Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206554 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4360 -: Юни 27, 2012, 03:16:07 pm »
Един хорарен въпрос от мен - ще емигрирам ли, ще се омъжа ли зад граница?
Имам много силна връзка с италианец, но не съм убедена, че съм готова на такава стъпка все още, макар много да ми се иска.
Въпреки това любопитството ме гложди как ще се развият отношенията ни. И двамата сме много влюбени. Предстои да се срещнем през август.
Ох, душичка  :blink: Мога само да ти завиждам на "розовите очила" :lol: Хубаво е човек да е влюбен...
Излизаш му в 5д- има чувства към теб, неговия сигнификатор Юпитер е в твоя 9д- показва, че е чужденец,другия му управител Нептун е в негов 12д- нещо все пак прикрива- погледнах ви и композита, имате Нептун на АСц в 1д- силно иделизиране на връзката, не се вписва в реалността, което проличава и от написаното тук, че имаш "много силна връзка"- това нещо може да се каже ако реално се познавате и имате връзка поне 3г.
Малко късния АСц показва, че един от двамата, или и двамата, вече е взел решение, което не подлежи на промяна, както и си написала, че предстои среща, но не се чувстваш готова за по-голяма стъпка...
Има хармонични аспекти между твоя У1 Меркурий с У7 и У9, което дава реални шансове да се събереш с този човек зад граница, последния аспект на Луната е съвпад със Сатурн, твои У5, може и да узакониш любовта си.
Колкото до тр. Уран през Иц- мен поне не ме направи емигрантка навремето, но често сменях стаите в общежитието, общежитията, а накрая се установихме с моя мъж в бащиния ми дом  :blink:

Благодаря за тълкуванието и за трезвия поглед. Аз не съм изключила мозъка, но съвсем осъзнато съм се отдала на чувствата и емоциите. под силна връзка разбирам силна като интензитет, не и като трайност и продължителност. Ще ви държа в течение, момичета. Нямам какво да губя. Каквото сабя покаже! Да Нептун често ми се набива в очи по харарите, които си задавам напоследък. И така ще е сигурно още дълго време, понеже транзитния е върху наталния ми У7, който управлява едновременно и 9-ти дом. Т.е. при мен 7-ми и 9-ти дом са свързани с общ управител по рождение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4361 -: Юни 27, 2012, 03:18:38 pm »
Стела, пиша само по хорара, другите карти засега само им хвърлих поглед.
Аспектът между вашите сигнификатори е сходящ, а този на 4 дом е едновременно и сигнификатор на партньора. Така че не виждам пречки да отидеш да отскочиш за известно време там - Юпитер е в мутабелен знак, а твоя сигнификатор е в знак от фиксирания кръст - може би няма да е лесно да се решиш на такава стъпка (емиграция). Венера У9 е стационарно-ретроградна, което обяснява защо сега задаваш подобен въпрос.

Мерси, Асолче! Чакам аз Венера да обърне посоката, та чак тогава да давам по-твърди обещания, щото той вече няма търпение да ме види, а аз упорито отказвам да го осветлявам по въпроса с пътуването. казах му, че проучвам оферти. Първо искам Венерката да обърне посоката, тогава ще действам и ще казвам нещо повече.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4362 -: Юни 27, 2012, 04:51:17 pm »
Ще одобри ли майка ми връзката ми с Константин?

Асц е малко късен, но не прекалено, нали? :p Много червенко виждам, аз си знам, че няма да е лесно, и ме е страх дори да и спомена. Не знам какво да очаквам. Тя е доста съмнителна и подозрителна по принцип, обвинява ме дори да няма повод, тършува ми из нещата, все открива разни бележки, писаници, и идва да ми иска обяснения, сякаш съм 15-годишна, а вече не съм. Това е първото истинско и сериозно нещо, което имам, и мога да нарека "връзка".  :-\

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4363 -: Юни 27, 2012, 06:25:37 pm »
здравейте,
"Загубил ли е интерес към мен Х,след разговора ни"-питам за мъж с ,когото се виждам.Имам симпатии към него,но ми се наложи да обясня,че не съм по енодневните авантюри.Сега ,вероятно уикенда ще се видим,и ми е интересно какво ще ми каже,или пък просто ще побегне
благодаря предварително

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4364 -: Юни 28, 2012, 12:56:35 pm »
искам да питам, при зададен въпрос с луна без курс... но луната е в действащ съвпад с планета (по малко от 1 градус) - но разходящ. Брои ли се този аспект или си остава без курс, тоест няма да има развитие въпроса/нищо няма да се случи?

