Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207908 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3000 -: Март 16, 2012, 10:43:13 am »
 ;D Stella благодаря ;D

« Отговор #3001 -: Март 16, 2012, 10:54:10 am »
Здравейте и от мен. Току що се регистрирах и имам един въпрос. Ще бъда благодарна, ако имате време да ми отговорите. Благодаря предварително.

София, 11.45
Да започна ли работата, която ми предложиха вчера?

Понеже не успявам да видя прикачена картата, давам и рожденните си данни.
16.08.1974
7.00 часа
пазарджик

*

Stella

• 7765
« Отговор #3002 -: Март 16, 2012, 12:25:59 pm »
Здравейте и от мен. Току що се регистрирах и имам един въпрос. Ще бъда благодарна, ако имате време да ми отговорите. Благодаря предварително.

София, 11.45
Да започна ли работата, която ми предложиха вчера?

Не ми трябва рождена карта. По всичко личи, че ще започнеш. чакам обратна връзка. Успех! :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3003 -: Март 16, 2012, 01:03:33 pm »
Извинявам се, може ли помощ и при още един въпрос - Ще забременея ли от (назован е по име)? - София, 11.03.2012 г., 16.49

*

Stella

• 7765
« Отговор #3004 -: Март 16, 2012, 01:33:32 pm »
Извинявам се, може ли помощ и при още един въпрос - Ще забременея ли от (назован е по име)? - София, 11.03.2012 г., 16.49

НЕ (за времето на действие на хорара). Луната е в опозиция на неговия сигнификатор-Юпитер, който е в твоя 8-ми дом. Няма връзка между неговия и твоя сигнификатор. Освен това луната е на изгорения път на Слънцето, а тя е важна, защото става дума за бременност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3005 -: Март 16, 2012, 01:36:30 pm »
Много ти благодаря Стела :wub:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3006 -: Март 16, 2012, 01:50:53 pm »

НЕ (за времето на действие на хорара). Луната е в опозиция на неговия сигнификатор-Юпитер, който е в твоя 8-ми дом. Няма връзка между неговия и твоя сигнификатор. Освен това луната е на изгорения път на Слънцето, а тя е важна, защото става дума за бременност.

Благодаря отново за вниманието, Стела.

« Отговор #3007 -: Март 16, 2012, 02:13:59 pm »
Здравейте,днес ми е едно такова пролетно,и слънчево :P
 ;Dот ретро Меркурий ли,от какво ли,имам страхотно желание,един любим мъж да се върне..обаче,колко типично за ретрото-ме е срам да комуникирам директно,иначе съм устата,ама ето... :Pще ми се той да е активен,нали съм "дама"
та въпросът е
"ще ме потърси ли Х.-по име"
 :kissd:
желая ви слънчев и хармоничен ден

*

Stella

• 7765
« Отговор #3008 -: Март 16, 2012, 02:15:39 pm »
Здравейте,днес ми е едно такова пролетно,и слънчево :P
 ;Dот ретро Меркурий ли,от какво ли,имам страхотно желание,един любим мъж да се върне..обаче,колко типично за ретрото-ме е срам да комуникирам директно,иначе съм устата,ама ето... :Pще ми се той да е активен,нали съм "дама"
та въпросът е
"ще ме потърси ли Х.-по име"
 :kissd:
желая ви слънчев и хармоничен ден

За съжаление отговорът е НЕ.

« Отговор #3009 -: Март 16, 2012, 02:33:10 pm »
ех  жалко...значи ще продължа да го чакам... :-[какво да се прави...желая ви хубав ден а всички :P

« Отговор #3010 -: Март 16, 2012, 03:03:59 pm »

Не ми трябва рождена карта. По всичко личи, че ще започнеш. чакам обратна връзка. Успех! :wub:

Здравей Стелла,
много благодаря. Приех работата и си стискам палци  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3011 -: Март 16, 2012, 03:58:28 pm »

Здравей Стелла,
много благодаря. Приех работата и си стискам палци  ;D

А, браво на теб, че си приела и на мен, че съм познала. Наслука!  :clap:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3012 -: Март 17, 2012, 04:43:16 pm »
Много ми се иска да задам следния въпрос:
,,Ще започне ли сестра ми скоро работа?"
17.03 2012 гр.Самоков 17.39
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3013 -: Март 17, 2012, 05:54:19 pm »
По въпроса на samoella
Луната е без курс в последния градус на знака,
не би трябвало да има промяна в близките 3 месеца.
Но ако погледнем сестра ти по твоя 3-дом - Скорпион с Упр.Марс,
а Марс се намира в нейния 10-дом и упр. и нейния 6-дом в Овен, т.е работата,
би трябвало да има промяна, след като Марс стане директен и дано
да си намери работа, защото Марс управлява нея и работата.
( не зная дали има възможност да се върне на някаква стара работа)
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #3014 -: Март 17, 2012, 06:28:47 pm »
,,Ще започне ли сестра ми скоро работа?"
17.03 2012 гр.Самоков 17.39

сестра ти и нейния 6-ти дом се управляват от една и съща планета - Марс, което означава да. Няма връзка обаче между управителя на нейния първи и 10-ти дом, а Марс е ретрограден. Ще има известно забавяне.

« Отговор #3015 -: Март 17, 2012, 07:05:35 pm »
Давам обратна връзка по този хорарен въпрос - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg256639.html#msg256639
Да, появи се възможност да замина не на стаж, а на практика тази година за около седмица.

Сега пускам нов въпрос, че хем ми се иска, хем не ми стиска и се чудя какво да правя :lol:
Да замина ли на практиката в Г.?

Благодаря!

Първият ти управител Слънце в 9-ти дом не получава дисхармонични аспекти. Вторият ти управител Луната се намира в знак на заточение и ще формира както дисхармонични, така и хармонични аспекти. Може би неизгодната позиция на Луната по знак, както и ретроградността на управителя на 3-тия дом на намеренията ти (Меркурий) отразява колебливостта, която изпитваш по отношение на въпроса. Меркурий ще се върне в знака си на заточение/падение и ще бъде изгорен от Слънцето, т.е. сама се спъваш, трудно ти е да преодолееш неувереността си.

Както Стела е отбелязала, секстилът на Луна със Слънце е добър показател. Добавям още и сходящия тригон между Луна и У9 Юпитер, Венера и Парс Фортуна в 10-ти дом, тригонът на Луна с Марс (У10 - успеха) както и фактът, че Юпитер екзалтира Луната по знак. Мисля, че ако преодолееш колебанията, няма да срещнеш сериозни препятствия по време на пътуването си. Успех!

« Отговор #3016 -: Март 17, 2012, 08:58:14 pm »
Здравейте милички :P
Бременна ли съм? 21:36 Свищов :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #3017 -: Март 17, 2012, 09:01:49 pm »
Здравейте милички :P
Бременна ли съм? 21:36 Свищов :(

Според мен е НЕ, но хорарът не е много сигурен метод, при въпроси за бременност.

« Отговор #3018 -: Март 17, 2012, 09:04:35 pm »
Ами благодаря ти за бързия отговор Stella, този път имах надежди,нооо какво да се прави

« Отговор #3019 -: Март 17, 2012, 10:47:47 pm »
добър вечер дами, може ли да споделите мнение върху въпроса
"Да инициирам ли контакт с лбимия човек Х"Вътрешния ми глас ми казва да "не го юркам"още малко,че на кариера се е отдал  ;D...но все пак,исках да се допитам до вас
хубава вечер