Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205955 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4160 -: Юни 11, 2012, 08:17:49 am »
Стела,благодаря и на теб,Мирабела-той лесно се сърди,но и аз съм инат....дано има развитие ,че наистина се уморих,ще дам обратна връзка.Спорна седмица на всички ;D

« Отговор #4161 -: Юни 11, 2012, 10:25:39 am »
Добър ден,може ли да попитам
"Безразличен ли е към мен ,човекът  към когото имам чувства"...може би звучи глупаво или черногледо,но точно така ми дойде въпросът вчера вечерта и пострих картата
желая успешна седмица на всички,и благодаря предварително :blink:

« Отговор #4162 -: Юни 11, 2012, 10:29:58 am »
Сякаш не е безразличен, но ми се струва, че в момента е погълнат по-скоро от себе си, отколкото от някакви чувства по теб. Дано да не е така, но според картата така разчитам аз нещата.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4163 -: Юни 11, 2012, 03:24:45 pm »
благодаря Изадора,Аркукс
Не сме колеги,но му предстои много важна крачка в работата-или ще продължи в това дружество,или в края на месеца ще му прекратят договора....

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4164 -: Юни 11, 2012, 05:58:20 pm »
По тази карта изглежда, че иска- У7 тригон У1, Луна тригон Слънце. Отговорът е ДА.
И макар да изгрява кардинална ос, неговият сигнификатор е във фиксиран знак, което дава надеждност и стабилност.

Благодаря за отговора!  :-[
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4165 -: Юни 11, 2012, 10:09:30 pm »
Добър Вечер,
моля ,когато ви е удобно ,дами,да погледнете хорар зададен от сестричката ми  за мъж, към когото има чувства
"обвързан ли е".Въпросът е от нея,само ползвам лога си
благодаря ви

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4166 -: Юни 11, 2012, 10:42:13 pm »
а сега - как ще го гледаме това дали е обвързан. Твоята сестра е много силно поставена и честна - Сатурн и е екзалте, но има една травма, болка в нея (Плутон е в знака и - Козирог), но това я е направило емоционално по-зряла. Тя има чувства към него определено - в неин 5 дом - Венера, Слънце, а и Юпитер.

Ако приемем, че няма връзка, с този мъж и го разгледаме по 5 дом - упр е Мерк в знака на неин 7 дом и прави опозиция с Плутон, а и самата Луна (У7) е в опозиция с Марс, може това да означава, че срещу даденият мъж стои някой. Иначе упр него 7 дом (ако той е неин 5 дом) е Юпитер, който е в самия 5 дом, но между него и Меркурий няма връзка. Луната няма да направи повече аспекти и аз мисля, че наистина има жена, която е заинтересована от този мъж, но че са били в конфликт и между тях всичко е свършило.

Дори съм склонна да мисля, че той би бил благосклонен за връзка със сестра ти (У5 е в знака на 7 дом, нищо, че е в 6 дом, често знакът е по-важен). 

Това виждам, аз не претендирам за коректност, просто е мнение - възможност.

Но със сигурност Луната не прави повече аспекти - каквато и да е ситуацията няма да има развитие по отношение на  негов друг партньор (защото така е зададен въпроса, не е зададен за сестра ти - това ИМА значение)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4167 -: Юни 12, 2012, 09:20:29 am »
Ще почна ли работа в ....?

« Отговор #4168 -: Юни 12, 2012, 09:29:21 am »
Здравейте! Как ви се виждат нещата тук: "Ще остане ли (по име) доволен от среща с Х.?" Мисля да им организирам делова среща, но не искам да е загуба на време за него.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4169 -: Юни 12, 2012, 07:31:38 pm »
Момичета, имам нужда от вашата помощ! пред дилема съм... и ме тревожи доста важен за мен въпрос.
Предният ми въпрос отпада, тъй като не ме устроиха условията за работа... обаче получих друго предложение от друг човек... От една страна това е шанс за мен и е доста добро предложение (поне така смятам), от друга страна предложението е много обвързващо... и не съм сигурна заслужава ли си, да се жертвам в името на целта си. Искат от мен нещо което е в разрез с принципите ми. Сложно е да се обясни.. но пък тази работа може да е тласък за постигане на целта ми и е това което търся. До утре трябва да дам отговор...

Та.. въпроса е, "добре ли ще е за мен да започна ли работа при *?"  (назован по име) И да приема ли предложението? 
« Последна редакция: Юни 12, 2012, 07:41:57 pm от Freya »

*

Stella

• 7765
« Отговор #4170 -: Юни 12, 2012, 08:01:47 pm »
Добър Вечер,
моля ,когато ви е удобно ,дами,да погледнете хорар зададен от сестричката ми  за мъж, към когото има чувства
"обвързан ли е".Въпросът е от нея,само ползвам лога си
благодаря ви

Той се управлява от Меркурий, Венера и Слънце в нейния 5-ти дом.  Слагам го в 5-ти, защото тя има чувства към него. Макар въобще да не ми се връзва нито позицията на луната, нито на У1 с естеството на въпроса. Нетовата връзка трябва да е в противоположния дом, следователно се управялва от Юпитер. Няма връзка между Юпитер и Меркурий - не се виждат. Не е обвързан
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4171 -: Юни 12, 2012, 08:12:08 pm »
Благодаря Анабел,Стелла,предавам :) лека вечер желая

« Отговор #4172 -: Юни 12, 2012, 08:30:23 pm »
здравейте,
Има ли още чувства мъжът С ,към жената Д?Дамата не съм аз  ;)
Притеснява ме,че мъжът проявява интерес към мен,а аз имам чувства към него....ако флирта се задълбочи,изгоряла съм отвсякъде... Д.му е била гадже,и не ми се иска да стана душевната му изтривалка , просто нямам сили С да ми счупи сърцето пак,както преди няколко месеца,когато си идвах отново... :-X
предварително казвам голямо благодаря

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4173 -: Юни 12, 2012, 08:44:09 pm »
Ще почна ли работа в ....?

Да, твоят упр Слънце, прави тригон с Упр на 6 дом - Сатурн и самият Сатурн върви към Слънцето - ретро е.  ;) и освен това Луната е в доста ранен градус и и предстоят аспекти. Ще се случва нещо.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4174 -: Юни 12, 2012, 08:45:23 pm »
Здравейте! Как ви се виждат нещата тук: "Ще остане ли (по име) доволен от среща с Х.?" Мисля да им организирам делова среща, но не искам да е загуба на време за него.

това е много общо, по кои планети домове да индикираме тези личности? Ти ли задаваш въпроса. Какви са ти на теб. Аз не се наемам да дам какъвто и да е отговор.  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #4175 -: Юни 12, 2012, 08:49:24 pm »
помогнете моля ви с отговора на въпроса:

Ще получа ли финансиране до 3 дни? - задава го мой познат и касае него.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4176 -: Юни 12, 2012, 08:50:09 pm »
здравейте,
Има ли още чувства мъжът С ,към жената Д?Дамата не съм аз  ;)
Притеснява ме,че мъжът проявява интерес към мен,а аз имам чувства към него....ако флирта се задълбочи,изгоряла съм отвсякъде... Д.му е била гадже,и не ми се иска да стана душевната му изтривалка , просто нямам сили С да ми счупи сърцето пак,както преди няколко месеца,когато си идвах отново... :-X
предварително казвам голямо благодаря

Ако той е твоя 5 дом (само чувства все още) - негов управител е Венера, която е ретро и се е разделила от Марс (упр на бившето му гадже). Марс си върви по пътя, и няма да стане ретро, преди да излезе от знака Дева, така, че няма връщане назад. Между тях връзката е била тежка - разделят се планетите след квадрат. Той може би преусмисля някакви неща сега - Венера е ретро.

Не знам какво ще реши той, след като Венера спре да е ретро, но със сигурност те няма да си подновят връзката.

На Луната и предстои съвпад с Уран - ще има развръзка между вас, скоро нещо ще се случи.  ;) неочаквано.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4177 -: Юни 12, 2012, 09:10:12 pm »
помогнете моля ви с отговора на въпроса:

Ще получа ли финансиране до 3 дни? - задава го мой познат и касае него.

И по 3 да го гледам, и по 7-ми-струва ми се не
Дано да бъркам

*

Stella

• 7765
« Отговор #4178 -: Юни 12, 2012, 09:14:45 pm »
Въпрос от мен:

Ще харесам ли Клаудио?
Това е италианеца, с когото се запознах наскоро, но не съм виждала наяве, а само на снимка.
На снимката ми харесва, но се боя да не се разочаровам като го видя наяве. Въпреки, че снимката, която видях, е чисто формална паспортна снимка, на която обикновено хората излизат грозно. Затова предполагам, че в неформална среда ще е по-хубав. Обаче аз си имам едно наум. Обещала съм му да отида в Милано през август. Много ми се иска да го харесам, иначе ще ми бъде трудно да го допусна до себе си, ако поиска физическа близост.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4179 -: Юни 12, 2012, 09:20:53 pm »
ООО, Стела, аз преди 5 дни се върнах от сватба в Италия и летях до Милано - влюбена съм в този град. И в Италия е страхотно, жените живот си живеят, има МОРАЛ, католическата сватба беше малко дълга, но поне разрешават да се сключва брак между източноправославни и католици. И италианците са страхотни!!!

Сега въпросът е него по какво го гледаме - 100% ще се видите - Луната ще направи съвпад с Уран (предполагам сте се запознали през интернет) - в 3 дом - кратко пътуване.