварително за отговора:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2964 -: Март 14, 2012, 08:16:48 pm »
Аз не мога да ти отговоря на въпроса, но от картата определено личи че той си пада по теб. Неговия управител е в твоя 5ти дом. А упр. на негов 5ти е в знак, където ти си на трон  :blink: Сигурно разходящия квадрат на Луната с Марс говори за това, че ти си раздразнена.

В крайна сметка ранен градус на АЦ... вероятно не може да се отговори все още на въпроса ти. А и въпроса ти е малко неясен...те са два...
А ти случайно да си падаш по него... все пак?!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2965 -: Март 14, 2012, 08:31:17 pm »
А защо по 7? Не е назован, не е любовник, този не е ли най-много по 3?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2966 -: Март 14, 2012, 08:45:28 pm »
Мда права си, не знам защо по 7ми... но така или иначе има ранен АЦ и не е никак ясен нито въпроса. нито по кой дом да се отнесе, така че едва ли може да се отговори

*

Stella

• 7765
« Отговор #2967 -: Март 14, 2012, 08:47:09 pm »
Искам да се допитам по един доста интересуващ ме въпрос.Опитах се сама да си дам отговор,така че и едно упътване как да си отговоря също няма да е лошо :blink: Въпросът ми е:Ще си взема ли изпита в неделя? Благодаря предварително :) Ще ви върна и отговор, щом излязат резултатите. :rolleyes:

Много неаспектирано ми се вижда Слънцето - У1, а луната клони към квадрат с него. Марс управлява 9-ти дом и се намира в първи - от теб зависи. Поправителен ли е? - ретро Марс? Скъсана ли си била?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2968 -: Март 14, 2012, 08:49:35 pm »
Здравейте, имам един въпрос който не знам точно как да конкретизирам. Запознах се с един човек, два пъти ме изпраща до нас, на втория път пихме кафе в едно заведение, постоянно ми прави намеци, аз не отговарям на тях, пък той си продължава. Почна да става нахален, та искам да попитам ако го игнорирам или ако го залъжа, че си имам някаква работа, ще ме остави ли на мира ? Плаши ме, че знае къде живея, а и е по-възрастен, дали е способен да ми направи нещо  :-\ ?

И по 3-ти и по 7-ми дом да го гледаме - няма добри намерения към тебе - в знаците, в които се намират Меркурий и Марс не си добре поставена - Венера е слаба в тези знаци. Стой далеч от него.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2969 -: Март 14, 2012, 08:51:25 pm »
Мда права си, не знам защо по 7ми... но така или иначе има ранен АЦ и не е никак ясен нито въпроса. нито по кой дом да се отнесе, така че едва ли може да се отговори

Непознатите ги гледаме и по 7-ми, не е проблем. Така или иначе той е другия човек, за когото се пита, а тя не е дефинирала отношения.

« Отговор #2970 -: Март 14, 2012, 08:57:58 pm »

Защо въобще го насърчаваш - като пиете кафе заедно. Тотал игнор, или ако имаш по здрави познати просто му ги представи  :blink: и  му кажи баста

*

Papy

• 4343
« Отговор #2971 -: Март 14, 2012, 09:10:36 pm »

Непознатите ги гледаме и по 7-ми, не е проблем. Така или иначе той е другия човек, за когото се пита, а тя не е дефинирала отношения.
Ам да-разбирам

« Отговор #2972 -: Март 14, 2012, 09:26:09 pm »
И по 3-ти и по 7-ми дом да го гледаме - няма добри намерения към тебе - в знаците, в които се намират Меркурий и Марс не си добре поставена - Венера е слаба в тези знаци. Стой далеч от него.

Стела, благодаря за отговора, определено ще стоя далеч от него, въпреки, че в понеделник пак ще трябва да го изтърпя, макар и сред други хора. Като казваш, че няма добри намерения към мен, какво точно имаш предвид ? Има ли сериозна причина да ме хваща параноята ? Тя май ме е хванала вече...
Иначе отношенията ни не са никакви, едвам се познаваме, говорихме и това е...

Freya - да, аз съм раздразнена и то доста, а след като говорихме ми стана доста антипатичен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2973 -: Март 14, 2012, 10:53:19 pm »

Стела, благодаря за отговора, определено ще стоя далеч от него, въпреки, че в понеделник пак ще трябва да го изтърпя, макар и сред други хора. Като казваш, че няма добри намерения към мен, какво точно имаш предвид ? Има ли сериозна причина да ме хваща параноята ? Тя май ме е хванала вече...
Иначе отношенията ни не са никакви, едвам се познаваме, говорихме и това е...

Freya - да, аз съм раздразнена и то доста, а след като говорихме ми стана доста антипатичен.

Нищо не мога да ти кажа повече, но определено си личи, че има връзка между вас - Марс и Венера са в тригон, но не са поставени добре в знаците на другия. Това означава, че този човек е в твоето обкръжение. Аз боравя с планети, не зная за намеренията му към теб. Зная само, че ти няма да се чувстваш добре с този тип - Венера е в падение в знака на Марс. И той не е добре поставен в твоя знак - Марс е в заточение е в знака на Венера. Ако е много нахален и ти е антипатичен, не го мотай, а бъди твърда.

« Отговор #2974 -: Март 14, 2012, 10:59:08 pm »
Благодаря още веднъж, непременно ще го разкарам и ще се дистанцирам от него :blink: .

« Отговор #2975 -: Март 15, 2012, 08:34:12 am »
Въпроса ми е - ще забременея ли до края на тази година?Незнам дали да сменя местата на марс с меркурии заради рецепцията.....някой да помогне,моля :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2976 -: Март 15, 2012, 08:38:52 am »
Притеснява ме това, Че Меркурий - Ти, си в квадрат с Луната в 8-ми дом и в сходяща опозиция със Сатурн - управител на Луната и на 8-ми дом. Иначе това, че ти се управляваш от една и съща планета с детето - 5-ти дом е положителен показател.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2977 -: Март 15, 2012, 08:42:03 am »
Инвитро?

« Отговор #2978 -: Март 15, 2012, 09:01:31 am »
Здравейте,незнам точно как,но искам да попитам дали съпруга ми ще бъде одобрен да започне на нова работа,която той желае много.От където се надявам да се оправим и финансово ,защото вече 4м.е без работа.Благодаря ви  Пловдив 10:01.Трябва ли да дам и други данни.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2979 -: Март 15, 2012, 09:17:38 am »
Здравейте,незнам точно как,но искам да попитам дали съпруга ми ще бъде одобрен да започне на нова работа,която той желае много.От където се надявам да се оправим и финансово ,защото вече 4м.е без работа.Благодаря ви  Пловдив 10:01.Трябва ли да дам и други данни.

Мисля, че ще започне работа съпругът ви и тя ще бъде добра. Той и работата се управляват от една и са.ъща планета, която е на трон - Венера и е в съвпад с неговия управител - Юпитер. Венера управлява и шефа. Обичам, когато картите ми говорят хубави неща и очаквам да дадете обратна връзка. Има една подробност - луната е без курс, което означава, че ако вече е бил на интервю и е одобрен, работата ще стане. Ако не е бил на одобрен, преди задаването на въпроса, няма да има развитие по въпроса. ;D