Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4220 -: Юни 15, 2012, 08:11:11 pm »
Здравейте, бихте ли ми помогнали чувствам се много разстроена  :'( от поведението на мъжът, в който съм влюбена - Видял ли е снимката ми? Благодаря

За съжаление не зная по кой дом да гледам снимката.
Къде е тази снимка - в интернет ли? А ти имаш ли връзка с този мъж?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4221 -: Юни 15, 2012, 08:14:23 pm »
Здравейте ,
ако  има  възможност  и  за  мен   -  Ще  се  преключим  ли  връзката/ партньорск, интимна и т.н. / си  с МЛ ?

той е в твоя 12-ти дом. луната е в твой 8-ми интересуваш се сексуално от него. Сигнификаторите ви излизат от квадрат помежду си, което казва, че не е било край. За в бъдеще не мога нищо да кажа, понеже не виждам аспекти между тях. Твоят сигникатор е ретро и не е добре поставен в знака на неговия сигнификатор. Нещата би трябвало да се изяснат, когато Венера тръгне директно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4222 -: Юни 15, 2012, 08:17:26 pm »
Здравейте момичета,може ли един въпрос
"ще се засечем ли с любимия мъж този уикенд?
хич не е желателно да се засичаме,пътувам с приятел,който ми е само приятел,но ако се видим с любимия....това само ще го разсърди повече,той и без друго страда от мания,че с приятеля имам връзка,и не успях да го убедя в противното.Докато бяхме заедно ми изяде душата за момчето... :-X
ако имате възможност,погледнете картата моля,обратна връзка ще дам в понеделник
ЗДравейте,обратан връзка-не се засякохме..

Здравейте момичета,може ли един въпрос
"ще се засечем ли с любимия мъж този уикенд?
хич не е желателно да се засичаме,пътувам с приятел,който ми е само приятел,но ако се видим с любимия....това само ще го разсърди повече,той и без друго страда от мания,че с приятеля имам връзка,и не успях да го убедя в противното.Докато бяхме заедно ми изяде душата за момчето... :-X
ако имате възможност,погледнете картата моля,обратна връзка ще дам в понеделник

Вие двамата като физическо присъствие няма д се засечете, понеже няма връзка между твоя и неговия сигнификатор. Обаче Луната откъм твоя 3-ти дом ще направи тригон с господаря на неговия трети дом - Слънце и ще пренесе светлина към твоя управител на 3-ти дом, така че внимавай!

Много обичам такива обратни връзки :)  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #4223 -: Юни 15, 2012, 08:19:13 pm »
Здравейте!
Ще може ли някой да даде мнение по тази карта: "Ще положи ли усилия (по име) да се сближи с мен за лична връзка"?
Предварително благодаря за отделеното време!

Засега - НЕ, въпреки, че харесването е взаимно. Според мен има някакви задръжки- Сатурн в негов 8-ми дом.
Това, което мога да кажа със сигурност е, че те харесва - ти си на трон в знака на неговия управител. неговият управител е в екзалтация в знака на твоя управител. но е твърде рано да се каже, защото неговият управител току-що е сменил знак - критичен е.

Много благодаря за отговора, Стела! Да, наистина има задръжки към мен, каквато и да е причината/причините. Това, че управителят му е критичен, може ли да се разглежда като настъпваща/предстояща промяна по-скоро в посока загуба на чувства/интерес към мен или не може да се определи в каква посока ще се движат нещата?

Означава, че е рано да се каже.

*

elif

• 48
« Отговор #4224 -: Юни 15, 2012, 08:37:50 pm »

Много благодаря за отговора, Стела! Да, наистина има задръжки към мен, каквато и да е причината/причините. Това, че управителят му е критичен, може ли да се разглежда като настъпваща/предстояща промяна по-скоро в посока загуба на чувства/интерес към мен или не може да се определи в каква посока ще се движат нещата?

Означава, че е рано да се каже.

Благодаря!

« Отговор #4225 -: Юни 15, 2012, 09:49:06 pm »
Здравейте,
от известно време си пиша с един човек и искам да попитам "Ще се харесаме ли, ще си допаднем ли с М.П., ако се срещнем?" Благодаря предварително!

« Отговор #4226 -: Юни 15, 2012, 10:21:00 pm »
здравейте,моля да погледнете хорар зададен и построен от приятелка,която не може да го постне сама
"Категорична ли е раздялата ми с човека,когото обичам?
така е формулиран въпроса,само си ползвам регистрацията,благодаря на отзовалите се предварително
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #4227 -: Юни 15, 2012, 11:45:42 pm »
Ако и разкрия чувствата си и поискам да бъде с мен, грешка ли ще е и има ли шанс да се получи? Севлиево 00:22 16.6.2012

*

Stella

• 7765
« Отговор #4228 -: Юни 15, 2012, 11:46:13 pm »
Здравейте,
от известно време си пиша с един човек и искам да попитам "Ще се харесаме ли, ще си допаднем ли с М.П., ако се срещнем?" Благодаря предварително!

Средна работа - нито лошо, нито хубаво. :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4229 -: Юни 15, 2012, 11:48:00 pm »
здравейте,моля да погледнете хорар зададен и построен от приятелка,която не може да го постне сама
"Категорична ли е раздялата ми с човека,когото обичам?
така е формулиран въпроса,само си ползвам регистрацията,благодаря на отзовалите се предварително

картата е нерадикална.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4230 -: Юни 15, 2012, 11:51:54 pm »
Ако и разкрия чувствата си и поискам да бъде с мен, грешка ли ще е и има ли шанс да се получи? Севлиево 00:22 16.6.2012

Няма да бъде грешка, но изчакай Венера да тръгне директно на 28.06.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4231 -: Юни 16, 2012, 08:54:27 am »
Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Не виждам градуси, но ако Луната е все още в сходящ секстил с У3 Сатурн (не е подминала точния аспект, имам предвид), казвам "да".

Обратна връзка: не пътувах; решението да се откажа взех под натиск.

Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Аз казвам НЕ, защото луната е в 10-ти дом и нито пренася светлина, нито е в дом, свързан с пътуване. Не виждам връзка между теб, представена от Марс и Сатурн - У3. Меркурий като класически управител на пътуванията също е в квадратиращ на Марс знак. Дай обратна връзка.
  ;)

Много съжалявам, че са те принудили да вземеш това решение и благодаря за обратната връзка.

Да, исках да допълня, че твоят отговор беше много точен и правилен. Благодаря.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #4232 -: Юни 16, 2012, 03:51:14 pm »
Здравейте, бихте ли ми помогнали чувствам се много разстроена  :'( от поведението на мъжът, в който съм влюбена - Видял ли е снимката ми? Благодаря

И аз се чудя кой дом подхожда за снимката. Препоръчват да се използва 10-тия дом, когато не е ясно по кой дом да бъде отнесен въпроса.
Той се управлява от Марс в знака на падение на Венера (ти) и в 12-тия ти дом. Това положение понякога е индикация, че крие нещо от теб (или той се крие от теб) или се опитва да те шпионира. Луната (която управлява въпроса и съвсем подходящо и 10-тия дом) се намира в знак на Венера, където е екзалтирана - добра индикация за кверента, въпросът би трябвало да се развива в негова полза. Освен това Луната все още не е завършила аспекти с управителя му и управителя на 3-тия му дом. Мисля, че все още не е видял въпросната снимка.

« Отговор #4233 -: Юни 16, 2012, 03:52:13 pm »
Ванила, извинявай. Не погледнах добре градусите на картата ти.

« Отговор #4234 -: Юни 16, 2012, 04:09:09 pm »
Не, не. Негативният отговор би могъл да дойде от други предпоставки. Щом става дума за чужбина, би трябвало да се търси връзка между У1/Луната и У9. Ретроградността на Сатурн може да означава, че кверентът се колебае да действа или че действа не за първи път по въпроса.
Провери дали Луната не е вече без курс (щом идва от тригон със Сатурн, може да е подминала и секстила със Слънцето, което е малко след него по градуси).
Венера ли е управител на 9-тия дом?

« Отговор #4235 -: Юни 16, 2012, 04:27:57 pm »
Добре, Луната има курс. Но ще завърши квадрат с Венера в този знак. Между Венера и Сатурн в момента липсва аспект, както ти писа. Когато Венера тръгне директна, ще завърши тригон със Сатурн. Не знам какъв е въпросът, затова отговорът ми е несериозен, но повече прилича на "не, засега".

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4236 -: Юни 16, 2012, 06:09:18 pm »

Стела, става въпрос за снимка в скайпа. Преди поддържахме контакти, но вече нямам никаква връзка с него.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4237 -: Юни 16, 2012, 07:09:56 pm »

На този етап не, гледам го по твоя 5д.- представен е от ретро Сатурн в твоя 1д. в хармоничен аспект с тебе-ретро Венера в негов 5д.- има чувства към тебе, но между негов 3д.- комуникациите и тебе, и с твоя 3д. - има нехармоничен аспект
Луната предстои да направи секстил с Меркурий- мунданен господар на 3д. - може да се задейства нещо в тази насока, а следващия аспект е тригон с Марс У3 за него в твоя12д.- на скритите неща- това ще се случи след 12градуса, Марс е в бърз знак, но Луната в бавен - след  12дни може и да те види, а и на 28 юни Венера сменя посоката и тръгва напред към точен тригон със Сатурн, а когато се случи Сатурн също ще е сменил посоката

Когато се изчислява времето се гледа знака на по-бързата планета, защото тя е апликиращата в аспекта. Аз така смятам. А ти как преценяваш времето?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4238 -: Юни 16, 2012, 07:10:30 pm »

Стела, става въпрос за снимка в скайпа. Преди поддържахме контакти, но вече нямам никаква връзка с него.

Мирабела ти е отговорила. Аз нямам врече пак да строя карта.

« Отговор #4239 -: Юни 16, 2012, 08:10:20 pm »
Добър вечер момичета,
много съм изненадана и озадачена.След 10 год.прекъсване на каквито и да е отношения,първата ми любов и сериозна връзка се сетил за мен.Онзи ден трябваше да излизам със сестра му,тя ме уведоми ,че и той дошъл.Нямах намерение да го виждам,и отложих срещата.Тя обаче ми предаде,че настоявал да се срещнем ,да се видим...дори искал да ми се обади,лично да ме покани,но не знаел как съм щяла да реагирам..имахме добра връзка,но разликата в годините ни раздели.аз бях малка и ми се живееше много,а той вече искаше стабилност-просто не се получи и точка.Нямам емоционален или сексуален интерес,но ми стана интерсно как се е сетил за мен-ретро Венерата ли свърши тази работа?

въпросът е "Има ли някакви намерения към мен Н?
много благодаря