Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205057 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4620 -: Юли 18, 2012, 07:03:23 pm »
Една приятелка ме запали по астрологията, но още ми е тъмна Индия, честно :)
Връщам се да чета във форума, но бих искала да попитам един въпрос, който ми е важен в момента (за работа)

Та: ще започна ли работа преди първи август 2012 г? (утре съм на интервю за искана от мен позиция :)

П.С. Тъй като вторият въпрос, който ме вълнува е за емиграция и дали изобщо ми е писано, къде по наталната си карта да гледам за това?

П.П.С презадавам въпросът, защото не съм дала час и град - въпросът е зададен в София, в 20:03 часа/
« Последна редакция: Юли 18, 2012, 09:28:31 pm от jasmin_veni »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4621 -: Юли 18, 2012, 08:42:58 pm »
Mirabella, на първата карта Асц е на изгорения път. Освен, че луната без курс, затова за мен е леко съмнителна. Но втората е ясна.  :-\

« Отговор #4622 -: Юли 18, 2012, 10:49:55 pm »
Ще вземе ли Е във Събота ( 21.07.2012 ) сумата, заради която заминава в чужбина?

« Отговор #4623 -: Юли 19, 2012, 09:24:16 am »
Здравейте, моля ви от сърце за помощ на един много важен за мен въпрос и за човекът към когото изпитвам чувства - Ще го задържат ли на границата? Не мога да си намеря място от притеснение  :'( Благодаря на всички отзовали се
аз пък го гледам по 7-ми и Марс- негов У9 ще направи тригон с Юпитер У1, което показва, че ще пътува, може да има известно забавяне от ретро Нептун У1, който е в 12д, както и другия У9 Плутон, който е ретро и квадратира Марс

Благодаря и на теб, Akruks. Дано да си права и не се откаже да пътува. Дай Боже всичко да мине безпроблемно!

« Отговор #4624 -: Юли 19, 2012, 10:00:15 am »
Ще вземе ли Е във Събота ( 21.07.2012 ) сумата, заради която заминава в чужбина?

Сатурн в 7-ми дом, новолуние - картата е нерадикална, не би трябвало да се тълкува.

Квезитът е споменат по име, би трябвало да е по 7-ми дом. Той се управлява от Венера в 9-тия си дом, което изглежда да отговаря поне на част от естеството на въпроса - евентуално заминаване в чужбина. Управителят на 2-рия му дом (парите му) е Марс, заточен в знака на Венера и в 1-вия му дом. Към настоящия момент финансовата му ситуация не изглежда да е завидна. За получаване на пари би трябвало да търсим аспект между неговия У2 Марс и У2 Венера на отсрещната страна, от която очаква да ги получи. Липсва такъв аспект. Луната е изгорена от Слънцето и й предстои квадратура със Сатурн в 1-вия му дом. Марс ще завърши опозиция с Уран в 7-мия му дом. Изглежда ми като "не". Но новолунните хорари са непредсказуеми. Освен това Сатурн в 7-мия дом може да означава, че при тълкуването липсва важна част от информацията.
Сатурн управлява негови 5-ти и 6-ти домове. Слънцето - негов 12-ти. Липсва сходящ аспект между Венера и негов У9 Меркурий, който е ретрограден. Може би пътуването му ще се отмени засега поради служебни ангажименти или такива, свързани с деца.

« Отговор #4625 -: Юли 19, 2012, 10:12:31 am »
Една приятелка ме запали по астрологията, но още ми е тъмна Индия, честно :)
Връщам се да чета във форума, но бих искала да попитам един въпрос, който ми е важен в момента (за работа)

Та: ще започна ли работа преди първи август 2012 г? (утре съм на интервю за искана от мен позиция :)

П.С. Тъй като вторият въпрос, който ме вълнува е за емиграция и дали изобщо ми е писано, къде по наталната си карта да гледам за това?

П.П.С презадавам въпросът, защото не съм дала час и град - въпросът е зададен в София, в 20:03 часа/

Прикачвам картата по-долу.

Много бих искала да кажа ДА, защото между главните сигнификатори във въпроса - твоя управител Сатурн и управителя на работата (У10) Марс има сходящ аспект - съвпад. Но заради новолунието се въздържам - новолунните хорари се считат за нерадикални от някои хорарни астролози, защото според тях били непредсказуеми. Луната като управител на въпроса е "изгорена" от Слънцето, т.е. обезсилена - сякаш върпросът не се развива или поне не според очакванията на кверента. Освен това Луната се намира в знака на заточение на Сатурн и ще завърши квадрат с него. Или ти не си сигурна дали желаеш да започнеш въпросната работа, за която се явяваш на интервю, или обстоятелствата ще се стекат така, че няма да останеш доволна от изхода на въпроса. Марс (работата) е в знака на екзалтация на твоя управител Сатурн, т.е. длъжността би трябвало да е подходяща за теб. Но Сатурн е в знака на заточение на Марс, Луната е в знака на падение на Марс. Може би си на мнение, че въпросната длъжност или фирма не е достатъчно добра или подходяща за теб и заради това се колебаеш.

