Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207656 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3040 -: Март 18, 2012, 05:02:56 pm »
Момичета, тук нещо мее зачовъркало напоследък за един момък .......
Има ли той ... / назоване по име / чувства към мен ???

Че работата е малко .... засуакана...   :-[ :-[ :-[
Да не се заблуждавам  .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3041 -: Март 18, 2012, 05:18:26 pm »
Здравейте момичета аз пак бих искала да задам един хорарен въпрос: 
,,Ще има ли връзка скоро сестра ми ?"
13.25   гр.Самоков 18.03.2012

Картата е нерадикална - късен градус на АС. Една от възможните причини е, че този въпрос е зададен от теб преди 2 седмици - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg262806.html#msg262806. Там отговорът беше - по- скоро не, в рамките на действие на хорара. И по тази карта отговорът не ми изглежда по-различен. На върха на 3-тия дом на сестра ти се намира ретрограден Марс, а У3 е отново ретроградна планета - Меркурий в 9-ти дом. Може би сестра ти желае да възстанови отношенията си с бившо гадже, но господинът не изглежда да показва интерес в момента. Дано греша!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3042 -: Март 18, 2012, 05:21:53 pm »
На мен ли така ми се струва, че кандидати за помощници имаш, но не ти се занимава с тях. :rolf:

По кой производен дом да ги търся?  ;D

Помощниците са по 6-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3043 -: Март 18, 2012, 05:23:14 pm »
Е, стига с тези изгряващи Меркурии в съвпад с Уран - непредвидима работа. И при въпроса за сестрата - пак дева на върха на 3-ти дом, а Меркурий ретро и в съвпад с Уран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3044 -: Март 18, 2012, 05:26:26 pm »
Елфи, неговият управител Юпитер екзалтира Луната, но не се намира в знак, където твоят първи управител Меркурий има есенциални достойнства. Мисля, че е възможно той да има симпатии към теб, но не виждам показатели за нещо повече в тази карта. Меркурий е ретрограден и се връща в знака на Юпитер. Изглежда ми, че и преди си изпитвала чувства към господина, позабравила си го малко за известно време, но отскоро отново внезапно си започнала да мислиш за него. Изглежда ми, че си на път отново да се влюбиш в него. Тази карта не ми се струва, че обещава развитие помежду ви - Луната ще квадратира Юпитер, а между Меркурий и Юпитер няма да бъде завършен мажорен аспект. Дано греша! Както Стела отбеляза, Уран е непредвидим. Така че с Уран в 1-вия му дом неговото поведение може да ти се струва, меко казано, странно.

« Отговор #3045 -: Март 18, 2012, 05:27:50 pm »
Лили, по твоята карта не виждам нещо по-различно от колегите, затова не се включвам. Успех!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3046 -: Март 18, 2012, 05:57:55 pm »
Елфи, неговият управител Юпитер екзалтира Луната, но не се намира в знак, където твоят първи управител Меркурий има есенциални достойнства. Мисля, че е възможно той да има симпатии към теб, но не виждам показатели за нещо повече в тази карта. Меркурий е ретрограден и се връща в знака на Юпитер. Изглежда ми, че и преди си изпитвала чувства към господина, позабравила си го малко за известно време, но отскоро отново внезапно си започнала да мислиш за него. Изглежда ми, че си на път отново да се влюбиш в него. Тази карта не ми се струва, че обещава развитие помежду ви - Луната ще квадратира Юпитер, а между Меркурий и Юпитер няма да бъде завършен мажорен аспект. Дано греша! Както Стела отбеляза, Уран е непредвидим. Така че с Уран в 1-вия му дом неговото поведение може да ти се струва, меко казано, странно.

Нямаш си наидея колко добре го описа... Наистина се държи странно....
Благодаря ти
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3047 -: Март 18, 2012, 09:31:03 pm »

Ама той може и да я харесва. Меркурий - управител на питащата е в неговия 1-ви дом, което значи, че е напълно зависима от него. Обаче човекът се представлява от всички планети в неговия първи дом, а марс се явява не само господар на Меркурий, но и съ-управител на квезита. В този контекст, Меркурий има достойнства в знака на Марс. Само дето и Марс и Меркурий са ретроградни. За да се отговори на въпроса, ще трябва да се почака малко. Преди да обърнат посоката не очаквам развитие и изясняване на отношенията. В същото време Луната, която съ-управлява въпроса, питащата и У5 на квезита прави сходящ положителен аспект с У5 на питащата. Може да възникне взаимно харесване, не е изключено.

« Отговор #3048 -: Март 18, 2012, 09:53:26 pm »
Добре заварили,от определено време ви чета,и затова се реших да ви попитам,за любим мъж
"Безразличен ли е към мен С?".

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3049 -: Март 19, 2012, 12:16:23 am »
Здравейте. :> Може ли отговор на: "Ще се срещна ли тази седмица/до края на седмицата с Виктор?" Трябваше да се видим този уикенд, но отложихме.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3050 -: Март 19, 2012, 07:44:19 am »
Либра, няма да стане, докато Меркурий не премине в Риби, което се случва на 25-ти, ако не се лъжа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3051 -: Март 19, 2012, 07:52:59 am »
Добре заварили,от определено време ви чета,и затова се реших да ви попитам,за любим мъж
"Безразличен ли е към мен С?".

Аз не зная на какъв етап са вашите взаимоотношения- има ли връзка или няма, обаче ти се управляваш от ретрограден Марс , а той от Венера, която е на трон. Нито ти си добре поставена в знака на неговия сигнификатор - Марс е в заточение в Телец, нито той е поставен добре в знака на твоя сигнификатор - Венера е в падение в Дева. Положителният аспект между вашите сигнификатори, макар и разходящ  дава положителен отговор на въпроса, каквото и да значи този въпрос. Няма връзка между диспозиторите на петите ви домове.

« Отговор #3052 -: Март 19, 2012, 11:26:49 am »
Благодаря Стела-бивше гадже ми е  :(, не си говорим

« Отговор #3053 -: Март 19, 2012, 01:07:54 pm »
Ще заминем ли в чужбина с мъжът ми и детето?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3054 -: Март 19, 2012, 01:10:44 pm »
Здравейте, влюбена съм в един мъж, бихте ли ми помогнали при този въпрос - Ще предприеме ли някакви действия спрямо мен ? - София, 19.03.2012, 13.55 ч. Благодаря на всички. Усмихнат ден

*

Stella

• 7765
« Отговор #3055 -: Март 19, 2012, 01:13:54 pm »
Здравейте, влюбена съм в един мъж, бихте ли ми помогнали при този въпрос - Ще предприеме ли някакви действия спрямо мен ? - София, 19.03.2012, 13.55 ч. Благодаря на всички. Усмихнат ден

Отговорът е НЕ, а и твоят управител е в критичен градус и скоро му предстои смяна на знака.
той се управлява от по-бавната планета, а ти от Слънцето така, че няма как той да предприеме действие, спрямо теб. Периодът не е благоприятен и за теб да демонстрираш някакво отношение. Изчакай около месец!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3056 -: Март 19, 2012, 01:14:59 pm »

Не виждам излизане в чужбина.

« Отговор #3057 -: Март 19, 2012, 01:15:47 pm »
Здравейте,искам да се извиня,за безпокойството...но съм много неспокойна..
Знаете,дами,че  откакто съм регистрирана все питам за един любим мъж...но днес въпросът е друг :'(уикенда пих кафе с бившия си годеник,покани ме уж приятелски,и аз глупавата приех.... той  поиска да се съберем..:'(.....сякаш не ме чува..същевременно ме е яд ,че страда-защото наистина е достоен и стабилен,честен мъж,обичам го много,като най-добър приятел -но нищо повече...въпросът е
"ще се върна ли при Д-бившия"....казала съм му всичко в прав текст-че обичам и чакам друг,но ... :'(  ми предлага да замина с него ,на място,което винаги е било в мечтите ми...Силно притеснена съм,че вечната обсада ,ще даде резултат ,просто от отегчение и чакане ще се предам,а и изкушението на екзотиката на Изтока си казва думата,същевременно  съм наясно,че не го обичам той сьщо..егати сериала :-\

« Отговор #3058 -: Март 19, 2012, 01:24:41 pm »

Не виждам излизане в чужбина.
Мерси Стела,предложиха ни много хубава работа,но мъжа ми като,че ли не иска  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3059 -: Март 19, 2012, 01:53:39 pm »

Отговорът е НЕ, а и твоят управител е в критичен градус и скоро му предстои смяна на знака.
той се управлява от по-бавната планета, а ти от Слънцето така, че няма как той да предприеме действие, спрямо теб. Периодът не е благоприятен и за теб да демонстрираш някакво отношение. Изчакай около месец!

Благодаря много, Стела.