Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205911 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5140 -: Септември 24, 2012, 12:53:53 pm »
здравейте,сестра ми задава въпрос,относно мъж с когото е на прага на започнат  отношения по негова инициатива...
само приятелски интерес ли проявява Р към мен
ранния Ац говори,че е доста рано да се каже или ,че ще научи нещо скрито нали?
много е раздвоена-все още таи чувства към бившия си,но хресва и Р.,иначе си допаднали на първа среща,но тя се бои,че той иска приятелство,и че криво го е разбрала ;),не мисля ,че е така по това което ми сподели ,но ме помоли да попитам и вас,като час и карта си е построила сама
благодарности в аванс ;)
Този за който пита се управлява от Венера, която е У2 и У6 за него и във 2-ри негов дом, У8 Марс в 6д в сходящ съвпад със Сатурн У10 за него- мисля, че се интересува изключително от работата, кариерата и печеленето на пари.
Тя е с У1 Марс в 12д и ретро Плутон в 3д- не се е освободила още от миналото, както и от минали чувства единия У5 е ретро Нептун
При него У5 е ретро Меркурий в негов 3д- може би обича да флиртува на приказки, а това да подвежда сестра ти
oбратна връзка-така се получи...момчето си е флиртаджия,а тя сама реши да си чака бившият

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5141 -: Септември 24, 2012, 02:06:23 pm »
Хорарен въпрос: Ще спечеля ли обжалването /административно производство/ в София на 5 юли?

Прикачвам картата към момента на задаване на въпроса.

Това първо обжалване ли е? Питам заради струпалите се ретроградни планети около теб - У1 Венера и стационарен Сатурн на АС.
АС е на изгорения път, Венера е ретро и без есенциални достойнства, Сатурн е в съвпад с АС - все предпоставки, които не вещаят бърз успех, по-скоро бързо разрешаване. Към това добавяме и че Луната току-що е приключила последния си аспект в рамките на знака (съвпад с Марс - другата страна по делото) и Луната е в знака на падение на Венера. Може би ти е било предложено споразумение, което не е било изгодно за теб. Мисля, че делото няма да приключи на това заседание. Или ще има следващо заседание или ще продължи на друга инстанция. Заради сходящия секстил между У9 Меркурий (съда, съдията) и Венера съм склонна да мисля, че в крайна сметка ти ще спечелиш делото. Успех и дано този път не греша, както в предния ти хорар. Този път гледах градусите и минутите.

Обратна връзка: делото наистина не приключи в София, на заседанието, за което зададох хорарния въпрос!

Утре е насрочено ново заседание /върнато е за произнасяне от предходната инстанция/ - ще пиша за решението й!
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5142 -: Септември 24, 2012, 04:23:51 pm »
Ще живея ли в квартирата на Ханс? Аз забелязвам някакви неща: Ако аз се управлявам от Уран в Овен :-\, а той от Слънце във Везни в 8-ми дом, има прилика между хорара и синастрията ни - в нея имаме опозиция на моето Слънце във Везни и неговият Уран в Овен, както и знакова опозиция с неговото Слънце в Овен. Но тази опозиция негативен отговор ли дава? А ако се управлявам от Сатурн, аз съм в 8-ми дом, както и той, и след време ще направим съвпад...  :rolleyes: Ако гледаме квартирата по 4-ти дом, У4 е Венера, която се намира в неговия 1-ви дом.  :-\
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 04:54:53 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5143 -: Септември 24, 2012, 04:48:27 pm »
Мисля, че не, но дано греша, ако това е нещо, което желаеш. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5144 -: Септември 24, 2012, 05:04:16 pm »
Мисля, че не, но дано греша, ако това е нещо, което желаеш. :)

Този Нептун в 1-ви дом сигурно значи, че се заблуждавам за нещо...  :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5145 -: Септември 24, 2012, 05:08:13 pm »
Между твоя У4 и неговия У4 все още има сходящ квадрат, но оста МС-ІС е разположена в последния градус на знака, така че е възможно по-нататък да има някаква промяна. Има ли вероятност въпросният Ханс да си смени квартирата? Между Меркурий и Юпитер има сходящ тригон, те също имат отношение към вашите 4ти домове. Но към въпроса има отношение и Луната - засега тя не е в особено обещаваща позиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5146 -: Септември 24, 2012, 05:21:52 pm »
Добре... Надявах се, че съм успяла да си намеря квартира, но ... пф. Мерси за отговорите, Лили и Акрукс. Ще докладвам, ако има промяна.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5147 -: Септември 25, 2012, 09:13:50 am »
Мили момичета и момчета,
Задавам един хорарен въпрос, който е от изключителна важност за мен на този етап.  Имам един обожател от известно време и тъй като напоследък стана доста настоятелен пускам хорара. Въпроса ми е да се спускам ли в приключения с ...... и дали си струва, човека е назован е по име. Задавам въпроса така, защото с годините се научих да ценя материалното и да търся сигурното.
Ето и картата
« Последна редакция: Септември 25, 2012, 09:23:13 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #5148 -: Септември 25, 2012, 09:55:08 am »
Той се управлява от Марс на трон по знак - изглежда си струва. Но дали е подходящ за теб, не знам, защото управителите ви са в сходяща квадратура. И двете планети са във фиксирани знаци - никой не изглежда склонен да отстъпи, ако се заформи спор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5149 -: Септември 25, 2012, 12:43:13 pm »
Ще намеря ли подходяща квартира за мен, с място и наем, които ме устройват? Сама или с някой друг ще живея?

« Отговор #5150 -: Септември 25, 2012, 02:32:57 pm »
Луната (управителят на въпроса) аспектира с тригон твоя управител Юпитер - би трябвало да намериш квартира. Юпитер ще бъде тригониран от У7 Меркурий, така че е възможно това да показва, че ще съжителстваш с някого.
Меркурий може да се разгледа и като управител на 6-ти от 4-ти дом (т.е. 9-ти). Квартирата е временно жилище и не би трябвало да бъде по 4-ти дом (ако решим да работим с производни домове). Тогава дали я гледаме по 3-ти от 4-ти (с равен статус спрямо основното жилище), или като 6-ти от 4-ти (с подчинен статус спрямо основното жилище, дома)? И в двата случая квартирата изглежда се управлява от Меркурий (по домофикацията на Плацидиус), което би трябвало да се тълкува като ДА. Успех, Либра!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5151 -: Септември 25, 2012, 02:38:50 pm »
Той се управлява от Марс на трон по знак - изглежда си струва. Но дали е подходящ за теб, не знам, защото управителите ви са в сходяща квадратура. И двете планети са във фиксирани знаци - никой не изглежда склонен да отстъпи, ако се заформи спор.

Благодаря ти Мирабела,
Аз имам много условия към него относно отношенията ни и силно се съмнявам той да успее да ги покрие....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #5152 -: Септември 25, 2012, 02:46:37 pm »
Венера в Лъв - разбира се, че ще има претенции. Марс в Скорпион, т.е. в знака на заточение на Венера. И аз не съм сигурна, че е склонен да се съобразява с нечии условия. В сходяща квадратура сте - на път сте да се противопоставите един на друг, може би ще разберете, че гледате в различни посоки.
А дали мога да си позволя да те попитам дали това е мъжът от синастрията? Този със съвпад Слънце/Сатурн в Овен близо до MC? Виж, ако е той, тези трудно се отказват. Според мен, такъв може се бори до дупка, гордостта му пречи да се признае за победен.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5153 -: Септември 25, 2012, 02:56:01 pm »
Венера в Лъв - разбира се, че ще има претенции. Марс в Скорпион, т.е. в знака на заточение на Венера. И аз не съм сигурна, че е склонен да се съобразява с нечии условия. В сходяща квадратура сте - на път сте да се противопоставите един на друг, може би ще разберете, че гледате в различни посоки.
А дали мога да си позволя да те попитам дали това е мъжът от синастрията? Този със съвпад Слънце/Сатурн в Овен близо до MC? Виж, ако е той, тези трудно се отказват. Според мен, такъв може се бори до дупка, гордостта му пречи да се признае за победен.

Да Мирабела, същия е .... Много е настоятелен, звъни ми постоянно и иска да се виждаме ....
На мен не ми се рискува много ... гледам си интереса в крайна сметка . Но не вярвам да изкочи нещо сериозно от него, с този транзитен  Уран опзозе на СД  ми Венера .... нищо сигурно няма ... само временни простотий.....
А аз лично предпочитам да ги прескоча за сега.
Иначе в друго време веднага да бях скочила :)
Сега се замислям за последствията

А бе някой не меткаше ли Тао в този сайт ????
« Последна редакция: Септември 25, 2012, 03:01:12 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5154 -: Септември 25, 2012, 03:47:16 pm »
Знаеш ли Мирабела то моята натална Венера си е и без това в Лъв, както и неговия Марс е Скорпионски по натал ха ха
Какъв съвпадък ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #5155 -: Септември 25, 2012, 04:51:06 pm »
Знаеш ли Мирабела то моята натална Венера си е и без това в Лъв, както и неговия Марс е Скорпионски по натал ха ха
Какъв съвпадък ....
Не само това :blink: Ти си  Везна а той Овен :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Papy

• 4343
« Отговор #5156 -: Септември 25, 2012, 06:43:22 pm »
Сори, че без карта 19:40, софия

Предложиха ми да се включа в един проект с неясен, но възможно много хубав резултат
Аз пък се разболях

Та...ще го бъде ли?

« Отговор #5157 -: Септември 25, 2012, 06:48:49 pm »
Преди няколко дни попитах, дали един колега ще бъде освободен от работа, шефовете са полудяли нещо и сипят заплахи навред. Сега питам пак, но за друг, ще бъде ли освободен Y от работа?

Давам обратна връзка - той сам реши да си тръгне, но не и без вездесъщата намеса на шефовете, индиректно чрез действията си го принудиха да напусне.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5158 -: Септември 25, 2012, 08:14:17 pm »
момичета ,моля за помощ :'( :'(
котенцето ми изчезна..само на 3 месеца е...вчера бях на гости и го оставих при майка да го гледа...а тя да му изнесе кошницата навън, днес сутринта,драскало и било мебелите :angry:..отивам днес да си го прибера-няма го,цял ден търся...тя живее в къща-кой знае къде се е запиляло...

Ще се намери ли Тигър?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5159 -: Септември 25, 2012, 08:51:26 pm »
Мили момичета и момчета,
Задавам един хорарен въпрос, който е от изключителна важност за мен на този етап.  Имам един обожател от известно време и тъй като напоследък стана доста настоятелен пускам хорара. Въпроса ми е да се спускам ли в приключения с ...... и дали си струва, човека е назован е по име. Задавам въпроса така, защото с годините се научих да ценя материалното и да търся сигурното.
Ето и картата
Мисля,че с този късен Асц една от страните вече е взела решение и не подлежи на промяна  :blink:
Съвсем скоро ще се противопоставите един на друг, ти пишеш, че търсиш сигурното и се чудиш дали да се впускаш в приключения, но ако той те иска по същата причина- търси сигурното, а не приключенията?!
Има една бабешка приказка, че жена се жени, когато я искат, а мъж когато си иска, а като гледам неговия У1 Марс в твоя 1д- иска те!
А бе и аз не знам вече  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева