Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206408 Прегледи
*

Alena

• 38
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4420 -: Юли 01, 2012, 06:57:54 pm »
Mirabella, извинявай за настоятелността ми, но вижда ли се дали ще започвна работа скоро?

« Отговор #4421 -: Юли 01, 2012, 07:33:31 pm »
Здравей, Лунно момиче!
Успокой малко топката, излизшно се притесняваш- обича те, а с това пришпорване да не си избързаш късмета   :blink:
Той малко се е отдръпнал и затворил в себе си, но всеки има такива периоди, не е фатално.

Според мен - ДА.

Здравейте, много ви моля, може ли по тази карта в допълнение да ми кажете какво и кога мога да очаквам като развитие в отношенията ни? Akruks, разбирам, че ми казваш да не бързам толкова, но ми е толкова странно защо не ме покани да се видим като нормални млади хора, а разчита на срещите, организирани по друг повод и на тях ми показва отношение. Притеснявам се да не си играе с мен, защото аз наистина го харесвам. 

« Отговор #4422 -: Юли 01, 2012, 07:38:47 pm »
Mirabella, извинявай за настоятелността ми, но вижда ли се дали ще започвна работа скоро?

Ох, не съм добра в прогностиката. Не се осланяй на мнението ми.
За работа търсим транзити през 10-ти (и/или 6-ти) дом и/или аспекти към техните управители. Първото не е налице в момента. Но в края на месец юли, началото на август транзитни Юпитер и Уран ще аспектират Слънцето (У10) и Марса ти (У6). Транзитен Юпитер в 8-мия ти дом ще допълни наталната ти квадратура Слънце/Марс (най-точния аспект на У10 Слънце) до тау-квадратура, а Уран в 5-тия ти дом при ретроградното си движение ще завърши отново тригон с Марс и квинкокс със Слънце.
Надявам се тези аспекти да са достатътчи за започване на работа. Успех!

« Отговор #4423 -: Юли 01, 2012, 07:46:59 pm »
Moon_girl, аз съм на друго мнение - не мисля, че ще има развитие в отношенията ви, защото секстилът между управителите ви е вече разходящ. Надявам се, че аз съм тази, която греши (което се случва често, не се притеснявай). Марс в 1-вия ти дом - доста бързаш, може би пришпорваш нещата (с това съм съгласна). Момчето изглежда, че се интересува от теб, има чувства към теб, защото управителят му Юпитер се намира в знака на твоя управител Меркурий, а Меркурий е в 5-тия му дом. Обаче в Близнаци Юпитер е заточен, което не му помага да действа, да направи крачка към теб. Може би го е страх, може би е неуверен в себе си.
Луната в 3-тия ти дом ще завърши секстил с Марс в 1-вия ти дом. Този аспект потвърждава хубавият разговор, който сте имали (споменат от теб в предходен пост).

*

Papy

• 4343
« Отговор #4424 -: Юли 01, 2012, 07:48:44 pm »
И аз съм на мнението на мирабела

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4425 -: Юли 01, 2012, 07:56:36 pm »
добър вечер момичета,моля ви за интерпретация върху хорара
"Добре ли е Чернушка?"
Чернушка ми е домашно животинче,отсъствам от дома за около 10-15 дни,днес ми се обадиха да ми съобщят,че вчера не се е хранила и е била оклюмана,никой не повикал ветеринар...сега звъня на майка ми,на тя не ми вдига телефона,и се паникьосвам как е ...Чудя се дали да паля колата и да тръгвам към дома,на 250 км :'( а утре имам бизнес ангажимент ,но съм готовd да го отложа
благодаря на включилите се
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Papy

• 4343
« Отговор #4426 -: Юли 01, 2012, 08:30:07 pm »
Акрукс, въпросът е за продължението, хубаво е да се чете последователно

« Отговор #4427 -: Юли 01, 2012, 08:31:36 pm »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

Луната, управителят на човека отсреща, на когото се надяваш, е в падение и няма връзка с твоя управител Сатурн. Засега изглежда, че не се появява сериозен мъж в животата ти. Дано греша и успех!
Благодаря за бързия отговор Мирабела , права си сериозен мъж няма в живота ми в момента.Но ми стана любопитно: по картата може ли да се каже след колко време би била възможна една такава връзка?Усмихнат ден на всички! :blink:
   ??? :-[ :'(

« Отговор #4428 -: Юли 01, 2012, 08:53:23 pm »
А... това с майчинството как да го приемам, също като грешка или то важи? Това момиче ме вълнува от почти година насам и отношенията ни са на странни приливи и отливи, та подобно нещо вероятно ще означава, че тя съвсем ще се оттегли от живота ми.
не, там нямам грешка- нейният управител Луната се намира в нейния 5дом, където е и северен лунен възел, отделно на Луната предстои секстил- хармоничен аспект, с управителя на 5д - Марс

Благодаря за пояснението! Това с бременността обаче не го намирам никак за добре  :-\ . Както казах в един от по-горните си постове, имам основание да смятам, че й се е случило нещо травмиращо и това, съчетано с мисълта тя да стане майка, направо ме поставя на тръни.

EDIT: Ще пусна солара ѝ за тази година в темата за солари. Ще съм ти благодарен ако хвърлиш едно око.
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 08:59:42 pm от Tornquist »
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4429 -: Юли 01, 2012, 08:54:49 pm »
 ;D благодаря Аркукс,дано
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #4430 -: Юли 01, 2012, 09:48:03 pm »
Много благодаря на всички за мненията. Akruks  ;D , безкрайно много се надявам да се случат нещата по твоята прогноза! Иначе ще е много гадно. Как така да се харесваме, а да няма развитие!? Не му показвам, че бързам, не ми е в стила, но вътрешно много се измъчвам, да. Може и наистина да го е страх в известен смисъл, да си е внушил някакви неща. Но според мен това са глупости, ако наистина ме харесва, не знам какво пък толкова ще го спре поне да опитаме. Уж напредваме по малко, но мнооооооооооооого бавно.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4431 -: Юли 02, 2012, 07:16:37 am »
да, харесва те  :P
Кратката версия: Би трябвало да си пада. Той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий. Меркурий е в 5-тия му дом.

По-дългата версия: Юпитер в 9-тия ти дом - предполагам, че обектът е далеч от теб. Уран в 1-вия му дом. Може би пътува или просто не е човек, който обича да се задържа за дълго време на едно място. Това обяснява пропуснатите ви възможности - разходящ секстил между Меркурий и Юпитер, разходящи аспекти на Луната с двете планети-сигнификатори. Юпитер е в съвпад с ЮЛВ - някой от миналото ти, който се опитва да се върне при теб или ти искаш да го върнеш?

Благодаря за обратната връзка. Мисля си че съм му интересна и му допадам, но нямам идея дали не ме харесва просто като човек.. И аз по картата предположих че има интерес, след като ме поставя на трон. А това че съм в 5тия му дом си мислех, че означава че аз го харесвам.  :blink:  По време на задаване на въпроса не е бил далеч от мен, но принципно е :) От друг град е. И до сега сме се срещали 3 пъти и то все в различни градове  ;D Покрай общи приятели и тнт... за тълкуването на ЮЛВ не знам - аз го познавам от скоро.

« Отговор #4432 -: Юли 02, 2012, 09:50:51 am »
Един малко по-нестандартен въпрос, зададен от моя прителка. Ще се подобри ли състоянието на детенцето ми? Детето е много емоционално и плаче много на сън, сега ще го водят при хомеопат, защото положението е нетърпимо.
Детето е представено от Сатурн, който е в екзалтация и се движи диретно, има един апликиращ секстил с Луната, мисля, че ще се оправи.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Alena

• 38
« Отговор #4433 -: Юли 02, 2012, 10:57:18 am »
Благодаря за трудът ти, Mirabella!

Akruks, надявам се да чуя и твоето мнение по въпроса кога ще започна работа. Дата: 02.07.2012, София, 11:55 АМ

Дано не съм пропуснала нещо :-[
« Последна редакция: Юли 04, 2012, 02:15:41 pm от Alena »

« Отговор #4434 -: Юли 02, 2012, 12:11:41 pm »
Въпросът е зададен от приятелка: Ще си взема ли изпита? Аз само построявам карта и тълкувам, до колкото мога :)
Изпитът е свързан с висше образование и затова гледам 9 дом, та ако съм права, то тогава  отговорът е категорично да, вие как мислите?

Браво на Акрукс, девойчето си взе изпита  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4435 -: Юли 02, 2012, 12:34:12 pm »
Твоят Управител Меркурий ще стане ретрограден в средата на този месец, предстои на два пъти да направи точен секстил с неговия Юпитер- на 24 юли и на 23 август, така че ще се засечете с твоя пич, като от твоя страна трябва да настъпи промяна в поведение, начин на приемане на нещата- писала си в преден коментар, че много го харесвали- какво лошо има в това да ти харесват любимия, трябва да се радваш, че е харесван и ухажван, а той предпочита теб, дето има една приказка- "по-добре да ям торта и да почерпя остналите, отколкото сух мухлясъл хляб и никой да не го иска"

Akruks, безкрайно ти благодаря за изчерпателната информация! До 23 август би трябвало да се видим още доста пъти, така са организирани нещата, обаче това няма нищо общо с покана от него към мен, което всъщност чакам. Ще видим какво ще се промени в мен, интересно... на този етап, макар че със сигурност ми личи, че го харесвам, съм и малко дръпната, защото не искам в неговите очи да съм поредната, на която й текат лигите по него, а и той не се е разбързал и това съвсем ме изнервя... Колкото до тортата  ;D - интересна приказка, не я бях чувала. Аз по природа съм доказан алтруист, но все пак точно тази торта искам сама да я ям.  :P

« Отговор #4436 -: Юли 02, 2012, 01:18:50 pm »
Отчаяна съм, този път много, много :'(

Въпросът ми е "Има ли бъдеще връзката ми с К.../назован по име/?"

