Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206554 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3380 -: Април 05, 2012, 08:09:21 pm »
MayFlower, аз съм от тези, които вярват във Вярата преди всичко. И съм си доказала многократно, че нищо не е по-силно. Дерзай!  :blink:

Anabell , минорни досега нищо не са ми носили, за огромно мое съжаление.  :-\

днес прочетох нещо много хубаво и вярно - "Господ дава само 3 отговора - 1. да, 2. не му е сега времето, 3. имам нещо по-добро за теб."

а за MayFlower, ще е мн интересно да видим развръзката. Освен това и аз ако ще ходя до Лондон, през есента, ще е заради английски певец (ама той е от северна Англия), но за да гледам шоу на живо.  ;) :-[

Той и моя от Северна Англия, но живее в Лондон:) Аз за какво ходих да следвам в неговия град, той ми беше мотивацията ;) Броя дните вече до пътуването ;D

ххахахаха моят е '86 набор, ако и твоят е роден през 1986 ще пиша на лични да видим един и същи ли е.  :P :-[
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3381 -: Април 05, 2012, 08:10:21 pm »
Преди време бях пуснала хорарен въпрос за работата, но тогава Стела ми каза да задам отново въпросът, когато Меркурий стане директен. Ето пак карта с въпроса. Този път го зададох малко по-крайно, но така е по-ясно формулиран.

Ще ме повишат ли?

I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #3382 -: Април 05, 2012, 08:19:53 pm »
Изглежда, че моментът е минал (Меркурий У7 и У10 е в разходящ секстил с У1-Юпитер). Опозицията на Луната с Мерк предстои, така че в близко бъдеще според мен е малко вероятно. Имаш ли колега чужденец или в чужбина, който може да повлияе на решението?

« Отговор #3383 -: Април 05, 2012, 08:21:52 pm »
Вече се случи наскоро, но аз исках да знам дали ще ме повишат още или евентуално да повишат още само заплащането ми. Имам колега чужденец, но не ми се вярва той да може да повлияе на решението, ако е същият, за когото се сещам.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #3384 -: Април 05, 2012, 08:31:18 pm »
Може и да има повишение, но не толкова скоро, колкото ти би искала.

« Отговор #3385 -: Април 05, 2012, 08:36:29 pm »
Е, аз винаги искам всичко сега и веднага, но съм свикнала, че обикновено трябва да почакам. Благодаря ти за отговора Бела  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3386 -: Април 05, 2012, 09:04:57 pm »
Преди време бях пуснала хорарен въпрос за работата, но тогава Стела ми каза да задам отново въпросът, когато Меркурий стане директен. Ето пак карта с въпроса. Този път го зададох малко по-крайно, но така е по-ясно формулиран.

Ще ме повишат ли?

Повишението се управлява от Меркурий. Няма връзка за сега между теб - Юпитер и У10-Меркурий, а и Луната клони към опозиция с него. Засега няма шанс. По-нататък.  ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3387 -: Април 05, 2012, 09:40:57 pm »
Моля за помощ.. ще ме потърси ли скоро? ..по име

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3388 -: Април 05, 2012, 09:59:17 pm »
Упр на твой 3 дом и негов, ще съвпаднат (Луна - Сатурн) и то по-бързодвижещата се планета е неговата, би трябвало той да те потърси. Иначе упр 1 дом и упр 7 дом - ще се квадратират един друг и твоят упр Марс е в знака на падението на неговият упр Венера. А и самият Марс не се чувства добре в близнаци. Бих казала, че ще ти се обади, но като личности не сте един за друг.

:blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3389 -: Април 05, 2012, 10:12:34 pm »
Дам.. но марс в близнаци не е нито в падение нито в заточение, така че не знам дали може да се каже че не се чувства добре там
а и не съм съгласна че от хорарна карта за комуникация може да се съди че хората не са един за друг, само защото на упр. им предстои квадрат.  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3390 -: Април 05, 2012, 10:15:51 pm »
аз казвам какво виждам, изобщо не си "длъжна" да се съгласиш с мен  ;).

Марс е огнена планета, не е добре поставен във въздушната стихия, това си е факт.  ;D А и Меркът в момента е в падение е Риби (Марс и в Риби не е цъфнал и вързал).

Но Венера е в падение в Дева - факт.  ;)

Хубаво е и другите астролози да се включат да изкажат мнение, за да има повече обективизъм. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3391 -: Април 06, 2012, 11:01:30 am »
Моля за помощ.. ще ме потърси ли скоро? ..по име

категорично - НЕ. Той си е в неговия 1 дом, т.е.е зает е със себе си и клони към квадратура с твоя управител. Освен това няма никакви достойнства, в знака, в който се намира твоят сигнификатор - не се чувства добре приет.

А Марс е с индеферентен статус в Близнаци.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3392 -: Април 06, 2012, 11:24:35 am »
но има връзка между 3-тите домове. Freya, задължително ни дай обратна връзка.
Аз също мисля, че между тях няма да се получи, но Луната апликираща към Сатурн ще даде едно обаждане поне и то от негова страна.  ;)

в тази карта и Марс и Венера са перигрин, но Луната е терма на сатурн, а Сатурн си е екзалте.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3393 -: Април 06, 2012, 11:35:20 am »

а и не съм съгласна че от хорарна карта за комуникация може да се съди че хората не са един за друг, само защото на упр. им предстои квадрат.  :blink:

Ако питаш дали ще ти се обади имат такава вероятност, понеже Луната, която управлява неговия трети дом клони към Сатурн - управител на твоя 3-ти дом. може да има обаждане, но квадратът между Венера и Марс не предполага физически контакт помежду ви. Но е вероятно да получиш вест. Моля те, да дадеш обратна връзка след време.  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3394 -: Април 06, 2012, 11:40:37 am »
Аз обратна връзка ще ви дам, но честно да ви кажа..
напоследък все повече се убеждавам, че хорарната астрология е ненужна или несъответства на реалноста. Дори и да се случи някой път картата на "налучка" през повечето време не са ми се "сбъдвали" тълкуванията. Аз съм практичен и аналитичен човек, за това винаги гледам да сравнявам нещата и да ги огледам от всякъде. (Разбира се, може и тълкуването да е грешно, ама ако сега тръгнем да търсим причини защо не съответства на реалността, винаги ще си намерим.)

Забелязвам, че както аз, така и повечето момичета тук задаваме хорари, когато се чувстваме безпомощни... и това ни е последната надежда... (така е в доста от случаите, разбира се някои хорари са просто от любопитство )

Явно има причина бъдещето да е неизвестно... 
Това ми напомня на един много любим мой цитат... който ме навежда на мисълта, че дори понякога да гъбя земята под краката си, ако аз реша, имам силата и мога да постигна всичко което искам.

"Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е да го изобретиш." Алън Кей   :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3395 -: Април 06, 2012, 11:47:04 am »
хорарната астрология работи много точно, когато питащия е в синхрон със себе си, защото моментът на задаване на въпроса е изключително важен, а него го избира питащия. и аз като теб съм тома неверни, но съм се убедила, че ако принципно хорарите ти не работят, значи трябва малко да се погрижиш за душевното си спокойствие и равновесие

« Отговор #3396 -: Април 06, 2012, 11:47:49 am »
Фрея, какво очакваш? :blink: Една карта не може да контролира живота ти, та била и тя натална. Сега ще хвърля в ужас много астролози, но всеки сам контролира действията и постъпките си, няма карта, която може да му каже какво да прави и какво не. Ако той не те потърси, винаги ти можеш да го потърсиш и да си изясниш статуса на взаимоотношенията ви - дали ще започнете връзка или не. Но ако единият от двамата търси сериозна връзка, а другият - само флирт, няма как да се получи така че и двамата да сте щастливи и доволни заедно и едновременно.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3397 -: Април 06, 2012, 11:48:55 am »

Забелязвам, че както аз, така и повечето момичета тук задаваме хорари, когато се чувстваме безпомощни... и това ни е последната надежда... (така е в доста от случаите, разбира се някои хорари са просто от любопитство )

"Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е да го изобретиш." Алън Кей   :blink:

Абсолютно се съгласявам, с това твърдение. ;D Хорарът обслужва определени сфери на живота. Защото всъщност търсиш потвърждение, вяра, а не отговор на въпрос от рода на "да си купя ли тази къща/къде ми е котето/кога да сключа тази сделка/."

Вярвай само на себе си! :P

И разгледай синастриите, да видиш къде имате търкания, къде сте в хармония, кой коя планета скоро ще му се задейства (житейските уроци) ;) и използвай всичко това, за да си постигнеш целите. И пак може да ги постигнеш ако вярваш достатъчно.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3398 -: Април 06, 2012, 11:49:22 am »
хорарната астрология работи много точно, когато питащия е в синхрон със себе си, защото моментът на задаване на въпроса е изключително важен, а него го избира питащия. и аз като теб съм тома неверни, но съм се убедила, че ако принципно хорарите ти не работят, значи трябва малко да се погрижиш за душевното си спокойствие и равновесие

Между другото, дори и да не е в синхрон със себе си, това се вижда в картата, има индикации за това. Най-честият индикатор е Луна в негативен аспект с основния сигнификатор на питащия.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3399 -: Април 06, 2012, 11:50:49 am »
Аз обратна връзка ще ви дам, но честно да ви кажа..
напоследък все повече се убеждавам, че хорарната астрология е ненужна или несъответства на реалноста. Дори и да се случи някой път картата на "налучка" през повечето време не са ми се "сбъдвали" тълкуванията. Аз съм практичен и аналитичен човек, за това винаги гледам да сравнявам нещата и да ги огледам от всякъде. (Разбира се, може и тълкуването да е грешно, ама ако сега тръгнем да търсим причини защо не съответства на реалността, винаги ще си намерим.)

Явно има причина бъдещето да е неизвестно... 
Това ми напомня на един много любим мой цитат... който ме навежда на мисълта, че дори понякога да гъбя земята под краката си, ако аз реша, имам силата и мога да постигна всичко което искам.

недей тогава да задаваш въпроси дали другият ще направи това или онова, а просто действай!
Но в момента твоят сигнификатор е в ретроградна фаза, а неговият сигнификатор клони към квадрат с твоя сигнификатор. не е време за започване на връзка. А ти си избрала именно този момент, за да зададеш въпроса. ти избираш момента, а не някой друг.