Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206906 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4840 -: Август 14, 2012, 06:34:34 pm »
благодаря,Мирабелка  :blink:...но...неяснотата по въпроса ми си продължава...това може би ес дължи на факта, че не зададох точно формулиран въпрос....явно моментът ми за покупка на такова нещо не е дошъл все още,щом попаднах в такава ситуация...дано и двете печки си стоят в магазините и след новолунието :P.. ;D
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #4841 -: Август 15, 2012, 10:07:53 am »
Здравейте,
Може ли за помощ относно моя приятелка, която все ми се сърди.От малки сме приятелки, сега пак ми се сърди ей така, защото не е станало на нейното.
Не ми е най- близката,  и  затова се чудя дали аз да протегна отново ръка?
Въпросът ми е: Да й се обадя ли да се сдобрим ?
София, 10.53ч, 15.08.2012г.

На мен ми изглежда като не отговорът , но това е по вътрешно усещане.

Благодаря ви предварително! :blink:

*

Alena

• 38
« Отговор #4842 -: Август 15, 2012, 02:52:51 pm »
Здравейте! Аз усилено продължавам с търсенето на работа. Моля, някой, ако може да ми отговори дали утре ще мине успешно интервюто за работа.
Благодаря ви!!!

Аз ще ти кажа моята интерпретация на картата и очаквам Мирабел да ме поправи, където греша. Първо картата не е радикална, защото АЦС е в последните градуси на Стрелец. Значи въпросът е зададен прекалено късно и решенбието вече е взето, ти нищо не можеш да промениш. По принцип са ме учили нерадикални карти да не гледам, те не са показателни. Въпреки това сигнификаторите на въпроса са Юпитер (ти) и Марс (упр. на 3 дом, приемам интервюто за работа за вид комуникация)
Късен асц. е от 27градуса нагоре- т.е. навършени 27гр., 28 и 29гр
в случая е 25гр и нещо, така че не е късен
Управителят на 3д е Юпитер, съвпада с У1- мисля, че интервюто ще мине успешно, ще получиш работата, Юпитер е в 6д и Меркурий У6 е в сходящ секстил с него, последният мажорен аспект на Луната е квадрат с У8 Слънце в 8д и показва, че няма да си удовлетворена от заплащането, но въпреки това ще направиш компромис- Луната ще извърши куинконкс със Сатурн У2
Понеже другият У3 е ретро Нептун във 2д, в разходящ квадрат с Юпитер, може да има измама или от разсеяност да си рзбрала погрешно, когато си кандидатствала за тази позиция да е била обявена една заплата, а да се окаже друго заплщането
Добро утро, момичета!
Резултатът от интервюто: най-ужасното и безсмислено, което съм имала някога.
И двамата интервюиращи / HR-ката и мениджърът / закъсняха с повече от 15 минути. Мениджърът след като ми каза какви ще са ми задачите млъкна и изцяло HR-ката пое интервюто. Имах, чувстовото, че през цялото време не отговарям правилно или както те биха искали. Мениджърът си беше навел главата, а въпросите, които получих бяха много малко и двамата изглеждаха незаинтересовани. Искаше ми се да прекъсна интервюта и да си тръгна възможно най-бързо. Почувствах се като лузър :-[
Надявам се в най- кратки срокове да намеря работа, вече не издържам  :'(
Официално днес получих отговор за проведеното интервю. Не са ме избрали :'(
Зара и Akruks, благодаря ви за включването!

*

Asol

• 4140
« Отговор #4843 -: Август 15, 2012, 03:12:27 pm »
Londa, ти може и да го направиш и да поговорите, но за сега ми се струва, че тя ще си държи на нейното.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #4844 -: Август 15, 2012, 04:00:36 pm »
Londa, ти може и да го направиш и да поговорите, но за сега ми се струва, че тя ще си държи на нейното.
Asol, благодаря ти,.. аз усещам същото.Даже не знам дали искам да се чувам с нея.Само капризи... :(
Мисля да оставя нещата така.. времето ще покаже..