:rolleyes:
Моля за помощ!

Ти си Слънце, той - Сатурн. Слънцето се намира в знака на заточение на Сатурн. Сатурн не му отвръща с по-добро - Сатурн е екзалтиран в знака на падение на Слънцето. Липсва хармония във взаимоотношенията ви, всеки дърпа в различна посока, а компромис не се вижда. Предстои квадратура между Слънцето и Сатурн.
Ако имате връзка, е възможно да настъпи криза в отношенията ви и връзката ви дори да се разпадне.
Ако нямате връзка, изглежда, че ще имате възможност да формирате такава, но това може да ти (ви) коства прекалено много усилия, като не се знае дали тези усилия ще се окаже, че са си стрували. И двамата може да останете разочарование от тези взаимоотношения. По тази карта не изглежда да си подхождате или разбирате особено (но това не е синастрия, имай го предвид).
Слънцето е в 5-тия му дом, управителят на 5-тия му дом е Меркурий в знака на Слънцето и в 12-тия ти дом. Предполагам, че той има чувства към теб, но или не ги показва (екзалтиран Сатурн - придава си важност, пренебрегва останалите, У5 в 12-тия ти дом) или е разочарован, разсърден от нещо (Слънце в знака на падение на Слънцето). Може би защото не си отстъпила пред исканията му и сега се е дистанцирал и обмисля (стационарен Сатурн без сходящи аспекти към него в момента).
Сатурн е в 3-тия ти дом - той е в мислите ти. Но Слънцето е в знака на заточение на Сатурн. Не го обичаш (силно) или познаваш прекалено добре лошите му страни.
Луната (вторият ти управител) е в падение и на изгорения път - сърцето ти страда (може би поради липсата на внимание от негова страна или тази неизвестност - дали има чувства към теб или не). Следващият аспект на Луната е тригон със Слънцето, което е благоприятно за теб - ще намериш покой и удовлетворение. За момента отношеният ви може да се подобрят или да изглеждат по-перспективни.

Мирабела,
Благодаря ти много, отново! Написаното от теб граничи с ясновидство. Просто съм възхитена колко си добра в тълкуването и избора на точните думи. :blink:
Малко информация за статистиката - да, имаме връзка, повече от 10 год. И - да, всеки дърпа в своята посока и място за компромиси вече няма. Наистина тази връзка ми костваше много, много усилия.
Нямам съмнения в неговите чувства. И да, той не обича да ги показва, да говори за тях. И в момента е сърдит много.
Дадох си сметка за лошите му страни /черти/, които познавам наистина много добре.
Разсъждавах много върху тях и нашите взаимоотношения и взех решение да прекратя тази връзка.
Въпреки, че ми изглеждаше съдбоносна, в прекия и преносния смисъл на думата.

Благодаря ти още веднъж! :wub:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4437 -: Юли 02, 2012, 05:40:04 pm »
Въпросът ми е-ще бъде ли успешно сътрудничеството ми с Х. относно общ бизнес-проект ? Благодаря предварително .

« Отговор #4438 -: Юли 02, 2012, 05:44:06 pm »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

Луната, управителят на човека отсреща, на когото се надяваш, е в падение и няма връзка с твоя управител Сатурн. Засега изглежда, че не се появява сериозен мъж в животата ти. Дано греша и успех!
Благодаря за бързия отговор Мирабела , права си сериозен мъж няма в живота ми в момента.Но ми стана любопитно: по картата може ли да се каже след колко време би била възможна една такава връзка?Усмихнат ден на всички! :blink:
   ??? :-[ :'(

Съжалявам. Картата не показва появата на сериозен мъж (или изобщо на връзка) в живота ти във времето, в което хорарът е активен - следващите 3 месеца. Ако имаше сходящ аспект между У1 и У7, щях по разстоянието между тях в градуси да се опитам да видя след колко време ти предстои връзка. Но тъй като няма аспект, няма връзка, докато е активна картата.

« Отговор #4439 -: Юли 02, 2012, 05:46:39 pm »
Да ви попитам, ако Марс излезе сигнификатор на някого/нещо, но е в 29 градус на Дева, прави тригон с Венера, но след навлизане във Везни и след  напускане знака, то този тригон борите ли го или се счита, че след като промени знака, ситуацията ще се обърне в друга посока  :-\