Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205946 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3460 -: Април 09, 2012, 04:27:13 pm »
Имай предвид, че не съм експерт, така че най-добре е да вземеш решение по въпроса въз основа на твоята собствена преценка.

Луната е без курс - предприетите действия могат да не донесат резултат или събитията да се развиват твърде бавно. И двата ти сигнификатора, Меркурий и Луна, не са добре поставени по знак - Меркурий е заточен, Луната е в падение и нямат сходящи аспекти в рамките на знака (не изглежда да си в много добра позиция), така че нямат и връзка с неговия управител Юпитер (може би в момента нямате възможност да изясните положението). Видно е, че си взела вътрешно решение (Луна, идваща от тригон с Меркурий), но може би избързваш малко (ранен градус на АС, Марс в съвпад с АС). Нептун на върха на 1-вия му дом може да говори за някакви колебания от негова страна. Успех!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3461 -: Април 09, 2012, 05:16:45 pm »

А. ще ме потърси ли?

В срока на действие на хорара - не! Няма връзка между господарите на 3-тите ви домове /не се виждат/, а между вашите сигнификатори има разходяща квадратура и няма да направят положителен аспект в рамките на знаците. Може би е въпрос на време, но засега не храни надежди.
Стела, току що се чухме, даже по-късно ще дойде до нас.... може ли пак да я видиш тая карта....имаме да си връщаме разни неща....как ще протече срещата?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3462 -: Април 09, 2012, 05:46:30 pm »

А. ще ме потърси ли?

В срока на действие на хорара - не! Няма връзка между господарите на 3-тите ви домове /не се виждат/, а между вашите сигнификатори има разходяща квадратура и няма да направят положителен аспект в рамките на знаците. Може би е въпрос на време, но засега не храни надежди.
Стела, току що се чухме, даже по-късно ще дойде до нас.... може ли пак да я видиш тая карта....имаме да си връщаме разни неща....как ще протече срещата?

Той ли те потърси? Сега виждам, че Луната, която управлява неговия 3-ти дом навлиза в първи дом на питащата. Това е връзка между теб и неговия 3-ти дом. Ако са вещи, ще си ги върнете.
« Последна редакция: Април 09, 2012, 05:51:24 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3463 -: Април 09, 2012, 05:50:46 pm »

А. ще ме потърси ли?

Той ли те потърси?
Не, но тъкмо мислел да ми звънне, че е в софия и иска да си вземе нещата от мен, аз като му казах, какво искам той да ми даде, веднага се нави да ми го даде защото е бил подготвен, и каза, че ще дойде до нас, към 20ч.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3464 -: Април 09, 2012, 05:54:59 pm »
Не, но тъкмо мислел да ми звънне, че е в софия и иска да си вземе нещата от мен, аз като му казах, какво искам той да ми даде, веднага се нави да ми го даде защото е бил подготвен, и каза, че ще дойде до нас, към 20ч.

Дописах горния си пост. А ти всъщност искаш ли да се разделяте? :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3465 -: Април 09, 2012, 06:01:24 pm »

Аз искам да живеем заедно и правим деца, а той не! Това е причината да се разделим! Естествено, че неискам да се разделяме, но при положение, че няма моите планове, за какво да продължаваме.... Моляте, виж как ще протече тая среща... знам, че ще си върнем вещите, другото ме интересува, дали ще ми каже нещо което искам да чуя?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3466 -: Април 09, 2012, 06:09:03 pm »

Аз искам да живеем заедно и правим деца, а той не! Това е причината да се разделим! Естествено, че неискам да се разделяме, но при положение, че няма моите планове, за какво да продължаваме.... Моляте, виж как ще протече тая среща... знам, че ще си върнем вещите, другото ме интересува, дали ще ми каже нещо което искам да чуя?

