Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205547 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4920 -: Август 20, 2012, 05:31:16 pm »
Здравейте, моля ви за помощ при един въпрос - Ще му издадат ли на (назован по име) пасаван до четвъртък?

« Отговор #4921 -: Август 21, 2012, 01:59:52 pm »
Здравейте!
Предишното тълкувание на въпросът ми за работа излезе вярно :blink: :blink: Сега се записвам с нов въпрос, пак за работа - дали ще е успешно утрешното интерв=, София 17.21 часа
мисля, че да
но резултатът от интервюто и назначаването на работа може да се забави

Благодаря, ще докладвам :)

Е нямаше такава точност! Казаха, че ако мина и трите етапа на интервю, назначението ще бъде най-рано септември! Не че ще престана да търся и да ходя по интервюта де :P

Днес се получи неочаквано раздвижване в плановете ни за емиграция. Сега не знам на коя планета се намирам,буквално ;D МАй ще кацна на Юпитер
Тъй като ще откача от надежда и щастие, си задавам най-важният еъпрос за годината: Ще се явя ли на интервю за Канада през месец октомри 2012 и дали ще е успешно?

Обратна връзка - писаха ми от въпросната фирма, където бях на интервю и не съм одобрена за следващ етап :(

В петък съм на интервю на друго място, но нещо нямам добро усещане за там.

Като цяло се закучиха нещата с работата, дали защото други мисли и планове са ми в главата, нямам идея.

« Отговор #4922 -: Август 21, 2012, 02:09:34 pm »
Здравейте, моля ви за помощ при един въпрос - Ще му издадат ли на (назован по име) пасаван до четвъртък?

Той е Луна в знака на Венера, която управлява 10-тия му дом - властите и 3-ти дом - документите. Между Луната и Венера предстои квадратура, но пък има взаимна рецепция. Мисля, че ще получи документа, но това ще му коства нерви, ще има препятствия, нещата няма да протекат гладко и твърде възможно не в указания от теб срок.

Извън хорара. Доколкото знам, се изчаква справка с МВР преди издаване на пасавана. Дано получаването на информация от нашето вътрешно министерство до тамошното консулство не се забави.

« Отговор #4923 -: Август 21, 2012, 02:13:21 pm »

Той е Луна в знака на Венера, която управлява 10-тия му дом - властите и 3-ти дом - документите. Между Луната и Венера предстои квадратура, но пък има взаимна рецепция. Мисля, че ще получи документа, но това ще му коства нерви, ще има препятствия, нещата няма да протекат гладко и твърде възможно не в указания от теб срок.

Извън хорара. Доколкото знам, се изчаква справка с МВР преди издаване на пасавана. Дано получаването на информация от нашето вътрешно министерство до тамошното консулство не се забави.

Благодаря, Мирабела. Всичко върви наобратно  :-X  Да, точно така е - изчаква се отговор от МВР, но като знам криминалното му досие, не искам да мисля какви последствия може да има.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4924 -: Август 21, 2012, 02:40:34 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен ... Ще ме потърси ли когато си дойде?  :-\ Благодаря

Той е Венера (У7), ти си Марс. Няма аспект между управителите ви. Луната ще квадратира Венера и ще се съедини с Марс, опитвайки се да пренесе светлина помежду им. Но преди да стигне до Марс, ще завърши аспекти с други планети, вкл. със Сатурн. Липсва връзка между управителите на 3-тите ви домове.
Може би той ще са забави и няма да се върне, когато предполагаш?

Мирабела, извиняй за много ми въпроси, но може ли още един, надявам се последен по този хорар. Липсата на връзка между управителите на 3-тите домове, го тълкувам като липса на комуникация и контакт. Това се отнася за периода когато ще си дойде или сега? И ако се гледа хорара, като въпрос зададен за любим човек, ще има ли промяна в написаното от теб?

« Отговор #4925 -: Август 21, 2012, 02:50:16 pm »
Би трявало да важи за периода, в който питаш, ако има такъв или в рамките на действие на хорара - до 3-6 месеца.
Щом става дума за човек, на когото ти гледаш като потенциален партньор, се използва 7-ми дом.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4926 -: Август 21, 2012, 02:52:33 pm »
ОК. Разбрах.

