Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208165 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5280 -: Октомври 13, 2012, 10:23:09 pm »
Опасявам се, че Луната е без курс, т.е. вероятно няма да има скорошна промяна на ситуацията.
Ако е за мен -благодаря Шрея,каквото е такова,просто ми се искаше да приемат избора ми ,но на никого не мога да налагам решения.За себе си ,знам ,че постъпвам правилно

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5281 -: Октомври 13, 2012, 10:56:11 pm »
Опасявам се, че Луната е без курс, т.е. вероятно няма да има скорошна промяна на ситуацията.
Ако е за мен -благодаря Шрея,каквото е такова,просто ми се искаше да приемат избора ми ,но на никого не мога да налагам решения.За себе си ,знам ,че постъпвам правилно
Разбира се, че постъпваш правилно. Просто те са друго поколение, друга ценностна система и ограничени разбирания. Пожелавам ти много вътрешна сила, здрави нерви и най-вече да си щастлива.:blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5282 -: Октомври 14, 2012, 08:24:48 am »
По последните три карти- на Либра, Феникс и Милки- Луната е без курс, не предстои развитие за добро или лошо, каквото станало- станало, не го мислете.

Беше ми лошо сутринта и въобще не можах да стана, така че изпуснах влака. Може би утре ще пътувам. Значи това било Луна без курс. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5283 -: Октомври 14, 2012, 08:56:40 am »
Много добър анализ, Акрукс!
Либра, още повече, че в тази карта Луната си ти - т.е. ти няма да предприемеш действие. Виж какво ще ти покажа - http://www.snews.bg/bg/statiya/startira-festivalat-mezhdunarodni-fotografski-sreshti-plovdiv-2012-snimki:22508.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5284 -: Октомври 14, 2012, 08:01:06 pm »
Много добър анализ, Акрукс!
Либра, още повече, че в тази карта Луната си ти - т.е. ти няма да предприемеш действие. Виж какво ще ти покажа - http://www.snews.bg/bg/statiya/startira-festivalat-mezhdunarodni-fotografski-sreshti-plovdiv-2012-snimki:22508.

Мерси! :) Ако знаех за него по-рано, може би щях да го посетя, но сега няма как... Иначе утре мисля да ида на този спектакъл в СУ, харесвам хайку поезия, а и е безплатен! :) Който може, нека го посети - https://www.facebook.com/events/436517883061931/
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5285 -: Октомври 14, 2012, 08:26:27 pm »
ако не друго, Петър Чухов е прекрасен!<3
//сори за офф-а, не мога да се сдържа:Д

поздрави на двете хорарни феи! лов я!;

« Отговор #5286 -: Октомври 15, 2012, 10:42:57 pm »
Момичета, нуждая се от помощта ви!
от много вайкане за любов, ми се появиха реални проблеми.

Днес от нищото главният ми преподавател (малка специалност) избухна срещу мен и временната ми невъзможност да формулирам тема за дипломната си работа. Всичко излезе извън пропорции, въпреки смирената ми позиция (опитът за такава, според 3-ти лица - несполучлив), той продължи да налива, ескалира в заплахи за бойкот и т.н. Като отговорен и стриктен човек, за мен това е важно решение и, тъй като ми беше обяснено, че разполагам с време до следваща катедра, гледам да не избързвам. Имах нужда да обсъдя проблемите, които ме вълнуват, но комуникацията просто не се осъществяваше, въпреки неимоверните ми усилия. В крайна сметка, по едно време се отказах да опитвам, но той го разбра по грешен начин ли, не ми стана ясно, едва ли не не отказвам да комуникирам и да го слушам. Факт е, че в момента на главата са ми други работи, които емоционално ме засягат, и съм, меко казано, развалина. Факт е и, че той не е най-интуитивният човек и изобщо не зачита (чуждото) емоционално състояние, като фактор. Аз мога да се оправя и без него, но той действително има власт в случая, а заявяването му, че ще гласува против работата ми на катедра, някак ме засяга:Д В случая, аз не искам да си тръгвам, ще завърша. Сатурн ми е силна планета, 9-ти дом ми е подчертан, бива ме в материята, макар че, едва ли ще се занимавам с нея за в бъдеще.
Та, ще се оправят ли нещата? Ще бъде ли всичко наред? Ще се наредят ли нещата? Нещо в тази посока.

//почти нищо не разбирам, но виждам, че Луната е в опозиция с МЦ-то. работя срещу себе си и пия, пия кафеееее...
оправиха се нещата, девойки. още същата вечер му писах имейл. оказах се права, просто комуникацията ни не се осъществяваше в онзи момент, аз го усетих, той - не. опозицията/опонирането били начинът му да ме мотивира, да изплуват всички евентуални проблеми, които биха възникнали по-късно и т.н. този човек има по-голямо и от моето затруднение с изразяването. тъжно е, но сега се чувствам доста по-добре. видяхме се днес и на живо, в контекста на другия словесен поток се оправда (което е най-близко до извинение, не мога да си представя по-едър жест в тази посока от личността му) няколко пъти. разбира се, аз си имам едно наум, даже 2, но да видим. вярвам, че всичко (ще) е позитивно.

форумни прегръдки и т.н.!)

*

vall

• 26
« Отговор #5287 -: Октомври 16, 2012, 06:20:07 am »
Здравейте, и аз имам въпрос, ще ме одобрят ли /по документи/ за курсовете, които искам да запиша? Ще ги подавам на 18.10.2012?

Мерси
And all I loved I loved alone.

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #5288 -: Октомври 16, 2012, 11:51:06 am »
Искам да попитам ще пътувам ли извън страната скоро?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #5289 -: Октомври 16, 2012, 09:54:05 pm »
Здравейте,зададох въпрос „Ще си взема ли изпита утре?”Студентка съм и имам изпит,но не се чувствам подготвена,така както на мен ми се иска.В момента не мога да кача карта,че пиша от телефона.Ще съм благодарна на коментарите ви.21:58 Пловдив

« Отговор #5290 -: Октомври 17, 2012, 12:05:58 am »
Благодаря Акрукс,не е поправка,редовен изпит си е,но някак си съм неуверена,недостатъчно подготвена.Ще положа още малко усилия тази вечер,пък дано имам късмет утре   :blink:

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #5291 -: Октомври 17, 2012, 09:42:36 am »
Искам да попитам ще пътувам ли извън страната скоро?
Зависи какво разбираш под скоро- Юпитер У1 ретрограден в 6д- работата те възпрепятства по някакъв начин и не предстои да пътуваш скоро нито в чужбина, нито наблизо, защото Юпитер е и У3, с Меркурий У9- пътуване зад граница, ще извърши негативен аспект- куинконкс, ще е ретрограден до края на януари
но пък имаш хубав аспект за любов с чужденец или човек в чужбина- Луната ще извърши секстил с Венера У5 в 9д и съвпад с Меркурий У9, Луната е инсептирана в 7д- партньорството

Akruks,благодаря ти за отговора :)  ;D ;D ;D Разби ми надеждите с тази любов.Такмо харесах един съсед...  ;D Но си права,в момента работя и по-скоро въпросът ми сега се формулира по-ясно и за мен самата - Ще замина ли на бригада догодина?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #5292 -: Октомври 17, 2012, 05:41:29 pm »
Акрукс,веднага давам обратна връзка по снощния хорар,изпита го взех  ;D Както снощи писах,се чувствах много неподготвена и неуверена.Но учих още след задаването на въпроса,и снощи,и днес до обед,почти не съм спала,може би това е промяната,която ти предвиди,подобрих си подготовката  :blink: Сега ме боли глава,но се радвам,че усилията си струваха.Благодаря ти още веднъж  :wub:

« Отговор #5293 -: Октомври 17, 2012, 08:28:18 pm »
21:25ч.Русе
Медицинската процедура,която ми предстои на 20.10.2012г. ще има ли успешен край?
Благодаря предварително за отговорите!

« Отговор #5294 -: Октомври 18, 2012, 07:23:43 am »
Страшно много ти благодаря! Как позна,точно с половата система е свързана операцията и ми беше предварително определена за 20.10.2012г.Значи,като заключение можеш да кажеш, че няма за какво да се притеснявам,така ли? :rolleyes:

« Отговор #5295 -: Октомври 18, 2012, 01:35:16 pm »
Ще взема ли изпита през месец октомври?  :-\
това държавен изпит ли е?
на 20 окт излиза успешно приключване на висшето
Да akruks, държавен е, най-обемен и труден от общо 3. Останалите са ноември и декември, но са по-леки.
Но преди 20 окт май ще е
Акрукс, давам обратна връзка. Взех успешно изпита, много съм доволна. Благодаря ти!

« Отговор #5296 -: Октомври 18, 2012, 10:31:59 pm »
момичета ,изкажете мнение ,моля,когато е удобно
"ще се справя ли с входния "тест"
ето и какво имам предвид входен тест-Ще си сбъдвам една отдавнашна мечта ;D-ще катеря Покрива на Европа;D.....притеснява ме изкачването за преценяване на подготовката,което е след месец-два.Ако не се справя-трябва или да отложа,или да сменя водача с нов ..Доскоро имах травма,която  лекувах,и се щадях,а водачът поддържа високо темпо.Раничко е още-има време,но настойчиво ми се върти въпросът,защото съм вложила много желание,а и не малко пари в екипировка,която ако не ползвам де факто ми става ненужна  ...пък и вече съм се настроила психически,и не мисля да се препъвам на първото стъпало-но искам да знам звездите какво мислят ;)
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Papy

• 4343
« Отговор #5297 -: Октомври 18, 2012, 11:26:25 pm »
Интересно, акрукс :)

Чудих се тоя физически тест по кой да го отнеса, реших по 5-ти
И според мен ще я разубедят да участва, дано да познаеш ти

« Отговор #5298 -: Октомври 19, 2012, 09:36:04 am »
благодаря звездички ;D,засега  ми е важен само физическия тест,понеже до самата експедиция има доста време,и за нея ще си задам отделен въпрос.Конфликт с групата едва ли мога да имам,но е възможно необходимата бройка да не се събере :-[
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #5299 -: Октомври 19, 2012, 06:52:32 pm »
Здравейте! Въпросът ми е има ли влечение и интерес към мен колегата ми Х?
Пускам пак картата правилно по Koch, мерси!

Според мен, би трябвало да има. Но защо го крие, не знам. С този Плутон в 1-вия си дом може да е потаен. Липсва му увереност, много лесно се дърпа назад (както предполагам, че прави в момента, оттегля се) - той е ретрограден Юпитер, заточен в знака на твоя управител Меркурий и в 12-тия ти дом. Ти също имаш интерес към него - Луната в знак на Юпитер свидетелства за това, както и положението на Меркурий в 5-тия ти дом - настроена си на романтична вълна (и сексуална заради Меркурий в Скорпион). Луната е в 12-тия му дом - изглежда, че и ти криеш чувствата, емоциите си от него. Луната е в сходяща опозиция с Юпитер, а след това ще завърши квадратура с Венера (сигнификатор на любовта и връзките) - може би предстои някакво напрежение или неразбирателство във взаимоотношенията ти. Някакси емоционално не те удовлетворява поведението му към момента.