Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205188 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3140 -: Март 22, 2012, 10:06:41 pm »
Здравейте отново Стела,пак ви пиша по повод за работа.Сега на 3 април,ми изтича изпитателния срок,за касиер.Позната ,се опитва да ми помогне,да започна работа,свързана със висшето ми образование.
Ще започна ли нова работа,свързана със висшето ми образование?
22.27 ч. София

Поставям картата за удобство на Стела и другите колеги. Засега се колебая в отговора си, затова се въздържам да коментирам.

Да, мисля, че ще стане, но ще има забавяне. Ти си добре поставена в знака на Слънцето - МЦ. Марс е на трон в Овен. Забавянето ще дойде от ретроградието на Меркурий и Марс. Разходящия тригон между теб и приятелката показва, че тя е действала отдавна. сериозна е - Венера е на трон.

Мерси Мирабелла,за картата.Стела благодаря ви,за окуражаващия отговор,дано да стене бързо,понеже договора ми,ще изтече скоро,аз мисля,че ще го подновят,но условията там,работното време,което ще стане до 23 часа :(,а и както съм самотна майка,със тази работа,ще си остана стара мома  :P

« Отговор #3141 -: Март 22, 2012, 10:12:33 pm »
Дивна, за хорарен анализ използвам класическите управители, т.е. взех Сатурн за него. Ако настояваш управителят му да е Уран, работата коренно се променя. Сега не ви предстои опозиция, а съвпад, който в случая не би трябвало да се тълкува като дисхармоничен аспект. Така комуникация между вас би трябвало да има, всичко ще е ОК, той ще постъпи, както ти искаш, както е най-добре да теб, тъй като Уран екзалтира Слънцето по знак. Нещата би трябвало да се случат по твоите правила. И все пак, опозицията на Луна към Сатурн остава и би могла да внесе нотка на разочарование (дано не, де). Тъкмо ще проверим кои управители работят по-добре - класическите или модерните.

Относно втория ти въпрос. Да, ретрограден управител би могъл да се тълкува тъкмо по този начин - връщане към нещо старо, започнато преди и недовършено.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3142 -: Март 22, 2012, 10:17:41 pm »
Дивна, за хорарен анализ използвам класическите управители, т.е. взех Сатурн за него. Ако настояваш управителят му да е Уран, работата коренно се променя. Сега не ви предстои опозиция, а съвпад, който в случая не би трябвало да се тълкува като дисхармоничен аспект. Така комуникация между вас би трябвало да има, всичко ще е ОК, той ще постъпи, както ти искаш, както е най-добре да теб, тъй като Уран екзалтира Слънцето по знак. Нещата би трябвало да се случат по твоите правила. И все пак, опозицията на Луна към Сатурн остава и би могла да внесе нотка на разочарование (дано не, де). Тъкмо ще проверим кои управители работят по-добре - класическите или модерните.

Относно втория ти въпрос. Да, ретрограден управител би могъл да се тълкува тъкмо по този начин - връщане към нещо старо, започнато преди и недовършено.

Благодаря, Мирабела!  :blink:
Тя ситуацията е супер комплексна, затова се мъча от всеки ъгъл да погледна. А с този човек имаме Сатурн опозиция Луна в синастрията. Позната картинка ми е.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3143 -: Март 22, 2012, 10:22:40 pm »
Здравейте отново Стела,пак ви пиша по повод за работа.Сега на 3 април,ми изтича изпитателния срок,за касиер.Позната ,се опитва да ми помогне,да започна работа,свързана със висшето ми образование.
22.27 ч. София

Поставям картата за удобство на Стела и другите колеги. Засега се колебая в отговора си, затова се въздържам да коментирам.

Да, мисля, че ще стане, но ще има забавяне. Ти си добре поставена в знака на Слънцето - МЦ. Марс е на трон в Овен. Забавянето ще дойде от ретроградието на Меркурий и Марс. Разходящия тригон между теб и приятелката показва, че тя е действала отдавна. сериозна е - Венера е на трон.

Мерси Мирабелла,за картата.Стела благодаря ви,за окуражаващия отговор,дано да стене бързо,понеже договора ми,ще изтече скоро,аз мисля,че ще го подновят,но условията там,работното време,което ще стане до 23 часа :(,а и както съм самотна майка,със тази работа,ще си остана стара мома :P

Милата, дано да стане, моля се от все сърце за теб! :kissd:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3144 -: Март 22, 2012, 10:28:08 pm »
22.27 ч. София

Мерси Мирабелла,за картата.Стела благодаря ви,за окуражаващия отговор,дано да стене бързо,понеже договора ми,ще изтече скоро,аз мисля,че ще го подновят,но условията там,работното време,което ще стане до 23 часа :(,а и както съм самотна майка,със тази работа,ще си остана стара мома :P

Милата, дано да стане, моля се от все сърце за теб! :kissd:

Мерсии много  :58:

« Отговор #3145 -: Март 23, 2012, 08:06:31 pm »
Здравейте, един хорарен въпрос по вечната тема "мъже" :) : Флиртува ли с различни жени Г. (т.е. поведението му не е моногамно)? 23.03.2012 г., 21:01 ч., София. Предварително благодаря за отговора! 

*

Stella

• 7765
« Отговор #3146 -: Март 23, 2012, 08:19:39 pm »
Здравейте, един хорарен въпрос по вечната тема "мъже" :) : Флиртува ли с различни жени Г. (т.е. поведението му не е моногамно)? 23.03.2012 г., 21:01 ч., София. Предварително благодаря за отговора!

Вие не можете ли да го прецените, че задавате хорарен въпрос за това? :-\
« Последна редакция: Март 23, 2012, 08:30:42 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3147 -: Март 23, 2012, 08:22:23 pm »

Ами към момента нещата стоят така, че по обективни причини не мога да го преценя, сложна е ситуацията. :) Защо, какъв е принципно проблемът с въпроса?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3148 -: Март 23, 2012, 08:30:53 pm »

Ами към момента нещата стоят така, че по обективни причини не мога да го преценя, сложна е ситуацията. :) Защо, какъв е принципно проблемът с въпроса?

Моногамията е рядко срещан скъпоценен камък.

ПП. Картата е нерадикална-ранен асцендент, т.е. рано е да се каже. Такава карта по принцип не се разглежда. Но, хвърляйки едно око, виждам, че човекът е зает със себе си и много добре представен от Венера на трон в първия му дом - себеориентиран. Повече не мога да кажа.

« Отговор #3149 -: Март 23, 2012, 08:34:54 pm »

ПП. Картата е нерадикална-ранен асцендент. Но човекъ ми изглежда зает със себе си и много добре представен от Венера на трон в първия му дом.

Може ли малко допълнително разтълкуване на написаното, че съм още на първите стъпки в астрологията.   :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #3150 -: Март 23, 2012, 08:37:30 pm »

ПП. Картата е нерадикална-ранен асцендент. Но човекъ ми изглежда зает със себе си и много добре представен от Венера на трон в първия му дом.

Може ли малко допълнително разтълкуване на написаното, че съм още на първите стъпки в астрологията.   :-[

http://astroamor.wordpress.com/%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81/

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3152 -: Март 24, 2012, 10:41:26 am »
Stella, в тази статия е даден 5ти дом да се гледа за романтични отношения. Искам да попитам, ако се интересувам от възможна среща/романтична връзка с човека А, 5ти дом ли да гледам? Обикновено гледам 7ми, но... там малко по-сериозни са нещата и не съм сигурна, че гледам правилно.  :-[

Mirabella, коментарът ти за опозицията ме накара пак да си прочета това: http://www.skyscript.co.uk/perfection.html, защото аз често попадам на карти с опозиция. Според Бонати, изглежда, че за да даде резултат опозицията, приемащата планета трябва да е "достойна". Тъй като в моята карта Сатурн (приемащата планета) е в екзалтация, в соствен фас и триплицитет, изглежда, че опозицията може и да даде някакъв резултат, макар и с голям зор от моя страна (Луната). Благодаря ти за идеята, бях забравила за тази статия, а ми е интересно как ще се прояви опозицията. Ъм, не е така обаче. Сатурн е много силен, но получава аспекта от "недостойна" Луна, тъй че няма да го приеме. Трябва аспектиращата планета да е достойна или по знак, или по екзалтация, или по поне две допълнителни достойнства. Поне научих нещо.  :blink:
« Последна редакция: Март 24, 2012, 10:56:27 am от Ronia »

« Отговор #3153 -: Март 24, 2012, 11:23:00 am »
И аз ще задам един въпрос на тема мъже:Ще ми изневери ли П.?
Предварително благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3154 -: Март 24, 2012, 11:23:03 am »
Аз мисля, че се прекалява с тези назовавания по имена и отпращането автоматично на човека в 7-ми дом. Ако можеш ясно да дефинираш отношенията ви, направи препратка към съответния дом. За приятел 11-ти, за гадже/любовник - 5-ти, ако отношенията са чисто сексуални - 8-ми дом. Винаги съм имала по-голяма успеваемост, когато поставя моя човек в 5-ти дом, понеже нашата връзка е романтична и не е съжителство, задомяване или брак.

В 7-ми дом се слагат съпрузи, познати, бизнес партньори, конкуренти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3155 -: Март 24, 2012, 11:24:04 am »
Съжалява момичета, излизам на разходка. Грехота е в това хубаво време да се стои в къщи между четири стени. Когато имам време, ще погледна въпросите ви.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3156 -: Март 24, 2012, 11:27:15 am »
Аз мисля, че се прекалява с тези назовавания по имена и отпращането автоматично на човека в 7-ми дом. Ако можеш ясно да дефинираш отношенията ви, направи препратка към съответния дом. За приятел 11-ти, за гадже/любовник - 5-ти, ако отношенията са чисто сексуални - 8-ми дом. Винаги съм имала по-голяма успеваемост, когато поставя моя човек в 5-ти дом, понеже нашата връзка е романтична и не е съжителство, задомяване или брак.

В 7-ми дом се слагат съпрузи, познати, бизнес партньори, конкуренти.

Така мисля да направя, мерси. То иначе всичко по 7ми дом, малко безсмислено. И аз романтична връзка имам предвид, дори не е ясно дали някога ще прерастне в друго, тъй че мисля си е по 5ти дом.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3157 -: Март 24, 2012, 12:02:29 pm »
Purple, интересно ми е какъв отговор ще ти дадат дамите тук. Картата ти е точно повторение на моята, въпросът - подобен, просто сме го задали в едно и също време. Заради тази карта писах горното за опозицията Луна-Сатурн (защото тропнах другия човек пак в 7ми дом автоматично). Аз за мен приех, че отговорът е "не", защото опозицията едно, че е негативен аспект, но дори и да я бях гледала другояче, Луната апликира към Сатурн от перегринова позиция и от градус, където Сатурн не е достатъчно добре поставен... Та, затова цитирах по-горе кога опозицията може да е успешна. Но понеже се уча, с интерес ще чакам коментари по твоята карта!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3158 -: Март 24, 2012, 01:28:48 pm »
Това е въпрос за много важен избор, който ми предстои  :blink: Такаааам: "Ще се срещнем ли с Й. ако предприема действие?"  ;D

ти си тръгнала да го предприемаш, но и той клони към теб, защото е ретро. Въпреки това ти си по-нетърпеливата и по-бързата планета. Опозицията казва НЕ. Да видим. Луната е в знак, в който неговият сигнификатор се намира в падение. Не е добре поставен.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3159 -: Март 24, 2012, 01:31:39 pm »
Ех, сега ще стискам палци на Purple , че ако тя обори опозицията, и за мен ще има надежда.  ;D