Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207079 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3160 -: Март 24, 2012, 01:36:09 pm »
Ех, сега ще стискам палци на Purple , че ако тя обори опозицията, и за мен ще има надежда.  ;D

Не е казано, че той няма да иска среща, понеже предстои връзка между двете планети. Възможно е обаче срещата да не се състои по други причини.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3161 -: Март 24, 2012, 01:37:00 pm »
А, при мен среща на този етап не е възможна чисто географски, но... Пак ще стискам палци. Силно!  ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3162 -: Март 24, 2012, 05:15:08 pm »
Либра, всичките ти кандидати ли са серийни убийци? Шегувам се. Мисля, че контакт помежду ви ще се осъществи (Луна в сходящ секстил с управителя му Венера), но не виждам (по тази карта) възможност за начало на сериозна връзка с него. Ти нямаш кой знае колко добро мнение за него (Марс в знака на падение на Венера), въпреки че вече си увлечена по него (Луната екзалтира Венера). Той гледа основно себе си (Венера на трон) без да си дава зор по отношение на потенциалните партньорки (Венера в знака на падение на Марс). Тъй като Венера екзалтира Луната, все пак мисля, че си му симпатична...

Mirabella, благодаря за отговора. Празникът мина, контакт между нас не се осъществи, така де - не се срещнахме, хах, просто реших, че няма нужда да правя луди, необмислени неща, а и той доста ме напряга на моменти. Роден е на 20 април, вярва си, че е Овен, а астро.ком показа, че е Теленце.  :P Главното е, че си прекарах страхотно и БЕЗ МЪЖКО ПРИСЪСТВИЕ до себе си.  :yahoo:

Ако ви е любопитно, вижте видео и снимки от летящите фенери, които пускахме, и светлинното шоу - бяхме точно под фойерверките, беше жестоко!  :libras:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397260080303623.105767.184354968260803&type=1

http://www.youtube.com/watch?v=ZkyUUPJQ5M0&feature=related
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3163 -: Март 24, 2012, 05:29:39 pm »
Ох съвсем се обърках.Срещата ще е най-рано след месеци, дори и сега да започна да действам.Сега не разбрах, ако аз не направя нищо ще се срещнем ли... :'(

Негативните аспекти означават НЕ. А ти като знаеш, че срещата е след месеци, защо задаваш СЕГА хорарен въпрос? До тогава кой знае колко вода ще изтече, ще има и промяна в обстоятелствата, но и в астрологичната обстановка. Хорарът важи 1-2 месеца.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3164 -: Март 24, 2012, 06:00:03 pm »
Здравейте,
"само познати ли ще останем с мъжа ,към който имам интерес..."
Към него по-скоро имам физическо привличане...и преди сме имали връзка :-[
хорара е от вчера,така ,че картата е вярна
Благодаря

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3165 -: Март 24, 2012, 06:01:12 pm »
Стела, погледнах статията за хорарната астрология, която сподели, и искам да попитам нещо. Може ли хорар да ми отговори на въпрос от типа "Да направя ли това или да направя онова? Примерно от няколко възможности да изберем тази, която ще ни донесе най-голяма полза и ще ни представи в най-добра светлина? Питам те заради един конкурс за фотография и наградата е магистратура в чужбина, а такава възможност чакам от доста време.
 :( Но ми е толкова трудно да избера какво точно да изпратя, хах, и ми се иска да разбера какво би се харесало на журито, с кои снимки ще се представя най-добре. Възможно ли е? Ако не с хорарен въпрос, то по какъв начин? "Ако изпратя серията със светлината ще спечеля ли стипендията?" - може ли да се отговори с ДА или НЕ?  :-\

Извинявайте за навярно глупавия въпрос, моля, който желае, нека отговори. :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3166 -: Март 24, 2012, 07:09:59 pm »
Стела, погледнах статията за хорарната астрология, която сподели, и искам да попитам нещо. Може ли хорар да ми отговори на въпрос от типа "Да направя ли това или да направя онова? Примерно от няколко възможности да изберем тази, която ще ни донесе най-голяма полза и ще ни представи в най-добра светлина? Питам те заради един конкурс за фотография и наградата е магистратура в чужбина, а такава възможност чакам от доста време.
 :( Но ми е толкова трудно да избера какво точно да изпратя, хах, и ми се иска да разбера какво би се харесало на журито, с кои снимки ще се представя най-добре. Възможно ли е? Ако не с хорарен въпрос, то по какъв начин? "Ако изпратя серията със светлината ще спечеля ли стипендията?" - може ли да се отговори с ДА или НЕ?  :-\

какви са тези светлини? помисли, че светлината трябва да я отнесем към някой дом, все пак. момичета не се изумявайте? Не ти е глупав въпроса, но не случайно въпросите се формулират конткретно, така че на тях да може да се даде еднозначен отговор. Така се изключват двусмислията. Или/или предполага двусмислие. След като се отговори с да или не, тогава може да се видят и други отговори в картата, които са съпътстващи.

Ако изпращането на светлината е условие за спечелването на стипендията, ми изпрати я? След това задай въпроса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3167 -: Март 24, 2012, 07:19:23 pm »
Здравейте,
"само познати ли ще останем с мъжа ,към който имам интерес..."
Към него по-скоро имам физическо привличане...и преди сме имали връзка :-[
хорара е от вчера,така ,че картата е вярна
Благодаря

Няма връзка между господарите на 5-тите и 8-мите ви домове. Не виждам развитие на този етап, нито положилено, нито отрицателно. Макар, че има някакво връщане към бивш партньор, заради ретро Меркурий - твой У8, но точен аспект няма да се състои.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3168 -: Март 24, 2012, 07:22:14 pm »
Здравей Stella,
от скоро плувам във дълбоките води на хорарната Астрология, :blink:
затруднява ме анализирането на следната картата, помагай, pls :blink:
Въпросът е зададен от мен, лицето е назовано :blink:
Ще се оженим ли с "Й"? :-[

Отговорът е НЕ. Ти си в заточение в неговия знак. Не предстои аспект между вашите сигнификатори. Може би връзката ви не е на такъв етап. ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3169 -: Март 24, 2012, 07:51:16 pm »
"Ако изпратя серията със светлината ще спечеля ли стипендията?" - може ли да се отговори с ДА или НЕ?  :-\

какви са тези светлини? помисли, че светлината трябва да я отнесем към някой дом, все пак. момичета не се изумявайте? Не ти е глупав въпроса, но не случайно въпросите се формулират конткретно, така че на тях да може да се даде еднозначен отговор. Така се изключват двусмислията. Или/или предполага двусмислие. След като се отговори с да или не, тогава може да се видят и други отговори в картата, които са съпътстващи.

Ако изпращането на светлината е условие за спечелването на стипендията, ми изпрати я? След това задай въпроса.

Разбирам... Благодаря за отговора. Единственото условие е да изпратя серия от фотографии, обединени от една тема, но тя може да е всякаква, няма конкретна, а аз вече събрах към 12 различни серии... Искаше ми се да се улесня някак, но ще помисля още повече, и дано направя правилен избор. :>

*

Stella

• 7765
« Отговор #3170 -: Март 24, 2012, 07:52:48 pm »
"Ако изпратя серията със светлината ще спечеля ли стипендията?" - може ли да се отговори с ДА или НЕ?  :-\

Разбирам... Благодаря за отговора. Единственото условие е да изпратя серия от фотографии, обединени от една тема, но тя може да е всякаква, няма конкретна, а аз вече събрах към 12 различни серии... Искаше ми се да се улесня някак, но ще помисля още повече, и дано направя правилен избор. :>

Съжалявам, но светлината не зная към кой дом да я отнеса.  ;D ;D ;D

« Отговор #3171 -: Март 24, 2012, 08:21:54 pm »
Много  благодаря Стела,наистина очаквам някаква комуникация с него след около 2-3 седмици,която дори не знам ще се състои ли... да разбирам "няма точен аспект"-няма и промяна,предполагам
благодаря за отделеното време

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3172 -: Март 25, 2012, 02:34:17 pm »
 :blink: здравейте момичета,
имам ново въпросче  :blink: С Асен ще заживеем ли заедно през септември?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3173 -: Март 25, 2012, 04:50:00 pm »
Ето въпрос по вчерашния казус: Ако изпратя снимките на баба ми, ще спечеля ли конкурса и стипендията за магистратура в чужбина? Мисля, че баба вече ще знаете към кой дом да я отнесете. :>>

*

Stella

• 7765
« Отговор #3174 -: Март 25, 2012, 05:54:11 pm »
Ето въпрос по вчерашния казус: Ако изпратя снимките на баба ми, ще спечеля ли конкурса и стипендията за магистратура в чужбина? Мисля, че баба вече ще знаете към кой дом да я отнесете. :>>

каквото и да пратиш, не виждам връзка между тебе и чужбината или по-точно връзките са разходящи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3175 -: Март 25, 2012, 05:54:57 pm »

Отговорът е НЕ.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3176 -: Март 25, 2012, 06:03:25 pm »
Цитат
каквото и да пратиш, не виждам връзка между тебе и чужбината или по-точно връзките са разходящи.

:'( Мерси за отговора...Връзките с чужбина и образованието по 9-ти дом ли ги гледаш, защото конкурсите бяха по 5-ти дом, нали?  :(

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3177 -: Март 25, 2012, 06:03:53 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - На Великден ще бъда ли заедно с (назован по име) - София, 25.03.2012 г., 14.31 ч. Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #3178 -: Март 25, 2012, 06:04:41 pm »
Цитат

:'( Мерси за отговора...Връзките с чужбина и образованието по 9-ти дом ли ги гледаш, защото конкурсите бяха по 5-ти дом, нали?  :(

Това не е кастинг, а магистратура.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3179 -: Март 25, 2012, 06:39:12 pm »

Отговорът е НЕ.
Защо? Неразбирам.... управителите на 1 и 7 дом са в съвпад, луната сключва тригони... Може ли да разясниш?