Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206652 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3480 -: Април 12, 2012, 09:32:15 pm »
То, ако има скъсан менискус, ще трябва да се наложи операция, а аз не виждам около нея да "играе" нож. Венера прави квадрат с Марс /разходящ/, а Марс е в разходяща опозиция с Меркурий. Кажи ми какво са казали лекарите.  :unsure: Надявам се, да съм права!

JP-то нищо конкретно не каза, освен... Аулин :-X Изискахме направление за рентген, утре ще отидем.

Засега положението е много добро, състоянието се подобрява.

Благодаря, Стела :blink:

Радвам се, така и предположих.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3481 -: Април 12, 2012, 09:37:11 pm »
ЗДравейте ,
една близка приятелка е в депресия,след разговор с любим мъж снощи...Построих и карта по нейно желание ,в дадения час и място от нея...моля,когато имате възможност и желание-погледнете :(...предварителни благодарности
"ще имат ли любовни отношения Д и М"

Нея я слагам на асцендента, защото е задала въпроса в точно време. Техните сигнификатори са в опозиция и въпреки, че Луната пренася светлина между тях, работата няма да стане, струва ми се. Господарите на 5-тите и 8-мите ми домове, са в приятелски знаци, но не им предстои аспект. Това е засега. Ще има противопоставяне между тях.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3482 -: Април 12, 2012, 09:41:35 pm »
здравейте,
най-нечакано и нежелано се сдобих с ухажор-досадник :-X....семеен с две деца  :-\
"Ще спре ли да ми досажда скоро М?"
обяснявах,говорих,накрая дори много грубо обясних ,че не ми е приятен -но той просто не се отказва. :-X.в мен не буди никакво доверие-просто умора и напрежение
благодаря предварително

Много си ядосана, личи си - Луната, която те управлява е в съвпад с Плутон. Обаче си зависима от него - Луната не е добре поставена в неговия знак. В знака, където се намира твоя сигнификатор той е на трон и той командва положението. Но ако си настоятелна скоро ще спре. мисля, че добре си постъпила като си му заявила, че не желаеш да те ухажва. Общо взето от теб зависи да спре, защото движението на луната клони към секстил с неговия сигнификатор - сатурн, което подсказва отговор ДА.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3483 -: Април 12, 2012, 09:51:15 pm »
Мелинда, моята приятелка също си има таен обожател. Праща цветя и СМС-и, а онзи ден един арабски сребърен пръстен и 2 часовника в кутийки от Германия (единия бил по-официален, та затова два). А онзи ден и оставил 1 кора яйца от село в кварталния магазин, заедно с 1 роза и и пратил СМС да отиде да си ги вземе. Тя вече е сериозно обезпокоена, защото не го харесва този човек /междувременно разбра кой е/, а той продължава да я засипва с СМС-и. Положението започна да излиза извън контрол, когато тя минала покрай него и след това той и пратил СМС, че се правила, че не го познава, а те всъщност никога не са се запознавали. И сега смята да му сложи всичките дрънкулки в една торбичка и да му ги върне, защото не е честно да задържа неща от човек, когото не харесва и да му дава напразни надежди. Посъветвах я да не задържа негови неща, защото това е неговата енергия и чрез тези вещи енергията му ще присъства в нейния дом.

« Отговор #3484 -: Април 12, 2012, 11:51:18 pm »
Благодаря Стела,дразня му се,от това че не чува....атакува ме с смси,по всяко време на денонощието-а когато в прав текст му обясних ,че не може да се надява на каквото и да е-все едно нищо не съм казала,продължи в същия дух,грубостите ми подминава със снизходителна усмивка...:angry:..Много добре си посъветвала приятелката си  да не задържа тези вещи,те са проводник на енергия...
лека вечер желая

*

Stella

• 7765
« Отговор #3485 -: Април 13, 2012, 06:35:40 pm »
Благодаря Стела,дразня му се,от това че не чува....атакува ме с смси,по всяко време на денонощието-а когато в прав текст му обясних ,че не може да се надява на каквото и да е-все едно нищо не съм казала,продължи в същия дух,грубостите ми подминава със снизходителна усмивка...:angry:..Много добре си посъветвала приятелката си  да не задържа тези вещи,те са проводник на енергия...
лека вечер желая

Аз имах един такъв ухажор, много е дразнещо. Бяхме правили секс веднъж, след което реших, че не искам да бъда с него, но той се лепна за мен и няма отърване. Накрая станах груба и директно му казах, че не искам да го виждам, а той ми вика: "Ти днес май не си в настроение, ще ти се обадя утре". Ти го плюеш, той си мисли, че дъжда вали. Много ми беше трудно да се отърва от него. Казваше ми: "Аз съм търпелив, мога да чакам цял живот". И още чака, виждали сме се случайно на улицата. Сигурна съм, че ако сега му кажа - ела, ще дотърчи. Той е зодия Рак, аз имам Юпитер в Рак. Иначе неговият Марс е в Близнаци, а аз имам Венера в Риби; неговата венера е в Рак, а моят Марс е във Везни. Двойната квадратура между Марс и Венера  е труден аспект за една връзка. Въпреки, че създава страст, никога не води до удовлетвореност в секса. Обикновено предизвиква борба. ;)

« Отговор #3486 -: Април 13, 2012, 08:35:01 pm »
;D ;D ;D
 това за търпението -същото ми го каза....обсажда ме от миналата година...но  тези седмици се настърви нещо...Дева-знам ,защото ме беше канил на рожден ден,и това ,че не го отразих явно не го обезвери...бившият ми мъж е Рак,АЦ-лъв,луна,венера-близнаци,марса-рак...много тежък характер-трупа в себе си с месеци,и когато избухне става  страшен....

« Отговор #3487 -: Април 13, 2012, 09:10:40 pm »
Здравейте,може ли  един въпрос
"Обвързан ли е X"
БЛАГОДАРЯ

*

Stella

• 7765
« Отговор #3488 -: Април 15, 2012, 03:50:52 pm »
Мисля, че не е обвързан.  ;)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3489 -: Април 15, 2012, 04:57:36 pm »
Стела, здрасти! Христос воскресе!
Иска ми се да се обърна и аз с един въпрос - Ще бъде ли успешна промяната на работата ми?
Въпросът е зададен в 17.34. Кандидатствах в 12.44, но задавам въпроса сега  :blink: Не мога да тълкувам солари, но виждам опозиции в относими домове към въпроса - 6 и 12, У7, 2 и 8 . Дали общите принципи влияят? Засегнатите 2 и 8 дали не водят по-скоро към отрицателен отговор?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #3490 -: Април 15, 2012, 08:09:10 pm »
Христос Возкресе! Пожелавам на теб и на всички във форума здраве!

Имам един конкретен въпрос: Да прехвърлим ли фирмата Д на наше име?

Картата е прикачена. Ще се радвам и другите да се включите!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3491 -: Април 16, 2012, 06:35:25 pm »
Стела, здрасти! Христос воскресе!
Иска ми се да се обърна и аз с един въпрос - Ще бъде ли успешна промяната на работата ми?
Въпросът е зададен в 17.34. Кандидатствах в 12.44, но задавам въпроса сега  :blink: Не мога да тълкувам солари, но виждам опозиции в относими домове към въпроса - 6 и 12, У7, 2 и 8 . Дали общите принципи влияят? Засегнатите 2 и 8 дали не водят по-скоро към отрицателен отговор?

втората работа е по 8 дом и се управлява от Марс. Марс се намира в Дева, знак, в който твоя управител няма достойнства. Мисля, че отговорът засега е не. А и на Меркурий скоро му предстои промяна на знака.

