Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206743 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3520 -: Април 18, 2012, 04:11:57 pm »
Предложиха ми днес да пиша статии и да публикувам конкурси за един женски сайт, дори още не знам кой е, но човекът е сериозен, поне така твърди. Проблемът е, че моя приятелка има специален блог за конкурси, разбира се, не се радва, когато се появяват конкурентни сайтове. Питах да я директно дали ще ми се сърди, ако почна да пускам конкурси в друг сайт, не ми отговори конкретно, но не й стана приятно. Аз преди съм писала в разни сайтове, но без заплащане, а сега за първи път ми предлагат реална работа. Наистина ще е хубаво да си изкарвам някакви парички, дори да са малко. Обаче не съм наясно и колко се плаща за подоби статии в сайтове?

Да приема ли предложението за работа на С. ? Луната май е без курс?  :-\

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3521 -: Април 18, 2012, 06:37:36 pm »
За съжаление е без курс, да! Твърде много неща не знаеш, имаш много въпроси, следователно не е момент за вземане на информирано решение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3522 -: Април 18, 2012, 08:23:10 pm »
Добре. Мерси за отговора!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3523 -: Април 19, 2012, 10:14:30 am »
Здравейте
"необратимо ли увреди разговорът отношенията ни с бившия ми"
преди време  проведох,неприятен разговор с човек на когото ,много държа-мъж с когото имах връзка.От тогава -и двамата се държим-все едно сме несъществуващи.Иска ми се да  се извиня,обаче си мисля,че той няма да ме чуе :'(
благодаря за отделеното време предварително
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Stella

• 7765
« Отговор #3524 -: Април 19, 2012, 12:53:02 pm »
Здравейте
"необратимо ли увреди разговорът отношенията ни с бившия ми"
преди време  проведох,неприятен разговор с човек на когото ,много държа-мъж с когото имах връзка.От тогава -и двамата се държим-все едно сме несъществуващи.Иска ми се да  се извиня,обаче си мисля,че той няма да ме чуе :'(
благодаря за отделеното време предварително

Не, опозицията между управителите на 3-тите ви домове (комуникация) подсказва за това. Обаче не виждам скоро да има връзка между вас - вашите сигнификатори "не се виждат" - нямат аспект помежду си и скоро не им предстои такъв.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3525 -: Април 19, 2012, 01:41:57 pm »
14,45 ч. гр.Пловдив, въпросът е ще се омъжа ли скоро за човека до мен ?

« Отговор #3526 -: Април 19, 2012, 02:27:14 pm »
благодаря Стела,с нетърпение очаквах отговора Ви ,така се радвам  ,че е негативен....той е един сръдльо с мания за самоконтрол,скорпион с АЦ козирог,Луна,Венера,Марс-все  в Дева ,истинско изпитание за нервите ми;) ,мога ли да питам само-"скоро"в рамките на хорара ли се има предвид...
Желая Ви здраве и любов
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3527 -: Април 19, 2012, 03:26:49 pm »
Стела, мила,
Току що разбрах нещо много неприятно, един човек с когото работех дълго време е напуснал страната, уж завинаги и нямало да се връща повече - той е чужденец. И веднага пускам един хорар с въпрос наистина ли няма да се върне, ще се видим ли пак ? Назован е по име ...
Не е за вярване .....  Той живееше във България от 88 година, има къща тук....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3528 -: Април 19, 2012, 05:12:55 pm »
Съжалявам, Елфи, че си се почувствала неприятно от тази новината, обаче светът е малък вече, заради съвременните средства за комуникация, а и хората могат да пътуват свободно. Човекът, назован по име, за когото питаш се управлява от Юпитер, но и твоята родина се управлява от Юпитер. Така, че няма място за притеснение.Не е заминал за вечни времена.

« Отговор #3529 -: Април 19, 2012, 06:52:37 pm »
Зададох следния въпрос: Има ли любовни отношения между Х и У? Гледах картата, но не намирам основания да кажа ДА, управителите им са в квадрат (назовани са по имена Х-7 дом, У - 1 (7 от 7) ), упр. на петите им домове нямат аспект, на 8 домове също, та затова смятам, че отговорът е отрицателен.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3530 -: Април 19, 2012, 07:34:04 pm »
Съжалявам, Елфи, че си се почувствала неприятно от тази новината, обаче светът е малък вече, заради съвременните средства за комуникация, а и хората могат да пътуват свободно. Човекът, назован по име, за когото питаш се управлява от Юпитер, но и твоята родина се управлява от Юпитер. Така, че няма място за притеснение.Не е заминал за вечни времена.

Благодаря ти Стела, ОБИЧАМ ТЕ МНООООООГО  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3531 -: Април 19, 2012, 07:36:30 pm »
благодаря Стела,с нетърпение очаквах отговора Ви ,така се радвам  ,че е негативен....той е един сръдльо с мания за самоконтрол,скорпион с АЦ козирог,Луна,Венера,Марс-все  в Дева ,истинско изпитание за нервите ми;) ,мога ли да питам само-"скоро"в рамките на хорара ли се има предвид...
Желая Ви здраве и любов

Ами по принцип зависи от тебе, защото ти се управляваш от луната, който е по-бързата планета, а той се управлява от Марс и е добре поставен в знака на луната - Овен. Има кардинални оси, луната е в кардинален знак, така че наистина скоро - до дни ще му мине. Но пак казвам, че зависи от теб. Него го гледам по 5-ти дом, защото е бивш партньор - броя 2-ри от 7-ми дом, но назад.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3532 -: Април 19, 2012, 07:37:14 pm »

Благодаря ти Стела, ОБИЧАМ ТЕ МНООООООГО  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Това много ме радва.  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3533 -: Април 19, 2012, 07:51:37 pm »
Зададох следния въпрос: Има ли любовни отношения между Х и У? Гледах картата, но не намирам основания да кажа ДА, управителите им са в квадрат (назовани са по имена Х-7 дом, У - 1 (7 от 7) ), упр. на петите им домове нямат аспект, на 8 домове също, та затова смятам, че отговорът е отрицателен.

на осмите домове са същите управители като на 1-7 дом, а те са в разходящ квадрат, което значи - НЕ.

« Отговор #3534 -: Април 19, 2012, 07:56:17 pm »
да, за 8 домове не знам защо съм го написала така, явно съм си мислилз за петите, мисълта ми е, че каратата говори, че няма и чувства, нали така.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3535 -: Април 20, 2012, 10:17:37 am »
Стела,давам обратна връзка по хорара с ухажора......спря да ми виси пред службата и да ме атакува по телефона...На Великдан получих обаждания-5 :angry:-но не вдигнах,и получих смс-"очевидно досждам"от тогава-край..... ;D...
благодаря отново  :kissd:

« Отговор #3536 -: Април 20, 2012, 11:10:34 am »
Браво на Стела, квадратът си свърши работата! Радвам се за теб, Мелинда. ;)

« Отговор #3537 -: Април 20, 2012, 11:29:55 am »
 ;D
Както се казва"Приемам честитки" ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3538 -: Април 20, 2012, 11:45:59 am »
Стела,давам обратна връзка по хорара с ухажора......спря да ми виси пред службата и да ме атакува по телефона...На Великдан получих обаждания-5 :angry:-но не вдигнах,и получих смс-"очевидно досждам"от тогава-край..... ;D...
благодаря отново  :kissd:

Радвам се за теб! Така е, когато си твърда. ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3539 -: Април 20, 2012, 03:19:03 pm »
Привет, имам един наболял въпрос,
Решихме ссъ сина на първия ми мъж да продадем един апартамент искам да знам кога ще стане това. Пуснали сме и обява
Стела, моля те да хвърлиш едно око 
Ето картата , сложила съм я по Кох
Мирабела, кажи и ти 2-3 думи
« Последна редакция: Април 20, 2012, 03:30:47 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева