Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205889 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4860 -: Август 17, 2012, 03:46:06 pm »
Затруднена съм, защото е новолунен хорар, а казват, че тези били най-непредсказуеми.
Това същият мъж ли е, който ти се сърди? И той желае ли да заминава?
Питам, за да проверя дали картата отразява реалността. В картата той се управлява от Венера в знака на падение на твоя управител Марс - възможно е да ти се сърди, да е разочарован. Венера е в знака на заточение на Сатурн (негов У9 - чужбина). Не би трябвало да изгаря от желание да заминава. Венера не е в падение или заточение, за да е слаб и да няма контрол над обстоятелствата. Тогава, ако не иска да заминава, защо да го прави? Затова ти задавам горните два въпроса.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4861 -: Август 17, 2012, 03:57:03 pm »
Да Mirabella, същия е! Видяхме се, поговорихме, нищо не коментира за последната ни среща, защото обсъждахме нещо много по-важно. Казах му твърдо,че искам сериозна връзка с него. Той реагира много добре, но ми обясни, че не иска да се обвързва, защото в момента, в който му кажат да замине да работи в чужбина, ще замине. Аз също мисля, че не изгаря от желание да замине, но заплащането е много по-добро. Едва ли е само това. Виждам, че не е безразличен към мен и не иска да спираме да се виждаме, не знам точно кое го спира да се обвърже. 

« Отговор #4862 -: Август 17, 2012, 04:04:57 pm »
Неговият управител Венера ще завърши квадратура със Сатурн (чужбина). Дано това е достатъчно за "не". Ще стискам палци. ;)
Извинявай, ако греша.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4863 -: Август 17, 2012, 04:13:34 pm »
И аз стискам палци ;D, благодаря! Правя си някакви илюзии, че ако му се провали заминаването, може би ще се реши. Иначе в натала кое подсказва за страх от обвързване при мъжете, май е много разпространено. Нормално, момчетата искат да имат стабилни доходи, жилище...и все пак.

« Отговор #4864 -: Август 17, 2012, 04:18:47 pm »
Бягството от обвързване тип "булката беглец" ми се струва, че е по Уран. Сатурн можа да създава хладнина, отдалеченост, което да изглежда като нежелание за встъпване във връзка. Но може и да става дума за колебливост, не фобия от връзки. Тогава бих търсила Нептун в напрегнати конфигурации със светилата, У1 или евентуално У7.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4865 -: Август 17, 2012, 04:25:48 pm »
Мерси,  ;) ...веднага го навързах, венера във водолей квадрат сатурн, който му управлява 5 дом, слънце съвпад меркурий в риби тао-квадратура с възлите ( СЛВ в близнаци)...разбира се не е само това .. ;D

« Отговор #4866 -: Август 17, 2012, 04:42:13 pm »
Здравейте, вълнувам се дали ще започна бизнеса за който вече са ми предложили? Н 17.08.2012.  17.09 ч София. Но за сега стои само като възможност. И понеже с тел, не мога да построят карта. Моля ви за вашето мнение!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4867 -: Август 17, 2012, 06:07:32 pm »
Въпроси, зададени на басламична Луна, така преди новолуние, се смятат за обречени. Както Мирабел беше написала, не е съвсем ясен отговорът им.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4868 -: Август 17, 2012, 06:39:31 pm »
здравейте момичета,моля за отговор,когато имате възможност
"Харесва ли ме Ради".Мисля, с този късен АЦ-се предполага да  знам отговора,но  не съм наясно.Аз лично го харсвам ,но той ми е мътен,освн това  е на приливи и отливи-чудя с само като приятлка ли ме харсва или и като жена....ще съм благодарна да разтълкувате какво виждате.Този е нов,не е бившият за когото все си питам
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4869 -: Август 17, 2012, 07:34:57 pm »
Кандидатурата ми във връзка със стаж по програма '' ..... '' ще бъде ли успешна? Help.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #4870 -: Август 17, 2012, 08:06:05 pm »
Кандидатурата ми във връзка със стаж по програма '' ..... '' ще бъде ли успешна? Help.  :lol: :lol: :lol:

Сложила си наталната си карта. А това е тема за хорарни въпроси. Постави карта за датата, часа и мястото на първоначалното задаване на въпроса.

« Отговор #4871 -: Август 17, 2012, 08:07:17 pm »
"Харесва ли ме Ради".Мисля, с този късен АЦ-се предполага да  знам отговора,но  не съм наясно.Аз лично го харсвам ,но той ми е мътен,освн това  е на приливи и отливи-чудя с само като приятлка ли ме харсва или и като жена....ще съм благодарна да разтълкувате какво виждате.Този е нов,не е бившият за когото все си питам

Той е Луна в знака на заточение на твоя управител Сатурн. По картата изглежда, че не проявява силен интерес.

« Отговор #4872 -: Август 17, 2012, 08:20:03 pm »
Здравейте, вълнувам се дали ще започна бизнеса за който вече са ми предложили? Н 17.08.2012.  17.09 ч София. Но за сега стои само като възможност. И понеже с тел, не мога да построят карта. Моля ви за вашето мнение!

Няма да ти е лесно. И двата ти управителя са слабо поставени и обезсилени. У1 Юпитер е заточен по знак и в 6-тия ти дом. Целият товар ще падне върху теб. Особено с уреждането на административни въпроси, работа с подчинени (ако има такива). Луната (У8 - заеми, банки) е изгорена от Слънцето в 8-мия ти дом, затова предполагам, че притесненията ти опират до финансиране, което на този етап може да ти липсва. Луната ще завърши секстил със Сатурн (У2 - твоите пари) в 10-тия дом на бизнеса, така че може да ти се наложи да инвестираш собствени средства. Непосредствено след това Луната ще бъде изгорена от Слънцето. Не изглежда да е лесно да получиш пари от други хора, заем, ако ще търсиш такъв. Партньори биха могли да помогнат с подкрепа, но на по-късен етап (У7 Меркурий ще завърши секстил с Юпитер).
По тази карта ми изглежда, че в момента не си в състояние да се възползваш от възможността. Имаш много съмнения или не се чувстваш готова. У10 (бизнесът) и У3 (идеята, твоите действия) Венера екзалтира Юпитер по знак, но липсва аспект помежду им.

Но аз май не разбрах добре въпроса. Предлагат ти да се включиш в чужд бизнес ли? Тогава гледаме 10-ти от 7-ми дом, който се управлява от Марс. Луната ще завърши секстил с Марс, т.е. действително имаш възможност да се включиш. Юпитер (ти) ще завърши секстил с Меркурий (У7 - партньорите). Мисля, че ще се включиш в техния бизнес.
Марс е заточен по знак и идва от съвпад със Сатурн. Сигурна ли си, че бизнесът е добър, доходоносен и че към момента не "изживява" стегнация?

Извинявай, май наистина нещо ми става днес. Успех!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4873 -: Август 17, 2012, 08:51:19 pm »

Сложила си наталната си карта. А това е тема за хорарни въпроси. Постави карта за датата, часа и мястото на първоначалното задаване на въпроса.
17.08.2012, час 20:12:00. гр. Стара Загора, вероятно съм избрала грешна опция от сайта. Кое точно трябва да избера за правилната карта?

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4874 -: Август 17, 2012, 08:53:51 pm »

Той е Луна в знака на заточение на твоя управител Сатурн. По картата изглежда, че не проявява силен интерес.
жалко,но пък няма да седна да плача сега :P,благодаря ти Мирабела
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #4875 -: Август 18, 2012, 11:43:27 am »

17.08.2012, час 20:12:00. гр. Стара Загора, вероятно съм избрала грешна опция от сайта. Кое точно трябва да избера за правилната карта?

Просто въвеждаш тези данни вместо рожденните ти, когато построяваш картата.

http://prikachi.com/images/190/5153190Q.png

Луната е завършила секстил с твоя управител Сатурн и след това е била изгорена от Слънцето. Ако има някаква възможност вече да си одобрена, това може и да се е случило. Но ако тепърва предстои да се разглеждат кандидатури, ми изглежда по-скоро като "не". Освен това липсва и аспект между Сатурн и У10 Юпитер.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4876 -: Август 18, 2012, 01:27:14 pm »

Просто въвеждаш тези данни вместо рожденните ти, когато построяваш картата.

http://prikachi.com/images/190/5153190Q.png

Луната е завършила секстил с твоя управител Сатурн и след това е била изгорена от Слънцето. Ако има някаква възможност вече да си одобрена, това може и да се е случило. Но ако тепърва предстои да се разглеждат кандидатури, ми изглежда по-скоро като "не". Освен това липсва и аспект между Сатурн и У10 Юпитер.

Виждам, че на картата пише 17: 12, а не 20:12 часа  :unsure:,
 предстои разглеждане на кандидатурите, вчера си подадох документите всъщност.

« Отговор #4877 -: Август 18, 2012, 01:30:33 pm »
Не се заяждам, но видя ли какво пише след 17:12? GMT, което означа Greenwich Mean Time. През лятото, когато е в сила лятното часове време, времето за България е GMT+3.

*

tanya

• 21
« Отговор #4878 -: Август 18, 2012, 01:34:48 pm »
Бхте ли помогнали с разчитането на картата?
Въпроса е: Кога ще се продаде автоборсата /имота/? Само ще уточня, че имаме многократни запитвания и и проява на интерес, но предлаганата сума не ни удовлетворява, мисля, че е въпрос на време...Но съм пред финансов колапс вече...

« Отговор #4879 -: Август 18, 2012, 01:48:20 pm »
Липсва връзка между Марс (вас) и Венера (потенциалния купувач). Но това, че Юпитер (имотът) е в 7-мия дом, може да се счита за едно указание към продажба на имота, преминаването му в чужди ръце. Друго такова е предстоящият секстил между Меркурий (чуждо имущество) и Юпитер (ваше имущество). Това са и управителите на 2-рите домове (парични средства) на двете страни, т.е. имаме и движение на паричен поток, който присъства при всяка сделка от този вид. Венера е в знака на екзалтация на Юпитер, което потвърждава, че има хора, които са харесали имота. Венера е във 2-рия им дом, техният У2 Меркурий е в Лъв, т.е. не изглежда зле. Бих казала, че имат пари, просто не им се дават явно, опитват се да пробват с по-малко.
Луната ще завърши секстил с Венера (купувачите). Луната се намира в ъглов дом и мутабелен знак, т.е. място, където 1 градус се равнява по-скоро на 1 седмица, отколкото на 1 ден. Между Луната и Венера има 5 градуса. Бих казала, че се надявам да продадете имота след около 5 дни, но ми изглежда като 5 седмици, т.е. около месец. Дано са 5 дни! Таймингът не е силната ми страна. Успех!
Луната всъщност пренася светлина между Венера (купувача) и Юпитер (имота), т.е. имаме и връзка между тези двете.