« Отговор #4927 -: Август 23, 2012, 09:16:12 am »

Обратна връзка - получи документа (дори по-бързо от очакваното), въпреки някои недоразумения, чрез съдействие от друго място.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 03:00:49 pm от slavex5213 »

« Отговор #4928 -: Август 23, 2012, 09:32:27 am »
Извинявам се, дали е удобно да задам още един въпрос - Ще заживеем ли заедно с него (човекът, в когото съм влюбена)?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4929 -: Август 23, 2012, 11:40:58 am »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен ... Ще ме потърси ли когато си дойде?  :-\ Благодаря

Той е Венера (У7), ти си Марс. Няма аспект между управителите ви. Луната ще квадратира Венера и ще се съедини с Марс, опитвайки се да пренесе светлина помежду им. Но преди да стигне до Марс, ще завърши аспекти с други планети, вкл. със Сатурн. Липсва връзка между управителите на 3-тите ви домове.
Мирабела, само като уточнение като уточнение към този хорар - разбрах, че той се връща навреме, както е планирано и няма да има забавяне.
« Последна редакция: Август 23, 2012, 04:34:36 pm от dess7 »

« Отговор #4930 -: Август 23, 2012, 01:30:01 pm »
Тази седмица ми тръгна много каръшки отвсякъде :angry: :angry:
Та моля за една бърза интерпретация на този хорар "ще започна ли работа преди да е минало интервюто ми за Кнд", София, 14.21 ч. Толкова глупаво интервю имах днес, че се чудя вече кое ме спъва толкова.

« Отговор #4931 -: Август 23, 2012, 03:27:40 pm »

Мирабела, само като уточнение като уточнение към този хорар - разбрах, че той се връща навреме, както е планирано и няма да има забавяне.

Браво! Много се радвам. Надявам се, че и другите ти планове, свързани с него, ще се развиват по план. ;)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4932 -: Август 23, 2012, 03:33:56 pm »
Мирабела, обикновено си точна в тълкуванията на хорарите, тъй че честно да ти кажа, съмнявам се....  :'(

« Отговор #4933 -: Август 23, 2012, 03:38:14 pm »
Извинявам се, дали е удобно да задам още един въпрос - Ще заживеем ли заедно с него (човекът, в когото съм влюбена)?

Радвам се, че е получил документа и може да се прибере спокойно у дома.
За втория ти въпрос мисля, че "не". Той знае ли за плановете ти да заживеете заедно? Уговорено ли е?
Ранният градус на АС може да показва, че нещата още не са задвижени, че са само планове в главата ти.
Ти си Марс в знака на неговия управител Венера. Марс е заточен, АС и Луната са на изгорения път - не се чувстваш добре, страдаш, измъчваш се. Той е Венера в знака на падение на Марс и в 9-тия ти дом. Макар и в една и съща страна, пак може да е далеч от теб.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект.
Луната е негов У3 и излиза от квадрат с Венера. Променил ли е плановете си за завръщане или нещо друго, свързано с пътуване, наскоро? Струва ми се, че няма намерение да се връща в чужбина, поне не и скоро (Венера е в знака на заточение на неговия У9 и ще завърши квадратура с него), но не изглежда и да идва към теб.
Надявам се, че греша за последното. Успех!

« Отговор #4934 -: Август 23, 2012, 03:45:14 pm »
Та моля за една бърза интерпретация на този хорар "ще започна ли работа преди да е минало интервюто ми за Кнд", София, 14.21 ч. Толкова глупаво интервю имах днес, че се чудя вече кое ме спъва толкова.

Градусът на АС е късен. И управителят ти Марс е в края на знака и му предстои ингрес в следващия. Вече знаеш отговора на въпроса си или просто до датата на интервюто остава толкова малко време, че няма за кога?
Липсва сходяща връзка между Марс (теб) и У10 Меркурий (работата), така че съдейки по картата, не ми изглежда положителен отговорът.
Луната в падение излиза от квадратура с Меркурий, което потвърждава, че нещо те спъва по отношение на трудовата ти дейност. Може би е неувереност, притеснение (Марс е заточен, Луната е в падение) или е свързано с потенциален партньор и чувствата му към теб. Спокойно, Марс е на прага на следващия знак, където ще бъде много силно поставен (на трон). Съвсем скоро увереността ти ще се възвърне. Точно навреме за важното интервю. ;) Успех!

