Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207474 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4280 -: Юни 20, 2012, 07:58:56 pm »
Въпросът е: П. само професионален интерес ли има към мен?

Има един човек, с който си общуваме по работа по телефона. Той е от друг град, от месец се познаваме. Засега не сме се срещали. До края на месеца вероятно ще се видим. Той е виждал мои снимки, знае на колко съм години - аз освен името му, нищо друго не знам. Но той постоянно си търси повод да ми се обади и говорим не толкова за работа, колкото за общи теми в полето на работата. Имам усещането, че просто ми проучва мисленето и цели да ме опознае. Какво мислите за картата?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4281 -: Юни 20, 2012, 08:07:50 pm »
Стелла,
За тази карта Akruks вече ми писа, че е нерадикална, което обезсмисля основния въпрос. Обаче дали е възможно да се каже нещо за чувствата на мъжа към мен или не е редно да се разглежда изобщо? Нещо не получавам отговор и затова питам отново. Много благодаря предварително!

Ще прояви чувствата си, когато Венера (твой У5 и негов управител) тръгне директно и тригонира твоят Управител - Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4282 -: Юни 20, 2012, 08:11:46 pm »
Въпросът е: П. само професионален интерес ли има към мен?

Има един човек, с който си общуваме по работа по телефона. Той е от друг град, от месец се познаваме. Засега не сме се срещали. До края на месеца вероятно ще се видим. Той е виждал мои снимки, знае на колко съм години - аз освен името му, нищо друго не знам. Но той постоянно си търси повод да ми се обади и говорим не толкова за работа, колкото за общи теми в полето на работата. Имам усещането, че просто ми проучва мисленето и цели да ме опознае. Какво мислите за картата?

Не е само професионлен интересът му. Ти се управляваш от Юпитер и Сатурн (включен Козирог в 1 дом), а той се управлява от Меркурий в неговия 1-ви дом. Интересува се преди всичко от себе си с тази позиция, обаче Меркурий е  в квадрат със Сатурн, което дава отговор НЕ на въпроса, който си задала.

Други показатели за взаимно харесване са: Твоят първи управител - Юпитер е в екзалтация в знака на неговия управител, а неговият управител е на трон в знака на твоя управител. Изгрябав подвижни знаци, така че интересът не е много устойчив - средна работа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4283 -: Юни 20, 2012, 08:14:11 pm »
Благодаря ти Стела. Имам един уточняващ въпрос - по неговите сигнификатори може ли да се каже дали има интерес към мен като към жена или е нещо друго? Тоест може ли от картата да се изведе информация какъв е другият, освен професионалния интерес?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4284 -: Юни 20, 2012, 08:14:42 pm »
Здравейте,
ако има възможност да ми отговорите на следния въпроса: "Предстоят ли ми промени в работен план" и ако да в какво естество, т.е. положителни ли за мен. Благодаря предварително!

Луната е без курс - не очаквай промени.

« Отговор #4285 -: Юни 20, 2012, 08:17:35 pm »
Здравейте.Аз съм нова тук.Бих искала да попитам какъв пол е детенцето което чакам.Не съм питала доктор защото мъжът ми не иска да знае предварително,но аз нали съм жена...неможах да устоя.Казвам се Ива Ангелова Ангелова родена съм на 30.03.1982г.12:20 на обед,Свищов.в момента се намирам в Никозия-Кипър.Благодаря предварително.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4286 -: Юни 20, 2012, 08:18:13 pm »
Моля, помогнете, колкото и глупав да ви се стори въпроса - има ли енергийна намеса използвана към мен :'(

Благодаря!

Категорично НЕ. Ти се управляваш от Сатрун, който е силен в екзалтация във Везни и прави квадрат, както с Луна, така и Меркурий в 7-ми дом, където би трябвало да бъдат другите хора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4287 -: Юни 20, 2012, 08:19:48 pm »
Здравейте.Аз съм нова тук.Бих искала да попитам какъв пол е детенцето което чакам.Не съм питала доктор защото мъжът ми не иска да знае предварително,но аз нали съм жена...неможах да устоя.Казвам се Ива Ангелова Ангелова родена съм на 30.03.1982г.12:20 на обед,Свищов.в момента се намирам в Никозия-Кипър.Благодаря предварително.

на този въпрос не може да се отговори с хорарна карта. Ако е първо дете, погледни си наталната карта какъв знак има на върха на 5-ти дом - мъжки или женски. Ако е второ дете - през един дом. Обаче има значение и господарите на домовете дали са в мъжки или в женски знаци.

« Отговор #4288 -: Юни 20, 2012, 08:30:34 pm »
Втора бременност е но първата беше кухо яйце.т.е без ембрион.Но благодаря все пак.

« Отговор #4289 -: Юни 21, 2012, 09:37:07 am »
момичета здравейте,бихте ли изказали мнение по хорара
"Ще пътувам ли в чужбина"
въпросът е за друг континент,уж вичко беше уредено,но сега има финасов проблем.Чакам едни пари,шансът обаче е малък да ги платят по проекта на време,и ако не ги получа....няма да пътувам,а тъкмо включих на приключенски дух :P
момичета,давам обратна връзка по този хорар-казахте -ще пътувам....Така и стана,ще пътувам,финансите са уредени,обаче няма да е до мечтаната дестинация,а до друга по-близка, но пак така красива.Помощта дойде неочаквано от бившият ми съпруг-попита ме какво искам за РД-то,което наближава,и аз му казах че не ми достига сума за пътуването,и вместо да ми купува безсмислени неща,той реши да ми подпомогне,за да осъществя плануваното..явно като приятли сме по-успешни ,отколкото като двойка..благодаря ,за тълкуването и вдъхнатата надежда.При мен хорарите очивидно работят-изобщо не вярвах,че това ще се осъществи ;D

« Отговор #4290 -: Юни 21, 2012, 11:06:43 am »
Здравейте може ли да задам един елективен въпрос? Не знам как се построява карта на такъв...

« Отговор #4291 -: Юни 21, 2012, 02:30:35 pm »
 :58:
Благодаря,юрнала съм се да пазарувам,все едно утре летя -удоволствието да се случи нещо мечтано,от което почти си вдигнал ръце, е невероятно,по-хубаво дори от самото преживяване...весел и слънчев ден на всички

*

Stella

• 7765
« Отговор #4292 -: Юни 21, 2012, 05:22:01 pm »
Здравейте може ли да задам един елективен въпрос? Не знам как се построява карта на такъв...

Елективен въпрос е обратното на хорарен.
Докато при хорарните въпроси се построява карта за точно определено време и се търси отговор на въпрос, то при елекцията се задава въпрос и се търси ПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ за осъществяне на събитието, така че да има успех за питащия. Елективната астрогия е много трудоемка, защото се разглеждат голям брой карти, за да се избере най-подходящото време. Имаме тема във форума за елективна естрология, но мисля, че в заглавието имаше правописна грешка, така че ти бъде трудно да я намериш по ключова дума.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4293 -: Юни 21, 2012, 06:20:31 pm »
Здравейте, много дълго време бях влюбена в един човек, но напоследък отношенията ни станаха ужасни. Трудно ми е, дори снощи си разменихме ужасни думи. Кажете ми, моля, ще имамеш ли отношения някога пак?

Ще имате отношения, макар сега да сте сърдити.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4294 -: Юни 21, 2012, 06:21:37 pm »
Добър вечер момичета,
много съм изненадана и озадачена.След 10 год.прекъсване на каквито и да е отношения,първата ми любов и сериозна връзка се сетил за мен.Онзи ден трябваше да излизам със сестра му,тя ме уведоми ,че и той дошъл.Нямах намерение да го виждам,и отложих срещата.Тя обаче ми предаде,че настоявал да се срещнем ,да се видим...дори искал да ми се обади,лично да ме покани,но не знаел как съм щяла да реагирам..имахме добра връзка,но разликата в годините ни раздели.аз бях малка и ми се живееше много,а той вече искаше стабилност-просто не се получи и точка.Нямам емоционален или сексуален интерес,но ми стана интерсно как се е сетил за мен-ретро Венерата ли свърши тази работа?

въпросът е "Има ли някакви намерения към мен Н?
много благодаря

здравейте момичета,искам да дам обратна вр. по хорара-настъпи промяна в обстоятелствата-в крайна сметка се видяхме....Изненадващо ,но след мълчанието около половин час,се разприказвахме,и изкарахме  добре,толкова добре,че приключихме вечерта в неговия дом,заедно със сестра му и мъжа и до 5 сутринта на сладки приказки и вино...тя определено се пробва да ме сватосва с него ,а той  тактично го удари на свалка  ;)..Разбрахме се до края на седмицата пак да се видим..тази сутрин,получавам цветя ;) любимите ми сини ириси,знам от кого са,но не знам струва ли си да се връщам в миналото и то с 10 години назад,при положение ,че чакам друг,от друга страна,докато чакам любимия,не мога да спра земята да се върти...затова зададох въпрос
"Ще има ли развитие флирта с Н"
благодаря и хубав ден

Няма няма да има развитие, по-добре освободи човека от себе си, след като сърцето ти е дадено на друг.

« Отговор #4295 -: Юни 21, 2012, 07:10:57 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:35:05 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #4296 -: Юни 21, 2012, 07:44:23 pm »
Въпросът е за евентуалната помощ на Ник, но ми се струва, че всъщност въпросът има две части - дали ще смениш работата (дали ще започнеш нова работа, може би вече конкретно набелязана позиция) и дали Ник ще съдейства за това.
По въпроса за започването на работата, която желаеш, съм за "да". Между Марс (ти) и Меркурий (У10 - желаната работа) има разходящ секстил - благоприятен момент може да е бил пропуснат наскоро или напротив - нещата да са уговорени вече. Но Луната ще пренесе светлина между двете планети като първо завърши секстил с Марс, а след това - съвпад с Меркурий. Така че - да, някой би трябвало да ти съдейства, за да започнеш работата, но дали това ще бъде тъкмо Ник, смея да се съмнявам. Съмненията ми произтичат от факта, че Ник, назован по име, би трябвало да получи 7-мия дом в хорара, т.е. да се управлява от Венера, която няма аспекти към Марс или Меркурий. Освен това Венера е ретроградна - не е решителна в действията си. Но тъй като Луната е управител на въпроса, тя може да е свързана с Ник (въпроса) по някакъв начин (макар че не се диспозира от Венера). Напр., Ник да намери друг човек, който да задвижи твоя въпрос. Луната не управлява никой дом по Плацидиус и се намира във включен (интесептиран) знак. Макар че въпросният човек изглежда да е с много силни позиции (Луната е на трон), може да е с вързани ръце, ограничен в действията си. Дали по Кох управителите на домовете се променят? Ще те затрудни ли да провериш?
Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4297 -: Юни 21, 2012, 08:38:34 pm »
Да, права си, по Кох се променят знаците на върха на някои куспиди, Рак не е заключен и се мести на К9. Поставям картата по Кох за по-нагледно.

Всъщност аз го помолих за помощ като цяло, а не за точно определена позиция и не само в организацията, където работи той. Тук също си права, защото по-скоро очаквам от него да поразпита и да ме препоръча на други организации, защото зная че има доста контакти. Не ми е отговорил все още, но аз изпратих имейла едва преди няколко часа.

Непрекъснато подавам документи на различни места, но досега не съм получила сериозно предложение, току-виж се появи нещо!

Благодаря Мирабела!

Аз мисля, че от него нищо не зависи: 1. ретрограден е - със смянатана посоката на Венера, може и той да се извърти, 2. няма връзка между него и твоята работа, 3. Сигнификаторите ви няма да се срещнат - Марс излиза он Дева преди точния квадрат с Венера. Самият Ник - венера не е добре поставен в знака на твоя Марс-планетата, която те управлява. не смятам, че може да ти бъде от полза. но това е към настоящия момент. Все пак когато Венера тръгне директна след 28 юни, може нещата да се променят. като включим и ретроградната сянка, смятай до края на юли.

« Отговор #4298 -: Юни 21, 2012, 08:58:30 pm »
Мерси Стела, написах си елективното въпросче при операции. Дано ако и ти имаш време да дадеш съвет. Аз ще се ровя и по други теми за да проуча нещата.  :blink:

« Отговор #4299 -: Юни 21, 2012, 09:51:01 pm »

картата е с късен Асц.,
Той е представен от Меркурий У3, У12 и У1 за него- открито се интересува от себе си, понеже е в негов 1д., а скрито си комуникира, в случая с тебе (и с тебе)
Ти си Юпитер в 5д.- просто си на романтична вълна и си склонна да приемеш вниманието му по този начин
На него Юпитер му е У7 и У6 - в случая си му партнор по работа, в негов 11д.- има те за приятел
На Луната предстои квадрат със Сатурн негов У8- няма да се стигне до секс, въпреки приказките от негова страна, тъй като Луната ще е в съвпад с Меркурий по същото време, така че очаквай още по-засилена комуникация от негова страна
последния аспект на Луната е секстил с Марс негов У10 и У5 в негов 3д.- ще си говорите за кариера и любов, на приятелски начала, защото Марс е твой У11д :)

Благодаря ти akruks  :blink: