Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206722 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4900 -: Август 20, 2012, 12:34:42 pm »
По 5-ти и 6-ти дом прочитът на картата, според мен, би бил много различен. Така че трябва да уточним кой дом подхожда по-добре на домашното животно още сега.
Кандидат-стопаните са Венера в Рак. Ако кученцето е по 5-ти дом, то се управлява от Юпитер (в заточение - видно, състоянието му не е много добро). Венера попада в знака на екзалтация на Юпитер, което означава, че ще го гледат добре.
Ако кученцето е по 6-ти дом, то се управлява от Марс (отново в заточение). Венера е в знака на падение на Марс, т.е. няма да им е много до него, ще го пренебрегват.

Луната ще квадратира Венера. Не съм сигурна, че ще го вземат. Има ли вероятност да се откажат?

« Отговор #4901 -: Август 20, 2012, 01:21:05 pm »
Ами по-скоро си е по 5-ти дом, защото това същество го обичам до полуда, дори ми е като детенце (то с всичките ми животни съм така:)). А по кой дом Мирабела гледаш кандидатите, в смисъл като производен на някой ли? И в зет-а ми излиза, че венера е съвпад с мидпойнт юпитер/меркурий и мидпойнт слънце/лилит(в телец в седми). Ако си права, че се управляват от венера бъдещите стопани, то може те да са добри, но нещо непредвидено да се случи. или луна квадрат плутон(хирургия) означава, че няма да се погрижат за евентуална операция, и в крайна сметка пак не мога да я разтълкувам тази луда луна. Преди да излезе от везни ще направи точен съвпад с марс и последния аспект ще е секстил със слънце....Те със сигурност няма да се откажат, може би опозицията уран(моят 4-ти) и луна означават, че аз няма да им я дам, че вече взех много да се замислям да рискувам ли.....

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4902 -: Август 20, 2012, 01:28:34 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен ... Ще ме потърси ли когато си дойде?  :-\ Благодаря

« Отговор #4903 -: Август 20, 2012, 01:35:55 pm »
Десс 7, кой дали ще те потърси? любим, възлюбен, добър познат, бивше гадже?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4904 -: Август 20, 2012, 01:42:56 pm »
Извинявам се за пропуска. Става въпрос за човекът, към когото изпитвам чувства, макар че и аз вече не знам точно какво изпитвам. Има разлика в домовете като става въпрос за взлюбен или си споменал човек по име?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4905 -: Август 20, 2012, 01:47:34 pm »
Здравейте сега се реших да задам един въпрос важен за семейството през месец септември ще се проведе търг ....аз искам да задам следният въпрос:
,,Ще продадем ли успешно  семейният магазин?"
Самоков  19.08.2012г. 20.39ч.
Благодаря ви предварително..............

Чудя се дали срокът на действие на предния ти хорар по същия въпрос вече е изтекъл или не. Ще дадеш ли обратна връзка по него? Например, дали се е намерил потенциален купувач, който вие сте отхвърлили (Луната е била в сходяща опозиция с У7 Юпитер).

Здравейте момичета бих искала да задам хорарен въпрос
,,Ще продадем ли магазина?"
08.04.2012г Самоков 10.17

Тук, за разлика от предната карта, има сходяща връзка (и то хармонична) между У1 и У7 (както и между У4 и У10). Но Луната е без курс. Мисля, че ще се появи потенциален купувач, но офертата му няма да ви се стори добра (Луната е в знака на падение/заточении на вашия управител Юпитер). Мисля, че това имаш предвид под "Ще продадем ли успешно...?", т.е. на добра цена. Може да продадете, но не ми изглежда да е успешно.
Минали са 3 месеца и реших затова да задам въпроса пак ...
Тогава през април нямаше кандидат ,но сега вече имаме кандидат но, чакаме да мине търга за земята върху която е магазина ...В момента по-важно е да се продаде пък на каква цена-все ще е нещо...
Мирабела само не те разбрах,от сегашната ли карта съдиш,че ще го продадем ,но няма да сме доволни.. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #4906 -: Август 20, 2012, 01:53:57 pm »
Dess 1, ми аз като гледам, май ти ще си тази която ще го потърси, позволих си да сменя домовата система на картата ти по Кох (така съм учена) и ти се управляваш от юпитер в квадрат и половина с твоя човек марс(има игра за доизиграване, но дали с хепи енд?). От юпитер в секстил с меркурий, и първият аспект който ще сключи луната секстил меркурий, май няма да устискаш да не звъннеш ти? ;)

« Отговор #4907 -: Август 20, 2012, 01:56:12 pm »
П.С. Сега видях, Десс 7 ти по име ли го назова или не? аз го погледнах по 5-ти дом.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4908 -: Август 20, 2012, 02:12:30 pm »
Благодаря за тълкуването. Въпросът го задодох така както съм го написала. Има ли голяма разлика, ако е назован по име...  :-X Уф, голяма каша стана. По принцип имаме уговорка, но много неща се промениха и не съм сигурна вече дали това ще се случи. Когато си дойде тук, няма как аз да го потърся - не знам координатите му.
« Последна редакция: Август 20, 2012, 04:09:45 pm от dess7 »

« Отговор #4909 -: Август 20, 2012, 02:24:44 pm »
Здравейте сега се реших да задам един въпрос важен за семейството през месец септември ще се проведе търг ....аз искам да задам следният въпрос:

Чудя се дали срокът на действие на предния ти хорар по същия въпрос вече е изтекъл или не. Ще дадеш ли обратна връзка по него? Например, дали се е намерил потенциален купувач, който вие сте отхвърлили (Луната е била в сходяща опозиция с У7 Юпитер).

Тук, за разлика от предната карта, има сходяща връзка (и то хармонична) между У1 и У7 (както и между У4 и У10). Но Луната е без курс. Мисля, че ще се появи потенциален купувач, но офертата му няма да ви се стори добра (Луната е в знака на падение/заточении на вашия управител Юпитер). Мисля, че това имаш предвид под "Ще продадем ли успешно...?", т.е. на добра цена. Може да продадете, но не ми изглежда да е успешно.
Тогава през април нямаше кандидат ,но сега вече имаме кандидат но, чакаме да мине търга за земята върху която е магазина ...В момента по-важно е да се продаде пък на каква цена-все ще е нещо...
Мирабела само не те разбрах,от сегашната ли карта съдиш,че ще го продадем ,но няма да сме доволни..

Да, по сегашната карта. Затова се чудех дали на предната й е изтекъл срокът или действително има промяна в обстоятелствата. Появата на потенциален купувач би трябвало да се брои за промяна в обстоятелствата, защото когато зададе въпроса предния път, нямаше такъв.
Липсата на курс на Луната при положение, че вашият управител Юпитер и този на купувача Меркурий са в сходящ аспект, може да озчава "да, но нещата ще вървят твърде бавно". Ако пък вече имате някаква уговорка с него, липсата на курс на Луната означава, че уговорката би трябвало да бъде спазена, че няма да настъпят промени в обстоятелствата.

« Отговор #4910 -: Август 20, 2012, 02:25:42 pm »
Ами по-скоро си е по 5-ти дом, защото това същество го обичам до полуда, дори ми е като детенце (то с всичките ми животни съм така:)). А по кой дом Мирабела гледаш кандидатите, в смисъл като производен на някой ли? И в зет-а ми излиза, че венера е съвпад с мидпойнт юпитер/меркурий и мидпойнт слънце/лилит(в телец в седми). Ако си права, че се управляват от венера бъдещите стопани, то може те да са добри, но нещо непредвидено да се случи. или луна квадрат плутон(хирургия) означава, че няма да се погрижат за евентуална операция, и в крайна сметка пак не мога да я разтълкувам тази луда луна. Преди да излезе от везни ще направи точен съвпад с марс и последния аспект ще е секстил със слънце....Те със сигурност няма да се откажат, може би опозицията уран(моят 4-ти) и луна означават, че аз няма да им я дам, че вече взех много да се замислям да рискувам ли.....

По 7-ми дом поставих кандидатите. Те виждали ли са кученцето? Харесали ли са го вече?

« Отговор #4911 -: Август 20, 2012, 02:28:57 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен ... Ще ме потърси ли когато си дойде?  :-\ Благодаря

Той е Венера (У7), ти си Марс. Няма аспект между управителите ви. Луната ще квадратира Венера и ще се съедини с Марс, опитвайки се да пренесе светлина помежду им. Но преди да стигне до Марс, ще завърши аспекти с други планети, вкл. със Сатурн. Липсва връзка между управителите на 3-тите ви домове.
Може би той ще са забави и няма да се върне, когато предполагаш?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4912 -: Август 20, 2012, 02:35:45 pm »

Да, по сегашната карта. Затова се чудех дали на предната й е изтекъл срокът или действително има промяна в обстоятелствата. Появата на потенциален купувач би трябвало да се брои за промяна в обстоятелствата, защото когато зададе въпроса предния път, нямаше такъв.
Липсата на курс на Луната при положение, че вашият управител Юпитер и този на купувача Меркурий са в сходящ аспект, може да озчава "да, но нещата ще вървят твърде бавно". Ако пък вече имате някаква уговорка с него, липсата на курс на Луната означава, че уговорката би трябвало да бъде спазена, че няма да настъпят промени в обстоятелствата.
Имахме вече преговори един път ,но в първия момент цената доста ги изненада, сега не са се отказали ,но изчакваме търга и най-вероятно пак ще преговаряме....
Ще чакаме и ще дам обратна връзка  непременно Мирабела ...много ти благодаря
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4913 -: Август 20, 2012, 03:07:37 pm »

Той е Венера (У7), ти си Марс. Няма аспект между управителите ви. Луната ще квадратира Венера и ще се съедини с Марс, опитвайки се да пренесе светлина помежду им. Но преди да стигне до Марс, ще завърши аспекти с други планети, вкл. със Сатурн. Липсва връзка между управителите на 3-тите ви домове.
Може би той ще са забави и няма да се върне, когато предполагаш?

Благодаря, Мирабела. Удобно ли е само да ми разтълкуваш какво означава: Но преди да стигне до Марс, ще завърши аспекти с други планети, вкл. със Сатурн.

« Отговор #4914 -: Август 20, 2012, 03:08:55 pm »
Сатурн е забавяне, препятствие. Плюс квадрата на Луна към неговия управител Венера. Затова помислех, че няма да се върне по график.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4915 -: Август 20, 2012, 03:13:56 pm »
Да, по принцип има пречки и е възможно да има забавяне, но това май не променя факта, че няма да ме потърси.  :(

*

Alena

• 38
« Отговор #4916 -: Август 20, 2012, 03:20:38 pm »
Mirabella, моля те, когато имаш възможност да погледнеш моята карта. Въпросът ми е дали да приема предложението и да започна работа септември месец или да провължавам да търся друга? Имам ли шанс за успех там?
Много ти благодаря!

« Отговор #4917 -: Август 20, 2012, 03:51:40 pm »
Цитат
Цитат

По 7-ми дом поставих кандидатите. Те виждали ли са кученцето? Харесали ли са го вече?
Виждали са я, дори днес на контролен преглед ги извиках с мен. дойде само мъжът, и докторът като казваше, че скоро може да се наложи още една операция, заради ставата, преди планираната операция за след 4 месеца, и човекът започна нещо от сорта "......по добре да се изчака....." все едно много разбира и е специалист, това ме притеснява, зашото може да се запъне ако лекарят каже, че трябва операция, а аз вече лекаря съм го проверила и в астрото дори и по форуми:) Та много я харесаха, и той и съпругата му, ама то тя си е такава послушанка и е толкова изпълнителна....Та така, луната едва ли означава, че те ще се откажат. Сега обаче се сещам, че първо ме потърси братът на човека, и луната като управител на 3-ти дом на кандидатът, да не би братът да намери друго куче и да му подари и да ми звъннат и да кажат, че се отказват.....Както и да е само ги гадая, Мирабела, ако ти хрумне нещо различно от отказване, или братя, моля те пиши :-\

« Отговор #4918 -: Август 20, 2012, 04:25:42 pm »
Mirabella, моля те, когато имаш възможност да погледнеш моята карта. Въпросът ми е дали да приема предложението и да започна работа септември месец или да провължавам да търся друга? Имам ли шанс за успех там?
Много ти благодаря!

Оу, аз не съм в позиция да ти казвам какво да правиш. :blink: Отговорността за решенията ти не може да бъде моя.

Предложената ти работа е по 10-ти дом, т.е. се управлява от Венера в знака на екзалтация на твоя управител Юпитер. Венера няма есенциални достойнства в знака, в който се намира. Възможно е работата да не е нещо особено или да се притесняваш, че е тежка, натоварваща, не по специалността ти или че условията на труд не са добри (Юпитер в 6-тия ти дом). Ти би трябвало да се справиш с нея, въпреки че не изглеждаш уверена в способностите си (Юпитер е заточен по знак).
Луната е в знак на Венера, но ще я квадратира, преди да завърши тригон с Юпитер (т.е. преди да пренесе светлина между теб и работата). Изглежда ми, сякаш първо ще се откажеш от работата, а в последствие ще я приемеш отново.

Ако имаш време преди да трябва да отговориш, използвай го, за да търсиш друга позиция, щом имаш съмнения относно тази. Успех!

*

Alena

• 38
« Отговор #4919 -: Август 20, 2012, 04:33:09 pm »
Мирабела, много ти благодаря! :88:
Извинявай, не съм се изразила правилно. Разбира се, че не искам да вземеш решението вместо мен.  ;D
Абсолютно точно си отговорила. Работата много ме притеснява, не съм сигурна дали ще се справя, заплащането е ниско. По специалността ми е. Продължавам да търся друга работа междувременно. Те отдавна са ми я предложили да започна, но аз увъртам и не давам отговор. Днес им казах, че до края на месеца ще реша окончателно.