Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205554 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4740 -: Август 02, 2012, 09:08:57 pm »
Stella, много се радвам за теб!
Поздрав с Eros - http://www.youtube.com/watch?v=pPZhnQTKOg8. :wub:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4741 -: Август 02, 2012, 10:24:21 pm »
Ще се побъркам... Навсякъде слушам и чета за бременни жени, по тв, в интернет, във фб, навсякъде... и ми закъснява, почвам сериозно да се притеснявам ... ;(( Бременна ли съм???
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4742 -: Август 02, 2012, 10:46:04 pm »
Направи си тест, отиди на лекар.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4743 -: Август 03, 2012, 02:49:17 am »
Ще се побъркам... Навсякъде слушам и чета за бременни жени, по тв, в интернет, във фб, навсякъде... и ми закъснява, почвам сериозно да се притеснявам ... ;(( Бременна ли съм???

ще е момченце  :blink:

Кажи ми, че се шегуваш ....
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #4744 -: Август 03, 2012, 11:24:33 am »
здравейте дами,моля ,когато имате възможност да погледнете един хорар за човек към който изпитвам чувства,и ми е бивш
позитивно ли ще реагира Х-по име,ако му пиша -то писането ще е след доста време,по повод,но от няколко дни ми се мотае из главата въпроса....бях решила до "края на света"да му се сърдя,но не мога да се насилвам,а той не хич заслужава ,но ми е на сърце-какво да се прави,не успявам да го заместя..направо се ядосвам на себе си-какво глупава романтичка съм :angry:

« Отговор #4745 -: Август 03, 2012, 11:41:15 am »
Имай предвид, че мога да греша и не искам да те подвеждам.
Той се управлява от Марс, кацнал на върха на 1-вия ти дом. Марс е заточен в знака на твоя управител Венера. Изглежда, че има интерес към теб и очаква ти да предприемеш някакво действие, той не смее да го направи.
Луната е без курс, а управителят на 3-тия му дом на комуникацията Меркурий е ретрограден и под лъчите на Слънцето. Сигурна ли си, че ще получи съобщението, което имаш намерение да му изпратиш? Има такава възможност - ти да му пишеш, а той да го прочете чак след известно време, през което ти да се чудиш защо той не отговаря. Или да му трябва повече време да обмисли какво да отговори и как да постъпи.
От картата оставам с впечатление, че той чака ти да свършиш цялата работа по сдобряването ви.
Мисля, че ще реагира със забавяне на съобщението ти.

« Отговор #4746 -: Август 03, 2012, 12:38:20 pm »
Имай предвид, че мога да греша и не искам да те подвеждам.
Той се управлява от Марс, кацнал на върха на 1-вия ти дом. Марс е заточен в знака на твоя управител Венера. Изглежда, че има интерес към теб и очаква ти да предприемеш някакво действие, той не смее да го направи.
Луната е без курс, а управителят на 3-тия му дом на комуникацията Меркурий е ретрограден и под лъчите на Слънцето. Сигурна ли си, че ще получи съобщението, което имаш намерение да му изпратиш? Има такава възможност - ти да му пишеш, а той да го прочете чак след известно време, през което ти да се чудиш защо той не отговаря. Или да му трябва повече време да обмисли какво да отговори и как да постъпи.
От картата оставам с впечатление, че той чака ти да свършиш цялата работа по сдобряването ви.
Мисля, че ще реагира със забавяне на съобщението ти.
-благодаря ти,Мирабелла-ще го получи,обаче ще обмисли ситуацията,аз го позавам-няма да се юрне да комуникира,защото като се разделихме аз му се заканих че не съществува,а той ми каза-няма да те потърся и да умирам....но хората са казали-голям залък хапни,голяма дума-не казвай....Няма очи пръв да ме потърси,ще си накърни достойнството ако го отрежа....много точно си е показала картата.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4747 -: Август 03, 2012, 12:59:21 pm »
нейният сигнификатор- Венера излиза в твоя 8д, освен споменати твой У2 Юпитер в 7д- за мен разговорът ще е свързан с пари и нищо друго. Кокото до съседите, то на Марс У1 предстои скоро съвпад със Сатурн У3, така че някакво примирие ще настъпи на фона на действащата все още квадратура между Плутон У1 и Уран У3, които са ретроградни и връщат към минали събития, не много хармонични ;)

Много ти благодря! Дано. Ще пиша за обратна връзка, тя каза, че иска до края на седмицата да се видим.  :-\

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4748 -: Август 03, 2012, 01:43:33 pm »
Мирабела, ако не е много нахално от моя страна може ли да погледнеш и моя хорар?

« Отговор #4749 -: Август 03, 2012, 03:04:18 pm »
Не, изобщо не е нахално. Не съм коментирала, защото съм на мнението на Акрукс. Ако имотът е по 7-ми дом, се управлява от изгорен Меркурий. Убеди се, че всичко е наред с него преди да предприемаш действия.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4750 -: Август 03, 2012, 05:14:24 pm »
Имам някакво усещане, което не ми вещае нищо добро за връзката ми в следващите 1-2 седмици. Пуснах карта - и виждам съвпада на Луна с Нептун - лъжи, измами и късния градус. Някой друг да се включи, с още едно мнение може ли.  ;) :P

Интересно ми е включен знак в 1-7 дом как се тълкува и Сатурн на МЦ. Аз много точно и обективно виждам какво се случва, и до голяма степен знам, че и аз съм виновна за поведението на партньора си, може би това показва толкова високо издигнатия Сатурн и Плутон в 1 дом.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4751 -: Август 03, 2012, 07:10:12 pm »
Анабел, твоят човек изглежда, че се е одръпнал малко. Той се управлява от ретрограден Меркурий под лъчите на Слънцето. Може би го тревожат лични или финансови проблеми. Гордостта му също би могла да е проблем във връзката ви.
Но след приключването на ретроградната си фаза, Меркурий ще завърши отново секстил с Юпитер (твоя управител). Това би трябвало да означава шанс за постигане на разбирателство помежду ви, укрепване на връзката ви, ново начало.

Луната може да показва и вътрешното състояние на кверента. В Риби и в съвпад с Нептун - изглежда, че си пасивно настроена, оставила си се на течението, мечтите за нещо по-хубаво.

Интересна комбинация е късният градус на АС и Луна в самото начало на знака. Изглежда наскоро е настъпила промяна в ситуацитията или поне във вътрешното ти усещане за нея (Луната току-що е сменила знака), но събитията по-скоро се развиват без твоето пряко участие, може да са извън твоя контрол (късния АС). Това, което каза - че знаеш какво се случва, но не правиш нищо, за да го промениш - мисля, че късният градус на АС, заточеният управител и Луна в Риби добре описват този аспект от поведението ти.

По тази карта ми изглежда, че много държиш на твоя човек, но не се чувстваш щастлива във връзката ви. По-скоро оставаш с усещането, че си пренебрегната - ти си под управлението на Юпитер, заточен в знака на Меркурий и в 12-тия му дом. С Плутон в 1-вия си дом може да се разкъсваш от силни страсти, които не ти е лесно да споделиш (с него).

Луната ще завърши квадратура с твоя управител и с управителя на 5-тия ти дом Венера. Като за начало изглежда, че усещането ти да ситуацията няма да стане по-приятно. Липсва ви взаимност, като че ли. Всеки изглежда концентриран върху собствените нужди и сигурност и особено той не протяга ръка за диалог. Нека му премине тежкият период (ако се намира към момента в такъв) и може би нещата ще се прояснят към ново начало - предстоящият секстил Меркурий/Юпитер след като Меркурий излезе от ретро фазата си и лъчите на Слънцето.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4752 -: Август 03, 2012, 07:51:51 pm »
Mirabella, благодаря за включването - веднага мога да дам обратна връзка, защото общи познати току що качиха снимки в нета от "професионалния" му ангажимент в Италия и верно не ми е изневерил физически - в това съм сигурна, но видях девойката, по която очевадно е успял да залитне (и не съм сигурна, че той самият го осъзнава това). Така, че Луна в съвпад с Нептун си каза думата - снимки, в нета.  :P ;) Така, де потвърди ми се опасението, че има душевна лъжа и измама.