« Отговор #4845 -: Август 15, 2012, 06:44:17 pm »
Изглежда, че ти силно се интересуваш от него, но той не отвръща със същото. Той се управлява от Венера в знака на падение на твоя управител Марс, докато Марс е заточен в знака на Венера. АС е на Виа Комбуста (изгорения път). Луната излиза от квадрат с твоя управител и Сатурн в 12-ти дом - скорошно разочарование и последвала изолация заради него. Луна и Сатурн са управители на третите ви домове. Възможно е наскоро да е имало неприятен разговор помежду ви или тъкмо липсата на комуникация (неговото мълчание) да е това, което те е натъжило. Страдаш твърде много по него, а дали той го заслужава?
Така че какво значение има дали има връзка с Л. или с друга буква от азбуката, след като не прави необходимото, за да е с теб? Детрониран ти е управителят, затова си позволявам тези думи. Ако има нещо вярно в астрологията, детрониран упарвител може да показва, че не се цениш достатъчно, че ни си достатъчно уверена в себе си, а оставяш той и отношенията ви да те дефинират.

Венера е в знака на Луната, с която наскоро е имала съвпад, така че мисля, че има връзка към момента. Възможно е да греша, надявам се да е така. Венера е в 9-тия ти дом - възможно е той да е далеч от теб, географски и емоционално погледнато.

Ако го поставим по 5-тия ти дом, той е Юпитер, Л. е Меркурий (негов 7-ми дом, потенциален партньор). Юпитер е заточен в знака на Меркурий, следва секстил между двете планети, така че той изглежда заинтересован от нея и ще имат възможност да подновят отношенията си (ако тя пожелае, изглежда, че тя е в по-силната позиция). Луната е без курс, което може да ги забави. Но същото се отнася и до вашите отношения - липса на развитие.

Надявам се, че греша! Успех!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4846 -: Август 15, 2012, 07:55:38 pm »
Здравейте и тук казахте ми да преместя въпросът си тук и да пусна карта. Та ще почнали скоро работа

« Отговор #4847 -: Август 15, 2012, 08:17:03 pm »
Луната е без курс, което не е добре за развитието на въпроса. Оставя го без развитие. Управителят ти Юпитер е заточен и перегрин в 3-тия ти дом - сигурна ли си, че търсиш работа на подходящите за теб места? Също така е възможно да не дооценяваш себе си и заради ниското си самочувствие да не предприемаш достатъчно по въпроса.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4848 -: Август 15, 2012, 08:20:34 pm »
И тук си доста права за ниското мнение за мен си може би наистина във това ми е проблема , благодаря ти за бързите отговори.Да разбирам ли ,че ще трябва да почакам доста време за работа и аз я видях тази луна без курс , но не бях сигурна дали правилно си тълкувам картата за това писах тук .
« Последна редакция: Август 15, 2012, 08:34:02 pm от elodiq »

« Отговор #4849 -: Август 15, 2012, 09:03:40 pm »
Търси активно и задай въпроса си отново след известно време (когато спонтанно се оформи в съзнанието ти).

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4850 -: Август 15, 2012, 09:07:45 pm »
Ок мерси отново просто сега за първи път се опитвам да разчитам хорар за това питам , че да се убедя че правилно се насочвам в разчитането . :blink: :blink: :blink:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4851 -: Август 16, 2012, 08:27:09 am »
В последно време ме притискат неотложни финансови проблеми ,въпроса ми е -ще се успея ли да се справя с тях успешно?

« Отговор #4852 -: Август 16, 2012, 08:55:52 am »
Очакваш помощ от приятел или допълнителни пари от работата? Питам заради Меркурий (У1) и Луната в 11-тия ти дом.
Луната идва от съвпад с твоя управител. Няма ли подобрение, което да се е случило съвсем наскоро?
С Марс (У8) и Сатурн във 2-рия ти дом и Венера (У2) в знак на падение на Марс ми се струва, че си притисната от срокове (Сатурн) за погасяване на заем, кредит.
Луната ще завърши секстил с Юпитер (У7 и У4), така че партньор или човек от семейството ти би могъл да помогне, но това не изглежда да е достатъчно - Юпитер е заточен, същото важи и за Марс (У2 на партньора). Парньорите изглеждат по-слаби от теб в тази ситуация. Ти си Меркурий в Лъв - ти си по-скособна да вземеш кормилото в свои ръце и да се справиш с проблемите.
Луната предстои да бъде изгорена от Слънцето (новолуние), което се счита за неблагоприятен аспект. Проблемите няма да си отидат сами, ще трябва сама да ги разрешиш.
Хубавата новина е, че след това Луната ще завърши секстили със Сатурн и Марс във 2-рия ти дом. Това надали означава пълно разрешаване на проблемите, но би трябвало да ти даде глътка въздух, разрешаване на най-притискащите обстоятелства.
Успех!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4853 -: Август 16, 2012, 09:18:23 am »
Благодаря ти,Mirabella, за бързия отговор, парите,които очаквам са в по-дългосрочен план,а сроковете ме притискат.Видях съвпада на Луна и Меркурий,но -не ,подобрение не е имало наскоро.И в момента разчитам само на себе си, Юпитер освен,4е е заточен ми квадратира и доста лични планети в момента,може би и затова срещам трудности,благодаря!

« Отговор #4854 -: Август 16, 2012, 10:35:25 am »
здравейте и добре заварили на всички.
Има ли връзка И?-мъж с когото се виждам приятелски,но имам интерес към него,а и той към мен.Аз поне не знам да е обвързан,но ще съм благодарна ако вие  изкажете мнението си по картата...Планирам пътуване след две седмици,и днес ми каза,ако си сама може ли да дойда,да ти правя компания.Много тъпо ще се получи ако си има приятелка и аз кажа "да".Благодаря ви

« Отговор #4855 -: Август 16, 2012, 12:28:45 pm »
Е, той ако си има приятелка и иска да дойде с теб, не е тъпо, даже би било твърде хитро и подло от негова страна. В такъв случай не ти е нужен изобщо. Добре правиш, че си недоверчива. Венера, твоят управител, е в знака на падение на неговия управител Марс. Венера излиза от опозиция с Плутон. Картата отразява, че имаш съмнения и че вече го ревнуваш. Питай го директно най-добре.
Той е Марс, заточен в знака на твоя управител Венера и в 1-вия ти дом. Мисля, че се интересува от теб. Липса разходящ аспект между Марс и неговия У5 Слънце, както между Луна и Марс. Не би трябвало да си има приятелка. Разходящият съвпад на Марс със Сатурн е в 1-вия ти дом - би трябвало да се отнася до теб, не до неговия личен живот. Т.е. е възможно да страда по теб и да е натъжен от поведението ти. Малко е непредсказуем с Уран на АС-то му. Може да е на приливи и отливи, идва и си отива.

*

Alena

• 38
« Отговор #4856 -: Август 16, 2012, 06:40:42 pm »
Официално днес получих отговор за проведеното интервю. Не са ме избрали :'(
Зара и Akruks, благодаря ви за включването!
Съжалявам!
Сега, като погледнах картата отново, ретро Нептун У3 в разходяща квадратура с У1 Юпитер в 6д, предстоящата квдратура на Луната със Слънцето-шефа и последния аспект куинконкс със Сатурн, инсептиран в 1д и естествен сигнификатор на кариерата, са достатъчно показателни за отрицателния отговор на въпроса.
Не губи кураж, има следващ тираж!  :P
Благодаря! Днес отново съм в играта, дано да ме изтеглят!  :25:

« Отговор #4857 -: Август 16, 2012, 07:56:28 pm »
Е, той ако си има приятелка и иска да дойде с теб, не е тъпо, даже би било твърде хитро и подло от негова страна. В такъв случай не ти е нужен изобщо. Добре правиш, че си недоверчива. Венера, твоят управител, е в знака на падение на неговия управител Марс. Венера излиза от опозиция с Плутон. Картата отразява, че имаш съмнения и че вече го ревнуваш. Питай го директно най-добре.
Той е Марс, заточен в знака на твоя управител Венера и в 1-вия ти дом. Мисля, че се интересува от теб. Липса разходящ аспект между Марс и неговия У5 Слънце, както между Луна и Марс. Не би трябвало да си има приятелка. Разходящият съвпад на Марс със Сатурн е в 1-вия ти дом - би трябвало да се отнася до теб, не до неговия личен живот. Т.е. е възможно да страда по теб и да е натъжен от поведението ти. Малко е непредсказуем с Уран на АС-то му. Може да е на приливи и отливи, идва и си отива.
да тъпото остава за мене...лошо е това за ревнуването,той е и със 5 години по-малък за капак,ще видим каквото такова.МНого благодаря

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4858 -: Август 17, 2012, 12:52:29 pm »
Здравейте, отново. Аз продължавам с терзанията и поредното зачезване на мъжа, в който съм влюбена  :-X Просто не знам кога ще успея да изляза от този филм. Въпросът ми е - Ще ме потърси ли отново?

да

Стела, поздравления за познатия хорар.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:57:28 pm от lusy »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4859 -: Август 17, 2012, 01:07:11 pm »
Моля за помощ по тази карта, въпросът е 'Ще замине ли в чужбина (назован по име) тази година ? ' Предварително благодаря на включилите се, момчето изобщо не ми е безразлично и не бих искала да заминава, тъй като това би означавало край за нас . Ако пък е за добро....ще го прежаля някак си!