Заради квадрата Луна/Сатурн и изгарянето на Луната мисля, че няма да получиш въпросната работа или няма да си доволна от нея, или започването й ще е свързано с трудности, напрежение.
Заради съвпада Марс/Сатурн, който предстои, би трябвало да намериш работа в указания от теб срок или известно време след изтичането му, защото Марс и Сатурн са в кардинален знак (бързо действащ знак), но бавен дом (9-ти - падащ дом).

Извинявай, ако греша. Първо не съм експерт и второ с това новолуние грешките са съвсем възможни. Успех ти пожелавам!

« Отговор #4626 -: Юли 19, 2012, 10:59:49 am »
Божеее, много точно си разчела всичко!!
Искам работата в тази компания, но не съм сигурна, че ще ме удовлетвори напълно, така е.
Вътрешното усещане ми е, че трябва да изчакам и до две седмици ще се появи точната за мен работа.
А като отворих сутринта Зет 9 и видях квадратите и опозициите ми се стори, че не съм на правилния път е момента.
Ще пиша за развитието на нещата :)

Кога е удачно да се задава хорар за нещата свързани с емиграцията, защото честно казано не се съобразих с новолунието и празния ход на луната?

« Отговор #4627 -: Юли 19, 2012, 12:01:09 pm »

Сатурн в 7-ми дом, новолуние - картата е нерадикална, не би трябвало да се тълкува.

Квезитът е споменат по име, би трябвало да е по 7-ми дом. Той се управлява от Венера в 9-тия си дом, което изглежда да отговаря поне на част от естеството на въпроса - евентуално заминаване в чужбина. Управителят на 2-рия му дом (парите му) е Марс, заточен в знака на Венера и в 1-вия му дом. Към настоящия момент финансовата му ситуация не изглежда да е завидна. За получаване на пари би трябвало да търсим аспект между неговия У2 Марс и У2 Венера на отсрещната страна, от която очаква да ги получи. Липсва такъв аспект. Луната е изгорена от Слънцето и й предстои квадратура със Сатурн в 1-вия му дом. Марс ще завърши опозиция с Уран в 7-мия му дом. Изглежда ми като "не". Но новолунните хорари са непредсказуеми. Освен това Сатурн в 7-мия дом може да означава, че при тълкуването липсва важна част от информацията.
Сатурн управлява негови 5-ти и 6-ти домове. Слънцето - негов 12-ти. Липсва сходящ аспект между Венера и негов У9 Меркурий, който е ретрограден. Може би пътуването му ще се отмени засега поради служебни ангажименти или такива, свързани с деца.

Mirabela,
Страхотна си !

Аз също мисля,че отговора е не, но пък мисля, че такава карта не би трябвало да се тълкува също...Мислех да пускам нови хорари,но мисля, че няма смисъл. Иначе, всичко това което си написала е точно така. Надявам се нещата да са положителни. Няма да се тормозя повече, надявам се ( и имам такова чувство ), че нещата ще се наредят.... БЛАГОДАРЯ ТИ!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4628 -: Юли 19, 2012, 01:32:11 pm »
Здравейте :). Върнах се от Валенсия, след това останах няколко дни при Константин, но той се държа супер странно, вместо да ми се радва през цялото време, защото дълго не се бяхме виждали, той ми се караше и на няколко пъти ми се развика жестоко.. :( Не разбирам изобщо какво се случва в главата му, отбягваше ме, не искаше да го докосвам, защото му било адска жега. На сбогуване като ме изпрати до гарата, ме целуна по челото, а не по устните... Питах го директно: "Какво се случва с нас и искаш ли да бъдеш с мен?", а той...отвърна: "В момента не желая да обсъждам това, защото имам много други неща, за които да мисля"... и потегли, защото бързаше за работа. Оттогава минаха 3 дни и не сме се чували. Моля някой да ми отговори дали ще ми звънне, пише, или ще се свърже ли по някакъв начин с мен...или нещата ще свършат без дори да разбера? Ще ми звънне ли Константин?  :'( Знам, че има някакви проблеми, грижи се за болната си баба, която го е отгледала, изнервен е, уморен от работа, но не ми споделя нищо.

П.П. Пак късно забелязах градуса на Луната :(...и сигурно няма да получа отговор.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4629 -: Юли 19, 2012, 01:49:03 pm »
на изгорения път ти е асценднетът, но Луната (упр негов 3 дом) ще направи първо съвпад с ретро Мерк, после секстил със Сатурн (упр твой 3 дом) така, че ще се обади.
When One Door Closes Another Door Opens

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4630 -: Юли 19, 2012, 02:16:05 pm »
Момичета, извинявам се за спама, но в последно време ми се случват все едни кофти неща (семейство, любов, университет, приятели и т. н.). В трудно положение съм, чувствам напрежение и дискомфорт и започвам да се филмирам много сериозно  :'( Бис искала да ви помоля за помоля за помощ, нещо от сорта на това да ми кажете кога горе-долу да очаквам нещата да се поизбистрят и какви още проблеми е възможно още да ми се случат. Не знам дали ще се наемете, май въпросът ми трябва да го пусна в наталните карти, но това е, че и аз не знам какви са ми милионите въпроси. Според Вас да пусна ли тук хорарче някакво или да си пусна наталната карта в съответната тема. Преди известно време мисля, че бях пускала, но не получих отговор. Благодаря на включилите се :cry3:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4631 -: Юли 19, 2012, 02:18:43 pm »
Момичета, извинявам се за спама, но в последно време ми се случват все едни кофти неща (семейство, любов, университет, приятели и т. н.). В трудно положение съм, чувствам напрежение и дискомфорт и започвам да се филмирам много сериозно  :'( Бис искала да ви помоля за помоля за помощ, нещо от сорта на това да ми кажете кога горе-долу да очаквам нещата да се поизбистрят и какви още проблеми е възможно още да ми се случат. Не знам дали ще се наемете, май въпросът ми трябва да го пусна в наталните карти, но това е, че и аз не знам какви са ми милионите въпроси. Според Вас да пусна ли тук хорарче някакво или да си пусна наталната карта в съответната тема. Преди известно време мисля, че бях пускала, но не получих отговор. Благодаря на включилите се :cry3:

пусни в темата за наталите или някоя за практиките и обещавам, че поне аз веднага ще се включа  ;) :P да видим какво се случва. :)
When One Door Closes Another Door Opens

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4632 -: Юли 19, 2012, 02:22:22 pm »

пусни в темата за наталите или някоя за практиките и обещавам, че поне аз веднага ще се включа  ;) :P да видим какво се случва. :)

Анабелл, страхотна си, веднага пускам в наталите :wub:

« Отговор #4633 -: Юли 19, 2012, 02:47:50 pm »
Не искам, а и не трябва, да говоря по този начин, но дали е възможно Константин да има друга и да не смее да го каже, и да се държи по този начин с цел да те отблъсне. Ти сама да си тръгнеш от него.

По хорара съм на мнението на Анабел. Негов У3 Луна ще завърши секстил с твоя управител и в крайна сметка секстил с и с твоя У3 - би трябвало да се обади.

« Отговор #4634 -: Юли 19, 2012, 03:26:49 pm »
здравейте дами,може ли мнение по хорар от сестричката ми
"Ще има ли възможност М да ме покани на среща?"Господина е много заето човече,но проявява интерес към нея,а тя го харесва много ;D,няма чувства но емоциите ги има,тя е с разбирането,че мъжът трябва да е инициативната страна,така че сама няма да се реши....много благодаря в аванс

« Отговор #4635 -: Юли 19, 2012, 06:49:06 pm »
здравейте дами,може ли мнение по хорар от сестричката ми
"Ще има ли възможност М да ме покани на среща?"Господина е много заето човече,но проявява интерес към нея,а тя го харесва много ;D,няма чувства но емоциите ги има,тя е с разбирането,че мъжът трябва да е инициативната страна,така че сама няма да се реши....много благодаря в аванс

Би трябвало да има възможност - Луната (негов У3) ще завърши секстил с нейния управител.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4636 -: Юли 19, 2012, 08:22:55 pm »
Здравейте. Т.к. моят баща лудна на стари годи че даже взе и се ожени. В 21.15ч на 19 07 в София се зададох въпроса " Ще се раздели ли, баща ми с любовницата си / някак си не ми се обръща езика да я наричам  негова  жена/
Не става  дума за любов някакава 20год мадама  , тя е 57год стара мома,  това добре ама мама е още жива. Вместо да си гледат старините и да са си в помощ. Майсторски успя да му внуши колко е вреден за него  брат ми, на път е да го откъсне и от мен, аз не се давам , но....
Има нещо зловредно в тази жена, не знам какво но с женската си интуиция го усещам...
Построих и  хорар Луната е само с добри аспекти, но  в хорара баща ми  по 10 дом ли е, а кучката му   по кой дом е
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #4637 -: Юли 19, 2012, 08:55:16 pm »
Кучката му, ако е домашен любимец, е по 6-ти. Ако е само любовница-по 5-ти,  ако случайно са сключили вече брак (не разбрах), е по 7-ми-тия ги броиш като вземеш дома на бащата за 1-ви.

« Отговор #4638 -: Юли 19, 2012, 09:23:00 pm »
благодаря Мирабелла,предавам :P

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4639 -: Юли 19, 2012, 09:47:55 pm »
Кучката му, ако е домашен любимец, е по 6-ти. Ако е само любовница-по 5-ти,  ако случайно са сключили вече брак (не разбрах), е по 7-ми-тия ги броиш като вземеш дома на бащата за 1-ви.
Съпруга му стана, мечтата на старата мома да е женена,  нищо че младоженецът е на 70.
Правилно ли разбрах  значи 10 дом от хорара е 1 ,  така ли
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей