Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206530 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4820 -: Август 11, 2012, 04:15:27 pm »
един бърз въпрос към тълкователите  ;) как се тълкува при хорар включен знак в 1 и 7 дом. Аз по принцип не
ползвам включени знаци (използвам равнодомна при хорар), но последно време забелязвам, че все имам включен знак в 1,7 по Плацидус и все с планета вътре.

Вие нещо необичайно да сте забелязали когато включени са въвлечени в 1, 7 дом?  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4821 -: Август 11, 2012, 04:36:43 pm »
Казват, че планета във вкючен знак не може да изрази напълно енергията си, като ограничена е.
Включени знаци по оста 1/7 дом може да означава, че и двамата (кверентът и квезитът) не показват цялата си същност (един на друг), крият част от себе си (онези качества, отговарящи на включените знаци, например). Или напротив, не ги крият, но нямат възможност да ги демонстрират.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4822 -: Август 11, 2012, 05:00:59 pm »
Казват, че планета във вкючен знак не може да изрази напълно енергията си, като ограничена е.
Включени знаци по оста 1/7 дом може да означава, че и двамата (кверентът и квезитът) не показват цялата си същност (един на друг), крият част от себе си (онези качества, отговарящи на включените знаци, например). Или напротив, не ги крият, но нямат възможност да ги демонстрират.

аха, благодаря, ще ги следя нещата!  ;D :confuse3:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4823 -: Август 11, 2012, 06:33:07 pm »
Zdraveite ,momi4eta!
 Izvinqvam se za latinicata,no sym na 4yjdo PC...
Imam vypros- Y.Y.( myj)  6te doide li pri men dokato sym v Bg? Vyprosyt e za pytuvane ,no i za vzaimootno6eniq i ne zaneh kyde da go pomestq.. :'(

Blagodarq na otzovalite se....

« Отговор #4824 -: Август 11, 2012, 06:48:28 pm »
Луната (той) ще завърши съвпад с Юпитер (негов У9 - пътуване, идването му в друга страна). Оттук можем да заключим, че ще пътува в чужбина. Последният аспект на Луната е тригон с твоя управител Сатурн - би трябвало да дойде при теб. Надявам се, че не греша. Успех!

« Отговор #4825 -: Август 11, 2012, 08:54:38 pm »
Blaaagodarq, Mirabella! :wub:

« Отговор #4826 -: Август 13, 2012, 08:22:04 am »
Привет:)
Моята покана за интервюто за Кнд. се забави доста, та днес пуснах един хорар.
От позицията на меркурий не можах да разбера дали е прекалено късно вече за задаване на въпроса? Иначе много хубави аспекти, разчетох си ги, ама за писмо близките дни не виждам :(
Може ли да помогнете? Въпросът е дали ще я получа прословутата покана близките един-два дни (или да им пиша). София, 13.08.2012, 8:59 ч.

Бях постанала картата, но нещо не ми излиза вече изображението.
« Последна редакция: Август 13, 2012, 01:46:39 pm от jasmin_veni »

« Отговор #4827 -: Август 13, 2012, 01:41:08 pm »
момичета помогнете, моля ви,изчезна ми котката,заедно с трите си котенца-тя е улична превъзходна и живее до лятното ми барбекю,заедно с наследниците си.В командировка съм за два дни-днес вуйчо отишъл да я нахрани-няма я никъде :'( :'(,вчера си е била в кошницата и котетата също,страх ме е да не са и направили лошо :'(
"ще се намерят ли Сиях и котенцата"
благодаря ви

« Отговор #4828 -: Август 13, 2012, 04:01:36 pm »
От позицията на меркурий не можах да разбера дали е прекалено късно вече за задаване на въпроса? Иначе много хубави аспекти, разчетох си ги, ама за писмо близките дни не виждам :(
Може ли да помогнете? Въпросът е дали ще я получа прословутата покана близките един-два дни (или да им пиша). София, 13.08.2012, 8:59 ч.

Луната е без курс. Не изглежда като положителен отговор. До ден-два по-скоро няма да стане. Твоят У3 Марс ще се съедини със Сатурн след около градус, което в кардинален знак и следващ дом е около седмица. Може би в началото на следващата седмица ще получиш известние от тях.

« Отговор #4829 -: Август 13, 2012, 04:03:06 pm »

Луната е без курс. Не изглежда като положителен отговор. До ден-два по-скоро няма да стане. Твоят У3 Марс ще се съедини със Сатурн след около градус, което в кардинален знак и следващ дом е около седмица. Може би в началото на следващата седмица ще получиш известние от тях.

Благодаря, ще докладвам. Съвсем изпуснах, че Луната е без курс :-[

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4830 -: Август 13, 2012, 04:25:46 pm »
Аз искам да попитам дали ще се стигне до споразумение м/у майка ми и леля ми на 28.08.2012 /гр стара загора/ пред нотарус. Става дума за наследствена къща, за която леля ми не иска да поеме всякаква нормална законова отговорност, поради тази причина майка ми иска да си поделят къщата.
Тъй като не знам как да направя картата по този повод, оставям данните им на майка ми- 21.02.1964, на леля ми-15.11.1969., часове на раждане-неизвестни.
Благодаря предварително.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4831 -: Август 13, 2012, 04:47:17 pm »
Аз искам да попитам дали ще се стигне до споразумение м/у майка ми и леля ми на 28.08.2012 /гр стара загора/ пред нотарус. Става дума за наследствена къща, за която леля ми не иска да поеме всякаква нормална законова отговорност, поради тази причина майка ми иска да си поделят къщата.
Тъй като не знам как да направя картата по този повод, оставям данните им на майка ми, на леля ми-., часове на раждане-неизвестни.
Благодаря предварително.
За хорарна (въпросна) астрология е необходимо и достатъчно точно време на задаване на въпроса и място, където се намирате, когато сте задали въпроса
Стара Загора, час в момента , а не на самата дата 28? 17:46!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4832 -: Август 13, 2012, 10:40:32 pm »
Поствам въпрос, свързан с човек, на когото много държа, но неговото отношение към мен е странно и не знам дали да му пиша, не зная какво ще си помисли и как ще започне да се държи. Въпросът ми е: "Да му пиша ли? Ще го приеме ли добре?"
Не знам дали съм задала правилно въпроса, но той е много променлив, реагира напълно неочаквано към всяко нещо. Аз искам да поддържаме връзка, но неговите сигнали са неясни и рязко променливи. Въпросът е там, че не знам как да действам, затова Ви моля за съвет!

« Отговор #4833 -: Август 14, 2012, 08:16:08 am »
Здравейте, момичета!!! С мъжа ми сме сме в доста обтегнати отношения и искам да попитам как ше се развият те в близките дни , а и след това?
София, 14.08.2012г 09.16ч

« Отговор #4834 -: Август 14, 2012, 01:20:28 pm »
момичета помогнете, моля ви,изчезна ми котката,заедно с трите си котенца-тя е улична превъзходна и живее до лятното ми барбекю,заедно с наследниците си.В командировка съм за два дни-днес вуйчо отишъл да я нахрани-няма я никъде :'( :'(,вчера си е била в кошницата и котетата също,страх ме е да не са и направили лошо :'(
"ще се намерят ли Сиях и котенцата"
благодаря ви
котаранката У6 е Марс, в сходящ съвпад с У3 Сатурн- на разходка е в съседи,  Луната в съвпад с Нептун У4 в 3д- ще се върне у вас, следва съвпад с Венера У11-вуйчо ти
-Обратна връзка мацорана-мама и "маченцата",са открити в запустелия съседски двор :P,благодаря Акрукс

« Отговор #4835 -: Август 14, 2012, 03:45:46 pm »
Здравейте, момичета!!! С мъжа ми сме сме в доста обтегнати отношения и искам да попитам как ше се развият те в близките дни , а и след това?
София, 14.08.2012г 09.16ч
да, в картата също излизат тези неща- нехармонично общуване по 3дом- комуникацията, по 8дом- интимната част, по 5д- сърдечната връзка, но като двойка няма да се разделите, ще сте заедно, в този случай неприятностите може да са временни и да ви сплотят за в бъдеще.
Благодаря за отговора,а може ли да попитам колко дълго ще продължът тези неприятности?
София 16.45ч