« Отговор #4365 -: Юни 28, 2012, 04:56:42 pm »
Обратна връзка по този хорар - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg264875.html#msg264875
Промениха критериите, че е само и единствено за магистри и аз отпаднах.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4366 -: Юни 28, 2012, 06:15:52 pm »

Здравейте и от мен. Имам отчаяна нужда от помощ.
Баща ми заминава за едно много опасно място за няколко дни. Опитваме се да го убедим да не ходи, но той по-скоро го приема като приключение и не отчита реалната опасност. А след историята с медиците в Либия съм много мнителна към пътувания до опасни места, още повече, че той не е тип характер, който да се оправя добре в рискови ситуации.

Въпросът ми е - Ще се върне ли татко без проблеми от там?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4367 -: Юни 28, 2012, 07:41:03 pm »
Ако приемем, че баща ти се представя от 10-ти-според мен да

Нали майка ти "държи" домашното огнище?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4368 -: Юни 28, 2012, 07:42:15 pm »
Ако приемем, че баща ти се представя от 10-ти-според мен да

Нали майка ти "държи" домашното огнище?

да, ако правилно разбирам "държи". Побърках се да търся информация за консулски служби и посолства. Най близкото е в Нигерия  :-X

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4369 -: Юни 28, 2012, 08:11:51 pm »
За колко дена е пътуването

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4370 -: Юни 28, 2012, 08:14:15 pm »
Отива за 2 седмици, заминава следващия уикенд, към края на седмицата, де

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4371 -: Юни 28, 2012, 09:24:06 pm »
Яя, хвърли един поглед и на транзитите на баща ти

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4372 -: Юни 28, 2012, 09:30:13 pm »
Яя, хвърли един поглед и на транзитите на баща ти

Хвърлих - има Нептун на К7 и Сатурн върху неговия СЛВ - Сатурн му управлява 5ти. Меркурий като У на АЦ се закача с натален Уран в 12, като Уран му е У6. Абе, нямам думи..... само клипчета гледам в youtube и съм полудяла. На него явно му се ходи. Той е стелиумна Дева в 1ви дом. Натален Мерк е в съвпад с АЦто му.  :'(

Акрукс - отива, за да види, заради приключението, че няма да му се случи втори път да иде в Африка. Но там в момента има гражданска война.
За съжаление, аз от хорари не разбирам.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4373 -: Юни 28, 2012, 09:46:46 pm »
Е, дано часът му да е верен наистина, че баба се кълне в това. И ВСЕ ПАК, ДАНО НАИСТИНА СЕ ВЪРНЕ БЛАГОПОЛУЧНО ОТ ТАМ. сори, но се включиха главните.

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4374 -: Юни 28, 2012, 09:58:31 pm »

Хвърлих - има Нептун на К7 и Сатурн върху неговия СЛВ - Сатурн му управлява 5ти. Меркурий като У на АЦ се закача с натален Уран в 12, като Уран му е У6. Абе, нямам думи..... само клипчета гледам в youtube и съм полудяла. На него явно му се ходи. Той е стелиумна Дева в 1ви дом. Натален Мерк е в съвпад с АЦто му.  :'(

Какво има в 8-ми, къде е у8 и какви асп прави в натала?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4375 -: Юни 28, 2012, 10:39:52 pm »

8ми е празен, Нептун е в съвпад с Юпитер(в 3ти ) и секстил с Меркурий и Плутон в 1ви. Така погледнато, не е зле, но транзитите не са много свежи.

А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #4376 -: Юни 28, 2012, 10:43:58 pm »

8ми е празен, Нептун е в съвпад с Юпитер(в 3ти ) и секстил с Меркурий и Плутон в 1ви. Така погледнато, не е зле, но транзитите не са много свежи.
Няма ли го в натала, никакви транзити не могат да го отключат

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4377 -: Юни 28, 2012, 11:05:57 pm »
искам да питам, при зададен въпрос с луна без курс... но луната е в действащ съвпад с планета (по малко от 1 градус) - но разходящ. Брои ли се този аспект или си остава без курс, тоест няма да има развитие въпроса/нищо няма да се случи?
дори минута разлика от последния мажорен аспект прави Луната вече без курс
и не че нищо няма да се случи, но нищо ново не предстои да се случва
за въпроси, когато питащият се притеснява за нещо, това е хубаво, че нищо лошо няма да се случи и излишно се притеснява

ясно, благодаря ти :)

« Отговор #4378 -: Юни 29, 2012, 07:33:18 am »
Здравейте!
Снощи имах големи телефонно - интернет любовни сътресения....Предстои ми пътуване и много исках да се видим и говорим с господина, но...явно е решил друго. Въпроса ми е : Това ли е окончателната ни раздяла с И...?(името). Как виждате нещата, приятели?

« Отговор #4379 -: Юни 29, 2012, 08:32:11 am »
Отчаяна съм, този път много, много :'(

Въпросът ми е "Има ли бъдеще връзката ми с К.../назован по име/?"

:rolleyes:
Моля за помощ!