« Отговор #3492 -: Април 16, 2012, 08:30:57 pm »
Христос Возкресе на всички във форума-здраве,щастие и любов
въпросът ми е свързан с работа-наскоро ми прехвърлиха още задължения-но си правят оглушки за повишение
"очаква ли ме повишение в службата"
благодаря

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3493 -: Април 16, 2012, 08:41:27 pm »
Стела, мила,
знаеш че има един въпрос който ме тормози много относно работа при мен. В момента изкарвам по някой лев от това - онова  ама въпроса ми е кога ще се ангажирам с реално работно място ???
Не ми се смей, ама скоро не го бях задавала  ;)
Пускам карта
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3494 -: Април 16, 2012, 09:09:20 pm »
 ;D благодаря
мога ли да попитам "подходящ ли е момента да пиша на Х?"
картата не би повлияла на решението ми,но ценя мнението ви -и ще се радвам да го чуя,защото обикновено просто затвърждава моята интуиция :blink:
хубава вечер и благодаря отново

*

Stella

• 7765
« Отговор #3495 -: Април 16, 2012, 09:13:26 pm »
Христос Возкресе на всички във форума-здраве,щастие и любов
въпросът ми е свързан с работа-наскоро ми прехвърлиха още задължения-но си правят оглушки за повишение
"очаква ли ме повишение в службата"
благодаря

питащият е добре поставен (на трон) в знака на Слънцето, което е господар на МЦ. Мисля, че съвсем основателно можеш да се надяваш на повишение. Но в момента Слънцето и Марс не се виждат, така че няма да е много скоро.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3496 -: Април 16, 2012, 09:19:03 pm »
Стела, мила,
знаеш че има един въпрос който ме тормози много относно работа при мен. В момента изкарвам по някой лев от това - онова  ама въпроса ми е кога ще се ангажирам с реално работно място ???
Не ми се смей, ама скоро не го бях задавала  ;)
Пускам карта

Да, трябва да стане. Ти се управляваш от Луната, която обаче е в ранен градус, така че е рано да се каже. Обаче Луната клони към положителен аспект с господаря на 6-ти дом и на МЦ-Юпитер. Преброй градусите между Луна и Юпитер - след приблизително толкова време ще стане.  Отчети и това, че луната е в подвижен знак, значи говорим за 15 седмици. Дано! Не съм много точна в хронологиите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3497 -: Април 16, 2012, 09:22:54 pm »
;D благодаря
мога ли да попитам "подходящ ли е момента да пиша на Х?"
картата не би повлияла на решението ми,но ценя мнението ви -и ще се радвам да го чуя,защото обикновено просто затвърждава моята интуиция :blink:
хубава вечер и благодаря отново

Мисля, че моментът не е подходящ. Вашите сигнификатори излизат от квадратура, а няма връзка между господарите на 3-тите ви домове. Освен това Луната клони към опозиция с твоя сигнификатор и към квадрат с неговия. Не е подходящ момент.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3498 -: Април 16, 2012, 09:27:22 pm »
Христос Возкресе! Пожелавам на теб и на всички във форума здраве!

Имам един конкретен въпрос: Да прехвърлим ли фирмата Д на наше име?

Картата е прикачена. Ще се радвам и другите да се включите!

Ти говориш с множествено число, но слагам теб на асцендента. Твоят сигнификатор е Марс и е много добре поставен в знака на фирмата, управлявана от Слънце в Овен. Това ще е добре за фирмата, но няма да е нито добре, нито зле за теб, защото Слънцето няма достойнства в Дева - знака на твоя сигнификатор. В момента твоя сигнификатор и сигнификаторът на фирмата не се виждат, няма връзка межд, тях. Мисля, че не са ти известни всички обстоятелства.

« Отговор #3499 -: Април 16, 2012, 09:44:18 pm »
Стела благодаря ти-само затвърди интуитивното ми усещане.Толкова чаках-още малок мога  :P
хубава вечер