« Отговор #4935 -: Август 23, 2012, 03:46:02 pm »

Радвам се, че е получил документа и може да се прибере спокойно у дома.
За втория ти въпрос мисля, че "не". Той знае ли за плановете ти да заживеете заедно? Уговорено ли е?
Ранният градус на АС може да показва, че нещата още не са задвижени, че са само планове в главата ти.
Ти си Марс в знака на неговия управител Венера. Марс е заточен, АС и Луната са на изгорения път - не се чувстваш добре, страдаш, измъчваш се. Той е Венера в знака на падение на Марс и в 9-тия ти дом. Макар и в една и съща страна, пак може да е далеч от теб.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект.
Луната е негов У3 и излиза от квадрат с Венера. Променил ли е плановете си за завръщане или нещо друго, свързано с пътуване, наскоро? Струва ми се, че няма намерение да се връща в чужбина, поне не и скоро (Венера е в знака на заточение на неговия У9 и ще завърши квадратура с него), но не изглежда и да идва към теб.
Надявам се, че греша за последното. Успех!

В момента това са само мой мисли, мечти и т.н. Няма промяна в плановете му, в момента пътува за насам. Доколкото разбирам нищо положително не предстои.  :'(

« Отговор #4936 -: Август 23, 2012, 04:17:55 pm »

Градусът на АС е късен. И управителят ти Марс е в края на знака и му предстои ингрес в следващия. Вече знаеш отговора на въпроса си или просто до датата на интервюто остава толкова малко време, че няма за кога?
Липсва сходяща връзка между Марс (теб) и У10 Меркурий (работата), така че съдейки по картата, не ми изглежда положителен отговорът.
Луната в падение излиза от квадратура с Меркурий, което потвърждава, че нещо те спъва по отношение на трудовата ти дейност. Може би е неувереност, притеснение (Марс е заточен, Луната е в падение) или е свързано с потенциален партньор и чувствата му към теб. Спокойно, Марс е на прага на следващия знак, където ще бъде много силно поставен (на трон). Съвсем скоро увереността ти ще се възвърне. Точно навреме за важното интервю. ;) Успех!

Благодаря ти, Мирабел. И аз излязох с отрицателно мнение, гледайки първо управителя на 6 дом и планетата, която е управител на 6 дом.

Нямам още покана за интервю за Канада, даже шансът да ни поканят на интервюто октомври месец, според всички, е минимален. Но вътрешното убеждение, че ще ни извикат и това е.

Точно заради луната се чудих, какво толкова ме спъва. Но квадрата с Меркурий го отнесох към това, че няма да се случи едното без другото. Тоест чакам меркурий да вземе да се активизира и да ми изпрати поканата за Канада (въпреки негативното отношение на повечето колеги около мен) и тогава си мисля, че ще дойде и правилната работа.

П.С. Не знам до колко астрологията развива интуицията, но имах ужасно усещане за интервюто ми днес и бях права. Хубавата страна - написах материал по случая и събрах добри коментари :)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4937 -: Август 23, 2012, 04:32:57 pm »
Може ли още един въпрос - Ще се видим ли на 27.08. с М.? Той беше казал, че евентуално тогава може да се срещнем, интересно ми е дали ще спази обещанието си?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4938 -: Август 23, 2012, 07:21:00 pm »
Може ли още един въпрос - Ще се видим ли на 27.08. с М.? Той беше казал, че евентуално тогава може да се срещнем, интересно ми е дали ще спази обещанието си?
У1 Юпитер в разходящ секстил с У7 Меркурий, Луната е без курс- по тази карта не предстои да се срещнете, но ако наскоро си питала за същия човек е редно да се гледа в първата карта пусната за него

Благодаря за отговора, Akruks. Не, не съм питала.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4939 -: Август 23, 2012, 07:31:47 pm »

Здравей, Десс! Струва ми се, че отговорът на този въпрос е НЕ. Вашите сигнификатори - Марс и Венера няма да се срещнат, защото Марс ще е напуснал знака, когато Венера застане на градуса на точния аспект.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