Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205052 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4020 -: Май 31, 2012, 09:15:15 pm »
Добър вечер момичета,моля ви когато имате възможност да погледнете една карта
"ще се намери ли решение да за "реконструкцията"на къщата"....
накратко казусът е  следния-от земетръса е пострадала вилата ни в близко до Перник село ,проблем е ,че къщата е със силно сантиментална стойност,мама и вуйчо са изключително привързани към нея,построена от техните родители,завещали да я поддържат и предадат на децата си :'( След смъртта на баба и дядо,къщата остана като стожер на семейството...днес са казали,че може  да не се намери начин да се реконструира,до края на седмицата чакаме строителни спецове да си кажат тежката дума ,а майка и брат и са като болни при мисълта,че със собствени ръце ще бутнат труда на родителите си :-X,лошото е,че не зависи от парите...

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4021 -: Май 31, 2012, 10:42:01 pm »
Здравейте  :blink:
Ще се явявам след няколко дни на едно интервю за работа и въпросът ми е следния

Ще започна ли работа в ...
Ще помогне ли  някой с тази карта :(
« Последна редакция: Май 31, 2012, 10:47:51 pm от karita »

« Отговор #4022 -: Май 31, 2012, 10:58:22 pm »
Благодаря за вниманието Аркукс.....ще дам обратна връзка

*

Stella

• 7765
« Отговор #4023 -: Май 31, 2012, 11:18:43 pm »
Много ти благодаря и на теб, Стела! Май Венера в 8ми и Луна в 12ти , защото аз съм си потайна, оттам са ми притесненията, не обичам да съм на показ. Не знам и аз, никак не ми е комфортна такава позиция, но щом ще е добре, ще ходя. Пък после ще кажа какво се е получило.  :blink:

Ако е интервю, поискай им предварително въпросите и ги помоли да няма изненадващи въпроси. Аз така правя, за да няма неудобни въпроси и неприятни изненади. Също имам страх от медийни изяви, но ми се налага. Все пак живото предаване е най-добрия вариант, както в радио, така и в телевизия. Вестникарите така могат да ти изопачат думите, изваждайки ги от контекста, че да се чудиш после как да обясняваш, че не си казал точно това.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4024 -: Май 31, 2012, 11:24:05 pm »
Добър вечер момичета,моля ви когато имате възможност да погледнете една карта
"ще се намери ли решение да за "реконструкцията"на къщата"....
накратко казусът е  следния-от земетръса е пострадала вилата ни в близко до Перник село ,проблем е ,че къщата е със силно сантиментална стойност,мама и вуйчо са изключително привързани към нея,построена от техните родители,завещали да я поддържат и предадат на децата си :'( След смъртта на баба и дядо,къщата остана като стожер на семейството...днес са казали,че може  да не се намери начин да се реконструира,до края на седмицата чакаме строителни спецове да си кажат тежката дума ,а майка и брат и са като болни при мисълта,че със собствени ръце ще бутнат труда на родителите си :-X,лошото е,че не зависи от парите...

Здравей, къщата на майка ти се управлява от Меркурий - 4-ти от 4-ти дом. Меркурий е силен, на трон и в сходящ  положителен аспект със Сатурн - ще се намери начин за реконструкцията и. Ретро Венерата ще създаде малко проблеми, няма да е съвсем същата, но няма да я бутнете. Дай обратна връзка какво са казали специалистите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4025 -: Май 31, 2012, 11:30:58 pm »
Здравейте  :blink:
Ще се явявам след няколко дни на едно интервю за работа и въпросът ми е следния

Ще започна ли работа в ...
Ще помогне ли  някой с тази карта :(

Мисля, че шефът ще те хареса - луна У10 е в твоя 1-ви дом, но ти се управляваш от ретроградна Венера и може нещо да не ти хареса в последствие.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4026 -: Май 31, 2012, 11:34:30 pm »
Сърди ли ми се Константин? Защо е толкова странен? Направила ли съм нещо лошо?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4027 -: Юни 01, 2012, 12:00:59 am »

Ако е интервю, поискай им предварително въпросите и ги помоли да няма изненадващи въпроси. Аз така правя, за да няма неудобни въпроси и неприятни изненади. Също имам страх от медийни изяви, но ми се налага. Все пак живото предаване е най-добрия вариант, както в радио, така и в телевизия. Вестникарите така могат да ти изопачат думите, изваждайки ги от контекста, че да се чудиш после как да обясняваш, че не си казал точно това.

Аз съм ПиАр-ка, знаем се с тях от години, те също знаят, че няма да се хлъзна, вече сме отрепетирали въпросите.  ;) Аз нямам страх, просто ми е неприятно, не обичам да съм на показ, затова и професията ми харесва, защото аз съм зад тези, които са на показ. То и астрологично няма как да ми е любимо, не съм някоя Лъвица. Аз съм по тъмните дупки.  :P Но като има смисъл, както сега... Ще ходя. Ще докладвам в неделя.

« Отговор #4028 -: Юни 01, 2012, 07:45:00 am »
Сърди ли ми се Константин? Защо е толкова странен? Направила ли съм нещо лошо?

По тази карта не мисля, че ти се сърди. Той е Слънце, ти си Сатурн. По-скоро Сатурн се сърди на Слънцето, защото Сатурн е в знака на неговото падение. Възможно ли е да е зает с работа (Слънце в негов 10-ти) или да има някакви конфликти в семейството (Слънце в сходящ квадрат с Марс, негов У4, в 1-вия му дом).

« Отговор #4029 -: Юни 01, 2012, 08:46:45 am »
 Благодаря Стелла,ще дам обратна връзка,в края на седмицата
желая ви хубав ден

*

Stella

• 7765
« Отговор #4030 -: Юни 01, 2012, 08:56:22 am »

Аз съм ПиАр-ка, знаем се с тях от години, те също знаят, че няма да се хлъзна, вече сме отрепетирали въпросите.  ;) Аз нямам страх, просто ми е неприятно, не обичам да съм на показ, затова и професията ми харесва, защото аз съм зад тези, които са на показ. То и астрологично няма как да ми е любимо, не съм някоя Лъвица. Аз съм по тъмните дупки.  :P Но като има смисъл, както сега... Ще ходя. Ще докладвам в неделя.

Ами ПиАр-ът е лицето на фирмата. Не може да остане в сянка. понякога се налага да дава интервюта, вместо управителя и от името на фирмата. Аз като казах страх, нямам предвид, че се се страхувам, а че не ми е приятно да съм центъра на прожекторите. Все пак обществено полезната дейност е такава, че не трябва да се парадира с нея. Но от друга страна трябва да се популяризира. Затова аз предпочитам други да говорят за дейността ни, а ние да не се показваме много-много.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4031 -: Юни 01, 2012, 09:02:09 am »
Е, да де, "налага се" е правилният израз.  :-\ Щом казвате, че картата е хубава, макар и такава нерадикална, ще се изявявам.  :-[

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4032 -: Юни 01, 2012, 11:55:04 am »
По тази карта не мисля, че ти се сърди. Той е Слънце, ти си Сатурн. По-скоро Сатурн се сърди на Слънцето, защото Сатурн е в знака на неговото падение. Възможно ли е да е зает с работа (Слънце в негов 10-ти) или да има някакви конфликти в семейството (Слънце в сходящ квадрат с Марс, негов У4, в 1-вия му дом).

Мерси, Мирабела. Да, сърдя му се, защото мисля, че той ми се сърди ...  ;D И да, днес цял ден е на работа, а съм сама в апартамента му, и ДА, сигурна съм, че са някакви семейни тревоги. Питах го директно, но той отвърна, че малко неща могат да го разтревожат.  :angry:

Още едно въпросче, по което ще дам обратна връзка  :P - Ще правим ли довечера секс с Константин?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4033 -: Юни 01, 2012, 08:10:49 pm »
Това да не е момчето, на когото се дърпаше? как да не ти се сърди, цяла нощ му се въргаляш в леглото, а се правиш на девица. Луната е без курс. ;D

« Отговор #4034 -: Юни 01, 2012, 09:57:22 pm »
Може да има задръжки в сексуалното изразяване, да подтиска желанията си - Сатурн (У8) в 5-тия му дом в квинкокс с Венера (У5) в 12-ти. Негов У1 е Меркурий, ретрограден, заточен в Риби - може да е пасивен, интровертен, по-мек в изразяването, човек на изкувството евентуално или крие нещо, това също е възможно. Последният аспект на Меркурий е бил секстил с негов У5 Венера в 12-тия му дом. Сигурна ли си, че не крие някое гадже, тайна връзчица? Венера обикновено представлява женска фигура в хорарите, но знам ли аз, не съм гледала хорар за гей досега. Луната идва от опозиция с Плутон в 8-мия му дом. Бих казала, че е силно напрегнат по въпроси от сексуален характер.

« Отговор #4035 -: Юни 01, 2012, 10:28:58 pm »
Хорарната астрология не знам дали може. Аз не мога. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #4036 -: Юни 01, 2012, 10:47:48 pm »
Може ли да зададен по-нестандартен хорарен въпрос :"Гей ли е Х?"  :blink:

Наталната карта не може да отговори на този въпрос, та камо ли хорарната. както казва Мирабела, не е ясно кои са сигнификаторите на въпроса. Това е от типа въпроси, на които не може да се отговори. Все едно да зададеш въпрос дали утре ще съмне или дали земята се върти около слънцето. И все едно да питаш някой дали е мъж или жена.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4037 -: Юни 01, 2012, 10:54:34 pm »
Па картата за предполагаемия гей, със сигурност, ако търсим показания, можем да намерим нещо, за което да се хванем. Изгрява двоен знак, а управителя на неговия 8-дом -сатурн също се намира в двоен знак, което може да означава, че е бисексуален, но може също и да значи "двубрачие" или промискуитет.

« Отговор #4038 -: Юни 02, 2012, 10:07:37 am »
И в крайна сметка? Хетеросексуален или не?

« Отговор #4039 -: Юни 02, 2012, 12:49:04 pm »
Здравейте!

Преди няколко дни ми просветна да направя проект (социален, за децата и инвалидите в града), и да кандидатствам с него за финансиране...
Въпросът е: Ако направя проект, ще бъде ли одобрен?

Благодаря :blink: