Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205494 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3280 -: Април 01, 2012, 11:39:30 pm »
Здравейте
"ще се срещнем ли с бившия ми през идващия уикенд?"

благодаря предварително

*

Stella

• 7765
« Отговор #3281 -: Април 01, 2012, 11:59:31 pm »
Здравейте
"ще се срещнем ли с бившия ми през идващия уикенд?"

благодаря предварително

Бивш какъв - мъж, гадже? Ако е бивше гадже, може и да стане, ако е мъж - не, струва ми се.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3282 -: Април 02, 2012, 12:06:21 am »
. :-[.....Любовник Стела,таен и бивш :-X
Ако се срещнем-лошо....има два варианта-да стане скандал,защото той е агресивен и му работят устата много,а и аз не съм цвете,или ...пак да "се сдобрим"За момента не ми е до нито едното....

« Отговор #3283 -: Април 02, 2012, 01:49:30 pm »
здравейте дами
въпросът ми е
"ще започна ли работа до месец"
кандидатствах за едно място...обаче,май гласят вътрешен -доста е апетитно....Все пак е още рано да се каже,но не ме свърта :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3284 -: Април 02, 2012, 01:54:04 pm »
здравейте дами
въпросът ми е
"ще започна ли работа до месец"
кандидатствах за едно място...обаче,май гласят вътрешен -доста е апетитно....Все пак е още рано да се каже,но не ме свърта :unsure:

Няма връзка между тебе - Слънце и началника - Марс. А между тебе и работата - Сатурн предстои негативна. Мисля, че няма да стане. Дано да греша!  :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3285 -: Април 02, 2012, 02:08:21 pm »
Благодаря Стела,
интуицията  ми подсказва,че едва ли ще стане,а и приятелка работеща във фирмата ми каза,че интервюто е проформа,имало кандидат с предимство :angry:...но надеждата умира последна ;D...до края на седмицата ще имам резултат и ще дам обратна връзка
хубав ден ви желая момичета :wub:

« Отговор #3286 -: Април 02, 2012, 03:16:19 pm »
Здравейте, ще хвърлите ли едно око и на моя въпрос :-)
Бременна ли съм?
Тия дни ще се разбере, но реших да проверя и звездите какво ще кажат. :-)

Ще се пробвам. НЕ.
Наистина е НЕ :-) Стела пак позна, както винаги си ми познавала на хорари!
Благодаря ти Стела, както и на Мирабела, че ми отговорихте! И двата отговора ме удовлетворяваха, защото нямам представа кое е по-доброто. Явно така за сега е най-добре.
Всичко добро и красиво! :-)

« Отговор #3287 -: Април 02, 2012, 03:46:48 pm »
Момичета , мили , помагайте  отново / ах , ако ви нямаше ... незнам  :o/
Ще  успея  ли  до  няколоко  месеца  да  си  продам  колата ? ,  а  ми  е  жизнено  важно, финансово  :unsure:
Благодарности  :blink:

« Отговор #3288 -: Април 02, 2012, 04:07:39 pm »
Здравейте, преди  няколко  месеца  зададох въпрос , но  съветите  ви  бяха , да  опитам  по -късно , заради  нерадикална  карта.
Изчерпана  ли  е  връзката  ни  с  ХХХ? 
Надявам  се  и  хорара  да  помога, да  взема  някакво  решение  -  има ли  смисъл  да  продължаваме , или  да  слагаме  край .  За  инфо  с  този   момък  не  живеем  заедно.
Ще  съм  ви  много  благодарна.

« Отговор #3289 -: Април 02, 2012, 04:33:20 pm »
Здравейте,
дали е удобно да погледнете въпроса
"ще имаме ли среща в рамките на  с бивш и партньор,по негова инициатива.Имам  предвид сексуални взаиомотношения
не питам за перманентна връзка,а просто за срещи..въпросния силно ме привлича,мисля и аз него...
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #3290 -: Април 02, 2012, 04:43:40 pm »
Здравейте, преди  няколко  месеца  зададох въпрос , но  съветите  ви  бяха , да  опитам  по -късно , заради  нерадикална  карта.
Надявам  се  и  хорара  да  помога, да  взема  някакво  решение  -  има ли  смисъл  да  продължаваме , или  да  слагаме  край .  За  инфо  с  този   момък  не  живеем  заедно.

С тоя късен градус на асцендента картата пак е нерадикална.  :blink: Вече знаеш отговора, щом асцендент е късен. А щом задаваш въпроса, мисля, че знаеш какъв е отговора.

« Отговор #3291 -: Април 02, 2012, 05:55:04 pm »
С тоя късен градус на асцендента картата пак е нерадикална.  :blink: Вече знаеш отговора, щом асцендент е късен. А щом задаваш въпроса, мисля, че знаеш какъв е отговора.

Цък  - не мога  / или не искам, незнам .../ сама  да  преценя   :unsure:, затова  и  търся  помощ от  страни  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #3292 -: Април 02, 2012, 06:03:45 pm »
Здравейте,
дали е удобно да погледнете въпроса
"ще имаме ли среща в рамките на  с бивш и партньор,по негова инициатива.Имам  предвид сексуални взаиомотношения
не питам за перманентна връзка,а просто за срещи..въпросния силно ме привлича,мисля и аз него...

Ако ключовата фраза е: "по негова инициатива", тогава - не! Не виждам връзка между Слънцето и управителите на западната половина на картата, били те Юпитер или Сатурн /да се разбира управителите на от 5-ти до 8-ми дом/. Тъй като се затрудних при определянето на сигнификатора на бившия партньор, реших, че по който и дом да го гледам, все до едно и също заключение стигам.

« Отговор #3293 -: Април 02, 2012, 06:15:55 pm »
благодря Стелла,а по моя инициатива-нов въпрос ли трябва да задам,интересувам се също дали има някакви симпатии към мен още,да ни си правя илюзии :blink: ключовата фраза е "среща" ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3294 -: Април 02, 2012, 06:17:58 pm »
благодря Стелла,а по моя инициатива-нов въпрос ли трябва да задам,интересувам се също дали има някакви симпатии към мен още,да ни си правя илюзии :blink: ключовата фраза е "среща" ;D

Няма нужда да задаваш нов въпрос. Аз не виждам да има връзка между вашите сигнификатори. Ти си представена от Слънцето, което се движи по-бързо, така че няма как инициативата да бъде негова, защото той е представен от по-бавна планета.

« Отговор #3295 -: Април 02, 2012, 06:24:53 pm »
Благодаря ти за отделеното време и хубав ден желая на всички

« Отговор #3296 -: Април 02, 2012, 09:21:15 pm »
Имам сериозни колебания дали да прекратя отношенията си с един човек. Това би било доста рязко решение, но ми се струва, че е най-доброто за мен въпреки че няма да ми бъде никак леко.

Въпрос: Да прекратя ли отношенията си с Д.?

Ето и картата. Бъдете откровени без да ми спестявате нищо - сега това няма да ми помогне.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #3297 -: Април 02, 2012, 09:23:53 pm »
Картата е нерадикална ;D

Разбира се, че можеш да прекратиш, но ако наистина искаш да е окончателно - ретро мерк не е моментът прекратяването да е завинаги :blink:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3298 -: Април 02, 2012, 09:39:05 pm »
картата наистина е нерадикална, но според мен ти решението си го взела, имаш си други планове и цели, съсредоточи се в тях

« Отговор #3299 -: Април 02, 2012, 09:43:28 pm »
добър вечер
 "ще се съберем ли  с А"-бившата ми годеница
Все още имам чувства към нея....но тя май не отвръща :-\...
Благодаря на отделилите време