Не знам, Лули! Има тригон на Луната с Меркурий, който е положителен знак. Меркурий управлява твоя 8-ми дом. Но за брак не си мисли, че ще ти спомене. Толкова ли много бързаш? Ако го обичаш, не бързай с децата, остави го да узрее.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3467 -: Април 09, 2012, 06:19:49 pm »
той не ми каза, за сега неискам, или след година примерно....
Ще споделя, след срещата....

« Отговор #3468 -: Април 09, 2012, 08:25:23 pm »
благодаря Мирабела,и аз мисля,че още не е време..но просто ми се иска да поговорим-все пак ще изчакам малко

« Отговор #3469 -: Април 09, 2012, 08:33:43 pm »
По-добре погледни натала на майка ти и виж Сатурн и Марс какви аспекти имат към 9-ти дом...както към Слънцето и Луната...
Да, има индикации за травми в момента, тр. Марс/У4 е в почти точен съвпад с нат. Плутон/У11, ще премине и през нат. Меркурий/У6...
Тр. Луна е в точен съвпад с нат. Нептун. Реших, че щом Луната е в скорпион/воден знак е време за алтернативна медицина и дадох хомеопатия за травмата и шока + Бахови есенции, Шуслерови соли...

Благодаря, Марая  :blink:

То, ако има скъсан менискус, ще трябва да се наложи операция, а аз не виждам около нея да "играе" нож. Венера прави квадрат с Марс /разходящ/, а Марс е в разходяща опозиция с Меркурий. Кажи ми какво са казали лекарите.  :unsure: Надявам се, да съм права!

JP-то нищо конкретно не каза, освен... Аулин :-X Изискахме направление за рентген, утре ще отидем. Засега положението е много добро, състоянието се подобрява.

Благодаря, Стела :blink:

« Отговор #3470 -: Април 10, 2012, 01:39:03 pm »
ЗДравейте ,
една близка приятелка е в депресия,след разговор с любим мъж снощи...Построих и карта по нейно желание ,в дадения час и място от нея...моля,когато имате възможност и желание-погледнете :(...предварителни благодарности
"ще имат ли любовни отношения Д и М"

« Отговор #3471 -: Април 11, 2012, 03:08:50 am »
Здравейте! Може ли коментар по тази карта? Въпросът е: Ще предприеме ли (по име) действия за задълбочаване на отношенията ни? Имаме връзка, но нещо е доста нестабилна към момента. Благодаря!

« Последна редакция: Април 11, 2012, 03:39:06 am от lalitta »

« Отговор #3472 -: Април 11, 2012, 07:12:48 pm »
ЗДравейте ,
една близка приятелка е в депресия,след разговор с любим мъж снощи...Построих и карта по нейно желание ,в дадения час и място от нея...моля,когато имате възможност и желание-погледнете :(...предварителни благодарности
"ще имат ли любовни отношения Д и М"

С предстояща опозиция между управителите им не ми изглежда, че вървят към сдобряване или формиране на връзка. По-скоро комуникацията помежду им куца, всеки го играе горделив и никой не е готов да отстъпи. Дано греша.

« Отговор #3473 -: Април 11, 2012, 07:22:20 pm »
Здравейте! Може ли коментар по тази карта? Въпросът е: Ще предприеме ли (по име) действия за задълбочаване на отношенията ни? Имаме връзка, но нещо е доста нестабилна към момента. Благодаря!

Управителите ви, твоят Марс и неговият Венера, идват от напрегнат аспект (квадратура), така че не им предстои да завършат друг аспект в рамките на знаците, в които се намират. Марс е в знака на падение на Венера. Може би сте се посдърпали по този въпрос и сега си му малко сърдита и си се отдръпнала в изчаквателна позиция (ретрограден Марс). Основно правило в тълкуването на хорари за взаимоотношения е - липсата на аспект между сигнификаторите съответства на липса на промяна. Обаче Луната (управител на 3-тия дом на намеренията и действията му) ще завърши тригон със Слънце (У10), който се счита за особено благоприятен аспект за кверента. Може би все пак, за да ти угоди, ще направи компромис относно статута на връзката ви. Макар че това не изглежда да му е първа грижа в момента (Слънце в 12-тия му дом). Той се интересува повече от сексуални преживявания и приятно и неангажиращо прекарване на времето (Венера в Близнаци, в твой 8-ми дом; негов У8 Юпитер в 1-вия му дом). А може би и ти също - Луна в 8-мия му дом. :P

« Отговор #3474 -: Април 11, 2012, 08:31:01 pm »

Управителите ви, твоят Марс и неговият Венера, идват от напрегнат аспект (квадратура), така че не им предстои да завършат друг аспект в рамките на знаците, в които се намират. Марс е в знака на падение на Венера. Може би сте се посдърпали по този въпрос и сега си му малко сърдита и си се отдръпнала в изчаквателна позиция (ретрограден Марс). Основно правило в тълкуването на хорари за взаимоотношения е - липсата на аспект между сигнификаторите съответства на липса на промяна. Обаче Луната (управител на 3-тия дом на намеренията и действията му) ще завърши тригон със Слънце (У10), който се счита за особено благоприятен аспект за кверента. Може би все пак, за да ти угоди, ще направи компромис относно статута на връзката ви. Макар че това не изглежда да му е първа грижа в момента (Слънце в 12-тия му дом). Той се интересува повече от сексуални преживявания и приятно и неангажиращо прекарване на времето (Венера в Близнаци, в твой 8-ми дом; негов У8 Юпитер в 1-вия му дом). А може би и ти също - Луна в 8-мия му дом. :P

Благодаря, Мирабела, много верни неща си ми написала! Наистина сме "сдърпани" в момента заради едно недоразумение, което отне няколко месеца преди изобщо да го поставим на обсъждане, а преди това нещата уж се движеха в правилната посока и то той беше активния. Аз какво искам ми е малко сложно да кажа  :-[ , по-скоро май искам нещо по-смислено.  :-\ От картата може ли да се каже дали той си търси тези приятни неангажиращи изживявания другаде, защото аз съм го подложила "на диета"?  :unsure: Не ми се вярва, но ми е интересно дали може от картата да се каже.

« Отговор #3475 -: Април 11, 2012, 08:57:39 pm »
Не мисля, че в тази карта има показатели, че е започнал нещо с друга мадама. Между Венера и управителя на 5-тия му дом Меркурий има смесена рецепция, което може да говори, че си пада по любовта, флиртовете, но не е имало аспект. Луната е завършила квадратура с Венера. Мисля, че в момента няма друга на "бойното поле". Самото положение на управителя му Венера в Близнаци може да говори за това, че е шавлив, малко непостоянен.

« Отговор #3476 -: Април 11, 2012, 09:13:54 pm »
Ами... голям моралист е по душа, но си носи и негативите на зодията му Близнаци - някак хаотичен е, изпада в крайности в преценките си; странно "животно" като цяло.  ;D

А как интерпретираш Слънце в 12-ия му дом в случая?

« Отговор #3477 -: Април 12, 2012, 11:09:21 am »
здравейте,
най-нечакано и нежелано се сдобих с ухажор-досадник :-X....семеен с две деца  :-\
"Ще спре ли да ми досажда скоро М?"
обяснявах,говорих,накрая дори много грубо обясних ,че не ми е приятен -но той просто не се отказва. :-X.в мен не буди никакво доверие-просто умора и напрежение
благодаря предварително

*

Asol

• 4140
« Отговор #3478 -: Април 12, 2012, 11:27:15 am »
Зависима ли си по някакъв начин от него ? Да не ти е шеф ? Отговорът е "да".
Картата обаче ми се струва нерадикална.

« Отговор #3479 -: Април 12, 2012, 11:46:16 am »
Благодаря Асол-по никакъв начин не завися от него-но е доста по -възрастен...и го раздава идилично влюбен-според мен просто се надъхва от това ,че го режа категорично.Дано си права... :-\