Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206659 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4380 -: Юни 29, 2012, 05:32:57 pm »
Един хорарен въпрос от мен - ще емигрирам ли, ще се омъжа ли зад граница?
Имам много силна връзка с италианец, но не съм убедена, че съм готова на такава стъпка все още, макар много да ми се иска.
Въпреки това любопитството ме гложди как ще се развият отношенията ни. И двамата сме много влюбени. Предстои да се срещнем през август.

В рамките на действието на хорара не мисля, че ще емигрираш, защото за трайна емиграция търсим не само връзка между У1 и У9, но и между У1 и У12. У1 (Меркурий) в сходящ секстил с У9 (Венера) - ще осъществиш пътуването си, при което връзката ви ще се развие благоприятно (У1 в сходящ секстил и с У7 Юпитер), но липсва аспект между У1 и У12, а Луната излиза от квадратура с У12 (Слънце). Приятно пътуване и красиви емоции ти пожелавам! Мисля, че картата показва, че ще си пракараш много добре там. Взела си му ума на този италианец (според картата) - Юпитер в знак на Меркурий. ;)

« Отговор #4381 -: Юни 29, 2012, 05:42:10 pm »
Здравейте!
Снощи имах големи телефонно - интернет любовни сътресения....Предстои ми пътуване и много исках да се видим и говорим с господина, но...явно е решил друго. Въпроса ми е : Това ли е окончателната ни раздяла с И...?(името). Как виждате нещата, приятели?

В рамките на действието на хорара (3 до 6 месеца) не изглежда да се очаква подновяване на взаимоотношенията ви, защото липсва сходящ аспект между Луна (ти) и Сатурн (той). Той е екзалтиран стационарен Сатурн в 10-тия си дом, към когото липсват сходящи аспекти - може би гради кариера и си придава доста важност. Планета без сходящи аспекти изглежда като изолиран човек. Може би се намира на повратна точка в живота си и обмисля накъде да продължи. Ти си Луна в падение и на изгорения път - надявам се, че няма да се терзаеш много заради него (защото от положението на Луната ми се струва, че точно това правиш). Нещо положително в картата да отбележа. Следващият аспект на Луната е тригон със Слънцето, което обикновено се счита за силно благоприятен аспект за кверента. При това Слънцето е в знака на Луната. Развитието на въпроса би трябвало да бъде в твоя полза, в която и посока да се бъде - към сдобряване или към несдобряване. Слънцето в 12-тия ти дом може да показва blessing in disguise.

« Отговор #4382 -: Юни 29, 2012, 05:53:08 pm »
Отчаяна съм, този път много, много :'(

Въпросът ми е "Има ли бъдеще връзката ми с К.../назован по име/?"

:rolleyes:
Моля за помощ!

Ти си Слънце, той - Сатурн. Слънцето се намира в знака на заточение на Сатурн. Сатурн не му отвръща с по-добро - Сатурн е екзалтиран в знака на падение на Слънцето. Липсва хармония във взаимоотношенията ви, всеки дърпа в различна посока, а компромис не се вижда. Предстои квадратура между Слънцето и Сатурн.
Ако имате връзка, е възможно да настъпи криза в отношенията ви и връзката ви дори да се разпадне.
Ако нямате връзка, изглежда, че ще имате възможност да формирате такава, но това може да ти (ви) коства прекалено много усилия, като не се знае дали тези усилия ще се окаже, че са си стрували. И двамата може да останете разочарование от тези взаимоотношения. По тази карта не изглежда да си подхождате или разбирате особено (но това не е синастрия, имай го предвид).
Слънцето е в 5-тия му дом, управителят на 5-тия му дом е Меркурий в знака на Слънцето и в 12-тия ти дом. Предполагам, че той има чувства към теб, но или не ги показва (екзалтиран Сатурн - придава си важност, пренебрегва останалите, У5 в 12-тия ти дом) или е разочарован, разсърден от нещо (Слънце в знака на падение на Слънцето). Може би защото не си отстъпила пред исканията му и сега се е дистанцирал и обмисля (стационарен Сатурн без сходящи аспекти към него в момента).
Сатурн е в 3-тия ти дом - той е в мислите ти. Но Слънцето е в знака на заточение на Сатурн. Не го обичаш (силно) или познаваш прекалено добре лошите му страни.
Луната (вторият ти управител) е в падение и на изгорения път - сърцето ти страда (може би поради липсата на внимание от негова страна или тази неизвестност - дали има чувства към теб или не). Следващият аспект на Луната е тригон със Слънцето, което е благоприятно за теб - ще намериш покой и удовлетворение. За момента отношеният ви може да се подобрят или да изглеждат по-перспективни.

« Отговор #4383 -: Юни 29, 2012, 10:55:48 pm »
Здравейте момичета :))

от доста годинки вече се терзая по едно раче, което уж показва симпатии към мен, но много бързо се плаши и прибира обратно в черупката си, а аз много го харесвам  :-[ :( Можете ли да ми кажете дали има недежда и смисъл да се боря за тези отношения? Благодаря ви предварутелно  ;D

П.П.: за неговия час на раждане не съм сигурна...

« Отговор #4384 -: Юни 30, 2012, 10:35:13 am »
Razkolebana, объркала си темата. Картата ти е подходяща за темата СИНАСТРИЯ.

Раците са така - мълчат като риби, а ти има да му се чудиш какво му е в главата. Особено твоят екземпляр, който в добавка има и потайна скорпионска Луна. Преди месец-два имаше из форума казус с мъж Рак. Потърси из темите.
Натално Луната му е в съвпад с Уран - може бързо да сменя настроенията. Твоят Сатурн е върху неговите Луна/Уран. В синастриите Сатурн на единия партньор върху планета на другия може да действа като спирачка върху изявата на тази планета. В случая твоят Сатурн, по-точно опозицията ти Слънце/Сатурн - твоята сериозност и взискателност - може да го плашат малко, ако е непостоянен в настроенията си и тяхната изява.
Твоят Марс е в знаков съвпад с негова Венера - предполагам, че има физическо привличане помежду ви, но сякаш на теб ти се пада водещата роля.
И още нещо. В натала си той има мутабелна тау-квадратура между Венера, съвпада му Марс/Сатурн и Нептун. Може да предпочита да избяга от дадени отношения преди те да са се развили и евентуално да се разочарова от тях. Венера е в Близнаци, Нептун в Стрелец - може да е склонен повече да фантазира за идеала си за жена и идеалната любов, отколкото да я търси и да се бори за нея.
Ти в момента си на вълна любов и сексуални удоволствия, преливаш от енергия и желание за такива изяви - транзитен Уран е върху Венерата ти, тр. Плутон е в квадрат с Венерата ти, тр. Юпитер е върху Марса ти.
При него положението може да не е толкова розово - тр. Плутон е върху Слънцето му, тр. Уран е в квадрат с него. В момента той може да подлага на съмнение същността си, какво прави и защо го прави, да изпитва нужда да избяга, да се освободи. Тъй като Плутон е замесен, това не е процес, която се извършва за един ден, има нужда от повече време.
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 10:53:22 am от Mirabella »

« Отговор #4385 -: Юни 30, 2012, 10:41:01 am »
Mirabella, благодаря за насоката  :-[ още не съм много ориентирата тук  :blink:

« Отговор #4386 -: Юни 30, 2012, 10:53:49 am »
Допълних поста си. Имай предвид, че не съм експерт. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #4387 -: Юни 30, 2012, 11:10:43 am »
;D

« Отговор #4388 -: Юни 30, 2012, 11:25:59 am »

Много мило все пак да погледнеш картата макар и да съм объркала темата, благодаря ти, Mirabella   :58:

Тук последните няколко седмици се занимавам само с четене по различни сайтове с цел да се ориентирам в поведението му. Прочетох и темата за раците, която сте обсъждали преди време, за водните луни и т.н. за жалост все още не съм съвсем наясно с доста от термините, нито с точното значение на отделните планети и тяхното взимодействие, но не се отказвам  ;D А и си обясних доста неща, както в неговото така и в моето поведение  ;D

Иначе си много права да, това с настроенията се случва буквално за секунди - докато се смее и внезапно изпада в такава дълбока отдалеченост и все се чудя какво съм объркала, а и той си мълчи, все нищо няма..  :( А също и за привличането  ;) вече 6г. се гоним ... и мълчим... Иначе наскоро ми разкаваше за идеалната любов, която е  виждал в лицето на родителите си и за грешките от миналото си, за които съжелява, а тази откритост съвсем не му е присъща, та си въобразих че има раздвижване под черупката  ;D явно не е точно така. Лошото е че има огромно влияние над мен, една усмивка и забравям всичко, затова се чудех дали изобщо ни е писано или това е предела на отношенията ни... Можеби си права и му трябва време знам ли...

« Отговор #4389 -: Юни 30, 2012, 11:31:38 am »
Здравейте,
Може ли да погледнете тази карта, въпросът е "Ще прояви ли внимание към мен днес (по име)?"
Благодаря ви!

« Отговор #4390 -: Юни 30, 2012, 01:03:01 pm »
Здравей, Лунно момиче!
Успокой малко топката, излизшно се притесняваш- обича те, а с това пришпорване да не си избързаш късмета   :blink:
Той малко се е отдръпнал и затворил в себе си, но всеки има такива периоди, не е фатално.