Плутон в 1 дом, Козирог може и да се тълкува не толкова като страсти мои (аз съм емоционална, но прекалено интелигентна :P, за да се отдавам на страсти), колкото че виждам него дълбоки "психологически" модели на поведение, обективно (земята е намесена) които не бих искала да видя и знам. В смисъл моя е отговорността ако остана с този човек, при положение, че си знам какъв е и тази отговорност тежи.  ;)

И да пасивна съм, има една граница, която човек не трябва да минава в личните взаимоотношения, иначе стават насилие и към двамата  ;)

Така, че днес беше добър ден за мен - и интуицията ми проработи и синастрията. Реален отговор получих за 2 часа - променлив знак на 28 градуса асц (2 до 30) и 2 градуса разстояние от Луна до Нептун - 2 и 2 = 2 часа.  :P
« Последна редакция: Август 03, 2012, 08:02:55 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4753 -: Август 03, 2012, 08:27:35 pm »
Благодаря Мирабела и Акрукс! Наистина имам съмнение за имота, но пък хората, които го продават са в съседния имот, т.е. ще бъдат съседи и ми е трудно да си представя, че ще правят шмекерии. може би е придобит по не много честен начин - това може ли да е тълкование?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4754 -: Август 03, 2012, 08:33:14 pm »
Много слънчево послание. Поздрави.  :blink:

Благодаря, Асол! ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4755 -: Август 03, 2012, 08:37:41 pm »
Stella, много се радвам за теб!
Поздрав с Eros - http://www.youtube.com/watch?v=pPZhnQTKOg8. :wub:

Благодаря, Мирабела!
А това е нашият любим певец. Открих го благодарение на него. Има много приятен тембър на гласа. Влюбих с в неговите песни.

http://vbox7.com/play:5e85314e

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4756 -: Август 03, 2012, 10:05:11 pm »
Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=PHdIF7zn_Oo

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4757 -: Август 04, 2012, 04:25:18 am »

ще е момченце  :blink:

Кажи ми, че се шегуваш ....
ха-ха-ха, щеше да е шега ако беше излязло в мой хорар, че от няколко години не съм помирисвала мъж, не отделям яйцеклети и на всичко отгоре песарът си стои в мен да ме пази от вятъра  ;D
но в твоя хорар това видях, а ако съм грешка- лесно ще се разбере от теста  ;)

ДОЙДЕ! Няма бебета!  ;D :yahoo: Обачее тая Луна ще ми разкаже играта някой ден, беше ми в 5-ти дом и естествено в главата ми бяха само бебета, раждане, вече е в 6-ти и си мисля за работа и храна ;>>>. Не предполагах, че мога да се влияя толкова.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #4758 -: Август 04, 2012, 09:30:03 am »
Благодаря Мирабела и Акрукс! Наистина имам съмнение за имота, но пък хората, които го продават са в съседния имот, т.е. ще бъдат съседи и ми е трудно да си представя, че ще правят шмекерии. може би е придобит по не много честен начин - това може ли да е тълкование?
да, 4-ти дом, броено от 3-ти съседите ти, т.е. 6д в картата, също се управлява от ретро Меркурий, а аз никъде не съм написала че някой прави или ще прави шмекерий, по принцип Меркурий се свързва с търговията и без да е сигнификатор, а не е хубаво по време на ретроградието му да се подписват документи, извършва покупко продажба- възможно е да стане грешка, нещо после да не е както предварително е изглеждало, ако е техника например да има скрит дефект, но това няма нищо общо с измамите, които са по Нептун  ;)
Да, знам за Меркурий и че не се правят сделки. той в сряда се обръща, така че няма проблеми да се изчака, но разбрах Мирабела, че може да има не уредици с имота и затова споделих притеснения - според теб няма - така ли?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4759 -: Август 04, 2012, 09:47:28 pm »
Тъй като съм в София се чудя дали утре да отида при Константин и да го потърся в апартамента му, за да се изясним и поговорим. Но той ходи почти всеки ден на работа и не знам дали ще го сваря вкъщи. Да потърся ли утре Константин?

Зададох втори въпрос - Ще си бъде ли утре вкъщи Константин? Аз се управлявам от Венера и съм в тригон с неговия управител Марс, но който се намира в 6-ти дом, може би ще е на работа?
« Последна редакция: Август 04, 2012, 11:16:51 pm от LibrawithTaurus »