Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205308 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3540 -: Април 20, 2012, 03:36:40 pm »
Ти си Меркурий, евентуалният купувач - Юпитер. Апартаментът (твоята собственост) се управлява от Юпитер, собствеността на другата страна - от Меркурий. Двата основни играча са в съседни знаци, така че не им предстои сходящ аспект. Липсва и взаимна рецепция помежду им. Не виждам указания за покупко-продажба. Марс (обявата ви) няма да завърши аспект с Юпитер и двете планети са в негативна взаимна рецепция - възможно е условията на сделката, обявени от вас, да не удовлетворяват другата страна или евентуалният купувач да не вижда обявата ви в момента.
Надявам се, че греша. Пожелавам ви успех!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3541 -: Април 20, 2012, 04:54:09 pm »
Благодаря ти Мирабела, то това решение е много прясно  Днес пуснах обявата и може да е рано ...
 бе дано да се развият нещата добре ...
 :wub: :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3542 -: Април 20, 2012, 06:46:03 pm »
Благодаря ти Мирабела, то това решение е много прясно  Днес пуснах обявата и може да е рано ...
 бе дано да се развият нещата добре ...
 :wub: :wub:

Има връзка между продавам-купувач - управителят на продавача е в дома на купувача. Освен това купувачът и твоята собственост-4-ти дом се управляват от една и съща планета- Юпитер, което е 100% гаранция, че купувачът ще бъде заинтересован от жилището. Не виждам движение на парични средства от купувача към продавача, обаче сигнификаторите на 2-рите ви домове (Марс и Венера) се управляват от една и съща планета - Меркурий. Но предстои квадрат между тях. Може някой да прояви интерес към жилището, но да не го устрои цената.

ПП. Тук е възможно взаимната рецепция между Меркурий и марс да свърши някаква работа, но все още не съм убедена как да я тълкувам. Така или иначе, ако им разменим местата, то тогава отивайки на мястото на Меркурий, на Марс няма да му предстои аспект с Венера, макар да са в приятелски знаци, понеже е по-тежката планета, а пък е на по-ранен градус.  Отивайки на мястото на меркурий, обаче Марс показва, че парите на купувача остават при купувача.
« Последна редакция: Април 20, 2012, 06:51:02 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3543 -: Април 20, 2012, 06:56:14 pm »
Мерси много....
Ще го имам на предвид, това за цената де. Тя винаги може да се намали, а бе да му вземем парите само да се появи на хоризонта ......  ;D
Целувки от мен  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3544 -: Април 21, 2012, 09:31:45 am »
Ще имам ли 6 на контролното по счетоводство?
19.04.2012 17:32 Русе

*

Stella

• 7765
« Отговор #3545 -: Април 21, 2012, 11:59:55 am »
Ще имам ли 6 на контролното по счетоводство?
19.04.2012 17:32 Русе

Защо ти трябва шестица? Евентуално може да се каже дали ще го "вземеш" или няма да го "вземеш".
Хорарната не може да каже с колко.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3546 -: Април 21, 2012, 05:42:36 pm »
Въпрос на мой познат, който е зададен от мен: Ще преодолее ли И. раздялата с Т?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #3547 -: Април 21, 2012, 06:02:30 pm »

Защо ти трябва шестица? Евентуално може да се каже дали ще го "вземеш" или няма да го "вземеш".

Това ме учудва-въпросът е зададен конкретно, така че да се отговори с да или не-няма ли начин да се таргетне :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3548 -: Април 21, 2012, 07:00:16 pm »

Това ме учудва-въпросът е зададен конкретно, така че да се отговори с да или не-няма ли начин да се таргетне :)

Хайде , давай да видим! Ще ми бъде интересен твоят алгоритъм. Кой е сигнификаторът на контролното? - изпитите са по 3-ти дом. А на шестицата кой е ? И след като определим сигнификаторите какво следва?

И каква е разликата между шестица и петица? - А?  :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3549 -: Април 21, 2012, 07:04:23 pm »

Между сигнификаторите им предстои квадрат, което означава НЕ. За този хорар.

« Отговор #3550 -: Април 21, 2012, 07:11:09 pm »
Щом не може да се каже дали ще е 5 или 6 - ок.
Питах преди около месец за шофьорския курс дали ще го взема от първия път, на 02.05 ми е първата листовка и ако искате мога да задам като наближи въпрос и ако имате желание да го разтълкувате

« Отговор #3551 -: Април 21, 2012, 07:13:03 pm »

Благодаря, Стела, и аз мисля, че трудна работа, мноого му е тежко на момчето, но няма как да му помогна.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #3552 -: Април 21, 2012, 07:14:52 pm »
Щом не може да се каже дали ще е 5 или 6 - ок.
Питах преди около месец за шофьорския курс дали ще го взема от първия път, на 02.05 ми е първата листовка и ако искате мога да задам като наближи въпрос и ако имате желание да го разтълкувате

Супер! Какво ти отговорихме тогава?

« Отговор #3553 -: Април 21, 2012, 07:15:30 pm »

Стела е отговорила. Аз съм на същото мнение.

Бих поставила него по 1-вия дом, тъй като ти не участваш пряко във въпроса. Тогава той се управлява от Венера, а бившата му приятелка - от Марс. Двете планети имат общ диспозитор и излизат от квадратура - въпреки че е имало и все още има неща, които ги свързват, отношенията им не са били хармонични и може би не са приключили по най-приятния начин. Марс се намира в знака на падение на Венера - възможно е тя да му се сърди, да се чувства огорчена от него поради някаква причина. Ако това не е така, а той е сърдитият, значи вероятно съм им разменила домовете.
АС попада на изгорения път, ретрограден Сатурн се намира в 1-ви дом - не мисля, че му е лесно да я забрави. Напротив, въпреки че това го измъчва, той се е вкопчил в тези отношения и не пуска. При нея е възможно да е започнал нов етап в живота й - новолуние в 1-вия й дом, Марс наскоро е тръгнал директно.
Ако правилно съм разпределила домовете, мисля, че няма да я преодолее бързо. Венера ще стане ретроградна в този знак на 15-ти май и отново ще завърши квадратура с Марс. Всъщност, Венера ще бъде изгорена от Слънцето, когато се доближава до точния квадрат с Марс, а изгорените планети не можели да завършват аспекти. От тази гледна точка не мисля, че ще възстановят отношенията си. Мисля, че той ще я потърси, за да се убеди, че връзката им няма да потръгне и този път.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3554 -: Април 21, 2012, 07:15:38 pm »

Благодаря, Стела, и аз мисля, че трудна работа, мноого му е тежко на момчето, но няма как да му помогна.

Горкия! Много му съчувствам.  :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3555 -: Април 22, 2012, 01:25:22 pm »

АБЕ хора - това не е хорарен въпрос. Абсурдно е някой да не може да преживее една раздяла. Това, че в следващите 6 месеца - двамата ще са в лоши отношения, не означава, че някой ЦЯЛ ЖИВОТ ще страда. Няма такива филми, освен ако той не си ги създаде сам  :P ;D.

:rolf:
When One Door Closes Another Door Opens

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3556 -: Април 22, 2012, 02:28:20 pm »
Харесва ли ме Влад? Какво изпитва?  Знам, че мъжете били много прости и лесни за манипулиране, ама понякога изобщо не ги разбирам...  :angry: Снощи ми сервира това: "преди време бях в ситуация подобна на твоята, бях нещастен и депресиран, и се запознах с една мацка от Мирката и се разбирахме много добре, имахме общи интереси и аз се влюбих в човек, който не съм виждал никога. само в характера му или в това, което представяше, и тя като разбра,направо ме отряза и прекрати контактите с мен, защото беше невъзможно. и сега мисля, че е направила правилното нещо. Аз направих грешка като започнах да се държа по начин, по който да покажа привързаност към теб, трябваше само да ти помагам с клиповете и снимките. Не искам да се въвличам, да наранявам себе си и да нараня теб, мисля, че трябва да направя същото като онова момиче преди време с мен... "   :( Резултатът след 2 часа уговаряния, въпроси и изясняване, беше НИКАКЪВ...само ме разплака. Стана ми гадно, понеже държа на него, а ей така внезапно иска да ме изтрие?! В същото време ми казва, че му било трудно, защото мислел, че нашето е нещо специално, и наистина му било приятно с мен?! Твърде бързо съм искала да се развият нещата, да се видим, а той бил твърде зает сега... Ами не искам, истината е, че не искам да ме вижда такава. Помолих го само да си вземе камера, за да си го зяпам...  :angry: Искала съм физически контакт, а той не можел да ми го достави?! Не иска да го чакам и да си губя времето, което мога да запълня с друг човек и с много по-приятни моменти ?! Питах го директно дали зад всичките изписани глупости иска просто да ме разкара, а той отвърна: "мисля, че няма да се получи".  :34: :73: С тая негова Луна в Риби наистина се държи като скапана, наплашена риба, която се изплъзва...

С тоя Марс близо до АСЦ и Хирон до ДСЦ, да тълкувам ли, че мен ме дразни и ядосва, а аз него го натъжавам и напомням за стари болки и рани... Правя си разни интерпретации...

« Последна редакция: Април 22, 2012, 02:44:19 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3557 -: Април 22, 2012, 04:00:40 pm »
Либра, сама знаеш отговора. Ако те харесваше, щеше ли да се държи така? Дори и да предположим, че те харесва, щом онова, което представя за свои страхове, надделява, значи не е достатъчно. Зарежи го, не ти е необходим човек, който постъпва с теб по този начин. Когато мъж казва нещо от сорта на "не искам да те нараня", значи, че иска да се измъкне без да обира неприятните реакции. Пъзльо.
Марс на АС бих тълкувала като твоя леко по-агресивен подход да измъкнеш с ченгел истината от него, докато Нептун на негов АС - като той, опитващ се да се покрие и изплъзне. Неговият управител Юпитер не е в знак, където твоят управител Меркурий има есенциални достойнства. Меркурий се намира в знак, където Юпитер няма есенциални достойнства, но все пак в негова терма. Сякаш ти го харесваш повече, но и при теб не е голямата любов. Ще го забравиш скоро. Луната клони към съвпад с Юпитер в 3-тия му дом - може би ще получиш някакво извинение от него, но тъй като между Меркурий и Юпитер не предстои аспект, не мисля, че отношенията ви ще претърпят развитие.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3558 -: Април 22, 2012, 09:51:15 pm »
Здравейте, момичета!
Имам едно въпросче :Гърдите по кой дом се гледат?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3559 -: Април 23, 2012, 07:31:04 am »

АБЕ хора - това не е хорарен въпрос. Абсурдно е някой да не може да преживее една раздяла. Това, че в следващите 6 месеца - двамата ще са в лоши отношения, не означава, че някой ЦЯЛ ЖИВОТ ще страда. Няма такива филми, освен ако той не си ги създаде сам  :P ;D.

:rolf:

Хорарен въпрос е. поне за времето на действие на хорара и до промяната в обстоятелствата. А може и никога да не го преодолее. Нима няма такива случаи? На моя чичо приятелката му го изостави и се омъжи за друг и той цях живот не можа да я прежали и никога не се ожени. Не само това, ами и повече не погледна жена.