Ах, Akruks, обичам те, благодаря ти за този отговор!  :88: То хубаво аз да почакам, обаче той отдръпването дано към себе си го прави, не към други, че като гледам как го нападат жените и лошо ми става...

« Отговор #4391 -: Юни 30, 2012, 04:34:25 pm »
Въпросът е зададен от приятелка: Ще си взема ли изпита? Аз само построявам карта и тълкувам, до колкото мога :)
Изпитът е свързан с висше образование и затова гледам 9 дом, та ако съм права, то тогава  отговорът е категорично да, вие как мислите?

"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4392 -: Юни 30, 2012, 04:52:56 pm »
Благодаря за включването, Акрукс :) Изпитът е на 02.07, обикновено резултатите излизат на същия ден, така че ще дам отговор в понеделник  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4393 -: Юни 30, 2012, 06:29:38 pm »
здравейте,
"Загубил ли е интерес към мен Х,след разговора ни"-питам за мъж с ,когото се виждам.Имам симпатии към него,но ми се наложи да обясня,че не съм по енодневните авантюри.Сега ,вероятно уикенда ще се видим,и ми е интересно какво ще ми каже,или пък просто ще побегне
благодаря предварително
не е изгубил интерес, но е предимно със сексуален акцент, единия ти уравител Плутон излиза в негов 8д.,
неговият управител на дома на чувствата, който е и негов сигнификатор, излиза в негов 1д - не е влюбен в теб на този етап, интересува се от себе си, но не при всички пламва любов от пръв поглед
за предстоящата среща- възможно е да промени решението си по някакъв начин или курса на поведение, понеже в картата е ретрограден, а от днес Венера смени посоката, отделно между вас има по знак квадратура-не предстои да стане точна в рамките на настоящите знаци, но със сигурност не са ви гладки отношенията
благодаря ти ,Аркукс,не са никак гладки-и честно казано,да прави каквото реши...май губя интерес към него,дори се чудя,дали да има среща,той също си трае....но май ми е все едно

« Отговор #4394 -: Юни 30, 2012, 06:44:54 pm »
Привет! Имам и аз един въпрос. Той е "Ще се видим ли отново с А.?".
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4395 -: Юни 30, 2012, 06:52:29 pm »
Не засега.

« Отговор #4396 -: Юни 30, 2012, 06:59:42 pm »
здравейте,
"Загубил ли е интерес към мен Х,след разговора ни"-питам за мъж с ,когото се виждам.Имам симпатии към него,но ми се наложи да обясня,че не съм по енодневните авантюри.Сега ,вероятно уикенда ще се видим,и ми е интересно какво ще ми каже,или пък просто ще побегне
благодаря предварително

Марибел, по картата ти не личи той да показва особен интерес към теб. Той е Венера в Близнаци, където управителят ти Марс няма есенциални достойнства. Освен това Венера е ретроградна и в 1-вия му дом - интересува се главно от себе си, самовглъбен. Със заточен Юпитер там може да е самохвалко или човек, който иска всичко, повече отколкото му се полага.
Между управители ви липсва сходящ аспект, което не говори добре за бъдещо развитие на отношенията ви.
Луната е в 5-тия му дом и знак на Венера - второто определено е показател, че имаш чувства към него, докато първото ми се струва, че потвърждава естеството на въпроса - интересът ти към неговите чувства. Но неговият У5 Венера е ретроградна - не ги споделя. Луната излиза от напрегнати аспекти с Уран и Плутон - показател, че се терзаеш от несигурност, може би и ревност.
Марс,твоят управител, се намира в 10-тия дом (4-ти от 7-ми), т.е. в дома на края на отншенията ви. Още по-показателно е положението на Марс по знак - в знака на падение на Венера. Паднал ти е в очите господинът и обмисляш да поставиш край. Проверявам дали картата отговаря на най-новия ти пост по темата и се оказва, че е така.
Луната има още един предстоящ аспект - съвпад със Сатурн. Тъй като Луна и Сатурн управляват 3-тите ви домове, този аспект може да показва бъдещ разговор помежду ви, в който изглежда, че той ще има преимущество (Сатурн е екзалтиран).

*

Stella

• 7765
« Отговор #4397 -: Юни 30, 2012, 07:32:49 pm »
Здравейте,
Може ли да погледнете тази карта, въпросът е "Ще прояви ли внимание към мен днес (по име)?"
Благодаря ви!

Според мен - ДА.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4398 -: Юни 30, 2012, 08:42:16 pm »
Не засега.

Това предполагам включва и дългосрочния период, обхванат от хорара 3 до 6 месеца мисля?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #4399 -: Юни 30, 2012, 10:25:55 pm »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink: