Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206410 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3200 -: Март 25, 2012, 10:37:14 pm »
Защото гледам класическият управител на Водолей - Сатурн. Транссатурновите планети са ми спомагателни. Те се движат много бавно и ако зависи от него-нищо няма да направи в случая, защото ти си по-бързата планета и инициативата е твоя във всички случаи. Слънцето утре-вдугиден ще е разминало съвпада с Уран, а факта че е в кардинален знак, означава нещата да се развият много бързо, т.е. до няколко часа или дни.

Има опозиция в 4-тите ви домове между Слънцето и Сатурн, които ви управляват.
От друга страна неговият сигнификатор попада в твоя 4-ти дом, но е ретрограден.
А може и да стане, ако Сатурн обърне посоката, но пък опозицията със Слънцето казва НЕ.
Stella, в моята карта има опозиция между сатурн и луна,разходяща, може би до скоро е имало конфликт в четвъртите ни домове. или може би се тълкува като невъзможност досега да заживеем заедно.....
Момичета, изключително съм ви благодарна за това, че всеки път се отзовавате на въпроситеми.... Досега, винаги сте се оказвали прави, и понеже това ми е много важна тема на сърце... ми се иска пак да я погледнете тази карта......
Anabell, пишеш,че временно ще заживеем заедно? Какво имаш впредвид?

Това, което имам предвид - е, че Луната, която е сигнификатор на развитието на проблема, ще съвпадне с Венера - упр твой 4 дом (и двете много силни в знака на телец), ти със сигурност ще установиш собствен дом по някакъв начин.  Луната няма да направи повече класически аспекти, това ще и е последният, така, че към дадения момент, мисля, че заживеете заедно.

Но наистина, не е съвпад на твой упр 4 дом с негов упр 4 дом - затова не мога да ти кажа, че ще е дълготрайно и 100% сигурно и за двамата, но за теб лично това е важен въпрос и ще има благоприятно развитие за ТВОЯ дом.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3201 -: Март 25, 2012, 10:38:41 pm »
Здравейте, момичета бихте ли помогнали и на мен  :unsure: - Ще имаме ли реална връзка с М.? - София, 19.53 ч., 25.03.2012 ч.

Ти искаш секс - луната е в твоя 8-ми дом, че и венера е там. Той е романтично настроен - Марс в неговия 5-ти дом. Може би е в твоята приятелска среда или го срещащ тав, където прекарваш свободното си време - Марс е в твоя 11-ти дом. Може да има авантюра, но не и нещо по сериозно на този етап. визирам опозицията между Слънцето и Сатурн - управителите на кверента и квезит по оста 1-7. Чакам обратна връзка.

Благодаря и на теб, Стела. Да, изпитвам привличане към него. Човекът в момента е в чужбина и нямаме обща приятелска среда, и в същност не знам къде бих го срещнала, ако си дойде. При някакво развитие ще дам обратна връзка

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3202 -: Март 25, 2012, 10:45:51 pm »
@ slavex5213

Това с таймингa на хорарите е много сложено нещо - особено ако е за връзки. По принцип Везни - кардинален знак е упр на асц, би трябвало да даде бърза развръзка (ако беше примерно телефонно обаждане - до ден), но ако той е в чужбина си мисля, че до края на годината може да се проточат нещата, не вярвам да е до края на месеца. По принцип кардинален знак - седмица-две, за такъв тип въпрос. Фиксираните дават години, но живеем в БГ....

Ами да - Юпитер - чужбина, ще е пречка, но след това Луната ще съвпадне с Венера - теб и връзка.

Задължително трябва да ни дадеш обратна връзка, защото неговия упр на 3 дом (комуникациите му е в заточение в Риби ретро), а трвоят упр е Юпитер. Чудя се дали ти ще се обадиш първа или ще чакаш Мерк да мине директен и да излезе от риби. Той със сигурност е емоционално объркан сега (Мерк е в заточение в Риби).
« Последна редакция: Март 25, 2012, 10:54:55 pm от Anabell »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3203 -: Март 25, 2012, 10:47:25 pm »
Ахаааа, чак сега я видях ... :-[ Много ви благодаря  момичета, и извинявайте,че питам толкова много.... опитвам сеи аз да ги виждам нещата  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3204 -: Март 25, 2012, 10:52:30 pm »
Ахаааа, чак сега я видях ... :-[ Много ви благодаря  момичета, и извинявайте,че питам толкова много.... опитвам сеи аз да ги виждам нещата  :blink:

;D ;) аз шапка ти свалям, че питаш и искаш да разбереш какво се случва. Всеки, който се бори за личното си развитие и иска да е самостоятелен е достоен за уважение.   ;)

аз съм лаик в хорарите ! Да се знае, но ги знам основните правила, затова пиша всичко, ако греша някъде, другите да поправят ;).

« Отговор #3205 -: Март 25, 2012, 11:10:51 pm »
Това с таймингът на хорарите е много сложено нещо - особено ако е за връзки. По принцип Везни - кардинален знак е упр на асц, би трябвало да даде бърза развръзка (ако беше примерно телефонно обаждане - до ден), но ако той е в чужбина си мисля, че до края на годината може да се проточат нещата, не вярвам да е до края на месеца. По принцип кардинален знак - седмица-две, за такъв тип въпрос. Фиксираните дават години, но живеем в БГ....

Ами да - Юпитер - чужбина, ще е пречка, но след това Луната ще съвпадне с Венера - теб и връзка.

Задължително трябва да ни дадеш обратна връзка, защото неговия упр на 3 дом (комуникациите му е в падение в Риби ретро), а трвоят упр е Юпитер. Чудя се дали ти ще се обадиш първа или ще чакаш Мерк да мине директен и да излезе от риби. Той със сигурност е емоционално объркан сега (Мерк е в заточение в Риби).

Дано събитията се развият по-скоро и да не се налага да чакам края на годината, че това ще ме съсипе :( Решила съм да не го търся, освен за Великден, тъй като не отговаря на съобщенията... Със сигурност ще дам обратна връзка.. Не разбирам от астрология, но след колко време Луната трябва да съвпадне с Венера... или това е в рамките на година? Извинявам се за много въпроси и ако съм прекалено досадна, но съм много объркана... и съм на прага на силите си

*

Grace

• 2257
« Отговор #3206 -: Март 25, 2012, 11:15:16 pm »
Славекс, спомням си, че бях гледала картите ви. бях писала за развитие май месец.
мъжете Риби са сложни същества. дай му въздух и го остави. ако иска, той сам ще те потърси. виждам, че се измъчваш, но няма смисъл да го гониш.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3207 -: Март 25, 2012, 11:25:21 pm »
Sатурн е в 1 дом, ситуацията ще има забавяне. Не я  гледай луната тя след ден ще излезне от телец, това е "символично" казано с времето. ;D

« Отговор #3208 -: Март 25, 2012, 11:41:26 pm »
Славекс, спомням си, че бях гледала картите ви. бях писала за развитие май месец.
мъжете Риби са сложни същества. дай му въздух и го остави. ако иска, той сам ще те потърси. виждам, че се измъчваш, но няма смисъл да го гониш.

Да, Grace, наистина беше гледала картите, но явно аз съм пропуснала за развитието през месец май...  Права си, че се измъчвам (досега не съм се сблъсквала с мъж Риби и са ми много странни), но в крайна сметка каквото е писано ще стане.....

« Отговор #3209 -: Март 25, 2012, 11:42:39 pm »
Sатурн е в 1 дом, ситуацията ще има забавяне. Не я  гледай луната тя след ден ще излезне от телец, това е "символично" казано с времето. ;D

Благодаря отново, Анабел. Значи всичко идва от Сатурн... и от него зависи
« Последна редакция: Март 25, 2012, 11:50:46 pm от slavex5213 »

« Отговор #3210 -: Март 26, 2012, 07:44:25 pm »
Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Въпроса не е за мен, а касае моя приятелка. Във фирмата, където работи са им предложили да напуснат доброволно като ще им изплатят 4 заплати, тъй като трябвало да съкратят 15 човека от администрацията. Съответно тя е доста притеснена и не знае какво да прави. Мисли някакви варианти за чужбина евентуално. Въпроса е трябва ли да приеме предложението моята приятелка или ще е по - добре да изчака. Качвам карта на въпроса. Благодаря предварително!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3211 -: Март 26, 2012, 07:55:12 pm »
При доброволно напускане не се изплащат никакви обезщетения. Вероятно са им казали сами да решат кои от тях да съкратят, попитали са ги дали има желаещи да бъдат съкратени. Аз не зная колко заплати се изплащат при съкращение, но щом фирмата е тръгнала нанадолу, мисля, че е по-добре твоята приятелка да приеме предложението. Освен обезщетението от работодателя, тя ще има право и на обезщетение за безработна към Агенцията по труда за няколко месеца напред в зависимост от трудовия стаж. През това време, ще може да се оглежда за нова работа и да търси възможности. Все пак ще погледна хорара.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3212 -: Март 26, 2012, 07:56:18 pm »
Въпросът ти е много кофти зададен. това е от типа въпроси Или/или.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3213 -: Март 26, 2012, 08:01:51 pm »
Приятелката ти е представена от Слънцето /управител на 11-ти дом/, което клони към опозиция със Сатурн - управителя на 6-тия и дом и към квадрат с Плутон в нейния 6-ти дом. Тези два аспекта означават НЕ. Е, сега на коя част от въпроса казваме НЕ- на първата или на втората? Нейният шеф е представен от Венера, която е зле поставена в знака на Слънцето. Предполагам, че не си харесва работодателя.

колкото до чужбината, нейният сигнификатор е на К9 /производният 9-ти дом/ и е добре поставен - екзалтация. Чужбината добре ще и се отрази - Марс, който еправлява 9-ти дом е на трон в знака на нейния сигнификатор. Обаче ще има известно забавяне, защото Марс е ретрограден, освен това двата сигнификатора - на чужбината и на приятелката ти не се виждат.
« Последна редакция: Март 26, 2012, 08:15:05 pm от Stella »

« Отговор #3214 -: Март 26, 2012, 08:36:52 pm »
Стела, много то благодаря за бързия отговор. Извини ме за некоректно написания въпрос. Когато зададох въпроса попитах дали трябва да приеме предложението. А тя незнае как да постъпи. дали да приеме или да изчака. Защото има възможност ако не го приеме все пак да остане там. Но засега са само догадки. Пък и не се знае какво ще стане с фирмата за в бъдеще. Доколкото разбирам засега не трябва да напуска според хорара. Ще дам обратна връзка какво ще се случи. Още веднъж ти благодаря за отговора.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3215 -: Март 26, 2012, 08:39:38 pm »
При напускане се изплащат невзетите платени отпуски-аз имах няколко месеца и доста парички накуп ми дадоха

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3216 -: Март 26, 2012, 08:43:52 pm »
Здравейте, бих искала да ви попитам за моя приятел има ли в момента друга жена
26.03.2012  Самоков 20.38ч.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Stella

• 7765
« Отговор #3217 -: Март 26, 2012, 08:59:04 pm »
При напускане се изплащат невзетите платени отпуски-аз имах няколко месеца и доста парички накуп ми дадоха

Щом няма да я съкратят, т.е. няма обезщетение, да не напуска. Ако така си задала въпроса, тогава картата казва НЕ. При освобождаване, пак ще и изплатят отпуските. Никой не може да я принуди да си подаде молбата насила.

*

abroad

• 2187
« Отговор #3218 -: Март 26, 2012, 09:33:25 pm »
При доброволно напускане не се изплащат никакви обезщетения.

извън астрологията:
има подобни споразумения и с повече от 4 заплати - основната причина е, че по този начин работодателят се подсигурява, за да не могат да го съдят, ако не може да се позове на другите предвидени в закона в негова полза
обикновено се прави в случаите, в които работодателят е уязвим или се придържа към строга социална политика по различни причини
при съкращение облагите са по-малко, но могат да се оспорят

сравнението е като между фиш и акт (за шофьорите) - първото ти излиза по-евтино и без записани последици, но ти пречи да го оспориш за разлика от второто

та, в този ред на мисли, ако няма намерение да го съди за възстановяване, и няма шанс да остане - да приеме предложението и да гледа напред :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3219 -: Март 26, 2012, 10:35:12 pm »
Здравейте, бих искала да ви попитам за моя приятел има ли в момента друга жена
26.03.2012  Самоков 20.38ч.

По принцип картата не е радикална - асц е на 17 градуса Везни, - изгореният път и в 1 дом е Сатурн. Не би трябвало да ти отговаряме.

Луната всеки момент ще съвпадне с Венера (която е твой упр), но Венера показва и любовниците като архетип, единственото нещо, което ме кара да мисля, че наистина приятелят ти си има любовница е, че неговия упр - Марс е в негов 5 дом (на връзките, флирта и т.н.).

Но повтарям според правилата на астрологията, картата не трябва да се разглежда.