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4836 -: Август 14, 2012, 03:56:38 pm »
Тъй като не знам как да направя картата по този повод, оставям данните им на майка ми, на леля ми-., часове на раждане-неизвестни.
Благодаря предварително.
За хорарна (въпросна) астрология е необходимо и достатъчно точно време на задаване на въпроса и място, където се намирате, когато сте задали въпроса
Стара Загора, час в момента , а не на самата дата 28? 17:46!
Не, въпросът тук сте го задали гледам в 17:25, картата се прави за момента, когато се е зародил въпросът в питащия
Ето я:
http://astrology.org.ua/apr.php?fo=d&d=13&m=8&y=2012&h=14&min=25&sec=0&bg=42&bm=25&bz=n&lg=25&lm=38&lz=e&dd=1&dp=9&zz=2&co=edssss&pri=1&korb=2&name=%C1%E5%E7%20%E8%EC%E5%ED%E8&country=&city=Stara%20Zagora&rekl=0&rx=
С час 17:25 http://astrology.org.ua/apr.php?fo=h&d=13&m=8&y=2012&h=17&min=25&sec=0&bg=42&bm=25&bz=n&lg=25&lm=38&lz=e&dd=1&dp=9&zz=2&co=edssss&pri=1&korb=0&name=%C1%E5%E7%20%E8%EC%E5%ED%E8&country=&city=Stara%20Zagora&rekl=0&rx=

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4837 -: Август 14, 2012, 04:06:54 pm »
Поствам въпрос, свързан с човек, на когото много държа, но неговото отношение към мен е странно и не знам дали да му пиша, не зная какво ще си помисли и как ще започне да се държи. Въпросът ми е: "Да му пиша ли? Ще го приеме ли добре?"
Не знам дали съм задала правилно въпроса, но той е много променлив, реагира напълно неочаквано към всяко нещо. Аз искам да поддържаме връзка, но неговите сигнали са неясни и рязко променливи. Въпросът е там, че не знам как да действам, затова Ви моля за съвет!
Извинявай, но откъде съдиш за неговото отношение към теб- имате съвместни работни или друг вид отношения, или? Ако е така, тогава за какво е нужно да му пишеш  :-\
Каквито и да са обстоятелствата, а за него не са много розови ми се струва, не мисля че е добра идея точно сега да му пишеш. Негов управител Марс в 12д в сходящ съвпад със сатурн У4 за него- този човек да не влиза в затвора или да се кани да емигрира, а също 12д е психиатрия, продължително болнично лечение. Другият му управител Плутон е в негов 3д-на комуникацията, но е ретро- има задръжки,забавяне в тази област. Между вашите У3 е сходящ напрегнат аспект, между вас двамата също, така че няма шанс за хармонично общуване и връзка между вас и по-добре си трай засега.

Акрукс, има рожден ден и по принцип сме приятели, а преди имаше някаква тръпка. Но той е странен в отношенията си (понякога се държи много мило, колкото човек да се зарадва, а в следващия момент - все едно вече не ме понася, побърква ме, а аз го харесвам, затова се вълнувам). За затвора силно ме съмнява, но от много време има желание да емигрира. Психиатрията и продължително болнично лечение - не знам той да има лични здравословни проблеми, но е лекар. Работи на 2 места, дано е това. Благодаря ти много за коментара. Няма да се получи явно, трябваше дори да съм сигурна, но въпреки това имах някакви скрити надежди.
« Последна редакция: Август 14, 2012, 04:14:54 pm от vezni »

« Отговор #4838 -: Август 14, 2012, 04:20:52 pm »
Здравейте  :blink: ...днес видях две печки за готвене и се колебая коя да избера :-\..първо видях една  Gorenje/с вентилатор,без грил/ , и непосредствено след това - Samsung/с вентилатор и грил,но с някакъв козмет.дефект..има гаранция 2г/....кой избор би бил правилния ...не знам как да  оформя въпроса,защото и двата варианта ми харесват.....  ;D
http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.51135.24278.gif?24604

ще съм благодарна и за  мнения,различни от астрологичните- базирани на опита ви в печките :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #4839 -: Август 14, 2012, 06:16:14 pm »
Градусът на АС е доста късен. Не че това е правилно зададен хорарен въпрос, но според мен, вътрешно вече си взела решение (което обаче си склонна много бързо да промениш - АС попада в мутабелен знак, У1 Юпитер е заточен в мутабелен знак). Или пък си оставила избора на друг, който смяташ за по-компетентен, заради Луна на трон по знак и в 7-ми дом и този друг вече е взел решение по въпроса.