Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205140 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3440 -: Април 08, 2012, 06:19:09 pm »
Либра, ти виртуалното го умееш. Няма какво да го тренираш повече. Хвърляй се във "врялата вода". ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3441 -: Април 08, 2012, 06:29:22 pm »
Либра, ти виртуалното го умееш. Няма какво да го тренираш повече. Хвърляй се във "врялата вода". ;)
Хах, така е, но ... :( Днес ме покани един Лъвчо на вечеря при него, обеща да ми сготви, и десерт обеща, хах, пък и е в Търново, а не в друг град, пожела да се чакаме на центъра, даде ми телефона си ... и каза, каквото решиш - имаш ми номера, но ... излязла ми е ужасна пъпка на носа, нямам какво да облека, не искам да ме вижда... :( Смятах да пусна въпрос от типа "Дали ще ме хареса като ме види?", но е глупаво да задавам въпроси за всичко, а и си знам, че няма да ме хареса.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3442 -: Април 08, 2012, 06:37:33 pm »
Пъпката тушираш с фондьотен (дори не знам как се пише тази дума), за дрехите най-важното е ти да се чувстваш комфортно с тях. Другото, мисля, че е по-проблемно - срещата в неговия дом. Ако не го познаваш добре и му нямаш доверие, а вероятно е така, предложи среща на неутрален терен (освен ако не сте го минали този етап вече).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3443 -: Април 08, 2012, 07:03:28 pm »
Ха, една пъпка да провали среща! (какво ли се чудя? - и аз съм същата  ;D)

Съгласна съм с Мирабела - познаваш ли добре човека? Това ще е първата ви среща, доколкото разбирам?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3444 -: Април 08, 2012, 07:07:05 pm »
Здравейте, бихте ли помогнали  :-[ - Ще срещна ли любовта тази година? - София, 25.03.2012, 21.00 ч. Благодаря на всички

Имаш неща за разчистване и довършваме и след това. Сега не е момента. Цяла година е дълъг период. Този хорар важи от 1 до най-много 2-3 месеца, като гледам кой знак изгрява и в какъв знак се намира.

Благодаря, Стела. Извинявай, но как да го разбирам, че до 3 месеца няма да се случи ли, така ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3445 -: Април 08, 2012, 07:13:49 pm »
Здравейте, бихте ли помогнали  :-[ - Ще срещна ли любовта тази година? - София, 25.03.2012, 21.00 ч. Благодаря на всички

Имаш неща за разчистване и довършваме и след това. Сега не е момента. Цяла година е дълъг период. Този хорар важи от 1 до най-много 2-3 месеца, като гледам кой знак изгрява и в какъв знак се намира.

Благодаря, Стела. Извинявай, но как да го разбирам, че до 3 месеца няма да се случи ли, така ли?

Хорарът важи до 3 месеца. Не може да обхване цяла година напред. Ако междувременно има промяна в обстоятелствата - например ако срещнеш човек, който да привлече твоето внимание, може да зададеш отново въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3446 -: Април 08, 2012, 07:45:14 pm »

Съгласна съм с Мирабела - познаваш ли добре човека? Това ще е първата ви среща, доколкото разбирам?

Да, пишем си от месец. Не знам колко добре го познавам. Да, трябваше да е първата, ама ето, седя си в общежитието и слушам съседката в съседната стая как пъшка. Прави си секс маратон напоследък. Не е само пъпката, как да се покажа пред човека, изглеждам отвратително. Все някакви красиви, не им подхождам. :(

Току що ми писа: аз почвам да правя вечерята, към 10:30 съм готов, ако искаш ела на центъра...  :angry:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3447 -: Април 08, 2012, 07:54:14 pm »
Току що ми писа: аз почвам да правя вечерята, към 10:30 съм готов, ако искаш ела на центъра...  :angry:

Който не рискува, не печили.  :P
Опитай, нищо не губиш!

А и днес транзитната Луна ти минава в съвпад с Венерата и Плутона - може да излезе нещо  :P и това да не е нова пъпка, но ако продължаваш да си стоиш в стаята и да слушаш чужди пъшкания, като нищо може и това да се случи.  ;D

ПП. Съвсем добронамерено се шегувам, надявам се да ми влезеш в тона и да не си помислиш, че те вземам на подбив!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3448 -: Април 08, 2012, 07:56:04 pm »
Момиче, скачай в някакви дрехи и отивай, че иначе никога няма да резбереш какво точно си мислия другия.

Да, пишем си от месец. Не знам колко добре го познавам. Да, трябваше да е първата, ама ето, седя си в общежитието и слушам съседката в съседната стая как пъшка. Прави си секс маратон напоследък. Не е само пъпката, как да се покажа пред човека, изглеждам отвратително. Все някакви красиви, не им подхождам. :(

Пък знаеш ли, може да останеш приятно изненадана. :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3449 -: Април 08, 2012, 08:13:54 pm »
Който не рискува, не печили.  :P
Опитай, нищо не губиш!

А и днес транзитната Луна ти минава в съвпад с Венерата и Плутона - може да излезе нещо  :P и това да не е нова пъпка, но ако продължаваш да си стоиш в стаята и да слушаш чужди пъшкания, като нищо може и това да се случи.  ;D

ПП. Съвсем добронамерено се шегувам, надявам се да ми влезеш в тона и да не си помислиш, че те вземам на подбив!

Хаха, няма проблем, разбирам те. Имам чувство за хумор, макар да нямам такъв аспект.  :85:

Пък знаеш ли, може да останеш приятно изненадана. :P

Много благодаря, че ме окуражавате! За сетен път се убеждавам, че съм една страхливка.
« Последна редакция: Април 08, 2012, 09:28:25 pm от LibrawithTaurus »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3450 -: Април 08, 2012, 09:29:13 pm »

А. ще ме потърси ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3451 -: Април 08, 2012, 09:44:47 pm »

А. ще ме потърси ли?

В срока на действие на хорара - не! Няма връзка между господарите на 3-тите ви домове /не се виждат/, а между вашите сигнификатори има разходяща квадратура и няма да направят положителен аспект в рамките на знаците. Може би е въпрос на време, но засега не храни надежди.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3452 -: Април 08, 2012, 10:14:09 pm »
А друга на хоризонта му има ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3453 -: Април 09, 2012, 11:00:40 am »
А друга на хоризонта му има ли?

Ами, може да се каже, че е любовно настроен. Венера управлява и него, и петия му дом и се намира в първия му дом. Но нищо сериозно, според мене - Венера е в Близнаци - двоен знак.

« Отговор #3454 -: Април 09, 2012, 11:26:38 am »
Сериозна ли е контузията на майка ми?

Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3455 -: Април 09, 2012, 12:33:04 pm »
Сериозна ли е контузията на майка ми?

Благодаря!

Романтика, Луната е без курс, което ми говори, че положението и ще остане такова, каквото е поне месец. От друга страна, тя се управлява от Венера в Близнаци, а последният аспект, който е направила Луната е тригон с Меркурий, което според мен дава отговор - ДА. може да и остане някаква хронична болка. какво си е контузила?

« Отговор #3456 -: Април 09, 2012, 12:38:50 pm »
Много ти благодаря за бързия отговор, Стела!

Падна по стълбите за 1 етаж, цялата е в синки. Много я боли коляното, опасявам се за скъсан минискус.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3457 -: Април 09, 2012, 12:43:09 pm »
Струва ми се несериозен отговора на хорарния въпрос Романтика.

Контузия...- по кой дом се гледа? Кое е сигнификатор на контузията? Къде е крак, ръка....глава...и т.н.

По-добре погледни натала на майка ти и виж Сатурн и Марс какви аспекти имат към 9-ти дом...както към Слънцето и Луната...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #3458 -: Април 09, 2012, 12:44:09 pm »
Много ти благодаря за бързия отговор, Стела!

Падна по стълбите за 1 етаж, цялата е в синки. Много я боли коляното, опасявам се за скъсан минискус.

То, ако има скъсан менискус, ще трябва да се наложи операция, а аз не виждам около нея да "играе" нож. Венера прави квадрат с Марс /разходящ/, а Марс е в разходяща опозиция с Меркурий. Кажи ми какво са казали лекарите.  :unsure: Надявам се, да съм права!

« Отговор #3459 -: Април 09, 2012, 03:15:12 pm »
Здравейте,
може ли един въпрос
"Да потърся ли любимия-по име,с цел изглаждане на конфликта"
благодаря